Mai multe
|
zuzu...pai a venit toamna acopera-mi mintea cu ceva sa nu ploua pe ea sau sa racesc iar... asa ..asa sa faci...fa-o cocheta..ca nu mai tine....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 22 Septembrie 2008 01:02 |
||
|---|---|---|
tocmai!ma mir ca nu te bagi...acum incercam sa lamuresc fetele sa nu te judece dupa varsta...
|
||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 01:11 |
||
ca sa nu le dau detalii despre tine(nu-mi place sa barfesc)am incercat sa le dau de inteles ca nu esti "un pustan cu harem".scuze daca s-a interpretat altfel...nu vroiam sa ofensez in nici un fel...sa-ti traiasca si sa te bucuri de el asa cum as vrea sa ma bucur si eu de al meu...
|
||
|
|
||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 01:17 |
||
| multumesc frumos pt primire... | ||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 01:22 |
||
| somnic usurel...nu am inteles de ce la fiecare postare ma apelezi tot cu cate un nume...lipseste babuta,alexandra,emma...mai sunt sa stii dar chiar nu cred ca era necesar...ai ceva cu mine?? | ||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 01:24 |
||
sultane....doar stii ca p-oti sa-mi spui cum iti pofteste inimioara...doar iti apartin....a fost o neintelegere....de acum am comis greseala si vei alege alta pt seara asta.... poate maine seara imi vine si mie randul...sau mai stau la rand...... ti-ai numarat vreodata cadanele? |
||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 02:27 |
||
PAI CE SOMN USOR????DACA PE MINE M-AI ALES....AVEM TREABA!!!!! MULTUMESC SULTANE....AI DREPTATE...PE SUSURICA AI PRIMIT-O IN HAREM,DUPA MULTE NEGOCIERI.TE POOOOP SULTANE!
|
||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 02:36 |
||
|
neataaaa, nu lipsesc de la apel... am o imnesa rugaminte insa... numele meu scurt vine de la Emilia si este Ema cu un singur "m". nu de alta dar am facut un misto oribil pe blog referitor la chestia asta si nu as vrea ca cineva sau careva dintre voi sa se simta in vreun fel lezat(a). buuuun ca ne-am clarificat acu... sultane cand ai tu chef da si mie ceva dealii despre cadana cea noua... ca la cafeneaua de noapte simt asa o jena sa citesc.... pupilic si spor la treaba fetelor |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Septembrie 2008 08:44 |
||
|
multa bafta stef..... sa ne zici rezultatul... dany
|
||
|
amira1 Postat pe 22 Septembrie 2008 09:54 |
||
???? ceeee ???? mai sultane da ma si mie detalii ca mor de curiozitate aici
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Septembrie 2008 10:52 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-22 10:48:14curioasa, amira 1 rezultat... ,,, cadana... ...hmmm...amira... sultaneeee.... cuucu-baau....e mic nu stie nimic....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 22 Septembrie 2008 11:24 |
||
De la: stef80, la data 2008-09-22 11:32:04crestem impreuna cuucu baau si vom afla tot asa.. pai crestem..crestem...ne mai jucam..cuucuu---baauuu...si tot asa..ca-i de pe meleagurile mele.... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 22 Septembrie 2008 11:33 |
||
BUNA ZIUA HAREM....CE FAC MINUNILE AZI....SPER CA BINE...SULTANE
|
||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 11:42 |
||
Buna dimineataaaa!!!!!E soareeeeeee!Doamne astept de vreo 2 sapt ziua aceasta! Vad ca nu ati avut somn,,barfitorilor!!!hihihih.....Laura ziceai de lapte de pasare ...vaii ce pofta imi faci cu bunatatile taleeeeeeee...pai gata,,,ma mut la tine,dar am si un pitic,,,ne primesti pe amandoi? O zi faina sa aveti dragelor(dragilor)!Va pupacesc
|
||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 11:42 |
||
pai ce stiu io vazui ceva de cadane noi ...ma gandeam ca e o lata cadana... deh si tu acu ce vrei ma omoara curiozitatea asta....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Septembrie 2008 11:49 |
||
|
aaaaa tu sti bine ca desi sunt curioasa greeeeu scoti de la mine ceva..... imi place sa pun cap la cap informatiile...sunt mai rau ca securitatea romana... le adun le stochez la memorie.... si le sortez si analizez pana nu mai ramane nimic de ele... pe urma.... le aranjez asa cum trebuie si gata... no cam asta-i cu curiozitatea ... ce subiect de barfa sa dau??? ha???? pai ce n-am voie sa stiu si io???? rauleeee!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Septembrie 2008 11:58 |
