Mai multe
De la: blue07scorpion, la data 2008-08-18 22:29:14ring the bells of freedom , sa se auda peste tot :) cand esti cu capul jos , ca si kum ai fi pierdut ceva , ridica privirea sus , si striga-ti offul, crede intr-o noua zi si ca maine va fi maine va fi mai bine , de esti departe inchide ochii , si imediat vei fi acasa, asculta-ti inima , asculta-ti libertatea din tine si va fi totul ok :) e o luna numai cant nici la pian nici la kitara :)) bravoooo...scorpion.... foarte frumos..... yhaaaaaaaaaaaa...
|
||
|
Postat pe 18 August 2008 22:31 |
||
|---|---|---|
|
De vei mai plange/ Inima ti se va frange/ Iti vei pierde increderea/ De a te mai bucura/ De un strop de iubire / Poate chiar de fericire/ Ridica privirea in sus / Ce a fost, s-a dus/ E o noua zi / In care voi zambi/ Si soarele mi va rasari / |
||
|
blue07scorpion Postat pe 18 August 2008 22:32 |
||
| http://www.youtube.com/watch?v=ww6ctlP-Xvw pt mafia :) poftim sa o vezi pe romancutza noastra ce poate sa dea din ea:) uiiiiiiiiiiiiii:d/ dust in the wind , inchinzandu-mi ochii am zburat acasa , dust in the wind , oare suntem un praf in vant ?:) | ||
|
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 18 August 2008 22:35 |
||
scorpion.... emma lasa draguta ca termini tu repede si actele alea va doresc Noapte buna.... scorpion mai lasa si pentru maine....ca daca mai stau nu ma mai trezesc eu dimineata...
|
||
|
Postat pe 18 August 2008 22:36 |
||
| http://www.youtube.com/watch?v=oeKSo1RO1p0&feature=related asa e :)) ce efrumos , te atrgae :):*:*:8 nb mafia :) | ||
|
blue07scorpion Postat pe 18 August 2008 22:42 |
||
| noapte buna tuturor si somn usor :) ma duc la culcarika pe ritmuri de balad rock :):*:*:sa aveti vise frumoase :) | ||
|
blue07scorpion Postat pe 18 August 2008 22:46 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=ujnH4yNqL8E daca tot sunteti la capitolul asta ..... |
||
|
iris_4_ever Postat pe 18 August 2008 23:14 |
||
vai de mine ce imi vazura ochii,o zi am treaba,merg si eu la medic,si voi ce faceti ma,ii dati apa la moara pai merita ma,fiecare cit are in cap atita da afara,ei tui ceapa masi,auzi da nea tinut luminarea noua ma?si daca suntem curve si,ce daca,nu poate sa fie oricine,numai o dama bine poate sa fie ma si ce rizi ma ca nare dinti,si tie tie inainte,poti sa ajungi si mai rau,si da doamne la fiecare asa dupa cum face,sa nu uiti ca ce dai aia si primesti,doamne iartama ca miam iesit din pepeni scorpion,ma bucur ca nu ai fugit,mai ascultat oau si ma bucur ca,daca eu nu am cintat ai cintat tu la fete,frumos ,frumos!siiiiiiiiiii:haidatiiiiiiiiiiiiiiii...prietenii ce tior fost dragi,tot de tine fug,la tot ii masura si tot sa socoate,toate vin si toate trec,hai fuguta la joc,da aveti grija sa nu va prinda radarul si uite fac o cafea,imediat va aduc,bine
|
||
|
mari58 Postat pe 19 August 2008 00:11 |
||
hello lume, ceai mai este? tyz am bucur ca iti trece!
