Setari Cookie-uri

Despre clonare...

E anormal sa se discute lucruri de care s-a auzit ceva de la distanta. Clonarea si celulele stem; nu e nici o legatura intre ele, asa ar spune lumea. Lumea sa mai vada .
Pana la urma clonarea e un experiment; dupa cum s-a spus e bine sa ne dam seama la ce ar folosi si la ce face rau.
Ar fi 2 probleme:
- odata pentru organele de care ar avea oamenii nevoie
- DAR, ar mai fi ceva. Foarte multi oameni se nasc bolnavi si constata acest lucru mai devreme sau mai tarziu iar la baza a tot sta un DEZECHILIBRU intern (al organismului). Problema asta cu ECHILIBRUL FIZIOLOGIC al organismului e capitala dar e greu de explicat. In momentul cand o sa ne fie f. clar si ce este acest echilibru general al organismului si ce este clonarea o sa se poata face oameni care sa fie OAMENI ADEVARATI - perfect echilibrati, fara probleme si cu o personalitate f. clara iar atunci nr. de oameni va fi fix, fara handicapati...etc si care vor trai mult si bine. Viitorul clonarii e capital dar pana la lamurirea stiintifica totala a problemei mai dureaza si e nevoie de multe experimente dar si de gandire.
ema_rice
Postat pe 12 Martie 2009 19:52
Nu sunt de acord cu clonarea.In primul rand deja suntem prea multi oameni si pamantul face eforturi sustinute ca sa ne tina pe toti,ca sa nu mai zic de speciile pe care le-am eradicat prin simpla noastra prezenta si dezvoltare.Cine suntem noi sa ne jucam de-a D-zeu?Nu sunt vreo fanatica religioasa iar despre preoti am o parere f. proasta dar unele lucruri nu trebuiesc schimbate.Chiar daca clonarea s-ar face la inceput cu un scop nobil sunt sigura ca ar degenera ca multe altele.Daca s-ar clona oameni pt. a fi inlocuiti cei originali din motive ascunse. sa zicem ca esti mare cercetator si ai descoperit ceva important dar cineva nu vrea ca asta sa iasa la iveala.Iti face o clona ,pe tine te omoara si te innlocuieste cu clona care a primit si o memorie falsa ca sa te inlocuiasca cu succes.Credeti ca vb din filme SF?!!Parca si clonarea e desprinsa dintr-un astfel de film si totusi e reala.Cat despre clonarea doar a organulu de care ai nevoie nici cu asta nu sunt de acord.Daca esti grav bolnav iseamna ca e ceva in neregula cu ADN-ul tau, si daca te salvezi printr-un schimb de organe si continui sa existi si sa ai si copii atunci sansa ca ei sa mosteneasca defectul din ADN-ul tau e f. mare. Si uite asa omenirea o sa fie din ce in ce mai bolnava,se vor naste m. mai multi oameni cu defecte genetice si vom ajunge o rasa de neajutorati,pt ca dragilor oricat de dureros ar fi selectia naturala este imperativ de necesara!!!
diana1981
Postat pe 29 Iulie 2009 17:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Intalnirea cu un baiat manierat 1 De la: kudika_12958 18 August 2012 10:01
INTRETINERE FEBRUARIE 2009 1 De la: gyorgyana 19 Martie 2009 20:22
Realizam lucrari de licenta, proiecte, referate, recenzii, comentarii 1 De la: LucrareaTa 25 Februarie 2009 22:07
Radio kudika 68 De la: yumalai 27 Iunie 2009 10:09
2012-sfarsitul lumii? 32 De la: tzvetociki 14 Februarie 2010 16:09