Mai multe
De la: mic_negru_si_urat, la data 2008-08-23 00:48:48De la: mafia_nr1, la data 2008-08-23 00:40:52micutule eu sunt puradel?????nu iubita mea nu a zis nimeni ca esti puradel aaaaa...pai asa zii sa inteleg si eu ca azi sunt prea obosita si nu mai inteleg nimic....dar totusi cine erau puradeii....
|
||
|
Postat pe 23 August 2008 00:50 |
||
|---|---|---|
Sultaneeee etta...pap pe ea soro.... micutule am sa-ti pap creierii pana-mi zici cine-s puradeii... offfff...curiozitatea asta din mine..ca mare mai este....
|
||
|
Postat pe 23 August 2008 00:53 |
||
De la: mafia_nr1, la data 2008-08-23 00:50:27De la: mic_negru_si_urat, la data 2008-08-23 00:48:48De la: mafia_nr1, la data 2008-08-23 00:40:52micutule eu sunt puradel?????nu iubita mea nu a zis nimeni ca esti puradel stai linistita iubita mea ca nu mai trebuie sa se framante nimeni sa inteleaga nimic................................................... |
||
|
|
||
|
Postat pe 23 August 2008 00:54 |
||
|
AM REUSIT...!!!! am intrat aici c-un soare si o luna(fiul si sotia mea),in cautare de stelute(prieteni),nu ca n-as fi avut destui.. am iesit de pe forum ,cu cea mai MINUNATA CONSTELATIE CE O VOI PASTRA IN SUFLET O VIATA !! acum 5 luni..,am gasit aici un forum MORT si impreuna cu voi, i-am dat VIATA(nimeni cu nimeni nu glumea).. povestea "SULTANULUI" si a "HAREMULUI" sau..,s-a incheiat aici.. eu sunt stef..,iar cei ce-mi sunt prieteni, imi vor ramane atata timp cat ei ma vor vrea.. voi comunica cu voi pe privat,pe mes ,pe telefoane si real.. va doresc sa ramaneti cu totii ,aceeasi care va stiu eu.. sa pastrati "GASCA MINUNATA" ...,sa postati cat mai mult si la cat mai multe si vesele cafelute.... a fost odata un "Sultan si un Harem"... acum a ramas Stef si prietenii lui MINUNATI..!! suna bine.. SA VA FIE BINE !!! v-am pregatit cafeluta,pentru ultima data..,sper sa va placa..!!
|
||
|
Postat pe 23 August 2008 03:56 |
||
unde? nu am iesit de cteva zile si acu merg la munci! firar si la naba!
|
||
|
Postat pe 23 August 2008 06:58 |
||
stef unde pleci? ?
|
||
|
Postat pe 23 August 2008 07:04 |
||
sultane,daca-mi permiti sa-ti spun asa,ca pentru ultima data...nu am avut onoarea de a fi una dintre cadanele tale...poate e mai bine asa...pt.ca se vede treaba ca ti-ai dat demisia...cine stie cine-ti va lua locul??!!in numele tuturor utilizatorilor acestui topic si nu numai,te rog sa te gandesti bine si poate revii asupra deciziei tale...parerea mea e ca da faliment cafeneaua fara tine...e nevoie de un leader...de tine...nimic nu va mai fi la fel fara tine...te asteptam cu drag si cu sufletul la gura la cafeluta...cu deosebit respect, consideratie si afect...o pretendenta...susurica...
|
||
|
Postat pe 23 August 2008 07:08 |
||
De la: stef80, la data 2008-08-23 03:56:28AM REUSIT...!!!! si dau si acilea un copy paste casa intelegi mai bineeeeee!!!!! m-ai facut sa plang ...si m-ai facut sa simt ca imi pierd din nou parte din familia mea....de ce????? nu stiu ce s-a intamplat si probabil ca voi afla doar ca ...tu sti mult prea bine ce insemni tu si familia ta pt mine .... tu nu esti sultanul pt mine si nu ai fost niciodata doar un sultan.... sau un user ....esti si vei ramane parte din sufletul meu ca si tantica si albinel. asa ca ...daca tu nu ma vrei ,la dracu!!! eu te vreau!!!! ai auzit????? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 August 2008 07:23 |
||
|
aaaa si mai sti foarte bine ca atunci cand au dat altii navala in ciuda a toate eu ti-am ramas fidela...asa ca asa fac si acu...pricepusi???? si oricine te-ar fii suparat asa de rau incat sa spui ce ai spus... nu te las mai frate ...capisci???? deci asadar si prin urmare...in concluzie si contuzie... esti si vei ramane prietenul meu.....esti si vei ramane parte din familia mea.... chiar daca ma indragostesc de un barbat nu inseamna ca eu ...ema_iordanescu....cea cu memorie buna si constiinta nu prea curata..... ,am sa imi uit prietenii si pe cei care m-au ajutat sa trec peste o gramada de probleme.... si pt lacrimile de azi dimineata cand am vazut mesajul tau ..o sa te fac eu sa platesti cu varf si indesat...cu mii de pupici.... si daca citesti randurile astea si indaznesti sa spui ca s-a terminat...atunci ...vin gramada la tine si te ciufulesc eu bine de tot.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 August 2008 07:28 |
||
sultane, indiferent ce ai face, sper sa nu fie ultima cafea bauta inpreuna, fara tine cafeneaua si celelalte topicuri nu vor mai fii la fel! nu stiu ce te-ar convinge sa ramai, dar nu este o solutie sa pleci! nu stiu ca sa iti spun mai mult, decat ca tu esti si vei ramane SULTANUL, te rog nu parasii forumul!
