Setari Cookie-uri

AVON , ORIFLAME , PANTENE,FARMEC ETC...

initiez acest subiect deoarece am auzit pareri in legatura cu unele firme de cosmetoce . ba ca alea de la avon sunt mai bune ba ca alea de la oriflame sau cele mai naturale . eu sunt la avon de vreo 7 ani dar va spun k multe sampoane nu-mi priesc , o spuma demachianta irita ochii . sunt si adepta tratamentelor naturiste si a altor firme . daca sunt reprezentant avon nu inseamna k sunt loiala trup si suflet . mai nou incerc de la farmec masti cu argila pt fata ,de la plantactiv un demachiant sau masca de la kallos folosesc de 1 an si e super . am mai auzit si de MetropolitanS , Infinity .astept toate parerile si opiniile si sfaturile voastre .
zgabeatza
Postat pe 9 Iunie 2008 15:09
tenuo meu este foarte gras si nu am reusit sa scap de cosuri nici acum la 25 de ani . ba in plus imi ies si pe spate aproape de gat si ma supara foarte tare . imi ies din acelea rozalii care se umfkla putin si care mai si dor . pe fata am perioade cand e luna! nu prea folosesc creme k pielea mea are aspect uleios ,fond de ten numai iarna si toamna ,lotiuni de corp mai mult pe picioare si maini .
zgabeatza
Postat pe 9 Iunie 2008 15:12
Si eu ma ocup de avon. Dar mi se pare normal sa nu imi placa toate produsele, sa nu mi se potriveasca toate. Sa nu uitam si firmele romanesti de cosmetica, cele cu traditie, sunt foarte bune. Patronul meu e din Asia si cumpara creme de aici pt familia lui cand pleaca in concediu. Am mare incredere si in produsele naturiste, dar si in cele romanesti, dar care nu stiu sa isi faca reclama si vand doar prin magazine.

Postat pe 10 Iunie 2008 09:32
Chiar daca am produsele mele preferate, tot mai incerc si altceva dar am mereu aceleasi criterii de selectie:
- conservantii (parabeni) sa fie pe ulima pozitie
- ingredientii activi sa fie printre primele pozitii (aloe, henna, proteine din lapte de iapa sau lapte de capra, uleiuri vegetale etc.)
- substantele de curatare / spumare sa fie de natura vegetala
- parfumul sa fie dat de extractele naturale (uleiuri esentiale de ex.)
- sa nu contina substante chimice de sinteza
E drept ca asta cere ceva timp pentru informare dar merita pentru ca aceste reguli le aplic la orice produs cosmetic cumparat.
Obligatoriu caut referinte despre firma producatoare pentru ca prefer ca materia prima sa fie bio-/eco- si ma sfatuiesc cu specialisti pe care ii cunosc si ma cunosc de multa vreme.
Acum ma bucur de placerea bailor cu uleiuri esentiale puritate 100% si o marca de sapun lichid vegetal foarte buna si eficienta. Apoi folosesc uleiuri corporale calitate bio, presate la rece, de uz cosmetic (jojoba, avocado, macadamia etc.) cu care imi fac singura preparate de exfoliere corporala.Este adevarat ca am cerut sfatul unor specialisti ca sa stiu ce mi s-ar potrivi mai bine. Aceasta optiune este cat se poate de naturala si ma fereste de ingredienti ce ar dauna pielii si sanatatii mele.
ClubPi
Postat pe 27 Iunie 2008 23:35
Produsele pentru care am optat sunt de la firma STYX Naturcosmetic - Austria
ClubPi
Postat pe 27 Iunie 2008 23:35
Sa nu uitam Gerovital, Farmec.. sunt apreciate in afara tarii, noi strambam din nas ca-s romanesti.

Postat pe 4 Iulie 2008 11:57
Dar de dermafutura ce spuneti sau de artistry>?
vera11
Postat pe 4 Iulie 2008 19:29
m-am uitat pe acelea de la artistry dar sunt foaarte scumpe..nu-mi permit...am inceput s-o dau si pe farmec...kiar vreau sa-mi iau acuma pt la mare un ulei de plaja..
zgabeatza
Postat pe 8 Iulie 2008 23:16
Intr-adevar sampoanele Avon nu priesc multora dintre clientii mei, eu fiind reprezentant, dar ce-i drpt nici mie.. Un ajutor de folos intr-un moment de criza l-am avut cu L'Oreal Elseve, cand imi cadea parul ingrozitor de mult si atunci acest sampon a oprit brusc caderea lui si l-a regenerat, dupa multe decolorari facute fara cap acasa.
Pentru par, produsele Ana Aslan sunt formidabile de asemenea.
Despre Oriflame, de asemenea sunt produse bune
Mai nou folosesc produse Yves Rocher, le comand prin posta, vin din Franta, sunt foarte foarte bune si nu sunt nici prea scumpe. Sunt foarte incantata de Yves Rocher.

