Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

e las ca o sa fie bine :D :*
blue07scorpion
Postat pe 18 August 2008 12:31
De la: mafia_nr1, la data 2008-08-18 12:23:37ziua buna dragii mei....france sper sa-si revine repejor juniorul...si vezi ca este criss din Pitesti poate te ajuta....si acum sa va spun ca am un car de draci... ...am avut un accident de masina cu un bou....pana acum am stat la politie ..am venit acasa sa fac un dush..sa va salut si plec la service cu masina..

Sultane ma bucur sa te vad..si sper sa se rezolve problema repede cu placuta....

va doresc o saptamana pe placul vostru...

cadena mea NEBUNA..:)
trecem noi peste toate..

Postat pe 18 August 2008 12:32
oana...tu sti ca asa a inceput si nenea ala cu scaunul cu rotile.nu?
am dreptate?
asa au inceput toti cei ce s-au dovedit a fi persoane ce profita de slabiciunile si mai ales bunatatea oamenilor.
tya103
Postat pe 18 August 2008 12:33

da tya.. aici ai dreptate

Postat pe 18 August 2008 12:35
sa inteleg ca nu s-au potolit maretele minti luminate ale kudicii...
lasa oana ca o aflam noi si p-asta.
tya103
Postat pe 18 August 2008 12:36
tya103
tya103
ati vazut?
bine ca nu a pus pozele mele! sa zica ca-i cealalta eu..
partea intunecata

buna ziua la toata lumea!!!

un mesaj ptr francia : daca vii in tara si vrei sa-l iei pe cel mic,
te sfatuiesc sa iei procura si de la sotul tau
eram pe aeroport la cheking cand s-a intamplat un caz aemanator
amandoi lucrau afara, si venise doar mama sa ia copilul, si nu au vrut sa o lase sa plece pt ca nu avea procura de la sot ( ei ziceau ca nu au de unde sa stie ca si sotul este afara )

asa ca sfatul meu, ca sa nu ai probleme la aeroport daca vrei sa-l iei cu tine, adu si o procura de la sotul tau

_fantoma_
Postat pe 18 August 2008 12:37
scorpionul secret nu da nici un raspuns la intrebarea mea...ce sa inteleg?ca nu ai nici o parere?
tya103
Postat pe 18 August 2008 12:38
people ma retrag ca am muuulta treaba (misiune) aveti grija de voi , in special , iris :) miha , francia , si oanna81 any help , stii unde sa ma gasiti :):*:*: si o zi cat se poate de relaxata :) si reeeceeeee
blue07scorpion
Postat pe 18 August 2008 12:39
ce intrebare tya ?ca nu stiu sa mi fi adresat vreuna?:)
blue07scorpion
Postat pe 18 August 2008 12:40
De la: tya103, la data 2008-08-18 12:19:52atunci spune-mi si mie daca nu sunt prea indiscreta...ce parere ai despre HAREM si despre SULTAN ca el este fondatorul HAREMULUI si datorita lui am cunoscut oameni deosebiti...nu contest ca tu nu ai putea fi un om deosebit...si daca vrei sa faci parte din HAREM NU AM NIMIC IMPOTRIVA...numai ca tre sa ne castigi increderea...si mai ales SULTANULUI CARE e SCORPION 11.

asta scorpionule...
tya103
Postat pe 18 August 2008 12:41
ce parere ai despre HAREM SI SULTAN...
tya103
Postat pe 18 August 2008 12:42
merci vas.....cunosc dar la mine nu este necesar ca am hotarirea de divort in care scrie ca eu sint unicul lui tutore ......aici tutore legal este si actualul meu sot!sint ceva ani decind copilul circula singur cu avionul decit cu procura de la mine!acum este nu se poate deplasa din cauza fracturii si sint alte legi!oricum multumesc!

