Setari Cookie-uri

frumusetea interioara versus cea exterioara?

CAND VEZI O PERSOANA DE SEX OPUS PRIMA DATA ITI ATRAGE ATENTIA ASPECTUL FIZIC SI DACA ITI PLACE SI AI VREA SA AI O RELATIE CU PERSOANA RESPECTIVA ATUNCI URMATORUL LUCRU PE CARE VREI SA IL VEZI E FRUMUSETEA INTERIOARA,DAR NU PUTETI SPUNE CA EA NU CONTEAZA,PENTRU CA DACA NU TE ATRAGE FIZIC NU ESTI INTERESAT SA IL CUNOSTI SI ALTFEL...SAU CEL PUTIN ASA VAD EU LUCRURILE....INTRADEVAR SUNT SI PERSOANE MAI PUTIN INZESTRATE FIZIC SI CARE TE ATRAG INTR-UN ANUMIT FEL,STIU SA SE FACA PLACUTI PRIN FIREA LOR SAU PRIN FELUL DE A FI,DAR NU E SUFICIENT PENTRU CA O RELATIE SA DUREZE,E NEVOIE SI DE ATRACTIE FIZICA,EU SIGUR NU AS PUTEA SA FI CU CINEVA DOAR PENTRU CA E FRUMOS SUFLETESTE DAR SEXUAL NU MA ATRAGE DELOC...


Postat pe 27 August 2008 21:23
Consider ca frumusetea exterioara importa evident dar ce folos daca suntem frumosi la chip dar pustiiti launtric.Asa ca aceste doua frumuseti ar trebui sa se completeze reciproc.Exista o vorba care imi place.....Femeia frumoasa dar proasta e ca cercelul in ritul unui porc....Intotdeauna evident ca frumusetea exterioara v-a fi cheia ce iti v-a putea deschide multe usi la care vei bate insa daca nu ve-i putea face cu adevarat ata pai atunci cu viteza cu care aceasta usa ti s-a deschis cu aceeasi viteza se v-a inchide.Eu consider ca ar trebui mereu sa cultivam ca personalitate....sh sa nu uitam ca frumusetea exterioara ar trebui sa fie in deplina armonie cu cea interioara.....
aleera
Postat pe 26 Septembrie 2008 01:53
Barbatul pune pret pe fizic pentru incepul,cand incepe sa se "loveasca" cu adevarat de femeia respectiva, atunci va fi altceva.Nu poti sta o viata sa o admiri pe femeia si atat.Cel care se axeaza doar pe frumusete(din fericire,putini la numar)sunt niste limitati din punct de vedere al gandirii si inca ceva;frumusetea vine din interior,orice ai zice.Gandirea proasta despre tine o transmitit si celor din jur,vor "simti",oricum te-ai imbraca.Trasaturile frumoase completeaza interiorul,asa cum o zicea si o domnisoara pe forum.Vi s-a intamplat sa vedeti la viata voastra persoane,a caror rautate,se citea pe fata...Pornea tot din interior.Si mai apar si oamenii care au acel "ceva" datorita felului lor de a fi,nu pun accent pe fizic.Hainele si fizicul vorbesc despre tine.Pana sa ajunga omul sa te cunoasca da cu ochii de "ambalaj",care trebuie sa te puna in valoare.La fel ca la produse de vanzare,dupa ce te ghidezi,dupa ambalaj(haina)si dupa ce scrie pe eticheta(limbaj).Daaaar,sa nu mai vorbim de copiile,noastre.Ouml prefera sa copieze decat sa ia cat i se potriveste de la ceilalti,considera ca trebuie "adoptat" aproape totul,doar si doar ii va merge la fel de bine ca si celuilalt.Mare greseala,dupa parerea mea.Suntem unici si oricat am copia,nu facem altceva decat sa devenim ridicoli.O zi buna,tuturor.

