Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

Haide-ti fetelor lasa-ti cafeaua si trece-ti pe paine prajita si croisante, asa cum fac francezi, e duminica si pe deasupra si sarbatoare, relaxativa ca acusi vine luni si o luam de la capat. Traiasca comcediu, distractia si pofta de cafea.

Postat pe 20 Iulie 2008 10:18
Deocamdata,va trebui sa devii intai Cadana mea..!!!sa intri in HAREMUL MEU.. http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/18687/-HAREMUL-SI-MINUNILE-LUI-/9.html

Postat pe 20 Iulie 2008 10:20
Cafeaua mea tine loc si painii prajite si croisantlui....
allynna
Postat pe 20 Iulie 2008 10:22
Sultane o intrebare....Ca tare nedumerita sunt....Daca sunt fina ta trebuie sa ma inscriu si eu in randul cadanelor tale????
allynna
Postat pe 20 Iulie 2008 10:23
, dar nu face bine la sanatate

Postat pe 20 Iulie 2008 10:25
obligatoriu

Postat pe 20 Iulie 2008 10:26
dragutza..,tu oricum esti una din primele mele Cadane !! stii tu vorba aia..,cu nasu si fina inocica cred ca ..,s-a speriat,cand auzi de harem...

Postat pe 20 Iulie 2008 10:28
las-o incet ca isi revine , si vede ea care e traba cu haremu.

Postat pe 20 Iulie 2008 10:34
O nasule....nu trebuia sa dai din casa tot....
allynna
Postat pe 20 Iulie 2008 10:35
erau pentru amandoua..

Postat pe 20 Iulie 2008 10:38
Sultane mare e haremul tau!!!! Acuma l-am vazut si eu...sunt atat de mica incat cred ca am sa ma strecor si eu in el.O sa ma observi oare?!
allynna
Postat pe 20 Iulie 2008 10:42
'neata! cine baga si la mine o cafea?????d'aia tare sa stea lingurita in ea????
poze.....vin.....numa sa imi beau cafeaua....
fetele sa aveti o zi placuta....CAFEAUAAAAA....CA M-AM BAGAT IN PAT LA 5:30 SI AMU INCA MAI...."SLIPUIESC"
dandanaua_reloaded
Postat pe 20 Iulie 2008 10:47
Vine caffffffeaua, e neagra, tare si cu frisca, sper sa-ti placa!

Postat pe 20 Iulie 2008 10:48
Eu fac azi cafeau pentru tot grupul vesel...Ai incredere e o cafea tare si buna dar te costa ceva...posteaza cat mai repede pozele....noi nu mai avem rabdare....
allynna
Postat pe 20 Iulie 2008 10:50
Pentru toti ce poarta numele Ilie....

Adierea vantului lin al acestei zile frumoase de vara sa te mangaie cu mirosul imbietor al florilor iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii eterne! LA MULTI ANI!!!

Postat pe 20 Iulie 2008 10:58
Neata...hai ca azi dau eu o cafeluta si am fugit...

Va doresc o zi cat mai plcuta....si distractie cat mai multa acolo la Sultan....

Postat pe 20 Iulie 2008 11:00
buna dragilor,sultaneeeeeeeee,ai vz,nu vam deranjat de dimineata,sunt fata buna si acum beau o cafea cu voi,mica si tare,asa cum spune ema,sa stea lingurita in ea si sa stiti ca sunt si eu acolo cu voi,dar in gind va tuc de nu va vedeti
mari58
Postat pe 20 Iulie 2008 11:09
mda ..am uitat sau nu..nu am uitat ..am omis sa va tucalesc....pe toti....

Postat pe 20 Iulie 2008 11:13
mari58,maryamm.. va tuc, de va sufoc... acum suntem la cafea..si ascutam melodia: ma iubesteeee femeileeeee si e moarte dupe mineeeeeeeeeeee...!!!!! am sa bag Cotoharlele la un masaj..,sa le mai trezesc putin..

Postat pe 20 Iulie 2008 11:45
ma iubesteeeee barbatiiii..si se inneacaaaa dupa mineeeeeeee....va tuc mai pe toti acolo la Sulatnel....etta ce fai draga unde esti??? ahhhaaaaa la masajjjjj...okkkkk...

Postat pe 20 Iulie 2008 11:49
ai ramas nesatisfacuta de masaju' meu si acu' cauti inlocuitori? rusinincaaa!

si zici ca dai o cafea?

Postat pe 20 Iulie 2008 11:55
geo papate-as eu de cumintel..vaiiiii cum adica nesatisfacator????? cine? cum? hai mai geo..pai eu te astep aici de saptamani si tu nu mai apari....pai oare tot eu rusinica....

hai asa sa te tucalesc... vezi sa nu mai dispari ca ma faci sa ..am numai dureri de sale..de la coobboorratulllll..diinnn..valeeeee....

o cafeluta de la mine.....o bem impreuna..jumate tu..jumate eu..pai..cum altfel....