Postat pe 11 Iulie 2008 10:37
Depinde foarte mult de pielea fiecaruia..eu sunt reprezentat oriflame dar nu imi priesc toate produsele numai unele creme de fata si fardurile de ochi. Un demachiant f bun este cel de la L'Oreal special pt ochi nu se inrosesc ochii si nici nu lacrimez deloc. La avon sunt f bune gelurile de dush si miros super bine.
madallina
Postat pe 15 Iulie 2008 23:37
Sunt reprezentant Oriflame dar sunt transansta in a recomanda produsele de la noi. Prefer sa-i spun clientului din start ce produse sunt mai putin cerute ori folosite, ori mai sunt diverse masti cu care am avut probleme.. cauzand diverse alergii.
Sunt consumatoare si de produse de la Yves-Rocher dar nu-mi place ca tergiverseaza comenzile... in fond sunt colete facute la noi...
Sunt net impotriva unor produse, asa-ze naturiste recomandate de diversi..
sunt destul de dificila dar o fac spre binele meu, poate ma considerati egoista dar tin la pilea mea. la propriu.....

Postat pe 18 Iulie 2008 20:41
dar de AMWAY, ce stiti??? firma ocupa locul IV (paremise) la categoria de produse cosmetice si nu numai, infiintata de 50 de ani, si are absolut toate articolele necesare nevoilor noastre, sunt produse pt masina de spalat, baie, bucatarie, incaltaminte, imbracaminte, preturi accesibile pt toate buzunarele si comanda o primesti acasa fara sa mai mergi la supermarket si sa le cari pana acasa, chiar vedetele noastre folosesc aceste produse cosmetice

Postat pe 21 Iulie 2008 15:39
te inscri, faci o singura comanda, ai un site numai al tau, si primesti atatea bonusuri cati se mai inscriu altii dupa tine, tu chiar nefacand nimic, fac ei comanda iar tie ti se mareste numai bonusuri si iti intra banii in casa, iar daca te intereseaza sa avansezi, prezinti si la altii aceasta firma...cine-i din Oradea, va avea loc o alta prezentare a acestei firme, la Casa de Cultura, marti 22.07.2008 la ora 18 sau 19, nu stiu sigur, biletul de intrare este de 5 lei...eu poate o sa ma duc de curiozitate pt inceput, planul de MK cred ca se gaseste pe site, eu nu-l stiu, nu sunt in afacerea asta dar am intrat in contact cu un grup care lucreaza foarte bine...alte detali cine mai stie...

Postat pe 21 Iulie 2008 15:54
eu folosesc de la abccosmetics un sampon antimatreata care mie imi este bun, imi plac si sapunurile de la ei sunt foarte faine.

Postat pe 21 Iulie 2008 16:28
Ce mai stiti de Yves Rocher??? Va multumesc.

Postat pe 22 Iulie 2008 12:04
La inceput si ORIFLAME,AVON aveau produse fff bune depinde de fiecare ce ii foloseste mai bine .La sa mpoane consider ca cel mai bun este PANTEN dar in privinta parfumurilor;LITLE BLACK DRESS de la avon imi place mult si YVES ROCHER are produse naturiste pt ingrijirea tenului minunate. Daca doresti iti dau dresa
ditutcza
Postat pe 22 Iulie 2008 18:14
eu am dat deja o prima comanda la Yves Rocher, zilele astea o astept pe cea de-a doua... vroiam sa stiu asa in general ce stiti despre ele, daca sunt bune sau mai bune ca altele... multumesc!