Postat pe 26 Septembrie 2008 05:17
Frumusetea interioara se reflecta intotdeauna si in aspectul exterior, un om cu sufletul frumos are fata luminoasa, iar aspectul exterior este ingrijit; in schimb frumuseatea fizica, aspectul hainelor poate ascunde multe, poate fi inselatoare
angybr
Postat pe 26 Septembrie 2008 07:36
cred ca acest subiect este inutil, pt ca totii stim ca frumusetea exterioara,felul cum ararti conteaza fff mult.exemple sunt ffff multe si pot sa va dau cate va personale. am 22 si din punctul meu d evedere sunt draguta,dar sunt grasa(nu exagerat, dar grasuta).daca vine vb de un baiat normal ca niciodata nu o sa ma aleaga pe mine, ca inainte de a vedea cat sunt de desteapta sau de placuta ca persoana, va vedea ca sunt grasa si nu se va ajunge niciodata aici, in schimb va merge intodeuna la una dintre fetele din grupul meu care toate sunt superbe.am terminat o minunata facultate si cand a venit vb de un loc de munca normal ca in multe locuri in care competentele conteaza, pe care de multe ori le aveam, dar fizic sefii isi doreau langa ei fete frumoase si atragtoare nu grase. deci pana a se ajunge a descoperi adevarata persoana intodeuna ne von lovi de aparente si ele o sa ne detrmine actiunile noastre viitoare.o zi buna!!

Postat pe 26 Septembrie 2008 11:09
normal ar trebui sa ne intereseze frumusetea interioara pt ca cea exterioara este trecatoare,dar de multe ori,din pacate,ne lasam dusi de frumusetea exterioara.pt mine conteaza cum este omul prin interior, nu prin exterior.
soryanca
Postat pe 26 Septembrie 2008 13:17
De la: soryanca, la data 2008-09-26 13:17:48normal ar trebui sa ne intereseze frumusetea interioara pt ca cea exterioara este trecatoare,dar de multe ori,din pacate,ne lasam dusi de frumusetea exterioara.pt mine conteaza cum este omul prin interior, nu prin exterior.

e normal ce spuneti...dar initial..alegem ce e mai placut la vedere,
ulterior daca se poate schimba ceva ne gandim cu un plus de profesionalism si...OPTAM...pt ce avem in apropiere...sau depinde..
in cazul de fata,in italia in cercurile in care ma aflu,toate
sunt mai batrane,mai rotunjoare...si toate zambitoare-amagitoare..
NU STIU DE CE M.AM BAGAT SA COMENTEZ EU AICI..
nico1234
Postat pe 26 Septembrie 2008 15:11
clar ca o aleg pe cea interioara.....ca cea exterioara e ft trecatoare..
butterly
Postat pe 26 Septembrie 2008 16:06
De la: nico1234, la data 2008-09-26 15:11:10
De la: soryanca, la data 2008-09-26 13:17:48normal ar trebui sa ne intereseze frumusetea interioara pt ca cea exterioara este trecatoare,dar de multe ori,din pacate,ne lasam dusi de frumusetea exterioara.pt mine conteaza cum este omul prin interior, nu prin exterior.

e normal ce spuneti...dar initial..alegem ce e mai placut la vedere,
ulterior daca se poate schimba ceva ne gandim cu un plus de profesionalism si...OPTAM...pt ce avem in apropiere...sau depinde..
in cazul de fata,in italia in cercurile in care ma aflu,toate
sunt mai batrane,mai rotunjoare...si toate zambitoare-amagitoare..
NU STIU DE CE M.AM BAGAT SA COMENTEZ EU AICI..


n-are importanta de ce te-ai bagat important e ca te-ai bagat...
eee barbatii pe ce pun ochii aia le place... adica forme forme si iar forme...
femeile la fel
dar... mai incolo cand cunosti persoana poti trece cu usurinta peste o burtica ,peste un posterior mai mare etc etc etc
gusturile nu se discuta....
dar de acord si eu as alege tot frumusestea interioara.
dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Septembrie 2008 16:09
Se spune ca femeia e mai frumoasa prin ceea ce ascunde...nu prin ceea ce arata.
Am gasit un citat care confirma ce am spus mai sus :
"Barbatii admira femeile frumoase si le prefera pe cele inteligente"

