Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

ancutaaaaa nu ai urechile maaaari.. valeu valeu ....
acu nu esti jedai esti o elfita dragutica foc..... asa sa facem o comparatie...hmmm ce zici???
mihaita nu ma speria...nu cred io ca te omoara micutul..stia linistita....eventual te lasa fara par(desi nu cred)....
dandanaua_reloaded
Postat pe 19 August 2008 12:21
io_ mie ma linistisi tota.....vreu sa ma tund la chalie....deci hai micutule!

Postat pe 19 August 2008 12:23
alone
Postat pe 19 August 2008 12:26
aaaaa....bunaaaa......pai nu mai e dimineata demult !!!....asa ca buna ziua !!!.......dragilor,da' ce activi sunteti!!!....ca-mi trebui intai juma de ora sa va citesc....ca,de,mie-mi place sa fiu informata de ceea ce se petrece in lipsa mea !!!.....sa nu pic cu vreo rep[lica aiurea p-aci !!!.......

mai iris,draga,ce ai ????......o fi de la caldura......vezi ca azi nu te onorez cu prezenta,ca lionu' e oleca bolnavior si si-a luat un medical de vreo 2-3 zile !!!!......cred ca ramane pe sapt. viitoare....te pupik dulce si ,hai,fruntea sus si privirea inainte !!!!......

fetelor,vreau si io cafeluta aia a mea speciala!!!......cine se ofera ????....

Postat pe 19 August 2008 12:27
etta,pai daca-i lionu' bolnavior,serveste cu putina aspirina!
alone
Postat pe 19 August 2008 12:30
io, io

Postat pe 19 August 2008 12:31
ancule,normal ca o sa-i administrez medicamentul miraculos!!!.....si o frectie cu burta calda,cum mi-a zis Vasi!!!....da' tre' sa-i fac pasi lu'lionu'junior...sa vedem....rezolv io problema......si=apoi sa vezi cafeluta ce-o sa-mi dea.....mmmmm....buna-buna,nu ???......

Postat pe 19 August 2008 12:36
Buna de pranz fetelor...
Am papat si eu, ma simt muuuuuult mai bine, dar parca m-a luat asa un somn...
Asa ca miha, daca am inteles eu bine, o sa beau si eu o cafeluta de la tine.
Sar'mana
sheeva
Postat pe 19 August 2008 12:37
miha,multumesc pentru ca esti asa de saritoare......pup.....

aaa...si uite ca e dornica de cafeaua mea si sheeva.....bine te-am gasit,draga mea !!!....

Postat pe 19 August 2008 12:37
sheeva,ce bine de tine!eu inca imi astept mancare si sunt lesinata....
alone
Postat pe 19 August 2008 12:38
vine cafeau mai fetelor......pai ce pisici mei....este destula!

Postat pe 19 August 2008 12:39
Bine v-am gasit fetelor... Pupici Etta..
Ancule eu urlam dupa mancare de pe la 11 iar daca mai intarziau muream pe aici (ma ucideau colegii ca incepeam sa plang si sa fac urat).

Da acum mi-e sooooooooomn... si mai sunt 5 ore pana plec acasa ...
sheeva
Postat pe 19 August 2008 12:42
doamne ce se mai comenteaza pe topicul de genul hatza-hatza sau ceva de genul fantezii :)) si n lucruri , la aia cu fanteziile deja mi a pierit pofta de mancare , bleahh:(( no fiecare scrie ce vrea....cred ca numai bag in mine mancare azi :|iuuu , Doamne cine d.. .m-a pus sa citesc :|, iihiihih :))
blue07scorpion
Postat pe 19 August 2008 12:45
si io mai am o ora si un sfert! mamcare..........vreau si io

Postat pe 19 August 2008 12:47
miha che volevano?pizza? lasagna? tortinno, torroncino? ultimeile 3 sunt desertui :):)) sau omleta cu toate cele , +un pic de branza rasa deasupra unor cartofiori prajiti , ahmm ?:)
blue07scorpion
Postat pe 19 August 2008 12:56
De ce blue? Nu-ti plac fanteziile? Sau ti se par... neinteresante?
Lucia1971
Postat pe 19 August 2008 12:57
scuza:))ultimile 2 :P
blue07scorpion
Postat pe 19 August 2008 12:57
la fantezii de astea partici si io

Postat pe 19 August 2008 12:58
Stati asa ca sunt in ceata. Ultimele doua erau: in spatele casei de casatorii in Constanta si in bazin la Baile Felix. Sau nu vb de acelasi topic?
Lucia1971
Postat pe 19 August 2008 13:03
oups.. sau era aia pe autostrada cu 200 km la ora?
Lucia1971
Postat pe 19 August 2008 13:03
De la: blue07scorpion, la data 2008-08-19 12:56:41miha che volevano?pizza? lasagna? tortinno, torroncino? ultimeile 3 sunt desertui :):)) sau omleta cu toate cele , +un pic de branza rasa deasupra unor cartofiori prajiti , ahmm ?:)
MO SVENGO!LA VOLETE SMETTERE?HO UNA FAME!