||
|
lumea de va vrea sa afle cine-i Sultan in Haremul mare sa citeasca ei ma jos daca nu de sus in jos asta are el un nume Stef-Sultan drag nu numai mie tot Haremul il iubeste are suflet si iubeste el Haremul a format cu inima, suflet si cu drag ca sa fim prieteni noi virtual si real toti ca exista lume rea de il musca undeva nu-i bai, ca noi stim cu totii Sultanul are dreptate cu totii si de vreti sa stiti mai mult va invit sa cititi mult asta numai daca vreti sa stiti cine-i Sultanul cel vestit....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 22 Septembrie 2008 12:26 |
||
|
eeee si tu acu mai mafiuto... te apucasi de scris ode sultanului.... nu de alta dar si-o ia in cap.... pup fain poem.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Septembrie 2008 13:49 |
||
|
heloo la toata lumea buna de aici the tunnel,te-am asteptat toata seara cu lapticul de pasare si de necaz ca nu ai aparut l-am terminat cu armata mea insa,ca sa ma razbun (si nu stiu pe ce) am facut cat ai clipi crema de zahar ars,e la cuptor,trebuie sa o mai tzin 10 minute si pe urma o pun la rece.Am facut intr-un castron maaare,in sperantza ca vei aparea tu intr-un final,plus de asta m-am gandit si la fratele meu Stef si la harem ca doar cotzoharlele vad ca nu mai gatesc si am luat eu problema in mana. va pup pe totzi si va spun ca azi va iubesc mai mult ca ieri... the tunel,daca te mutzi la mine cu puiutzul tau cu tot va fi ok pt ca asa o sa ii fac sotului meu mutatzia la ma-sa ca sta aici aproape,in aceeasi curte. te pup |
||
|
matracucu Postat pe 22 Septembrie 2008 14:00 |
||
|
in sfarsit e mai liniste pe aici... fug rapid sa pap ceva ca mor de foame! va pup pe toate!
|
||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 16:13 |
||
|
py alinadanielalazar... chiar esti tiza mea eu sunt alina-daniela bita. ce haios te pup |
||
|
amira1 Postat pe 22 Septembrie 2008 16:14 |
||
|
pt stef80 de unde vine? hmmmm bravo pt rezultat si felicitari vine de la mine, de undeva de fffff departe..... |
||
|
amira1 Postat pe 22 Septembrie 2008 16:16 |
||
|
luli pofta mare.... amira.... buna... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Septembrie 2008 16:19 |
||
buna danadanica...
|
||
|
amira1 Postat pe 22 Septembrie 2008 16:21 |
||
|
buna ziua la toata lumea! sorry pentru lipsa!sunt in concediu si nu prea mai am timp.. va pupik pe toti! buna tiza mea amira! buna ziua stefule! vad ca sunteti bine cu totiii si ma bucur! |
||
|
alinadanielalazar Postat pe 22 Septembrie 2008 16:32 |
||
|
eeee pai cum mai alina .... abia acu concediu????? hmmm si mai e si vremea asta urata.... oricum odihna placuta |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 22 Septembrie 2008 16:35 |
||
|
pt tiza mea. ce zodie esti si cati ani ai? de unde esti? imi pare bine sa te cunosc si cel mai bine ca avem acelsi nume. hmmmmmmmmmmmmmmm super marfa
|
||
|
amira1 Postat pe 22 Septembrie 2008 18:25 |
||
|
scuze dc am greseli de ortografie dar sunt putin obosita de la serviciu si mi-e si foame ( nu de litere, mai rauuuuuuuu). pupici pt toata lumea...
|
||
|
amira1 Postat pe 22 Septembrie 2008 18:28 |
||
De la: amira1, la data 2008-09-22 16:16:10pt stef80 oare cat de mare o fii departarea ??? o seara placuta amira...
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 22 Septembrie 2008 20:48 |
||
sultane... ce zici.. ca zici ...ca mai faci???? |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 22 Septembrie 2008 21:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| soft nokia n70 | 1 | De la: lore_grl 7 Iulie 2009 14:52 |
| trucaje.... | 4 | De la: Stanciu_Maria 1 Septembrie 2009 01:06 |
| Inca un topic care te va plictisi! | 372 | De la: greierash 3 Octombrie 2009 16:01 |
|
|
||
| Intrebare | 3 | De la: cristiana_cris 27 Iulie 2009 15:28 |
| copiii strazii---fenomen? | 18 | De la: lavidenisa 18 Septembrie 2009 08:26 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.