Setari Cookie-uri

sindromul migrenos

Multe persoane sufera de acest sindrom.Este destul de neplacut sa te trezesti de dimineata cu dureri groaznice de cap,stari de voma,greata si sa nu poti sta in picioare.Vreau sa stiu daca ati trecut prin asa ceva,ce tratamente ati luat si daca rezultatele in urma tratamentelor au fost OK.multumesc....
ginetta
Postat pe 4 Mai 2008 21:31
draga prietena,migrenele in general apar in jurul virstei de 40 de ani ca un sindrom al premenopauzei.remediul depinde de la femeie la femeie dar in general trebuie satinem cont de unele lucruri cum ar fi:mersul pe jos cel putin o jumatate de ora este obligatoriu.apre trebuie sa ai o alimentatie bazata pe legume si fructe cit mai multe crude.seara inainte de culcare un ceai fara zahar in general de tei ca e necesar la odihna somnului.obligatoriu sa dormi 8 ore pe noapte.cind esti stresata gindeste-te la lucruri frumoase si impune-ti un munte,un gratar s-au ce-ti place tie.alunga-ti seara inainte de culcare problemele si ginduri-le negative.deci multa sanatate si ai grija de tine!

Postat pe 5 Mai 2008 10:38
Buna france,e vorba despre un copil(fetita mea).am mers la medic,este sub tratament dar totusi nu se simte bine(diagnosticul este de sindrom migrenos) si sunt destul de ingrijorata.
ginetta
Postat pe 5 Mai 2008 10:52
sindromul asta poti sa-l faci si de la odihna insuficienta.poate ca doarme si nu se odihneste.alimenteaz-o corect ,sucuri numai naturale pe storcator,inainte de culcare scoate-o putin la aer o jumatate de ora ca sa i se aeriseasca creerul.ce virsta are?

Postat pe 5 Mai 2008 11:01
are 16,problema este a trecut printr-un examen,a fost foarte stresata,se odihneste bine(la22.30 culcarea)dar vesni este obosita si nu are vlaga in ea.alimentatia este OK singura problema(majora)este ca nu mananca fructe(doar mar,banana,portocala,para..si astea dupa multe rugaminti)de legume crude nici vorba(doar morcov).cand vede ca facem suc,ii vine rau.cred, si i-am spus-o,ca mai este si un pic de sclifoseala...iar ea imi reproseaza ca nu o cred.de aerisit se aeriseste zilnic(invata dupa amiaza)iar seara cand vine acasa nu o mai pot scoate din casa
ginetta
Postat pe 5 Mai 2008 11:17
s-au poate e stresata cu scoala,poate in subconstientul ei este ceva ,incearca sa identifici problema de unde pleaca si care sint cauzele.copilul meu avea simtome asemanatoare in perioada de acomodare in Franta si am fost la psiholog de copii cu el lucru care la ajutat sa-si puna ordine in ginduri;eu nu lucrez cu copii si este diferit de adulti psihicul copiilor care este foarte sensibil.dar un sindrom migrenos uneori genereaza depresii.copii astia sint neintelesi in zilele noastre si diferiti de ce eram noi.e bine sa faca sport ,sa aiba activitati care sa-i permita sa uite de migrene.eu acum ma confrunt cu alte stari adolescentine dar asta este.mergem inainte cu toate.multa sanatate pentru ea si incearca sa-i fi alaturi fara sa te stresezi deoarece i-i transmiti starea fara sa vrei inconstient iar migrenele se accentueaza.

Postat pe 5 Mai 2008 11:17
nici al meu nu are vlaga si uneori ma gindesc ca-l doare lenea.da-i un supliment nutritiv de calciu cu magneziu daca fructe nu consuma ca o ajuta si la invatat.poate a fost amorezata si pe linga examen a mai avut si alte suferinte.in general sint secretosi si ascunsi cind e treaba cu dragostea .migrenele astea au ele o cauza nu au inceput degeaba si la virsta ei e greu sa o convingi sa mearga la psiholog dar e necesar.eu l-am obligat pe copil si acum i se pare normal.oricum e virsta critica aceasi virsta pe care o are si al meu.acum obsev ca daca nu-i convine ceva i se pune un nod in git care eu stiu ca e de psihic in schimb cu mine nu vrea sa comunice.mult curaj draga mea ca o sa trecem si de asta iar eu de ceva timp incerc sa nu_i mai caut in coarne si nici sa mai sufar pentru nimic.toate cele bune!