|
||
|
Postat pe 23 August 2008 07:28 |
||
| cred ca totul se trage de la topicul ``iubesc in taina``..... | ||
|
Postat pe 23 August 2008 07:29 |
||
etta la multi ani pt fiul tau si iarta-ma ca am intarziat cu urarile, sa creasca mare si sa va bucure batranetile, sa fie sanatos si sa aiba noroc cu caru
|
||
|
Postat pe 23 August 2008 07:31 |
||
ce dracie se intampla mai..? eu nu mai inteleg nimic.. nici nu mai incerc.. |
||
|
Postat pe 23 August 2008 08:17 |
||
eee si nu esti singura!
|
||
|
Postat pe 23 August 2008 08:18 |
||
| va ziceam eu...se trage de la topicul cu pricina...prea multe s-au spus... | ||
|
Postat pe 23 August 2008 08:20 |
||
pai atunci s-o dea la naiba pe tampita aia! au mai fost certuri si pana acum.. dar sultanul nu a reactionat asa.. a fost aproape de prietenele lui |
||
|
Postat pe 23 August 2008 08:26 |
||
s-o fi saturat...ca doar nu e tata ranitilor...poate se razgandeste daca facem un topic nou...SOS SULTANUL...NU-L LASATI SA PLECE...va vedea cat e de iubit si apreciat de toate cadanele si eunucii...va fi impresionat...si va reveni...poate cu un alt id...
|
||
|
Postat pe 23 August 2008 08:31 |
||
ba da.. EL e tata ranitilor!! Daca nu el atunci cine??? poate vine pana ma intorc eu de la medic..
|
||
|
Postat pe 23 August 2008 08:35 |
||
| te asteptam aici...cu nerabdare...si poate nu mai intra``colega``ca nu m-a vazut nervoasa...si asa poate raporteaza cineva si la mine ``abuzul de limbaj`` | ||
|
Postat pe 23 August 2008 08:37 |
||
'neata!ce a patit stef?????
|
||
|
alone Postat pe 23 August 2008 08:39 |
||
|
nu stiu dar sunt furioasa foc si para..... imi vine sa imi smulg podoaba capilara ... si mai imi vine sa pun acid de baterie in cafeaua aluia de mi-a suparat sultanul in asemenea hal.... ufff la dracu!!!! cafeaua asta n-are nici un gust azi steeeeef unde esti mei unde???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 August 2008 10:54 |
||
| sunt cred ultima din harem...acceptata doar de 2 zile....stitzi cum ma simt?...e ca si cum as fi calatorit ani de zile pe mare,asa,la voia intamplarii,ramasa fara hrana,doar cu gandurile mele si....dintr-odata am zarit malul,inima mi-a tresarit de bucurie ,insa cand m-am dezmeticit mi-am dat seama ca nu a fost decat o iluzie. | ||
|
matracucu Postat pe 23 August 2008 11:02 |
||
|
laura nu este o iluzie suntem aici doarca s-a intamplat ceva ... asa ca.... nu te preocupa chiar daca stef nu este cu noi din motivele pe care el le-a spsu suntem aici si te putem ajuta in ceea ce ma priveste pe mine nu pot s aiti spun decat ca....am trecut printr-o situatie similara ca a ta,doar ca tatal meu s-a dus deodata...cand eu eram departe si nici macar nu am apucat sa imi iau la revedere.... nu stiu ce altceva ti-as putea spune ....decat ca in parte te inteleg si stiu ca ai nevoie de noi...deci cu siguranta ca suntem aici...oki???? da un semn si haide-ti fratilor la cafea ce mama lu peste nu va trezirati inca???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 August 2008 11:06 |
||
| eu sunt treaza de la3,30 si sunt in cafenea de muuuult...va asteptam...dar fara cafea ca mi-am bagat vreo 3 pina acum...poate un croissant si un ceiuc | ||
|
Postat pe 23 August 2008 11:09 |
||
|
baga una si la mine ca am emotii ,nu am dormit toata noaptea si acu toata tevatura asta.... hmmmm tare sa fie mica si fara lapte fara zahar...amara rau ca sa ma trezeasca .... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 August 2008 11:13 |
||
|
pt io_me_sicumine iti multumesc f tare pt cuvintele tale de incurajare si apreciez ca iti faci griji pt mine...deja parca nu mai sunt asa singura... nu mai vreau sa te intristez pt ca aici am venit sa ne bem cafelutza . azi am sa incerc sa las deoparte problemele,sa le ascund bine acolo in suflet,sa le inchid....si sa ma bucur ca pot sta cu voi o jumate de ora ,timp berechet pt a-mi umple inima de bucurie "privindu-va". scumpa mea,ti-am facut eu cafa,ai grija doar ca arde de numa....