|
||
|
Postat pe 19 August 2008 00:14 |
||
mariuto , te pup de nu te vezi , esti geniala fato somn usor harem
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 August 2008 00:50 |
||
|
- Hey ... buna ... noapte deja ... am vazut ca a fost multa activitate pe aici in ultima vreme ... si au fost si ceva lupte nu gluma!! - Acum ce sa zic ... nu ca as vrea sa dau sfaturi ... de mult mi-am dat seama ca sfaturile de cele mai multe ori sunt degeaba ... in schimb as putea sa spun o povestioara din care eu am invatat si il si aplic ... niciodata nu am pierdut ... Stapanul cadoului Lânga Tokio traia un vestit razboinic Samurai, care a decis sa-i îndrume pe cei tineri în budismul Zen. Se spune ca în ciuda vârstei înaintate, el putea înfrânge orice adversar. Într-o dupa-amiaza, un luptator - cunoscut pentru lipsa lui de scrupule - a ajuns în localitatea unde traia batrânul Samurai. Era cunoscut pentru tehnicile lui de a provoca la lupta, astepta pâna când adversarul facea prima miscare si apoi, fiind daruit cu destula inteligenta pentru a corecta orice greseala ar fi facut, contraataca cu viteza. Tânarul luptator nu pierduse înca nici o lupta. Auzind de reputatia Samuraiului, a decis sa-l învinga pentru a-si mari faima. Toti studentii erau împotriva luptei, dar batrânul Samurai a acceptat provocarea. S-au adunat toti în piata din centrul orasului, iar tânarul a început sa-l insulte pe Samurai. A aruncat câteva pietre în directia lui, l-a scuipat în fata, i-a aruncat toate insultele ce exista sub soare, i-a insultat pâna si pe stramosi. Timp de câteva ore, a facut totul pentru a-l provoca pe maestru, dar batrânul ramânea impasibil. La sfârsitul dupa-amiezii, simtindu-se obosit si umilit, razboinicul a abandonat si a plecat. Deceptionati de faptul ca maestrul primise atât de multe insulte si provocari, studentii l-au întrebat: "Cum ai putut rabda atât de multa umilinta? De ce nu ti-ai folosit spada, chiar daca stiai ca ai fi pierdut, în loc sa-ti expui lasitatea în fata tuturor?" "Daca cineva vine la tine cu un cadou si tu nu îl primesti, cui apartine cadoul?" - întreba Samuraiul. "Celui care ti l-a oferit - replica unul dintre discipoli." "La fel si cu orice mânie, insulta sau invidie - spuse maestrul. Când nu sunt acceptate, continua sa apartina celui care le-a purtat." MORALA In viata de zi cu zi sunt nenumarate situatiile in care ne trezim prinsi fara sa vrem in tot felul de situatii nedorite. Fiecare clipa isi are darul ei. Unele daruri ne sunt de folos, altele ne incurca. Totul depinde de tine. Poti alege sa accepti orice cadou si sa fi inclus in planurile altora, sau sa fi selectiv... si sa accepti doar acele cadouri care te ajuta in cresterea ta. Pe mine aceasta invatatura ... talcul acestei povestioare m-a ajutat de multe ori ... in diverse situatii ... cum am spus ... niciodata nu am pierdut ... |
||
|
supermiki Postat pe 19 August 2008 01:12 |
||
| - Cu scuzele de rigoare ... stiu ca nu acesta este topicul cu povestioare ... dar poate nu citeste toata lumea acel topic ... si poate foloseste si altcuiva ... nu numai mie ... | ||
|
supermiki Postat pe 19 August 2008 01:20 |
||
Buna dimineata... E cineva pe aici?!?!?!?! Am reusit sa fac o cafea, nu am cu cine sa o bea... Deci.. imi tine cineva de urat?