Postat pe 5 Mai 2008 11:29
In tratamentul ce-l ia acum are si calciu si magneb6 si intotdeauna nu le-au lipsit vitaminele dar, sa stii ca si eu i-am spus ca o doare lenea.sa speram ca o sa se amelioreze situatia asta pentru ca sincer pe mine m-a disperat.nu suport sa o vad vaitindu-se si sa nu pot face nimic sa o ajut,ma doare sufletul...sotul meu mereu imi spune ca mai mult sufar eu decat ea...si sa nu ii mai caut atat ca o sa ajung sa ma imbolnavesc eu de nervi...si sincer,cred ca are dreptate.
ginetta
Postat pe 5 Mai 2008 12:22
curaj draga prietena ca dupa 18 ani speram sa se schimbe.adevarul e ca ei au o mare placere sa se victimizeze singuri si sa se vaite ca sa le plinga toti de mila.are dreptate sotul tau si nu-i mai arata ca sufei ca o sa se vaite si atunci cind nu o doare ca ramine in obisnuinta.eu oricum stau mai prost ca tine ca pe linga talentele copilului o am si pe soacra-mea care vesnic face depresii si se vaita de mama focului ca doar are nora specialist.cuteodata ma lasa nervii si i-mi vine sa-i sring de git dar noroc ca i_mi revin repede.barbatul meu saracu deja i-mi spune ca nu are rost sa ma chinui cu tratamentul pentru bebe ca o sa fie o generatie mai grava decit astia.se supara si el cind vede ca ma manipuleaza si soacra si copilul si fac ce vor din mine.noi sa fim sanatosi ca belelele curg.toate cele bune!

Postat pe 5 Mai 2008 12:57
Migrenele pot avea drept cauza ascunsa si o suferinta biliara - mai ales la copiii acestia care mananca CE vor ei, CUM vor ei si CAND vor ei ... Un diagnostic bun ii trebuie fetitei ... dupa parerea mea.
dusa
Postat pe 14 Iulie 2008 18:14
si eu am avut problema asta timp de vreo 2-3 ani. la inceput era ciudat, cu timpul migrenele au devenit ceva obisnuit pt mine, faceau parte din viata mea...nici nu ma gandeam ca ar putea sa fie ceva anormal, si aceeasi stare de oboseala permanenta de care vorbeati. Deci dragele mele, nu cred ca e vorba de lene la copii, ci de ceva ce ei chiar simt si nu le face placere...eu nu am mers la doctor, aveam oroare de spitale...dar aveam de invatat pt un examen important si am inceput sa iau lecitina, si intr-o luna, doua, a inceput sa ma doara capul din ce in ce mai rar. poate a fost doar o coincidenta, dar totusi puteti incerca, lecitina oricum nu dauneaza daca e luata corespunzator.
oricum va sfatuiesc sa mergeti la un neurolog daca nu ati facut-o deja..
iddoll
Postat pe 20 Iulie 2008 01:33
Ei, eu sufar de dureri de cap de cand avem 13 ani. scoala, stres, statul in casa prea mult cu nasul in carti etc. O serie de factori negativi. Insa n-am scapat de dureri de cap crancene nici acum la 29 de ani. M-am obisnuit cu ele fiindca nu le-am gasit remediu.
crispissa2001
Postat pe 20 Iulie 2008 04:15
si eu am migrene de la 10 ani,acum avand 19 si nu e lene...dimpotriva,ma impiedica sa fac ceea ce imi place.sfatul meu e sa ii faceti mai multe investigatii inainte sa spuneti ca e lene,pt k durerile de cap pot avea cauze grave,sau se pot croniciza si sa nu mai scape o viata intreaga de ele.o zi buna in continuare
loretta
Postat pe 20 Iulie 2008 10:31
draga ginetta , imi pare tare rau pt fetitza ta.eu sufar de aceste migrene de la 18 ani.cu fiecare an s-au agrvat.la inceput aveam o zi , apoi am ajuns la doua ,acum am trei zile inainte de ciclu,deci am dureri o data pe luna si /sau cand sunt f solicitata prea mult fizic sau psihic.din pacate odata cu trecrea varstei sunt nu numai pe perioade mai lungi dar si mai puternice.singurele care ma mai ajuta sunt cofedol (cate doua /1) vomit putin cand le iau si apoi ma calmez.am incercat si cu quarelin(da ,am scris bine) dar nu imi cedeaza prea des cu medicam acesta.din pacate acest sindrom afecteaza mai mult femeile si f rar barbatii.nu s-a descoperit inca de ce apar si nici un tratament pt el. se banuie ca e ceva hormonal intru-cat dispare numai la menopauza(din nefericire).tratam e indicat totusi de medicul specialist neurolog.eu am mers la un endocrinolog crezand ca daca e hormonal ma poate ajuta el dar m-a indrumat catre un neurolog.am facut un tratam cu topamax care trebuie luat dupa o anumita schita si numai sub indrumarea medicului.acest tratam se face pe perioada de cateva luni...3-6 .costa cateva milioane pe luna si trebuie sa recunosc ca nu a dat roade f bune ci doar satisfacatoare. am ajuns deja sa simt cand urmeaza sa fac migrena .are anumite semne numite prodoarme(daca nu ma insel).ori ma ia un somn puternic din senin ori am insomnii,nu suport lumina si nici mirosurile nici frumoase si nici urate..etc.sunt multe de spus iar tratamente prea eficiente NU.inca o data, o compatimesc pe fata ta stiu ce o asteapta in viitor .poate afli tu de un tratament mai bun si imi spui si mie.bafta!
lauracris
Postat pe 20 Iulie 2008 21:24
Salut.