Sa fiti iubite!
missa22
Postat pe 26 Septembrie 2008 20:35
daaaa, e plina lumea de barbati care aleg inteligenta in locul frumusetii
googoodoll
Postat pe 26 Septembrie 2008 20:50
Oare? Le cauta pe amandou!!!!!!!!!!
De-i frumoasa si atat, se plictisesc.
De-i urata nu-i acorda atentie decat in f putine cazuri ( EXCEPTIONALE ).
dafffne
Postat pe 26 Septembrie 2008 22:37
barbatii prefera femeile frumoase si prostute,asta pt ca au mai putin de spus,nu comenteaza si fac ce zic ei.dar hai sa nu ii bagam pe toti in aceleasi criterii,difera de al caz la caz.eu intodeuna am optat pt frumusetea interioara,e mai dulce ,mai frumoasa decat toate celelalte.
soryanca
Postat pe 28 Septembrie 2008 19:09
Barbati nu cauta femei prostute ci ascultatoare ( e o diferenta ) vor sa aiba si ce vb cu ele.
Si pana la frumusetea ta interioara ... cale lunga...intai te izbesti de ce e la exterior si apoi continui.
Tin sa precizez : frumusetea nu inseamna ptr toti barbatii 90-60-90. Barbatii au gusturi diferite : unora le plac fetele grasute, altora cele f slabe etc.
dafffne
Postat pe 2 Octombrie 2008 03:37
Gusturiile nu s-au discutat niciodata ,asta e adevarat.Si oare pana la urma toate femeiile sunt frumoase in felul lor,chiar si in exterior.Unii avem ochii frumosi,alti buzele seducatoare,alti un fund apetisant,etc etc si cu toti tinem cont de cea exterioara dupa care ne lasam furati si purtati de cea interioara.
soryanca
Postat pe 2 Octombrie 2008 15:14



FRUMUSETEA INTERIOARA ESTE PRIMORDIALA.

MI S-A INTAMPLAT SA CUNOSC PERSOANE, CARE IN PRIMA FAZA NU-MI SPUNEAU NIMIC,INSA IN MOMENTUL CAND AM INCEPUT SA CONVESAM EFECTIV M-AM SIMTIT 'VRAJITA',POT SA VA SPUN CU MANA PE INIMA CA AM AVUT NOROCUL SA INTALNESC PERSOANE CU TOTUL SI CU TOTUL SPECIALE PANA ACUM CEEA CE VA DORESC SI VOUA .

Postat pe 22 Octombrie 2008 15:23
dak as fi sa zic in procente as spune o treime frumusetea exterioara si doua treimi cea interioara.cea exterioara conteaza mult la inceput..si la femei si la barbati.fara exceptie!...persoana sa fie pe plakul tau,in functie de preferinte si exigente,sa fie cel putin plakuta vederii.e un aspect subiectiv bineinteles.apoi de doua ori mai importanta in faza urmatoare este frumusetea launtrica.sa aiba un caracter frumos,sa fie o persoana calda,atenta,darnica,altruista,si asa mai departe;toate calitatile care tin de personalitate..sa iti faca viata mai frumoasa numai pt simplul fapt ca o ai alaturi..dupa cum era vorba aia...Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti ci si pentru ceea ce sunt, atunci cand sunt cu tine.
razz
Postat pe 29 Octombrie 2008 17:11
http://cochete.blogspot.com citeste aici.. sigur te va ajuta
divvina
Postat pe 13 Decembrie 2008 17:05
buna...eu cred ca fiecare om are ceva frumos...un lucru distins...trebuie doar sa avem rabdare sa il descoperim...si in functie de ceea ce noua ni se pare frumos,ne orientam spre persoana care ne indeplineste idealul.....sa nu uitam ca in lumea asta totul este relativ...deci...fiecare cu gustul lui
tupeista
Postat pe 14 Decembrie 2008 01:38
Ma uit la voi si vad numai poze frumoase si tinere. Eu sunt in varsta. Si am o experienta in doua forme sociale, si am avut functii si in una si in alta. Va spun ca frumusetea conteaza foarte mult. In toate domeniile, daca ea va avea legatura si cu tine. Adica vei alege intotdeauna o persoana draguta sa lucreze cu tine, daca ai de ales (chiar daca este mai prostuta), te vei lasa cucerit intotdeauna de o persoana frumoasa - de la prima vedere( iar in ziua de azi nu prea ai timp de mai multe "vederi"). chiar si la o barfa, sau o drumetie mergi mai cu placere cu persoane frumoase, decat cu unele urate. De fapt daca te uiti la concursurile de frumusete, ti-ai dori sa ai o relatie cu oricare dintre candidate, dar nu ti-ai dori ca munca ta sa depinda de inteligenta ei.
In incheiere cred ca 99.99 % din persoane nu si-ar dori in pat o persoana urata, chiar daca aceasta o va face sa rada.( cum spunea cineva)
barbaru10
Postat pe 14 Decembrie 2008 16:16
De la: razz, la data 2008-10-29 17:11:30dak as fi sa zic in procente as spune o treime frumusetea exterioara si doua treimi cea interioara.cea exterioara conteaza mult la inceput..si la femei si la barbati.fara exceptie!...persoana sa fie pe plakul tau,in functie de preferinte si exigente,sa fie cel putin plakuta vederii.e un aspect subiectiv bineinteles.apoi de doua ori mai importanta in faza urmatoare este frumusetea launtrica.sa aiba un caracter frumos,sa fie o persoana calda,atenta,darnica,altruista,si asa mai departe;toate calitatile care tin de personalitate..sa iti faca viata mai frumoasa numai pt simplul fapt ca o ai alaturi..dupa cum era vorba aia...Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti ci si pentru ceea ce sunt, atunci cand sunt cu tine.