Postat pe 18 August 2008 12:43
SCORPION ma bucur sa vad ca nu ai renuntat la cont si la site cum ai spus acum cateva zile....keep touch

dau o bere ca aici sunt la vreo +60C

Postat pe 18 August 2008 12:44
tya aici sunt oameni ok , care sunt deskisi si vor sa ajute cred conditioant au neconditionat:) despre sultan , nush ce pot spune ca e si el scorpion la fel ca mine , din dorinta a noastra in general vbind a scorpionilor iese ceva magic, aducem oamenii laolalta indiferent de n considerente, fie mentalitati,distanta , si toate cele .bv lui ca dintr-un subiect sau ce a fost la inceput a ajuns la o mare comunitate :) de oameni care se simt sau nu mai apropae unii de altii ,incredera fiecaruia tre sa fie castigata :) si eu spun asta dar , nu tre sa demonstrez nimanui ca ceea ce fac eu e bine sau e rau , nu sunteti Dumnezeu sa va demonstrez voua ca va pot castiga increderea (fara suparare ):|deja sunt 3 useri care pot garanta pt mine ,vrei mai mult tya ?:| fie ca aveti sau nu incredere in mine , eu voi aici sau prin alte parti cu treaba , dar remember oricine imi va cere ajutorul fie ca il cunosc sau nu il voi acorda , fie ca e de aici sau de pe strada asta chiar nu are nicio importata pt mine.
blue07scorpion
Postat pe 18 August 2008 12:48
nu pot cere nici luna dupa stele , nici ultima mie , de la voi:|daca voi ma credeti nush cum , no comment , fiecare are dreptul sa gandeasca in n moduri in n circumstante :) nu zic , buu atsa e rau sau e bine , in genere eu nu ma ghidez dupa kip ci dupa suflet :) oricine merita sanse , si e decizia lui daca le tine cont de ele sau nu :| increderea mea e mare si aropae nemarginita , dar , daca prind vreo minciuna , sa dus dracu tot :| si din cat de bun eram , ata de rau si negru ma transform :| , roger mafia :) la c esti la igpr?sau alt undeva ?:) o zi buna tuturor :)
blue07scorpion
Postat pe 18 August 2008 12:52

la HAREM..
sa aveti o zi frumoasa..!!

Postat pe 18 August 2008 12:52
deja cred ca exagerezi...nu ne consideram Dumnezeu,pentru mine acest Harem inseamna tot ceea ce poate fi mai frumos si ma pur.de aceea nu vreau sa fie pangarit de nimeni si de nimic...si asa am trecut prin multe jigniri ,raportari, batai de joc,luari peste picior...etc...si nu ne mai trebuie inca unul in plus.
tya103
Postat pe 18 August 2008 12:54
De la: stef80, la data 2008-08-18 12:52:55
la HAREM..
sa aveti o zi frumoasa..!!

la fel si tie Sultane....

Postat pe 18 August 2008 12:59
Mult succes cu masina,mafiuto!
Acum 3 saptamani la semafor a intrat in noi un Bou.Am dus masina in service,dar asigurarea ne-a platit doar 50%,cica de aia ca masina are 14 ani.Am avut ce platii nu gluma
M-am certat cu cei de la asigurari,am spus ca si eu voi plati doar jumate din asigurare.Scuza lor a fost ca astea sunt legile.
Asa ca mult,mult noroc!
Nu mai fi suparata,dau o bere
andreea1976
Postat pe 18 August 2008 12:59
haide mai, lasati-o balta
vedem in timp ce se va intampla