Si eu sufar de migrene inca din vremea facutatii, Se pare ca sunt mostenire genetica de la mama mea. Mama a suferit foarte multa vreme de migrene inca din tinerete, a incercat diferite tratamente medicamentoase, dar nu i-a reusit nici unul. I-au trecut crizele abia dupa ce a iesit la pensie si duce o viata mai linistita. In general migrenele sunt generate de stres, de consumul anumitor alimente si de vreme.
Eu am reusit sa scap de migrene partial in ultimii ani, dupa ce am cautat pe internet diferite tratamente. Intr-un articol din Formla As am citit ca una dintre principalele cauze ale migrenelor, pe langa cauzele mentionate mai sus, sunt parfumurile artificiale facute din diferite chimicale daunatoare organismului. In aceasta categorie se includ si deodorantele. Am renuntat la parfumuri si deodorante artificiale, iar acum migrenele mi s-au redus atat ca intensitate cat si ca frecventa. De la 5-6 pe luna am ajuns doar la una singura care ma tine doar cateva ore ,daca nu iau nimic, si imi trece imediat daca iau pastile din plante.
Din tratamente contra migrenei as mentiona: feverfew,black cohosh( nu stiu denumirea in romana dar poti sa cauti pe internet) si ulei de busuioc. De asemenea exertiile yoga pt stimularea circulatiei in zona capului s-au dovedit foarte eficiente. Eficienta unor astfel de tratamente consta si in faptul ca nu devii depedent de aceste pastile ca in cazul tratamentului traditional, ele ajuta la elinarea cauzei, nu numai al efetului si nu au reactii secundare.
Mult sucess in gasirea unui tratament eficient.
fevronia
Postat pe 20 Iulie 2008 22:32
buna la toate fetele ..va rog sa ma ajutati in legatura cu o mare problema care ma cofrunt ..am 23 de ani si sunt mamica unui copilas de 1 an si 6 luni...este un copil foarte diifcil tipa tot timpul la mine mentionez ca numai eu stau k el acasa k stam in chirie si nu am k cine sal las iar cand ma enervez ma doare foarte tare capul si am stari de voma seara..iau antinconceptionale marvelone 23 nu cred k sunt gravida ast. sa imi vina menstra acum va rog spuneti-mi daca sti despre ce e vb????? multumesc si ast rasp
ankaiubi
Postat pe 23 Iulie 2008 19:38
De la: ankaiubi, la data 2008-07-23 19:38:46buna la toate fetele ..va rog sa ma ajutati in legatura cu o mare problema care ma cofrunt ..am 23 de ani si sunt mamica unui copilas de 1 an si 6 luni...este un copil foarte diifcil tipa tot timpul la mine mentionez ca numai eu stau k el acasa k stam in chirie si nu am k cine sal las iar cand ma enervez ma doare foarte tare capul si am stari de voma seara..iau antinconceptionale marvelone 23 nu cred k sunt gravida ast. sa imi vina menstra acum va rog spuneti-mi daca sti despre ce e vb????? multumesc si ast rasp
nu sunt sigura dar sa nu fie de la anticonceptionale, consulta un doctor..sau pot fi si de la ochi.....este destul de complicat cu durerile de cap..se zice ca daca vrei sa pui in incurcatura un doctor,spune-i ca te doare capul.Si eu m avut probleme cu capul dar de cand am ochelari de vedere la distanta ceva mai rar.Nu te mai enerva pe copilasul tau, e mic si nu pricepe mai mult,Incearca sa-ti pastrezi calmul si solicita-l si pe sot..sa mai stea cu el cel putin o dupa masa..sa te mai relaxezi si tu...trebuie sa te ajute cineva..esti prea stresata.nu stiu daca te ajuta cu ceva ceea ce ti-am spus.te salut si mai vorbim.
just28
Postat pe 20 August 2008 19:06
si eu am de cativa ani vreo 3-4 migrene groaznice care apar din diverse motive de cele mai multe ori de la oboseala sau stres sau plans si se manifesta foarte agresiv ma seaca uneori m-am documentat cu privire la migrene nu exista un tratament anume toti medicii si toate tratatele de specialitate recomanda doar odihna(daca poti inchide ochii cu asemenea dureri) lipsa luminii si linistea sa fie absoluta.poate fi problema de natura hormonala,neurologica sau pur si simplu o problema care apare din cele mai diverse cauze prietena mea cea mai buna de exemplu cand are o migrena destul de puternica i se taie firul si lesina a fost la toti medicii in tara si strainatate crezand ca are pb neurologice dar nimic...nimeni nu-i poate da o cauza exact toate cele bune si cat mai putine dureri de cap