|
||
|
sheeva Postat pe 19 August 2008 07:46 |
||
| - Faci si un ceai? ... cafea nu mai beau de ceva vreme ... | ||
|
supermiki Postat pe 19 August 2008 07:58 |
||
| - Sa aveti cea mai fantastica dimineataaa!!!! ... de fapt cea mai fantastica toata ziua! ... | ||
|
supermiki Postat pe 19 August 2008 07:59 |
||
Fac si ceai.. Apa e fierbinte, pliculetele sunt pe tavita, te rog sa te servesti
|
||
|
sheeva Postat pe 19 August 2008 08:11 |
||
| - mersssiii! ... fructe de padure dac'ai ... | ||
|
supermiki Postat pe 19 August 2008 08:19 |
||
harnicutii lu mama,asa sa mai beau si eu cafea fc de altii hai ca nu va las la greu,uite supermiki,ceaiul pt tine,de la cucu cu tot dragu,tucuti mintea ta aia desteapta da cfea am eu nevoie ca nu am tensiune,asa ca,eu beau cafea,tu ceai,ok,dar tot e bine ca nu o beau singura harem,trezirea,am fc cafea,mica,tare si fierbinte,va o las aici,zahar nu am pus,beti cit vreti,eu la,munca, va tuc de nu va vedeti sa fiti cuminti,ascultati ce spune Miki,cu cadoul,si ce am spus eu,cu nu dati apa la moara
|
||
|
mari58 Postat pe 19 August 2008 08:21 |
||
francia iubita,sunt alaturi de tine,doamne ajuta,am trecut si eu prin asta cu nepotelul meu,a zis medicul ca nare nimica,a stat o satamina cu mina asa,lam dus eu ,am platit filmul,si avea osul rupt si lam operat,daca nu faceam asta,raminea copilul nenorocit,asta e la noi in ro
|
||
|
mari58 Postat pe 19 August 2008 08:32 |
||
| - mersi de ceai ... si suntem alaturi de francia cu totii ... iar cu tensiunea nici eu nu am probleme ... chiar daca am 45 de ani tot 12/6 am tensiunea ... cateodata 13/6 ... dar e ok | ||
|
supermiki Postat pe 19 August 2008 08:42 |
||
'neata la toata lumea, in special la cucu care ne da cafea asa de buna in fiecare dimineata.sa aveti o zi buna rau, pe placul vostru, si mai ales plina de iubire. |
||
|
dienuta_nou Postat pe 19 August 2008 08:43 |
||
|
'neatza!!!!!!!! aseara m-a sunat sultanelu' si mi-a spus cat sunteti de minunati....dar asta stiam de mult....nu?suntem cei mai tari... mi-e somn de la atata falfait....mai am putin si adorm peste tatstatura de la serviciu....si sefu-i la bucuresti...si telefoanele suna...si imi vine sa ma dau cu capul de birou cand stiu cate acte am de facut...si tre sa ajung la banca la ingamfatele alea...si as snopi pe cineva in baiaie...chestii d-astea obisnuite....de zi cu zi... vreau si eu cafelutza...
|
||
|
tya103 Postat pe 19 August 2008 08:45 |
||
neataaaaaaa! va pup si va doresc o zi frumoasa!!! banatencele mele pregatiti-va ca maine seara va scot in oras!!!!!
|
||
|
Postat pe 19 August 2008 08:49 |
||
buna di-mi-nea-taaaaaaaaaaaaaaaaaaa............ vreau aer conditionat, si......muuulte altele ,ihihiihihhi
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 19 August 2008 08:51 |
||
| meata...haide=ti la cafea! sa aveti o aii perfecta, fara sefi sicu umbra multa! 007 ms! | ||
|
Postat pe 19 August 2008 08:53 |
||
| - eu mi-am luat un semi liber azi ... ma voi duce totusi la o intalnire care era programata ... si ma voi intalni si cu o fata la care as vrea sa transfer cateva din treburile care mie imi iau mult timp dar nu sunt foarte productive efectiv ... parte de hartogareala ... si o voi si co-interesa ... adica nu ii voi da salar ci ii voi da procent ... | ||
|
supermiki Postat pe 19 August 2008 08:54 |
||
| cu placere miha:):*:*:*, no akum citeam despre o asa zisa moasa , doamnee ce oroare :| | ||
|
blue07scorpion Postat pe 19 August 2008 09:04 |
||
lasa cititu si treci la treaba!
|
||
|
Postat pe 19 August 2008 09:08 |
||
| eu ? da nu vleau ca sunt ranit in misiune ?:) deci nu am cum:P | ||
|
blue07scorpion Postat pe 19 August 2008 09:09 |
||
onytaaaaaaa!!!!!!da-mi pe pv nr. tau de tel! te asteptttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 'neata la toata lumea si scuze,m-a luat valul!
|
||
|
alone Postat pe 19 August 2008 09:27 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CAFENEA!!! | 1123 | De la: raluki_rtz 3 Decembrie 2008 11:34 |
| SALINA TIMISOARA, Salina Jurca Timisoara | 1 | De la: kudika376531 15 Martie 2011 00:18 |
| buna | 65 | De la: etta 28 Aprilie 2009 23:32 |
|
|
||
| ce inima are aceasta femeie???? | 19 | De la: blondyna_pinky 27 Martie 2013 12:07 |
| Confort la cele mai mici preturi | 2 | De la: FILISOARA 20 Septembrie 2009 19:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.