_fantoma_
Postat pe 18 August 2008 13:00
cum doresti nu injr pe nimeni , am niste reguli pe care nu mi le incalc , decat in ffff mari cazuri de urgentza:| si atunci cu scuzele de rigoare , nu suport glumele exagerate , si nici intruziunile in viata mea persoanala , aviz amatorilor , sintagma a a castiga incredera e oarecum limitata ca , nu poti sa ai increderea totala din prima clipa , deci , stai linistita cum sunt de linistit, asa sunt sin in viata reala , daca nu t iei de mine , ok toate bune si frumoase:)daca , da sa te fereasca sfantul nu inur ca nus genul sa injur , dar am multe parghi la indemana , dar la care nici nu vreau sa aplez, deci ink odata repet , nu e spiritul meu sa fiu un user aiurea sau rau , fiecare are dreptul la replika in diferite subiecte , ff bine daca exista si contra argumente cu atat mai bine , deci nus genul agitator sau tra lalalala , ti am zis , eu imi vad de vaita me, u ma urmaresti in continuare , si toata lumea e happy :)ok?:_)
blue07scorpion
Postat pe 18 August 2008 13:01
De la: andreea1976, la data 2008-08-18 12:59:53 Mult succes cu masina,mafiuto!
Acum 3 saptamani la semafor a intrat in noi un Bou.Am dus masina in service,dar asigurarea ne-a platit doar 50%,cica de aia ca masina are 14 ani.Am avut ce platii nu gluma
M-am certat cu cei de la asigurari,am spus ca si eu voi plati doar jumate din asigurare.Scuza lor a fost ca astea sunt legile.
Asa ca mult,mult noroc!
Nu mai fi suparata,dau o bere

mda...norocul meu ca masina este noua doar de un an...mersi mult...nu-i bai ca o fac eu....dar ma uitla ea cum mi-a sifonat-o boul...si mi-e tare urat sa calc....

Postat pe 18 August 2008 13:02
De la: vas25, la data 2008-08-18 13:00:16haide mai, lasati-o balta
vedem in timp ce se va intampla

asta era pt tya si scorpion, dar vad ca intre timp a mai aparut o matracuca

eu zic sa o ignorati
_fantoma_
Postat pe 18 August 2008 13:02
O zi buna si tie Sultane!

Vezi cat de invidiat esti tu si Haremul?
andreea1976
Postat pe 18 August 2008 13:03
asa e, buuuuu get out pt judecatoare , bleahh :)) param akum hai ak am plecta deja ca numai pot zbiara la mine sefa , hai mari , hai mari :)) see ya ,a ll , asa e , sa terminam , si tra l;alalalalalala , fuai avem deja 2 urgente , people au nevoie d apa , paaaaaaaaaa
blue07scorpion
Postat pe 18 August 2008 13:08
Neatza si io , v-am citit ....cum se face ca atunci cand fac eu pauza de kudika va apucati sa dezbateti o multime de subiecte si cand sunt aici toata lumea-i plecata ?

Mafia ....daca mergi in Jamaica nu rata Ocho Rios ....poti inota cu delfinii , rechini , pisici de mare ....eu am ales delfinii si pisicile de mare
Daca cu delfinii a fost de-a dreptul magic cu pisicile am avut ceva de tras.....jamaicanii aia saracii nu au inteles nimic cand am urlat eu pe romaneste ca ,,vreau afaraa'' in schimb si-au dat seama dupa moaca mea si au venit sa ma salveze

Francia , sper ca puiul tau sa-si revina cat mai repede si sa-l aduci langa tine in cel mai scurt timp posibil

Tya ,lasa fato scorpionul in pace , acum te-ai pus pe saracu' baiat cand nu a facut nimic ? vezi ca-s alti useri pe aici care au nevoie de tratamentul tau
Eu l-am urmarit pe agentul nostru si pare mai mult decat ok

Stef .....pe cine ai spaguit sa-ti vina netul asa repede ? parca zicea vasi ca de abia dupa amiaza o sa ai net si tu deja esti la cafea

Cine pana mea e judecatoarea asta si ce pana mea cauta aici ? tyaaa....treci la apel !
iris_4_ever
Postat pe 18 August 2008 13:09
tya ce pui mei, vrei tu de fapt, las-mi mie scorpionu si nu ma supara ca musc!

Postat pe 18 August 2008 13:11

Recomandari