atat de tanar si atat de intelept.. ..votat!!!!!
mariannecosette
Postat pe 14 Decembrie 2008 16:22
De la: razz, la data 2008-10-29 17:11:30dak as fi sa zic in procente as spune o treime frumusetea exterioara si doua treimi cea interioara.cea exterioara conteaza mult la inceput..si la femei si la barbati.fara exceptie!...persoana sa fie pe plakul tau,in functie de preferinte si exigente,sa fie cel putin plakuta vederii.e un aspect subiectiv bineinteles.apoi de doua ori mai importanta in faza urmatoare este frumusetea launtrica.sa aiba un caracter frumos,sa fie o persoana calda,atenta,darnica,altruista,si asa mai departe;toate calitatile care tin de personalitate..sa iti faca viata mai frumoasa numai pt simplul fapt ca o ai alaturi..dupa cum era vorba aia...Te iubesc nu doar pentru ceea ce esti ci si pentru ceea ce sunt, atunci cand sunt cu tine.


in totalitate de acord...nu mai am ce sa adaug pt k ai spus exact ce era de spus!
angel_in_disguise
Postat pe 14 Decembrie 2008 16:24
Crisis_a

Cand vei reusi sa te convingi sa nu mai vrei Feti Frumosi(chiar daca tu te consideri frumoasa)atunci vei fi fericita.Nu tb neaparat sa iti placa tie cineva,ci poti alege sa fii placuta de celalalt..
lynx
Postat pe 14 Decembrie 2008 19:13
Feti Frumosi????Cine are nevoie atata timp cat nu poate darui acea caldura de care are nevoie fiecare fiinta umana? Acea daruire sufleteasca fara de care nu simti ca viata are vreun sens...Priviti in jur...cat poate dura frumusetea exterioara?Pana la aparitia unei alte frumuseti si privirea uita? Poate ca daca am pune mai mult accent pe frumusetea interioara sunt convinsa ca ar exista mai multa iubire in lumea asta...si poate mai multa tandrete si poate cine stie...viata ar fi de mii si mii de ori mai frumoasa...
emica
Postat pe 14 Decembrie 2008 20:44
emica

tu ai dreptate...cati sunt care si chiar apreciaza asa ceva?
Sunt si barbati si femei care nu vad altceva decat infatisarea exterioara...insa exista mai multe femei in aceasta categorie,insa ori nu constientizeaza ori nu recunosc...
lynx
Postat pe 15 Decembrie 2008 16:36
frumusetea interioara radiaza spre exterior
erikahd2008
Postat pe 1 Februarie 2009 22:06
De la: erikahd2008, la data 2009-02-01 22:06:24frumusetea interioara radiaza spre exterior


liza24_84
Postat pe 9 Februarie 2009 14:00
De multe ori,cand suntem atrasi de o persoana,din motive care sunt inca discutate(atractia chimica) si simtim ca ne ia valul,ne facem o imagine idealista despre persoana care sta in fata noastra...Ii creem o aparenta angelica si consideram ca tot ceea ce face e cel mai corect lucru,nu conteaza daca e bine sau rau...Cat despre frumusete,eu consider ca in aceasta lume totul este relativ...fiecare cauta la o persoana altceva,pe fiecare il atrage un alt amanunt,ca doar de aceea suntem unici...(ceea ce mie imi place,poate altora le se pare banal)...va pup
tupeista
Postat pe 9 Februarie 2009 17:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sutienul potrivit 13 De la: yumalai 25 Mai 2009 08:46
psihoterapie 39 De la: dalliad 20 Octombrie 2009 11:52
metode mai simple pt grabirea bronzului??? 3 De la: deea_monik 9 Noiembrie 2008 12:20
Sall`:d... 14 De la: Herra8 8 Iulie 2011 10:14
vand Leg Magic!!! 4 De la: andra_ale 22 Iunie 2010 07:31