Postat pe 24 Iulie 2008 13:33
eu folosesc produse de la toate firmele ( aleg ce mi se potriveste cel mai bine de la fiecare), insa nu ma mai pot lipsi de produsele de la HEMEL, sunt extraordinare. produsele pt machiaj sunt intradevar cam scumpe, insa cremele, uleiurile sunt ieftine si foarte eficiente. mai sunt inkntatat si de Yves Rochel si L'Oreal. daca te intereseaza ma poti contacta.
issa192
Postat pe 31 Iulie 2008 17:10
eu folosesc gama artistry de la amway de vreo 7 ani..si am de gand s-o folosesc toata viata. produsele par scumpe la prima vedere dar sunt concentrate si sistemul pt ten costa in jur de 150 ron si tine peste 6 luni. mi se pare minunat avand in vedere ca sunt printre cele mai bune 5 marci de astfel de produse. pt mine cel putin au facut minuni, am tenul gras si nu am avut niciodata probleme cu cosurile. de la avon as folosi cel mult gelurile de dus, la oriflame mi se pare ca au produse relativ bune, mult mai bune ca la avon in orice caz. si hemel sunt iarasi bune, unele dintre ele..uleiurile pt corp si sampoanele. si sunt ff ieftine.
dreamgirlG
Postat pe 6 August 2008 22:12
Buna, cu informatii despre Yves Rocher poate pot eu sa va ajut. Stau in Franta, si am magazinul chiar langa mine, deci am incercat cam toate produsele, chiar daca nu le-am cumparat pe toate :)
Aici in Franta, Yves Rocher este cam cum e Avon la noi. Adica stiu sa-si faca reclama, ceea ce le creste vanzarile. Si printre produsele cosmetice, ca si pret sunt mai accesibile decat alte firme. Au tot timpul promotii, reduceri de 50% cam in fiecare luna, si daca ai carte de fidelitate primesti si cadouri pentru orice cumparatura. Adica, stiu sa isi atraga clientii, si chiar daca nu ai nevoie de nimic, macar un gel de dus pe luna tot cumperi, ca sa primesti cadoul. Si uite asa ai ei vanzari mari si sunt cunoscuti :)
Ca si calitate, n-am nimic rau de zis. Dar nici nimic bun. Produsele de machiaj nu imi plac. Fardurile au o gama redusa de culori, rujurile sunt cam uscate, fondul de ten nu se intinde extraordinar...La capitolul asta clar prefer Avon, nu sunt ele fantastice, dar la acelasi pret, macar ai de unde alege :)
Produsele cosmetice, sunt bune. Ei spun ca totul este natural si mai nou si bio. Am avut mai multe creme de la ei, hidrateaza, demachiaza, fac ce promit :)Dar si aici, nu prea ai de unde alege, si calitatea este in ordinea preturilor, adica gama Camomille, cea mai ieftina, este si cea mai putin eficienta.
Gelurile de dus, la preturile la care se vand in Romania, sunt cam scumpe. Aici sunt printre cele mai ieftine geluri, un Dove sau un Nivea sunt duble la pret, si mai bune calitativ. Deci vi le recomand daca va plac parfumurile lor, pentru ca piele mai matasoasa nu stiu daca o sa aveti:)
Ce a mai ramas, parfumurile. Sunt persistente, dar mie imi plac doar Ming Shu si cea noua, Naturelle, care e mai fresh, si merge vara. In rest nu sunt genul meu, si cum si in Romania sunt magazine Yves Rocher, va recomand sa le incercati inainte sa le cumparati, sa nu aveti surprize.
Concluzia, fiecare stie mai bine ce i se potriveste, pentru ca fiecare avem alt tip de ten, si degeaba va spun eu ca cele mai bune creme sunt cele de la Estee Lauder, ca ele tot 3 milioane raman si tot nu mi le permit, asa ca imi ramane sa gasesc cel mai bun produs pe care mi-l permit, si Yves Rocher e la fel de bun ca oricare altul, si mai primesc si un cadou pe deasupra :)
Si daca mai sunt cateva care gandesc la fel ca mine, si sunt multe, vedeti cum de au Avon si Yves Rocher vanzari uriase ?:)
AnnaMarie23
Postat pe 15 August 2008 15:06
Dar AVON nu e rau deloc.... Au avut parca o cadere la un moment dat, dar si-au revenit si-si dau tot interesul acum!
Si... fac inscrieri pentru reprezentanti AVON. Va las un id pe mess : lacatusu_dana. Pupici si aveti grija de voi!

