Setari Cookie-uri

"HAREMUL" SI MINUNILE LUI..!!

salutare cadanelor si tie, preamarite sultane!
imi pica ochii in gura de somn asa ca am intrat doar sa va salut si merg la somn...

Postat pe 3 Septembrie 2008 15:34
Buna dimineata!Cu invitatie de la Sultan,ma alatur si eu haremului.Sper ca prezenta mea aici sa nu deranjeze pe nimeni.
Kiss...O zi placuta!

Postat pe 4 Septembrie 2008 09:34
the tunnel, bine ai venit!
Anissia27
Postat pe 4 Septembrie 2008 09:39
De la: Anissia27, la data 2008-09-04 09:39:29the tunnel, bine ai venit!

Multumesc mult by the way,,,rolul de mamica e greu asa-i?Cateodata ...am citit ce ai postat :)

Postat pe 4 Septembrie 2008 10:44
buna dimineata tuturor!
inca sunt in probe.sa-mi tineti pumnii!
ilonkko
Postat pe 4 Septembrie 2008 10:44
De la: stef80, la data 2008-09-04 10:39:32the tunnel ,blindgirl, Anissia27..,am reusit sa va cunosc cat de cat si sincer ma bucur de faptul ca vreti sa va alaturati grupului nostru minunat..!!
inaintea voastra cu mult timp,au venit alte doua timisorence,ancuta 240783 si melinduta(deiuta sau Raza de soare)cum obisnuiesc eu sa-i zic
sunt ambele iubite de intregul Harem..
sunt convins ca si voi veti fi la fel, dupa o anume perioada de timp..!!
mi-as dori ca voi.., cele cinci timisorence sa comunicati si sa va cunoasteti bine ,astfel ati putea avea un sprijin si un prieten aproape si la nevoie..

the tunnel..,in Haremul meu nimeni nu deranjaza pe nimeni si poate sa intre oricine care dovededeste ca are suflet(iar tu ai demonstratasta in cazul madalinei)la cafeneaua fetelor musulmane..

Multumesc...Muahh Sultane....Da,Mada e o dulcica...Si asa cum am mai spus,as face-o pentru oricine,nu conteaza rasa,culoare,religie,etc.Deci daca va pot ajuta cu ceva,pe oricine,cu mare drag.

Postat pe 4 Septembrie 2008 10:49
De la: the_tunnel, la data 2008-09-04 10:44:39
De la: Anissia27, la data 2008-09-04 09:39:29the tunnel, bine ai venit!

Multumesc mult by the way,,,rolul de mamica e greu asa-i?Cateodata ...am citit ce ai postat :)

ooooo daaa, este, dar e atat de minunat!
Anissia27
Postat pe 4 Septembrie 2008 11:14
De la: stef80, la data 2008-09-04 10:39:32the tunnel ,blindgirl, Anissia27..,am reusit sa va cunosc cat de cat si sincer ma bucur de faptul ca vreti sa va alaturati grupului nostru minunat..!!
inaintea voastra cu mult timp,au venit alte doua timisorence,ancuta 240783 si melinduta(deiuta sau Raza de soare)cum obisnuiesc eu sa-i zic
sunt ambele iubite de intregul Harem..
sunt convins ca si voi veti fi la fel, dupa o anume perioada de timp..!!
mi-as dori ca voi.., cele cinci timisorence sa comunicati si sa va cunoasteti bine ,astfel ati putea avea un sprijin si un prieten aproape si la nevoie..

the tunnel..,in Haremul meu nimeni nu deranjaza pe nimeni si poate sa intre oricine care dovededeste ca are suflet(iar tu ai demonstratasta in cazul madalinei)la cafeneaua fetelor musulmane..

Iti multumesc, Sultane, ptr ca m-ai acceptat si ptr modul minunat in care ai facut-o.
si eu mi-as dori foarte mult sa profitam ( noi, cele din tm) de faptul ca suntem atat de aproape si sa incercam sa aprofundam prietenia noastra.
si-acum... ceva, pupic...? unde-i responsabilul? eu n-am primit astazi!
Anissia27
Postat pe 4 Septembrie 2008 11:23

uite o cafea ...sau ,ce vrei tu sa bei Sultane

Postat pe 4 Septembrie 2008 13:33
BINE AI VENIT IN HAREM,the tunnel!!!

Eu nu primesc pupici Sultane?
andreea1976
Postat pe 4 Septembrie 2008 16:02
buna tuturor!
scuze pentru lipsa...
te pupik sultane !
si pe voi toti!
miine o sa am mai mult timp!
claudia,sincere condoleante!imi pare rau pentru tatal tau...de acolo din cer o sa fie cu tine si o sa ti indrume calea catre bine!
alinadanielalazar
Postat pe 4 Septembrie 2008 16:42
Hallo!Nu e nimeni la harem?Sau v-ati ascuns de la caldura

Postat pe 5 Septembrie 2008 11:24
Hello!
nu stiu ce am azi dar ma simt ingrozitor... tot ce fac e haotic, am mai zis, parca-s o zomby!
cred ca stiu ce-mi lipseste: pupic de la Sultan!
Anissia27
Postat pe 5 Septembrie 2008 12:39
da da ,merci de cafeluta sultane
hai Anissia un pupic si o floare sa nu mai fi zomby...
Cine mai vrea flori?