Postat pe 19 August 2008 13:05
pai blue pe caldura asta neuronu functioneaza numai la relanti si la relanti nu mere sa gandeasca la altceva decat la hatza -hatza....
la viteze de functionare mai mari.... saracu mai chiama vreo 2-3 sa il ajute ,,,asa se descurca singurel si nici nu oboseste "procesoru'"
valeeeeu ca mi-ati facut o foame de lup....o tai la masa....fetele spor la scris...ma uitam pe msg-le postate ieri si nu mai sunt...inclusiv singurul msg plin de nervi draci si injuraturi pe care l-am postat eu numai e pe la videochat...mai bine ca ma faceamnaibii de ras la ce tampenii am putut sa debitez la nervi....
hai va pup ca merg la masa
dandanaua_reloaded
Postat pe 19 August 2008 13:06
bai ce pisici mei....atatea mancaruri simandeicoase.....ciorba de fasole si............friptura de purcel............mititei....cu mustar....si mai bagati si voi.....ca mie imi e foame!

Postat pe 19 August 2008 13:08
pt lucia ma referam , la ultimile 2 ca sunt deserturi adica toroncino. si tortino :) nu la fantezii :| la fantezii no comment tot pt lucia , (in opinia mea sunt secerte adica fanteziile nu sa le spui in gura mare )fara suparare , ale mele ever ca mi le voi spune , ci le voi transpune ,e o maaaare diferenta ):| sa nu supar pe nimeni :| da na greseala mea , ca am intrat acolo :))daca si asta e simandicoasa , pai sa zic paste cu de toate , pizza a la diavola, linguini , ehe is mai muulte , noroc ca astia de afara nu au auzti de tocanita sau sarmale :))sau mamaliga :)) cand le am facut la niste prieteni din florida , au zis ca nu e eadevarat asa ceva :))si cum sa faca si ei :))ahahaa =))
blue07scorpion
Postat pe 19 August 2008 13:21
susurica... abia acum mi-am dat seama cine esti si ca ti-ai schimbat nick name-ul

Postat pe 19 August 2008 13:22
che dice ?susurina? ti prego parla in rumana ::)
blue07scorpion
Postat pe 19 August 2008 13:24
`no bine people :)) v-am pupat , si tra lalalalalalala o , doamneee...a venit o colega cu un tort si 3 sticle de sampanie , uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D/ sper sa anu aibe nika daca beau si eu , un pik :)) ca restul ma multumesc cu tortul ihihihihihihih:)) sunt zambet mai ceva ca n emoticoane cand am vazut tortul uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , no acum ma albeste de pupat , :( si m-a luat de obraji:((uaaaaaaa c urasc cand mi se intampla asa ceva :(( da sunt alintat iihihihihihhihi=)) see ya all , si vb mai pe seara cred:D:D:D:D:D:))
blue07scorpion
Postat pe 19 August 2008 13:29
ema sa ai pofta!

007 ce pisici mei vrei tu da imbolnavesti lumea

Postat pe 19 August 2008 13:32
Deci scorpioane ... vaz eu ca vrei sa ma superi... vb de funie in casa spanzuratului...
TORT ?!?!?!?!?!?!?
VREAU SI EU TORT...
sheeva
Postat pe 19 August 2008 13:33
ai grija blue sa nu-ti rupi si gatu cand te intinzi dupe tortul ala miraculos...
tya103
Postat pe 19 August 2008 13:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
important !!! 2 De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 16:19
!!!!!!! 5 De la: rashela 9 Noiembrie 2009 12:35
Forumuri cafenele etc 3 De la: copacelul 29 Mai 2009 22:54
cursuri in brasov 5 De la: miki_mickaela 23 Septembrie 2010 20:06
Sal...la totsi...sunt noua aici...ce mai facetsi??? 9 De la: iulia069834 25 Martie 2010 18:18