Mai multe
|
asta e cafeluta pe care ti-am promis-o si iti multumesc Stef,chiar aveam nevoie
|
||
|
Malak Postat pe 7 Octombrie 2008 11:03 |
||
|---|---|---|
|
kristinaCT Postat pe 7 Octombrie 2008 11:20 |
||
|
neata, bine v-am gasit. am fost bolnava de asta nu v-am mai onorat cu prezenta....
|
||
|
|
||
|
amira1 Postat pe 7 Octombrie 2008 11:22 |
||
|
' neata si eu !!! |
||
|
_fantoma_ Postat pe 7 Octombrie 2008 11:24 |
||
HOP SI IO !!!!.....ce ,credeati ca scapati de mine ???.....ca raia ma tiu de voi !!!!....PAI DACA VA IUBEEEESCC !!!!......cum sa nu ma tiu de voi !~!!........ ....oricum voi stiti ca sunteti in sufletul meu si in inima mea !!!!.......si nimeni nu o sa va scoata de acolo !!!.....
|
||
|
etta Postat pe 7 Octombrie 2008 11:31 |
||
|
pupici la toata lumea...
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 7 Octombrie 2008 11:35 |
||
IO NU TE IERT ......DECAT DACA VII ODATA ACASAAAAAAAAAAAAAAAAAA........
|
||
|
etta Postat pe 7 Octombrie 2008 11:43 |
||
EEEEEEE........asa mai negociem !!!....si nu uita ca IL VREAU SI REAL !!!!.......cosul cu floricele .......cat priveste frigul.....nu-i bai!!!....avem centrale acasa......haini groase.....nu te lasam noi sa mori de frig !!!....chit ca te incalzim cu sufletele noastre calde si n-o sa simti frigul de afara !!!!....si, de fapt, ce e mai frumos decat sa-ti inghete nasul in zapada si apoi sa intri la caldurica si la o cana de vin fiert !!!!.......mmmmmmmm.....abia astept sa vina za[pada !!!!!.........
|
||
|
etta Postat pe 7 Octombrie 2008 11:51 |
||
Stefule ,telefonul e la fiica-mea ( iar ea e la scoala ) pt ca al ei l-a furat la sarbatoarea castanelor.imi pare rau ca nu am putut vorbi. sa nu iti faci griji pt mine ca sunt ok. ai pupat-o pe tantza din partea mea?plsssss
|
||
|
matracucu Postat pe 7 Octombrie 2008 13:56 |
||
| buna, Laura! tragi chiulul de la cafenea? hai acolo ca avem vin fiert si paturica! | ||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 16:32 |
||
|
Salutare la toata lumea. Va pupa dragalas_pui pe toti
|
||
|
dragalaspui Postat pe 7 Octombrie 2008 18:12 |
||
dragalas_pui,
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 18:28 |
||
stef, imi pare bine ca ai avut o zi frumoasa si cu reusite. bravo!!!meriti multi, multi unde-i Lucia? Lucia!!!!!! Iris, mai ai paturica? ca ma prinde raceala!!!
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 21:40 |
||
|
luliiiii pune mana si ia vitamina "C" cat cuprinde... si ceaiuri fierbinti .... dau eu plapumioara daca iris nu iti da paturica..... s nu racesti ca e bai cu guturaiul asta..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 7 Octombrie 2008 21:43 |
||
ema, incerc sa nu racesc, dar era si timpul ca eu racesc de 2 ori pe iarna, o data toamna si o data primavara...asa ca...dar daca e asa primitoare plapumioara ta, vin indata
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 21:46 |
||
oh!!! oare care plapuma sa o aleg? oferte peste peste oferte...eu ma bucur, Stef, ca ai reusit si abis astept sa vb maine...pupici
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 21:49 |
||
|
oki luli ai grija de tine..... macar mergi la medic sa vezi ce iti da... ca doar cu modafen si alte alea nu trece..... sultane... sper ca nu ai muncit prea mult azi sa fii rupt de oboseala |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 7 Octombrie 2008 22:13 |
||
|
bine, stef, cum prind oleaca de timp liber vb... ema, eu ma vindec cu ceaiuri, multe ceaiuri luci, ai aparut! |
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 22:29 |
||
noapte buna, stef! somn usor!