Postat pe 5 Septembrie 2008 13:09
multumesc frumos si ptr pupici si ptr flori:)
chiar sunt mult mai bine, sincer!
Anissia27
Postat pe 5 Septembrie 2008 13:13
Stefule,sultane,nici aici nu esti.....
matracucu
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:20
la ce-ti mai trebuie mancare? ar trebui sa-ti fie de ajuns dragostea cadanelor...

Postat pe 5 Septembrie 2008 20:09
pofta buna sultane!
ai incercat reteta inocicai?
pupici ca azi ai cam lipsit de pe cafenea ..

alinadanielalazar
Postat pe 5 Septembrie 2008 20:22
BUNATATI,sultane .....asa le zice fi-miu......este mancarea care-i place cel mai mult....si este prima mancare pe care a mancat-o cu pofta,cand era mic......ca nu manca mai nimic pe vremea aia......asa caaaaa.....sa-i faci si lui cand te-om mai vizita......mmmmmmm...imi ploua-n gura de pofta !!!.....

Postat pe 6 Septembrie 2008 00:00
De la: the_tunnel, la data 2008-09-05 13:09:37da da ,merci de cafeluta sultane
Cine mai vrea flori?

flori....flori....eu vreau !!!!...euuuuu.....tot timpul vreau flori.....fara numar......de orice fel.....daca as avea casa plina de flori,as fi cea mai fericita !!!......

Postat pe 6 Septembrie 2008 00:03
vedeti am ajuns si aici am ramas in urma mult,off,bine ati venit printre noi,si sultane vezi,vezi,ai treaba,inteleg,dar un pic,pic,fa si stai si cu noi
mari58
Postat pe 6 Septembrie 2008 02:38
De la: etta70, la data 2008-09-06 00:03:32
Cine mai vrea flori?

flori....flori....eu vreau !!!!...euuuuu.....tot timpul vreau flori.....fara numar......de orice fel.....daca as avea casa plina de flori,as fi cea mai fericita !!!......

Neatza..Pai la sat curtea casei este plina cu flori,care mai de care...deh...mama are f mare grija de ele...deci toate florile sa fie pentru tine
Si pupik
Un weekend frumos si insorit!

Postat pe 6 Septembrie 2008 09:39
Toate florile ptr ea???? pai si ptr mine ce mai ramane? Clau, pai se poate?...

buna dimineata, dragilor si dragelor... azi am mare chef de petrecere.
Anissia27
Postat pe 6 Septembrie 2008 09:45
ma bag si io la petrecere ma primesti??
sultaneeee da ma un semn ceva macar aciulea daca la cafenea nu mai vrei.... mai dragilor sa aveti o zi superba plina de zambete si rasete de fericire!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Septembrie 2008 10:48
'neata la toata lumea!
etta ca stiu ca-ti plac
iar la toate fetele
si pentru sultan...

Postat pe 6 Septembrie 2008 11:37
De la: the_tunnel, la data 2008-09-06 09:39:35
De la: etta70, la data 2008-09-06 00:03:32
Cine mai vrea flori?

Neatza..Pai la sat curtea casei este plina cu flori,care mai de care...deh...mama are f mare grija de ele...deci toate florile sa fie pentru tine
Si pupik
Un weekend frumos si insorit!

multumesc ,the tunnel.....mie florile imi inveselesc viata si imi alunga tristetea....si cu flori m-a cucerit si sotul meu......si tot cu flori ma cucereste si in continuare .....

aaaa....si Anissia,nu fii suparata....ca gradina prietenei noastre e mare ......

Postat pe 6 Septembrie 2008 12:10
De la: luli_c, la data 2008-09-06 11:37:39'neata la toata lumea!
etta ca stiu ca-ti plac
iar la toate fetele
si pentru sultan...

luli....stiu ca si tu ai o gradina mare si frumoasa acasa !!!!....multumesc si tie pentru flori!!....ce mi-as dori sa am o casuta cu gradina in fata !!!.....cred ca as cultiva toate florile posibile .....

Postat pe 6 Septembrie 2008 12:11
De la: stef80, la data 2008-09-06 11:10:44va salut, dragile mele cadane !!
sa aveti un wekeend minunat, cum se arata a fi si al meu
pupici pt tot Haremu'si se pare ca ne vom vedea luni dimineata,cand am sa va povestesc cum a fost

mai sultane,ce pui tu la cale ???.....si esti asa de misterioooosss !!.....

Postat pe 6 Septembrie 2008 12:12
deeeci dupa "nesemnele de la sultan...... dau telefon si imi spune ca vine!!!!

daaaaaa la mine la brasov ca s-a saturat de caldura de la snagov si se trateaza cu o portie de munte!!!!!!

deeeeci asadar si prin urmare.....
vineeeeee!!!!!la brasov sultanul!!!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 6 Septembrie 2008 12:44
etta, ma bucur tare mult ca-ti plac florile! si sunt tare mandra de gradina mea de acasa... tocmai am incarcat pe profilul meu poze facute acasa in primavara asta, urmeaza inca un set cu crizanteme.
pupici la toate fetele care iubesc florile si natura!

Postat pe 6 Septembrie 2008 13:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Radio kudika 68 De la: yumalai 27 Iunie 2009 10:09
trucaje.... 4 De la: Stanciu_Maria 1 Septembrie 2009 01:06
cine e zoso? 1 De la: torrra 5 Decembrie 2008 18:49
Vraji, vrajitoare exista sau o pacaleala? 170 De la: Eremia_Victoras_1 2 Ianuarie 2015 13:24
Confort la cele mai mici preturi 1 De la: inventator 7 Decembrie 2008 16:27