Postat pe 24 August 2008 13:38
se intampla din cauza oboselii si a stresului pt ca asa am patit si eu in fiacare dimineata ma trezeam asa am fost la doctor si mi-a zis ca din cauza ca sunt obosita si mi-a recomandat sa mananc fructe,legume, lactate si mi-a dat sa iau calciu si pt durerile de cap a zis sa iau cate o pastila de fasconal

Postat pe 13 Septembrie 2008 08:50
De la: ginetta, la data 2008-05-05 10:52:32Buna france,e vorba despre un copil(fetita mea).am mers la medic,este sub tratament dar totusi nu se simte bine(diagnosticul este de sindrom migrenos) si sunt destul de ingrijorata.

eu sufar de aceeasi problema inca de la varsta fiicei tale
te sfatuiesc sa-i faci un control oftalmologic amanuntit. tulburarile de vedere dau dureri de cap groaznice. chiar de-ti zice ca vede bine fara ochelari, nu inseamna ca asa e.
spondilitele cervicale , spondilozele si sinuzitele dau ne fac meteorosensibili, ceea ce inseamna ca la variatii ale presiunii atmosferice durerile de cap sunt cumplite

Postat pe 28 Octombrie 2008 08:37
De la: ginetta, la data 2008-05-04 21:31:15Multe persoane sufera de acest sindrom.Este destul de neplacut sa te trezesti de dimineata cu dureri groaznice de cap,stari de voma,greata si sa nu poti sta in picioare.Vreau sa stiu daca ati trecut prin asa ceva,ce tratamente ati luat si daca rezultatele in urma tratamentelor au fost OK.multumesc....