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 22:37 |
||
buna seara harem,va tuc de nu va vedeti alooooooooo garaa,pai numai sultanu sa te ierte mafia,da eu franceeeeeeeeee,treci la raport,fuga,fuga,ai grija sa nu te prinda radarul uitati dragilor cum ne adunam,vedeti,cind esti pus la incercare,dragostea isi spune cxuvintul,nu te lasa sa te indoi cum bate vintul nimeni nu poate desface cei lasat de D-zeu,nimeni nu poate sa iti ia ce ii al tau am mfost la manastire,mam rugat si pt voi toti si am aprins luminari pt voi toti,de fapt nu e ceva nou nu?am cintat asa:ia aminte doamne la strigarea mea,si imi fereste viata de orice fapta rea,fiemi mie pururi ajutor,bratul tau puternic fal ocrotitor
|
||
|
mari58 Postat pe 8 Octombrie 2008 00:54 |
||
De la: stef80, la data 2008-10-07 11:28:11bunicuta mea kristinaCT.... mersi pt urare, dar sincer mi-am vazut moartea cu ochii.... acum sunt binisor. daaaaa? vreau si eu sa vad pozele facute special pt mineee... poate plec de Craciun pe acolo. va pup... |
||
|
amira1 Postat pe 8 Octombrie 2008 08:32 |
||
malak, buna dimineata!!!! ma infrupt si eu din cafeaua adusa de tine...
|
||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 08:32 |
||
neata la romannnnnnnnnnnnnni
|
||
|
amira1 Postat pe 8 Octombrie 2008 08:35 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-10-07 13:56:25Stefule ce mai faci mai massarithegirl????
|
||
|
amira1 Postat pe 8 Octombrie 2008 08:36 |
||
|
buna dimineataaaa pe la parnz deja... feltele cum va simtiti azi??? totul ok???? hai sus ca e soarele pe cer... luli cum mai e raceala??? baaaau unde umbli mai draga mea ca nu te mai vede omul cu zilele... laura, buna dimineta si o zi super sa ai... malak bine ai venit pe la harem...si mersi de cafeluta. amira, ce ai patit draguta??? esti bine acum??? fetele va doresc o zi superba ...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 Octombrie 2008 12:01 |
||
ema, ma doare gatul un pic si imi curge nasul, ma stradui sa nu-mi alung toate colegele de birou cu smiorcaiala mea! eu sper sa nu fac gripa... |
||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 12:26 |
||
ziua buna dragii mei..... dandanico....pai si eu pe ici pe colo.... cearta-ma dar nu ma bate..... MARI-CUCU....draga mea am sosit in haramea iarata-ma tu draga mea c-am tras chiulul, nu-i vina mea sa nu faci cumva prostia sa faci tumbe-n aer cu parasuta si avionul de l-oi lua nu ma gasesti mai draga mea asa hai sa facem schimb iau eu draga avionul si o sa-mi gasesti piciorul in Palatul Haremului la sultanul nostru drag sa ne chefuim nitel sa nu uitati dragii mei ca va vreau pe toti din harem voi prezenti sa fiti atunci cand eu piciorul am sa-l pun la sultan in curtea lui sa dau eu mana cu voi sa va tuc pe toti ioi..ioi dar tu dandanica mea fulgii te rog a nu-i lua va trimit din departare multi pupici si alinare zile bune sa aveti fericire va doresc....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 8 Octombrie 2008 12:28 |
||
|
Slalutare Harem! Va pupacesc pe toti
|
||
|
andreea1976 Postat pe 8 Octombrie 2008 12:31 |
||
mey baau mey,da bine le mai zici tu....
|
||
|
matracucu Postat pe 8 Octombrie 2008 12:34 |
||
andreea..ce mai faci tu draga mea...nu te-am zarit de un car de vreme..... ma bucur sa te revad...si-ti doresc o zi frumoasa si luminoasa..
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 8 Octombrie 2008 12:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| desene animate | 72 | De la: yumy 17 Iulie 2010 08:08 |
| Sunteti degeaba ... :( serios.. chiar nu aveti pic de sens... | 7 | De la: laurathegirl 5 August 2008 15:44 |
| cina ma ajuta cu ceva? | 5 | De la: kudika024631 21 Martie 2010 16:52 |
|
|
||
| Reflecta imaginea cuiva caracterul persoanei respective? | 15 | De la: liza24_84 3 Mai 2009 11:55 |
| compatibilitati | 1 | De la: kudika015356 23 Aprilie 2009 11:06 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.