Postat pe 20 Iulie 2008 12:01
mary mary mary , mi-ai inseninat duminica !
mersi de cafea. tot ce iese din manutzele tale are gust divin

Postat pe 20 Iulie 2008 12:06
geo..am uitat..azi bem cafeluta fara shucalata sau friscoase..asa simpla..dar picut de laptic merge....si fara zaharel..caci mi-s dulcica tare..si cu dulceata ta....asta este cafeluta....

Postat pe 20 Iulie 2008 12:07
cum am spus si-mi place la nebunie sa ma repet, mmmmmmmm!!
divina!!

p si s : cand ai spus de dulceata mea, la ce-ai facut referire? te intreb , ca sa nu mi-o iau in cap! :))

Postat pe 20 Iulie 2008 12:11
De la: geo32, la data 2008-07-20 12:06:05mary mary mary , mi-ai inseninat duminica !
mersi de cafea. tot ce iese din manutzele tale are gust divin

eu cu raza mea de soare...am sa-ti inseninez toate zilele dragule..nu numai Duminica....cand zaresti raza de soare sa stii ca eu sunt...te luminez dragutule de nu te vezi......caci la umbra care este raza mea...te pupaceste....

Postat pe 20 Iulie 2008 12:11
sa nu ti-o iei dragule caci ti-o iau eu......dulceata ta de pe gurita..ufffff...mai geo ce-mi faci tu mie..iar ...hai ca deja parca ma incinsa-si olecuta...ca-mi arde corpul..de ce oare????

Postat pe 20 Iulie 2008 12:15
salutare,oameni buni !!!!........mmmmmmmm...........ce bine ma simt !!!.....acum am iesit de la masajul de dimineata....ca al de-azinoapte s-o duuuuss.....vai,mama mea ,ce senzatii am avut azinoapte in patu' sultanuluuuii !!!!!!.....furnicatuuuuuriii.......gadiliiiiici.......au mers pana la usturiimiii.........uuuuaauuuuuuu.....m-am trezit de dimineata cu piciorele inrosite !!!!.........vai,a fost ceva mirific !!!!........hai ca acu' va pup,ca sunt asteptata la masa,sa-mi refac puterile.....ca le-am cam consumat azinoapte !!!.......pupici la toata lumea...........

si,fratiiiiiloooorrr....nu stiti ce pierdeti de nu-l vizitati pe sultan vreodata !!!!!........

semnat ETTA PERVERSA......

Postat pe 20 Iulie 2008 12:25
na..iote si pe ettaaaa... ce zici tu...auzi furnicaturi..masaje ..alea ..alea..pai o fi frumos..altii masaje si eu ioc????? eeehhhh..las ca vine si vremea mea...

Va doresc distractie placuta.....si sa nu mai zici de gadiliciiiii..sau furnicaturi mai ettaaa...ca acu mi se inrosesc obrajorii....nu de rusinica..ci de ....hmmmmmmm...hai lasa...

o zi buna dragii mei....ca si eu mai am ceva trebuta..prin casuta....

Postat pe 20 Iulie 2008 12:31
De la: stef80, la data 2008-07-20 12:25:01 salutare,oameni buni !!!!........mmmmmmmm...........ce bine ma simt !!!.....acum am iesit de la masajul de dimineata....ca al de-azinoapte s-o duuuuss.....vai,mama mea ,ce senzatii am avut azinoapte in patu' sultanuluuuii !!!!!!.....furnicatuuuuuriii.......gadiliiiiici.......au mers pana la usturiimiii.........uuuuaauuuuuuu.....m-am trezit de dimineata cu piciorele inrosite !!!!.........vai,a fost ceva mirific !!!!........hai ca acu' va pup,ca sunt asteptata la masa,sa-mi refac puterile.....ca le-am cam consumat azinoapte !!!.......pupici la toata lumea...........

si,fratiiiiiloooorrr....nu stiti ce pierdeti de nu-l vizitati pe sultan vreodata !!!!!........

semnat ETTA PERVERSA......

buna ziua doamna etta

Postat pe 20 Iulie 2008 12:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafeneaua lui Adelle :) 45 De la: justmetraian 7 Iulie 2010 07:36
Coltul de caterinca( chestii funny, sa mai treaca timpul) 5 De la: M1dnight 5 Iunie 2013 00:20
o scuza buna...!! 1 De la: kika25 15 Octombrie 2009 13:37
oameni impertinenti si idioti............. 59 De la: donttouch 23 Aprilie 2009 13:42
Insomnia 53 De la: battleofwits 7 Martie 2011 21:16