|
||
|
matracucu Postat pe 23 August 2008 11:21 |
||
hei ,salutare la toata lumea ,i-mi este tare dor de voi toti ,eu sunt foarte ocupata si greu ajung sa intru pe net , va pup pe toti si toate cele bune
|
||
|
wdy Postat pe 23 August 2008 11:23 |
||
neata dragii mei......eheeee....eheeeeee.......sulatnele ....... pai asa ne fu vorba? aaaaa? am aparut aici pe site si m-am oprit numai din cauza ta...am ramas aici si am cunoscut oameni cu suflet, prieteni cu adevarat. Sultane mai tii minte cand ti-am spus ca eu sunt pe alt site si am acolo prietenii mei?? ce te face sa crezi ca nu m-am mai intors acolo si am ramas aici cu voi? Este primul forum pe care intru si gasesc atata cearta si ura..injuraturi mai ca la usa cortului, dar in schimb mi-am gasit prietenii si familia mea..asta m-a determinat sa raman si am trecut peste orice , am avut multe conflicte cu oameni pe care nu-i pot numi decat " animale" am fost alaturi si la bine si la rau....iar tu acum vii si spui ca te retragi? Tu ai fost singurul care ai format acest HAREM..acesti minunati prieteni, iar din cauza unei mici neintelegeri tu vrei sa renunti??? ma uit la avatarul tau si vad doar o mecla care zambeste in colturi....baga fuga poza ta la avatar si treci pe pozitie...pana nu ma supar rau.....
|
||
|
Postat pe 23 August 2008 11:35 |
||
|
- Eu in primul rand as vrea sa va urez o zi fantastica!! … am vazut ca in ultima perioada s-au intamplat foarte multe lucruri, vad si hotararea sultanului de a demisiona … e hotararea lui … si sunt surprins … este un om exceptional … a facut o treaba memaipomenita cu acest “harem” Nu vreau sa intervin … nu am nici dreptul … nici nu am stat foarte mult pe forumul acesta, dar ma bucur ca am fost acceptat si asa, totusi am mai urmarit ce se intampla … nu vreau sa fac nici pe desteptul, chiar daca voi scrie cateva fraze acum … Vreau sa spun ca aceste ganduri nu-mi apartin … sunt ideile si gandurile unor oameni mult mai destepti decat mine … (ei sunt cei cu adevarat destepti … eu pot fi doar mesagarul lor …); asa ca va voi transmite cateva ganduri … idei … iar voi … inclusiv sultanul sa le luati (daca vreti), sa le intelegeti … exact CUM VRETI … SAU CUM PUTETI … sau CUM CREDETI … Cand apare un om destept pe lume, poti sã-l recunosti dupã faptul cã toti prostii îl urãsc. Doar in pomul fara rod nu da nimeni cu piatra ... Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce ... Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil cã drumul acela nu duce nicãieri ... Nu conteaza atat de mult ceea ce faci, ci cata dragoste pui in ceea ce faci... As putea sa mai continui ... dar daca veti citi astea ... poate va vor ajuta sa luati cea mai buna decizie ... iar totdeauna decizia care o luati va fi decizia care vi se potriveste!! |
||
|
supermiki Postat pe 23 August 2008 11:51 |
||
| - AHHH!! ... era cat pe ce sa uit ... inca una ... "inca nici unui critic nu i s-a ridicat statuie" ... | ||
|
supermiki Postat pe 23 August 2008 11:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| PENTRU LAURA | 29 | De la: iulia069834 31 Ianuarie 2010 14:35 |
| nou pe kudika | 6 | De la: emaemia 9 Decembrie 2010 20:33 |
| masca argila rosie anti ride clalrins si dior | 1 | De la: ocaziebuna 28 Octombrie 2010 13:54 |
|
|
||
| La o sueta! | 9 | De la: freakyyy 24 Noiembrie 2010 20:48 |
| Insomnia | 53 | De la: battleofwits 7 Martie 2011 21:16 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.