Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

Maryamm cum le faci? sunt ft.tari si mistoo

Postat pe 18 Iulie 2008 12:42
LA MULTI ANI EMA!!!SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE IN VIATA DE TOT CE ESTE MAI BUN.VISELE SA DEVINA REALITATE.SA PETRECI SI SA TE BUCURI DE TOT ,DAR SA TE BUCURI MAI ALES DE PRIETENII PE CARE II AI AICI PE KUDIKA.EU VA UREZ DISTRACTIE PLACUTA,STIU CA VA VE-TI INTALNII CU TOTII.PUPICI MULTI DE LA MINE SI INCA O DATA UN SINCER SI UN CALDUROS "LA MULTI ANI".
ramo77
Postat pe 18 Iulie 2008 12:42
buna!!!!sa va fie inima la toti prietenii mei,inca imi sterg nasul si lacrimile de pe obraji si imi amintesc de telefoanele si de mesajele primite ...chiar daca eram pe jumatate adormita.....si am raspuns "da' io cu cine vorbesc????" nu stiu cum asi putea sa va multumesc vreodata pt tot ceea ce mi-ati oferit!!! nu imi gasesc nici macar cuvintele pt a va multumi dar....stiti cu totii ca sunteti in inima mea si in sufletul meu acolo unde trebuie. va iubesc pe toti asa cum stiu eu din suflet si cu pasiune!!!!
io v-am lasat la pagina 35 si acu...la 38 dar am citit totul..... multumesc inca o data si .... sa dea Dumnezeu sa fiti rasplatiti cu tot binele din lume,macar pt cele mai frumoase urari primite vreodata!!!!! un pupic maaaare maaaare maaaare cat inima mea pt voi toti.
dandanaua_reloaded
Postat pe 18 Iulie 2008 12:44
DA UITE CA AM UITAT SA PUN SI EU NISTE BALOANE SI FLORI CA ASA SE MERGE LA SARBATORIT
ramo77
Postat pe 18 Iulie 2008 12:45
buna ziua,lumeeeeeee !!!!!.....vaaaaiii,dooooamneeeee,deja a inceput petrecereeeeaaa!!!!!........EMA,DRAGA MEA ,ITI DORESC TOT BINELE DIN LUMEA ASTA !!!!......SA DEA DOMNUL CA TOT CEEA CE ITI DORESTI SA DEVINA REALITATE SI TOATE VISELE SA TI SE IMPLINESCA !!!!....SA FII SANATOASA SI LA PUNGA GROASA !!!.......SI SA NU TE SCHIMBI NICIODATA ,SA RAMAI VESNIC INTRUCHIPAREA A TOT CEEA CE ESTE PUR SI BUN !!!!....PENTRU CA ASTA SIMBOLIZEZI TU PENTRU MINE .......TE PUP DE UN INFINIT DE ORI SI ITI UREZ DIN TOT SUFLETUL "LA MULTI ANI!".......

Postat pe 18 Iulie 2008 12:47
asaaaaaaaa.....acum tin sa va multumesc celor care i-ati urat de bine sotului meu,in avans !!!!.......caci ziua lui este pe 23,miercuri......nimic nu ma face sa fiu mai bucuroasa decat sa vad alaturi de noi niste oameni pe care nici nu i-am cunoscut personal,dar cu care parca ne cunoastem de o viata !!!!.......si ceea ca ma mai face fericita este ca, noi ca familie, am reusit ,intr-un timp atat de scurt,sa captam atentia multora dintre voi si sa ne iubiti doar din ceea ce am scris eu pe aici !!!!.....va multumesc din suflet,in numele amandurora,si abia astept ca odata sa reusesc sa va cunosc pe toti !!!.....

si haideti ca astazi sa-i dedicam ziua EMEI,caci ii apartine !!!!.....LIONU" mai poate astepta !!!!.......sau fie cum vreti voi......va pup pe toti .......

Postat pe 18 Iulie 2008 12:56
pentru king UN SINCER LA MULTI ANI SI INDEPLINIREA DORINTELOR...ALATURI DE ETTA.......

Postat pe 18 Iulie 2008 13:00
Maryamm,esti o dulce si o scumpa si o zapauga si o trasnita si ooooo........esti sora mea !!!!....multumesc mult !!!.....

Postat pe 18 Iulie 2008 13:02
Dragii mei..sincer am nevoie de o cafeluta..deoarece..pentru ca..fiinca....nu am baut-o..caci am fost o mica rea si m-am trezit tarziu....

VA DORESC UN WEEKEND CAT MAI PLACUT.....