Da,eu am asa ceva,dar la baza sta o raceala pronuntata a vaselor de sange.Tb foarte atent investigat.Abia dupa ce am facut o tomografie cu substanta s-a putut vedea.Nu stiu daca tratamentul pe care il fac eu merge si la adolescenti.
Cauta un neurolog bun.Si eu m-am chinuit 3 ani cu dureri de cap,dar acum este mult mai bine.
Acum nu stiu daca tot asta este si la fetita ta,dar oricum tb o tomografie sa cuprinda si coloana cervicala,Si acolo poate sa fie ceva.Sunt afectiuni ale coloanei cervicale care dau dureri groaznice de cap.
Alexandra09
Postat pe 14 Noiembrie 2008 20:00
Si eu aveam migrene, uneori erau insuportabile...dupa analize amanuntite am aflat ca am probleme cu glanda hipofiza...
Sfatul meu este sa mergi si la un al doilea medic...si nu as exclude din lista de analize o tomografie...
Probleme cu glanda hipofiza, sa pituitara intrerupta, dau dureri de cap (si la propriu si la figurat)
ramo_88
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:48
De la: ginetta, la data 2008-05-04 21:31:15Multe persoane sufera de acest sindrom.Este destul de neplacut sa te trezesti de dimineata cu dureri groaznice de cap,stari de voma,greata si sa nu poti sta in picioare.Vreau sa stiu daca ati trecut prin asa ceva,ce tratamente ati luat si daca rezultatele in urma tratamentelor au fost OK.multumesc....

