Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

buna tuturor,chiar daca am lipsit cam mult,m-am intors acasa,la chemarea sultanului,pt.a bea o cafeluta impreuna si a-l ruga sa nu ne paraseasca:(
sonia111222
Postat pe 24 August 2008 01:12
Gata e gata ....avem bufet azi asa ca fiecare serveste ce doreste !

Cine-i sonia ?
iris_4_ever
Postat pe 24 August 2008 04:33
De la: iris_4_ever, la data 2008-08-24 04:33:06CAFEAUA e gata ....avem bufet azi asa ca fiecare serveste ce doreste !

Cine-i sonia ?
iris_4_ever
Postat pe 24 August 2008 04:33
mafiot mic si dulce, am fost mutata temporar la alt magazin si acolo nu am net , iar acasa, au venit pritenii de-ai nostrii in vizita, iar acu merg la munca !
sa aveti o zii placuta, cu mult soare si multi mititei!

PT TOATA LUMEA
pt doamne1

Postat pe 24 August 2008 07:31
buna dimineata tuturor...cafelutele sunt pe masa...sa aveti o zi minunata si numai zambete in suflet...

Postat pe 24 August 2008 10:13
- un ceai stii a face? ... sa aveti si din partea mea cea mai fantastica zi!! ...
supermiki
Postat pe 24 August 2008 10:25
- si ca sa va inceapa ziua cu bine ... cu ganduri pozitive si intelepte ... treceti pe la povestioare ...
supermiki
Postat pe 24 August 2008 10:27
De la: supermiki, la data 2008-08-24 10:25:50 - un ceai stii a face? ... sa aveti si din partea mea cea mai fantastica zi!! ...

facem si ceai... pentru povestitorii care ne incarca sufletele cu bucurie, un ceai special: cu recunostinta si un pic de dragoste..(mi-a placut povestioara).

Postat pe 24 August 2008 10:32
neata lume ....unde sunteti cu totii ? stiam ca eu-s lenesa haremului dar vad ca mai sunt si altii
iris_4_ever
Postat pe 24 August 2008 12:53
' neata. si-au adus aminte ca azi nu e zi de lucru.. asa ca

Postat pe 24 August 2008 12:56
crezi ca dorm toti ?
iris_4_ever
Postat pe 24 August 2008 13:06
nuuuu, unii mai sunt si suparati... cred eu..

Postat pe 24 August 2008 13:09
Suparatilor le taiem nasul daca nu apar sa bea cafeluta ca eu nu am de gand sa arunc toata cafeaua aia facuta la 5 dimineata din cauza lor.

Hai , trezirea toata lumea .....facem prezenta
iris_4_ever
Postat pe 24 August 2008 13:34
va saluta si PERVERSA !!!!......si va doreste tot ce e mai bun pe lume !!!!........si cafeluta ....un pic mai tarzior,cand m-oi trezi....ca ma bag oleaca la patuc......deee....somnul de intretinere ,de duminica dupa-amiaza!!!...pupici.....

Postat pe 24 August 2008 14:02
De la: mafia_nr1 la 24 August 2008, 13:53 Pentru : stef80
Subiect: Re: poop mult..!!

daca intru am sa postez la alte subiecte dar nu laa cafenea cum daca vezi bine azi nu am postat...ca doar nu vorbesc acolo de una singura..eu vreau prietenii pe care i-am cunoscut....deja cafeneaua virtuala pentru mine este "moarta"....inima cafelei este neagra....sper ca ai inteles ce am vrut sa spun...pupici la familie...

este doar unul(ultimul) din zecile de mesaje primite de la voi..

va multumesc tuturor si va rog sa-mi acceptati scuzele..!!

ar fi trebuit cu siguranta sa va spun si motivele ce m-au facut sa i-au asemenea decizie..!!

dar..,fiind prea multe ..,am preferat sa ies asa .
desi eram convins ca nu da bine....

pentru toti prietenii si pentru toate prietenele mele.. !!!

Postat pe 24 August 2008 14:06
pai si daca erai convins de ce ai iesit, si de ce nu ai inca poza la avatar, hai sultane, stii foarte bine ca fara tine acest forum nu ar fii existat! deci tr roaga miha, aduna-te si hai sa bem cafeaua impreuna!

