Mai multe
hai francia, pai tocmai tu te lasi, cand ajunge acasa il rasfeti bine de tot, nu mai pune la suflet1
|
||
|
Postat pe 18 August 2008 09:39 |
||
|---|---|---|
| pai nu ma las dar greu e sa aiba copilul tau o durere si sa nu poti sa-l ajuti! | ||
|
Postat pe 18 August 2008 09:56 |
||
| unde este internat copilul tau?daca vrei pot sa te ajut!pupici! | ||
|
|
||
|
alinadanielalazar Postat pe 18 August 2008 10:14 |
||
hai mama ca uite cum apar oferte!capu sus, copii suntem si noi, dar cel mai greu este la ai nostrii!
|
||
|
Postat pe 18 August 2008 10:27 |
||
| francia mama ti am lasat private , cand esti imi dai rasp inapoi :) pup si scuzati deranjul , | ||
|
blue07scorpion Postat pe 18 August 2008 10:33 |
||
blue, ma bucur ca aparusi, frate ca nu am cu cine bea cafeaua, deci i-a zii, faci cinste?
|
||
|
Postat pe 18 August 2008 10:37 |
||
|
buna dimineata tuturor si poopici !! france..,urgent vreau pe privat nr de tel al copilului,cat poti de repede si alunga tristetea.. va fi bine,azi vom fi langa el..,astept. |
||
|
Postat pe 18 August 2008 10:41 |
||
neata!miha,pupici pufosi!pupici pt. toata lumea
|
||
|
alone Postat pe 18 August 2008 10:43 |
||
france,in ce oras este?
|
||
|
alone Postat pe 18 August 2008 10:45 |
||
|
miha sunt in misiune :) pup da ia cafea cate vrei :):*:*: |
||
|
blue07scorpion Postat pe 18 August 2008 10:46 |
||
|
pt france si bebeul ei :) indometacin Aciune terapeuticã: Antireumatic, antiinflamator nesteroidian foarte activ; analgezic ºi antipiretic. Indicaþii: Poliartrita reumatoidã ºi alte forme de reumatism articular sau extraarticular cu inflamatie ºi dureri marcate; criza de guta. Unguentul se foloseste în inflamaþii ºi dureri de naturã reumatismalã, traumaticã (contuzii, entorse, tendinite) sau circulatorie (tromboze varicoase, degerãturi). Mod de administrare: Oral, iniþial o capsulã (25 mg) de 2-3 ori/zi (dupã mese), la nevoie se creºte treptat pânã la cel mult 8 capsule/zi; rectal, 1 supozitor (50 mg) dimineaþa ºi seara, la nevoie 2 supozitoare de 2 ori/zi. Unguentul se aplicã local, pe piele de 2-3 ori/zi si diclofenac gel , se aplica local , si o sa se simta mai bine :):*:*:la toata lumea :) |
||
|
blue07scorpion Postat pe 18 August 2008 10:52 |
||
ancule, ma bucur sa te citesc !pupici pufosi si tie
|
||
|
Postat pe 18 August 2008 10:53 |
||
|
blondo..,pustiul se afla in Pitesti !! eu nu pot sa stau mult pt ca acum vb de la niste vecini,dar te rog pe tine ca in momentul cand apare france online ,sa ma suni pe mobil
|
||
|
Postat pe 18 August 2008 10:53 |
||
blue oo7, vrei sa ma spreii, ce pui mei de misiune imposibila ai?
|
||
|
Postat pe 18 August 2008 10:54 |
||
sultane...neata si tie , ma gandeam, si am ajuns la concluzia ca nu exista om cu suflet mai mare de cat al tau
|
||
|
Postat pe 18 August 2008 10:56 |
||
| miha , :)) ma faci sa rad :)) nus 007 :P ci sunt altceva :)) ti am explicat pe private :):*:*:si nu e misiune imposibila ci e fff posibila :)*: | ||
|
blue07scorpion Postat pe 18 August 2008 11:02 |
||
|
toti cei din Harem,aveti suflete minunate... am gasit pe privat un meaj de la o prospatura a Haremului,o cadana pe care inca nu am cunoscut-o personal,dar care la fiecare mesaj primit de la ea ,imi rascoleste sufletul.. de data aceasta..,ma roaga si insista sa accept sa ma ajute cu piesele pt calculator..:) imagineaza-ti ce am simtit mai devreme..!! ii multumesc si pe aceasta cale si o rog sa nu se supere pt refuz poopici multi pentru toate si salutari barbatilor.. |
||
|
Postat pe 18 August 2008 11:05 |
||
| e la pitesti!si e acasa nu la tinut la spital!au intervenit autoritatile franceze si cauta avion de urgenta!sint cu bagajul facut!toata lumea zice ca doctorii nostrii sint cretini!au cerut fisa si scrie ca are mina rupta nu piciorul!statul roman nu vrea sa-i dea drumul sa iasa din tara fara tutore legal :eu ca e bolnav!ca la noi la nimeni!astia zic ca s-au convins de competenta dupa fisa si or sa vina cu el in dinti! | ||
|
Postat pe 18 August 2008 11:06 |
||
buna tuturor!!!!!!!!!! francia?e chiar atat de grav bebe al tau? pai cum te putem ajuta?spune si gasim noi solutii...sunt gata sa ma duc pana la pitesti si sa consult eu piciorul baiatului daca e cazul
|
||
|
tya103 Postat pe 18 August 2008 11:12 |
||
| stai ca nu inteleg ?pleci afara cu el ?:| inseamna ca e grav :|nush , in fine , poate veni cu el la bucuresti :) sa dea domnul sa fie bine :):*:*: | ||
|
blue07scorpion Postat pe 18 August 2008 11:13 |
||
sa le ia de autoritati romane, hai franci, curaj, totul va fii bine, ai sa vezi!