Postat pe 16 August 2008 16:33
Depinde de fiecare..nu poti sa intrebi care produse sunt mai bune..eu de exmplu iti pot spune ca, cremele de fata de la oriflame sunt f bune..pt ca mie imi priesc dar poate tie nu o sa iti placa..ideea e sa incerci cat mai multe produse pana gasesti ceva adecvat pielii tale..ceva ce tie iti prieste f bine.
madallina
Postat pe 16 August 2008 17:32
La produse cosmetice pot sa recomand o firma de care sunt foarte multumita si ale caror produse nu au cum sa dauneze cuiva deoarece se bazeaza pe plante...in special aloe. E vorba despre firma americana Forever Living ...folosesc de la ei trusa cosmetica Fleur de Jouvence care contine demachiant , lotiune tonica , masca de fata , crema de zi , crema de noapte si activator - care e f bun pt orice , nu numai fata , pt zgarieturi , infectii sau probleme ale pielii. Chiar sunt incantata de produsele astea si am devenit dependenta de ele...cum plec pe undeva , iau trusa cu mine , care de altfel arata f bine si e practica.
Kittynelle
Postat pe 19 August 2008 13:42
si unde gasim produsele Forever Living ?
serena1
Postat pe 19 August 2008 14:09
Serena , exista distribuitori , dar se poate comanda si online. Exista pe site si numere de contact pt cei din Bucuresti , asa ca s`ar putea sa nu mai fie nevoie de o comanda pe internet.Ca sa afli mai multe despre aceasta firma intra pe site`urile :

foreverliving.com
foreverliving.ro
flp.ro - cred ca acesta e cel mai indicat.

Pe langa produsele de ingrijire au si produse pt silueta , apicole ,nutritie etc - nu le`am incercat pe toate , dar am auzit f multa lume multumita de ele.
Kittynelle
Postat pe 20 August 2008 00:15
si eu folosesc sistemul pentru ten de la artistry+gelul de peeling pt fata astea impreuna cu alifia de galbenele sunt sfinte nu plec niciunde fara ele mai ales ca am un ten si o piele in general pretentioasa iar la produse cosmetice am descoperit o firma noua care nu stiu daca se gaseste pe la noi,dar afara se gaseste peste tot biocura se numeste si are numai produse bune mai ales rujurile sunt bestiale sunt foooarte rezistente cu Avon si Oriflame mai putin poate daca vad un ruj care imi place nu ma pot abtine sa nu-mi iau sunt dependenta de cumparat rujuri am zeci

Postat pe 22 August 2008 22:43
Eu folosesc produse de la mai toate firmele imi place sa imi cumpar tot ce e nou si tot ceea ce e bun pt mine nu conteaza firma ca degeaba dau o gramada de bani si poate produsul ala nici macar nu imi prieste

Postat pe 15 Septembrie 2008 09:37
De la Amway folosesc gama Artistry...crema de fata hidratanta o folosec de 2 ani si e extraordinara...mi-am luat si serul pt noapte, rool-onul de la body series e foarte bun...si din gama parfumurilor nu ma pot deslipi de wistfull...pt machiaj folosesc de la Avon, sunt foarte bune, demachiant numai de la Nivea, la fel ca si servetelele demachiante...si produse pt par de la Pantene!aaa si sunt fidela produselor SPA cu extract de masline de la Avon...masca de par e fantastica!sunt curioasa de produsele vichi...cine le-a incercat poate sa dea o nota?
alynik
Postat pe 26 Septembrie 2008 16:57
eu am incercat vichi.. creme, spuma de curatare a fetei, exfoliant, demachiant si apa termala. Mi-au placut toate.

Postat pe 26 Septembrie 2008 22:11
Eu folosesc : Gerovital H3 , anti- aging crema exfolianta si pentru hidratare;
Garnier essentials, gel de curatare,lotiune tonica si lapte demachiant;
Elmiplant - lotiune antiacneica.
dafffne
Postat pe 26 Septembrie 2008 23:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Produse cosmetice aduse din SUA 1 De la: kudika091330 9 Decembrie 2009 10:17
Incearca produse cosmetice BIO si NATURALE 7 De la: TALPA_IUTE 11 Ianuarie 2012 10:01
Ati folosit vopseaua de par Brillance ? 4 De la: Franzi 13 Noiembrie 2009 12:22
sunt mamica si am nevoie de ajutor 6 De la: kudika226898 20 Noiembrie 2010 13:47
INSCRIU REPREZENTANTI 19 De la: kudika073531 30 Octombrie 2010 00:19