De-abia acum am vazut acest topic
Si eu am aceeasi boala cu care ma lupt zilnic. Am 19 ani(peste 3 luni 20) si am avut dureri ingrozitoare de cap de la 14 ani, dupa ce am dat examenul de capacitate. Se pare ca ceva a stat ascuns in mine si s-a aratat numai in conditii de stres. Am fost la tot felul de medici, am stat inclusiv in spital cate o luna pe an pentru analize suplimentare. Am redescoperit aceleasi afectiuni cunoscute: infectie la rinichi+pietre o data, coloana dislocata, sinuzita in stare incipienta, lipsa de calciu si magneziu etc. Le-am tratat pe rand pana cand acum 2 ani analizele au iesit impecabil, numai ca eu tot aveam dureri, stari de greata si voma, ameteli si insomnii. Simteam ca nu mai puteam, dar stiu ca o parte din dureri s-au datorat liceului si tot ce presupune(inclusiv viata sociala si sexuala)+tutun. A venit timpul sa plec la facultate la 18 ani dar eu tot nu eram ok, parintii mei s-au imbolnavit de grija. Dupa stresul continuu din camin am invatat ca nu trebuie sa mai pun la suflet orice, sa ma detasez, sa gandesc la rece si mai ales sa imi pastrez calmul. Stiu, pare dificil, dar a mers...o perioada, pana m-am angajat. De aici incepe alta tevatura. Am demisionat dupa 2 luni si pe urma am cutat altceva, pur si simplu nu puteam sa stau fara job nu petru ca ai mei nu au bani, dar pt ca aveam "mancarici", daca stateam acasa cu facultatea inebuneam. Oricum, la jobul ala mi-am gasit o oarecare liniste psihica si spirituala, dar deh, e job...ma si indragostisem, na! probleme. Am decis sa imi dau demisia si de acolo dupa ce seful a renuntat la atitudinea profesionala(vroia prospaturi omul, ce sa mai!) Am gasit altceva, dar firma aia s-a inchis intr-o luna. Apoi am gasit postul pe care il am si acum, unde nu mi-a fost usor la inceput...toata lumea tipa la mine, imi dadea ordine, nu aveam si eu o vorba buna....m-am mai si mutat si aveam probleme si acasa...A fost oribil! Dar simt ca mi-am gasit locul...nu ma mai impresioneaza tipetele groaznice ale sefei care inebuneste cand vede ca ii zambesc, nu imi mai pasa de teoriile existentiale ale sefului care a decis ca e timpul sa ma lase cum stiu eu, ca e ft bine si nici atitudinea colegelor nu mamai impresioneaza...pot face misto si unele de altele, eventual si de mine, dar nu mai imi pasa.
Cam asta e cu migrenele...e o boala pe care ti-o provoci inconstient. Din momentul in care iti dai seama ca buba e in capul tau incepi sa o vindeci si te simti bine. Aveam 'nspe mii de complexe:ba ca sunt grasa, ba ca nu ma place nimeni, ba ca toti ma inseala...Dumnezeu stie ce era in capul meu! Acum zambesc cand merg pe strada, ma lupt sa ma las de fumat, nu mai fac excese cu alcoolul si nu mai incerc sa imi caut jumatatea, pentru ca mai am mult pana la maritis si stiu ca "ce mi-e scris in frunte mi-e pus", orice as face. Acum imi incep ziua cu un zambet larg si ma duc la munca....imi e bine, pana si atitudinile celor din jurul meu s-au schimbat, nu mai sunt atat de antipatici(pana si sefa a scapat de crize...partial)
Am scris cam mult, asa ca trag concluzia: solutia celor cu migrene e la cei care le au si le suporta zilnic. Din momentul in care constientizeaza ca lumea nu se sfarseste maine lucrurile incep sa capete culoare si orice durere se diminueaza. Atentie! Boala asta nu dispare de tot, poate reveni oricand!!!
Sa auzim de bine!
ablazancadar
Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:15
Migrenele apar la absolut orice virsta si factorii care le genereaza sunt atit de multi ca medicina inca nu le-a dat de cap.
Exemplu de migrene "de o viata" sunt chiar eu.Cu multiple vizite la medic, cu analize de tot felul, ecefalograme etc. Pot avea migrene ca sunt stresata intr-o zi mai mult decit in altele,pentru ca cineva s-a uitat prea intens la mine, pentru ca bate vintul si sunt alergica, pentru ca mi-e foame sau pentru ca am mincat prea mult, pentru ca sunt intr-un "blue mood", pentru ca...
Cind simt ca "vine" migrena iau un ibuprofen 400 si astept cumintica sa-mi treaca.
Nu se stie cauza migrenelor si deci nu exista tratament decit pentru efect nu si pentru cauza.
Sunteti bine sanatosi in rest? Asta conteaza.
micabis
Postat pe 15 Ianuarie 2009 20:55
si eu am de multi ani migrene..si nu im trec cu nimik...pana nu dorm mult...dar mi-e asa rau inkt nu pot adormi :(...eu iau un saridon, ma masez la tample si ceafa si ma leg cu ceva la cap..dar...ma chinui pana adorm...
camy_doll
Postat pe 8 August 2009 16:25
Dragele mele,
Nu vand nimic.Nu am nici un avantaj!Vreau sa ajut!