|
||
|
Postat pe 18 August 2008 11:13 |
||
|
da va spun eu ca sunt dobitoci doctorii nostri...nu toti ce-i drept dar au mari probleme cu sistemul si mai ales cu.... capul. auzi...are mana rupta in loc de picior... unde dracu' traim?in jungla?!!!!!!!!!!
|
||
|
tya103 Postat pe 18 August 2008 11:14 |
||
| va multumesc tuturor!sinteti niste prieteni de nadejde!acum astept!se pare ca fiind noapte au pus gipsul prea strimt si il doare!analgezice a luat in nestire degeaba!acum incerc cu antiinflamator:voltarene!multumesc scorpioane ........am si scoala sanitara si ma pricep o tira dar nu am radiografia care zice copilul ca e de la 1800 toamna! | ||
|
Postat pe 18 August 2008 11:15 |
||
| 31-10-24 indicativ, ms frumos , daca pot ajut :) e stong volatarenul , ahm.... probabil sa facut constrictia vaselor de sange din zona gipsului si de aia il doare pe saracul copil , :) sa fie bine | ||
|
blue07scorpion Postat pe 18 August 2008 11:24 |
||
eeeee tya si cu tine, de ce voltare sa-si bage ghips, de nemermernici...........a si habar na-i tu ce dragut e 007!
|
||
|
Postat pe 18 August 2008 11:26 |
||
| mda pai ai nostri buni , au plecat afara :)) asta e adevarul si au ramas doar astia cu pile si sunt tareeee prosti :) ms frumos tya :P , acum am inteles :) | ||
|
blue07scorpion Postat pe 18 August 2008 11:26 |
||
|
voltarenul nu e chiar atat de strong...am luat si eu...si...nimic. ghipsul e pus anapoda ...cu siguranta de il doare pe copil.numai sa nu se fi produs daune mai mari...si aici nu vreau s-o sperii pe francia ca e ea saraca destul de ingrijorata. dar tot raul spre bine. |
||
|
tya103 Postat pe 18 August 2008 11:31 |
||
|
franceeeee,capul susu si mai mama ...tare asi vrea sa pot sa fiu cu tine sa ii da usi io dracului pe unii doctori....nu vorbesc de toti pt ca nu este asa ci doar de unii nesimtit si cretinoizi. nu te stressa foarte tare,habar nu am ce sa iti spun mai mult decat ca o sa fie bine.si eu am avut piciorul rupt si am stat cu el inghips .... dar nu prea imi amintesc sa ma fii durut rau de tot. ai grija de tine ca sa poti avea grija de el. un pupic mare de tot, aaaa apropo chiar a intrat in vigoare ordonanta conform careia nici un minoor nu poate parasi teritoriul romaniei fara un tutore legal. s- a tot vb pe la tv de asta.... cica prea se fura copii in romania si sunt dusi in strainatate la furat si la cersit....deh...uniunea europeana...ce sa faci... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 18 August 2008 11:32 |
||
|
miha...nu stiu cat de frumos si dragut e scorpionul pentru ca nu are nici o poza...si de cand s-a intamplat ce s-a intamplat cu minunatele conturi fantoma....mi s-a cam lecuit...intelegi ce vreu sa spun? sunt un pic mai precauta ...
|
||
|
tya103 Postat pe 18 August 2008 11:33 |
||
|
Nu-i pot intelege pe medici,multi au uitat juramantul depus. Cum se mai pot numii ei oameni? Cred ca fiecare din noi a dat peste cate o nesimtire de medic. Capul sus francia,totul va fi bine! Imi pare rau ca nu te pot ajuta :( |
||
|
andreea1976 Postat pe 18 August 2008 11:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Lucreaza in videochat | 1 | De la: kudika075398 16 Iunie 2010 03:23 |
| rugaminte !!! | 4 | De la: anaraoul 20 Noiembrie 2009 15:26 |
| Concurs foto | 1 | De la: myladybug 19 August 2011 17:23 |
|
|
||
| STAND-UP COMEDY SWOHTIME | 1 | De la: olivertwist 29 Octombrie 2008 22:21 |
| Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | 64 | De la: GODZILA 23 Noiembrie 2011 17:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.