Postat pe 24 August 2008 14:40
De la: stef80, la data 2008-08-24 14:06:53De la: mafia_nr1 la 24 August 2008, 13:53 Pentru : stef80
Subiect: Re: poop mult..!!

daca intru am sa postez la alte subiecte dar nu laa cafenea cum daca vezi bine azi nu am postat...ca doar nu vorbesc acolo de una singura..eu vreau prietenii pe care i-am cunoscut....deja cafeneaua virtuala pentru mine este "moarta"....inima cafelei este neagra....sper ca ai inteles ce am vrut sa spun...pupici la familie...

este doar unul(ultimul) din zecile de mesaje primite de la voi..

va multumesc tuturor si va rog sa-mi acceptati scuzele..!!

ar fi trebuit cu siguranta sa va spun si motivele ce m-au facut sa i-au asemenea decizie..!!

dar..,fiind prea multe ..,am preferat sa ies asa .
desi eram convins ca nu da bine....

pentru toti prietenii si pentru toate prietenele mele.. !!!

uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....sulateeeeeee........bravooooooooooo......multumesc ca m-ai facut sa zambesc......Mafiei nu-i place tristetea........

soroooooo....care mai este viata ta..???

mihai.....deci sa inteleg ca acum vei fii alaturi de noi..si nu mai tragi chiulul...

soroooooooo.....ca-ti place sa fii pupata......

si deci in concluzie bem o bere.....SULTANEEEEEEEEEEE ce zici de o bere??????????????????

Postat pe 24 August 2008 14:53

mafia ,eu sunt stef80..!! povestea Sultanului s-a dus !!

te astept france si pe tine,doar tu ai descchis cele doua CAFENELE VIRTUALE 1 si 2..!!

sper ca si melinduta sa revina ,desi si-a stres contul..

Postat pe 24 August 2008 15:07
mamaaaaaaaaaaaa! da' ce-i cu atata suparare pe viata? ati citit povestea lui Miki , aia cu gaurile lasate de cuie?

Postat pe 24 August 2008 15:11
da mafiot sper! intr-o zii am sa spanzur un patron, asta inainte cu mult sa ies la pensie! hai sa bem o bere.....sult....adica stef80 hai la bere!

Postat pe 24 August 2008 15:16
am citit tot ce a scris supermiki..!!

iti multumesc OMULE !!

nu am sa-ti raspund decat scurt, postarilor tale..!!

supermiki= superOM

acum chiar sunt cu o bericica brumata..
va ofer sii voua cate una
NOROC..

Postat pe 24 August 2008 15:27
melinduta si-a sters contul??? sper sa revii cat mai repede...

france ...cum se vede nu mai exista Harem...doar un " cerc de prieteni" sper sa revii cu postarile aici...

stef...iti multumesc inca odata ca mi-ai readus zambetul pe buze.....

va doresc o zi placuta...dragii mei prieteni

Postat pe 24 August 2008 15:32
dragii mei va aduc o cafeluta inainte de a va parasi pentru cateva ore......

o prietena are nevoie de ajutorul meu si nu o pot lasa la necaz...asa ca ne revedem mai pe seara.....

Postat pe 24 August 2008 16:03
- hai ca merge si berea ... ce sa mai ... e dumineca ... cine-o da? ...
supermiki
Postat pe 24 August 2008 17:47
- Ma bucur ca va plac povestioarele ... si mai ales ca ne si inmultim acolo la povestioare ... vedeti! ...cum am mai zis intr-o postare ... nu trebuie sa incerci sa schimbi lumea ... nici macar pe cei de langa tine sau cei apropiati ... fii tu insuti ... si continua sa fii ... si la un moment dat cineva va veni langa tine ... sa daca perseverezi ... va mai apare cineva langa tine sau langa cel de langa tine ... si daca nu renunti ... mai apar si altii ... si daca in continuare perseverezi ... vor aparea si langa mine si langa altii si mai multi ... si daca vom continua sa perseveram ... la un moment dat vom fi toti!! ...
Mai mult faci prin puterea exemplului!!
supermiki
Postat pe 24 August 2008 17:54
lumeeeeeeee,ce e aici ati luato razna am fost si eu la munca,stiti ca eu muncesc simbata,apoi la nunta,dimineata la manastire,si cind intru aici sa cad jos Doamne,ca mor miine mam gindit,da la asa ceva nu!revin mai tirziu ca nu mai pot sa scriu,sczz
mari58
Postat pe 24 August 2008 20:07
nu plange mari, te rog!

Postat pe 24 August 2008 20:21
cearta?! imi place! sa via mircea badea ca mi-e dor de el! impuscati pe cei ce nu vor sa bea cafea!
mitzura
Postat pe 24 August 2008 20:25
mihaaaaaaaaaa,intodeauna cind am ceva drag pe lumea asta,nu stiu cum se face,dar ori mil iaD-zeu,ori nu am parte de el,asa trebuie sa fiu eu tot necajita
mari58
Postat pe 24 August 2008 20:46
mari, a fost o vreme cand credeam ca lumea e perfecta,apoi totul s-a naruit! cred ca viata e de fapt cea mai perversa femeie!

Postat pe 24 August 2008 21:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cursuri online 1 De la: mihaelapred 7 Mai 2009 13:54
Dumnezeu ia in considerare...? 7 De la: Baiat_virgin 10 Mai 2012 17:42
Sfaturi pentru toti 9 De la: kudika_nikole 31 Ianuarie 2012 18:41
2012 7 De la: ana18 28 August 2009 02:36
am scris asta da a aparut la topicul altcuiva! 12 De la: greierash_is_back 16 Noiembrie 2009 13:19