Trebuie diagnosticata boala (eu va sfatuiesc la biorezonanta , unde scapi cel mai rapid(intre 1 ora si 2), cel mai ieftin(intre 100 si 300 lei) si se analizeaza tot corpul,inclusiv tipul de radiatii,alergia exact identificata, intoxicatii cu metale grele s.a.)
Dar la capitolul terapii,tratamente cititi, informati-va, cautati pe net,cautati in site-ul la revista www.formula-as.ro, cautare in site:scrieti diagnosticul si va apar articolele cu marturii despre terapii de toate felurile dar mai ales naturale, care nu agreseaza organismul !!!Sau terapie tot prin biorezonanta(o sedinta de tratament este unde fac eu=30 lei)Eu am facut diagnosticare la copilul meu de 7 ani la biorezonanta si voi lua sirop NONI!!
Cititi www.nonitv.net !!!!Acest suc NONI este o minune !De la forme avansate de cancer pana la, daca vreau o simpla intarire de sistem imunitar la copil inainte de inceperea anului scolar....
deceflor
Postat pe 8 August 2009 18:26
E vorba de cefalee,iti recomand sa mergi la un neurolog,eu sufar de asa ceva si abia acum se lucreaza la un tratament pt asa ceva,dar exista metode batranesti cafea neagra neindulcita cu zeama de la o lamaie si cu o lingurita de ulei de sacaz.Eu am incercat fara ulei ca nu am gasit si scade durerea.Neurologul iti va spune si ca orce calmant pe baza de aspirina face sa se modereze sau sa dispara durerea eu aia iau,aspirina si iti va da ceva picaturi pt ca perioada durerilor sa se micsoreze.Cefaleea este de mai multe tipuri,ereditara ca a mea si sufar de mica de migrene,tensiva pe baza tensiuni si a stresului si inca de un fel nu mai stiu exact.
.Multa bafta.
Ele_ely
Postat pe 8 August 2009 18:44
Buna fetelor si eu sufar de migrene de la varsta de 4 ani,de cand ma stiu eu la gradinita(acum am 19) si tot nu mi`am gasit nici un remediu impotriva acestor dureri insuportabile cateodata...am facut analize peste analize,rmn ekg si altele,nu numai neurologice..am facut tratament si cu niste stimuli si cu topamax ,si acupunctura si bioenergie si nimic..bani irositi degeaba si sanatate,nu numai ca nici nu mi`a trecut dar am avut si alte probl de sanatate(cu ochii,stari de nervi,punere in greutate etc..si mai nou stomacul ma doare mai ceva decat capul,ma trezesc cu durerea de dimineata daca nu ma odihnesc destul) si m`am cam saturat ca toti medicii sa imi zica :"Aaaa pai mai ai pana a menopauza" sau ca ar trebui o recompensa mare pt cel care va descperi un tratament pt cauza si nu pt durere..in rest..nu stiu ce sa mai fac,cu absolut nimic nu imi trece,si am luat doar medicamente tari pt ca dr mi`a zis k in criza ar trebui sa iau cam 800mg de ibuprofen ori un nurofen are cam 200-250...Deci...chiar nu mai stiu ce sa fac,fetelor daca mai aflati ceva va rog sa ma anuntati si pe mine...in rest va doresc multa sanatate si aveti grija de voi Va pup
geo1809
Postat pe 20 Noiembrie 2009 23:44
buna..eu am 19 ani si trec deja 5 ani de cand am acest sindrom..crede-ma pe cuvant k am luat o gramada de tratamente si nimic nu ma ajutat...sunt niste dureri groaznice,nu te poti suferi nici pe tn insuti dapai pe persoana de langa tine....sunt groaznice si ce e cel mia grav e ca o sa dureze toata viata...intelegeo si sprijino..are nevoie de asta iti garantez...dak vrei sa ib mai multe trim un email pe adresa adynutza_elena_adyna@yahoo.com si o sa iti zic mai multe pentru calmare..pup
rasfatzata_3l3na
Postat pe 21 Noiembrie 2009 09:37
Ma numesc Petrut Patrascioiu si sunt consultant vanzari la compania Zepter International. Am publicat acest mesaj pe acest forum deoarece printre alte multe produse destinate sanatatii avem si aparatul Bioptron de care multi au auzit.Acest aparat este destinat unei mari diversitati de boli pe care le ameloreaza sau le vindeca fara a avea efecte secundare, folosind lumina polarizata. Daca sunteti interesati de a obtine mai multe informatii,accesati link-ul http://patrascioiu.wordpress.com/2010/11/ .Ma puteti contacta telefonic la nr.: 0722 74 75 70 ; 0771 79 70 90 si pe email : p.patrascioiu@hotmail.com Cei interesati pot testa efectul in cazul bolii de care sufera in mod gratuit daca vin 3-4 zile consecutive la sediul companiei Zepter

petrut04
Postat pe 7 Noiembrie 2010 08:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pareza dreapta (fata si brat) femeie in varsta 12 De la: marco918 10 Decembrie 2010 23:56
Ochelarii de vedere 2 De la: Lucia38 9 Noiembrie 2009 11:58
Paranoia :( 27 De la: 18 Aprilie 2012 21:52
Insomnia 8 De la: cristiana_cris 18 August 2009 16:38
Alopecia - caderea anormala a parului 2 De la: kudika_1020414 15 Noiembrie 2016 07:30