Postat pe 18 Iulie 2008 13:12
Mai oameni buni ...m=am trezit si io ..si zic i-a sa beau o cafeluta cu voi ...Cand colo ..mirare mare..ziulica Emei ...Pai si atunci ...si din partea mea..un La multi ani!! si-un pupic...pe obrajori... Sa fi sanatoasa..sa ai grija de buculitele tale ..:))) si ... sa nu uiti cand mai treci pe la mare....ca ai promis ... sa ne vedem ... Sa va distrati de milioane la Snagov... sa beti un paharel si pentru noi ... sa-i faceti Sultanului faimosul dans din buric.. si ...sa fiti cuminti ...Mai putin Etta ,..care oricum e...:)))) Va pupic pe toti ...cu mic cu mare..
mia_mia
Postat pe 18 Iulie 2008 14:01
LA MULTI ANI, CINE SA TRAIASCA LA MULTI ANI, EMA SA TRAIASCA LA MULTI ANI

Postat pe 18 Iulie 2008 15:09
aloooooooo,nu morrrr,ca am pt ce sa traiesc,daca nu am murit atunci,acum nu mai vreau EMA,tia placut cadoul meu
mari58
Postat pe 18 Iulie 2008 15:24
am uitat sa va spun,am fost la masaj sireflexo terapie,sa imi scoata tot raul din mine si Ema,trebuie sa am buricu fr pt dans nu
mari58
Postat pe 18 Iulie 2008 15:32
Mary,draga,multumesc ca "te-ai trezit" si am putut sa vad si io pozele tale !!!....mi-ai luat-o inainte,ca oricum voiam sa te "iau" de prietena....ca se cam invechise relatia si nu era si oficiala.......te pup dulce.....

Postat pe 18 Iulie 2008 15:44
eta si eu ma bucur,pai cum tocmai tu sa nu ma vz
mari58
Postat pe 18 Iulie 2008 15:58
De la: etta70, la data 2008-07-18 13:02:28 Maryamm,esti o dulce si o scumpa si o zapauga si o trasnita si ooooo........esti sora mea !!!!....multumesc mult !!!.....

mersi etta..estiiiiiiii...ooo dragutaaaa....si cum mai ziceai ca sunt? cred ca ai uitat sa spui ca sunt "femeia-barbat" ......eeeiiii..las ca-mi trece mie..oi fi inteles eu gresit unul mesj de la cineva.....

ca mi-a stricat ziua....

etta..te pupic draguta...

mari..na ca te vazui si eu..draguta...esti draguta....acu vazui eu ce urata tot ziceai tu....pupic

Postat pe 18 Iulie 2008 16:35
Ema da si tu o cafeluta de ziua ta, nu tine oamenii pe uscat.
Mari le-ai aratat pozele tuturor numai eu nu le-am vazut; ca de obicei numai eu raman la urma
amme22
Postat pe 18 Iulie 2008 20:30
m-am dezmeticit singura si am reusit sa vad pozele. Esti frumusica. Sa nu te mai aud cu prostii de azi inainte
amme22
Postat pe 18 Iulie 2008 20:37
cum tuturor,numai prietenilor,am promis amme si ma tin de promisiune ok hai sa bem o cafea vr,ca eu am nevoie,tensiunea mica,offffff
mari58
Postat pe 18 Iulie 2008 21:13
beau cu multa placere o cafea cu tine
amme22
Postat pe 18 Iulie 2008 21:15
asa iubita ce ma bucurrrrrrrrr
mari58
Postat pe 18 Iulie 2008 21:51
meeei, dar nu mai trece odata noaptea asta..??? sa vina ziua cea vesela si plina de distractie.. astia erau pentru nasa onnyta..

Postat pe 18 Iulie 2008 22:26
vai draga ce ma emotionai!vai fine, esti un dragutz!

Postat pe 18 Iulie 2008 22:31
nasaaaa,ai furat-o... doar limba, era pentru tine... ,nu ca n-ai merita ..,dar iti faceam in ciuda

Postat pe 18 Iulie 2008 22:51
La multi ani!!!!si distractie faina la stef!!!
allynna
Postat pe 18 Iulie 2008 23:08
finaaaaaaa....!!!! ce ma bucur ca ai venit la Cafeneaua noastra.. sa vii mai des pe la noi..Uite..,te eu si pentru ema ,lion king si pentru etta..si iti ofer si un buchet de flori..

Postat pe 18 Iulie 2008 23:19
Multumesc mult pentru primire si mai ales pentru flori. Abia astept sa imi beau dimineata cafea cu voi.:)
allynna
Postat pe 18 Iulie 2008 23:28
uite,deja ti-am pregatit-o pentru maine dimineata..!!sa o bei cu pofta si multa veselie !!! Cadanele mele ,te vor primi cum se cuvine

Postat pe 18 Iulie 2008 23:43
Mare domn stef....ca intotdeauna.Pe dimineata atunci!Va pup!
allynna
Postat pe 19 Iulie 2008 00:02
buna dimineataaaaa !!!se poate bea o cafea cu voi ?????sau in wekeend, nu mai servim v-am pregatit-o fiecaruia, dupa gustul sau.. eu inca astept musafirii..

Postat pe 19 Iulie 2008 09:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O mana de ajutor,va rog ! 9 De la: kudika028960 25 Iunie 2009 23:09
hai la o cescuta de barfa 1 De la: kudika427237 29 August 2011 23:00
o scuza buna...!! 5 De la: dandanaua_reloaded 27 Februarie 2010 19:21
nou pe kudika 6 De la: emaemia 9 Decembrie 2010 20:33
Regretele voastre((: 174 De la: mihailpaulcraciun 30 Iulie 2009 06:38