Mai multe
| cine stie in brasov un salon unde se face bronzul cu pistol? | ||
|
Postat pe 23 Februarie 2009 20:27 |
||
|---|---|---|
| ce inseamna bronz cu DHA? | ||
|
Postat pe 23 Februarie 2009 20:31 |
||
De la: www_sweetblondy23s, la data 2009-02-23 20:31:00ce inseamna bronz cu DHA? Bronzare prin DHA (Dihidroxiacetona) Bronzarea cu DHA nu foloseste clasicele creme autobronzante si nu este nici solar. Se obtine insa un bronz uniform, rapid (procedeul de bronzare dureaza doar 10 minute), eficient (este necesara doar o singura sedinta), sanatos si durabil. Pe scurt, este "ultimul strigat" in materie. Cum este posibil? Cu ajutorul solutiei pe baza de DHA fabricata in SUA. Totul se desfasoara cat se poate de simplu. Singura conditie: o piele proaspat spalata, fara urme de crema sau produse de machiaj. Cu ajutorul unui pistol se pulverizeaza pe piele solutia pa baza de zahar Paasche care actioneaza asupra pielii asemanator razelor ultraviolete: o data ajunsa pe stratul epidermic produce un pigment care dispare o data cu exfolierea naturala a pielii, dar fara a usca tegumentele si fara a fi in nici un fel cancerigen, procedeul putand fi reluat fara contraindicatii la nesfarsit. |
||
|
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 23 Februarie 2009 20:33 |
||
| CINE IMI POATE DA ADRESE DE SALOANE UNDE SE FACE BRONZ DHA (CU PISTOL) PLS | ||
|
Postat pe 23 Februarie 2009 20:38 |
||
De la: www_sweetblondy23s, la data 2009-02-23 20:38:08CINE IMI POATE DA ADRESE DE SALOANE UNDE SE FACE BRONZ DHA (CU PISTOL) PLS cauta si tu pe net saloane de la tine din oras unde sa fac aceste procedee |
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 23 Februarie 2009 20:42 |
||
| Imi place enorm bronzu'..de aia apelez la creme autobronzante,am folosit Dove si mi s'a parut ok...akum folosesk un autobronzant de la Mary Kay de care tot nu ma pling. | ||
|
aleera Postat pe 3 Martie 2009 01:49 |
||
| Si eu folosesc vara Dove pt ca am pielea foarte alba si plina de alunite si mi-e frica sa fac plaja (chiar mi-a contraindicat doctorul), insa nu sunt pe deplin multumita. Pt a obtine efectul dorit trebuie sa te dai cateva zile la rand, dar iese la dus si nu mai ramane culoarea uniforma (patesc si eu ca Dor_a, prind o culoare spre ... "galbior"). Poate ma invata cineva cum trebuie aplicat.... | ||
|
Crision Postat pe 19 Martie 2009 17:59 |
||
|
Incearca la acest salon: http://saloane.bronzare.ro/2009/02/salon-bronzare-stephanie-brasov/?album=7&gallery=4 sau mai bine iti cumperi de pe net solutia potrivita pentru tine sub forma de spray sau spuma: http://bronzare.ro/eshop/index.php/diverse/bronzare-dha.html |
||
|
Lore32 Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Deodorante Naturale 100% | 1 | De la: deo_stone 8 Octombrie 2010 18:09 |
| MLM NOU Produse cosmetice-Biohem cometice fara APA | 6 | De la: kudika226898 5 Mai 2011 20:29 |
| Life-care | 2 | De la: kudika226898 27 Noiembrie 2010 11:34 |
|
|
||
| reprezentant - chiar merita! | 2 | De la: kudika226898 7 Ianuarie 2012 20:30 |
| cosmetice de vanzare la super preturi! | 8 | De la: iris_19 9 Noiembrie 2014 16:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.