Setari Cookie-uri

CAFENEA 2

Buna sa-ti fie inima Stef, cum e vremea pe la voi?

Postat pe 23 Iulie 2008 10:41
Buna Sultane!
Nu esti mahmur?
kristinaCT
Postat pe 23 Iulie 2008 10:47
buna ziua la toata lumea !!!!.......multumesc in numele meu si al sotului meu pentru toate urarile de bine ce vin din partea voastra !!!!.......ce frumos poate fi atunci cand vezi ca lumea te iubeste si te apreciaza !!!!......si va doresc si voua tot binele din lume !!!!......eeeee.....si-acu' sa-mi beau si io cafeluta alaturi de voi....stiti voi: lunga,tare si neagra.......pupici......

Postat pe 23 Iulie 2008 11:44
Ziua buna la toata lumea.....

LA MULTI ANI SA FII IUBIT DE SCUMPA TA SOTIE ETTA SI ODORUL VOSTRU...

sa bem si o cafeluta..ca avem mult de munca si nu vreau sa fiu adormita.....

O zi cat mai frumosa va doresc....

Postat pe 23 Iulie 2008 11:57
miha ,vremea aici e super..!!!soare...,iar inima mea e la fel de buna !!! Buna kristinaCT !!da ,inca sunt mahmur... dar imi va trece,ca mai e putin pana la inceputul lui august,atunci cand se anunta cel mai mare chef al kudicistilor. al HAREMULUI MEU!! maryamm, ,fataaa ai vazut pozele..????? imi era tare dor de tine,unde mi-ai umblat ????? abia astept sa vii si tu..sa vezi atunci masaje si poopici...

Postat pe 23 Iulie 2008 12:07
ufffffffff.....mai stef.... munca si iar munca....

nu am avut timp sa vad pozele dar sper ca azi sa-mi fac ceva timp ca abia astept sa le vad.....

Postat pe 23 Iulie 2008 12:13

ptiuuuuuuuuuuuuuuulaiiiiiiiiiiii...mai oameni buni apai i-mi trebuie o zi intreaga sa vad eu toate pozele.....ca multe sunt....

Postat pe 23 Iulie 2008 12:18
mai ca nu mai gasesc topic-ul cu injuraturi...in fine..caci pe forum i-mi trebuie o zi sa gasesc un topic care-l vreau..uffff asta alta munca....

aici ma adresez celor ce nu stiu de gluma...daca nu stiti dragii si dragele mele de gluma v rog eu mai muscati odata.... si poate veti intelge sensul cuvantului GLUMA

Postat pe 23 Iulie 2008 12:38
sorooooo,cine isi permite sa te supere ce ai patit..??? Da-l pe mana Sultanului,sa-l judece putin sa-i dea sa muste inca-o data... poate asa va intelege..

Postat pe 23 Iulie 2008 12:45
mary nu te supara ca infintam un topic nou pt injuraturi

Postat pe 23 Iulie 2008 12:52
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/18792/LOC-DE-CEARTA-CATERINGA-SI-EVENTUAL-LOC-DE-INJURAT-.html

Postat pe 23 Iulie 2008 12:58
sultanul meu drag....las ca ma descurc eu si singurica doar sunt maricica..din vorbe mi-i fac si asta doare.....

deci ma repet...nu mai trimiteti mesaje sa va votez v..deoarece..pentru ca...fiinca....eu una votez numai pe EA..pe DANSA...pe GAINUSA...pe Draguta...ETTA....PUNCT.....

Postat pe 23 Iulie 2008 12:59
mary draguta stai linistita ca s- terminat concursul ala stupid!

Postat pe 23 Iulie 2008 13:02
mihai .....greu reuseste cineva sa ma supere...sunt o fire care decat sa incerci sa ma superi mai bine sa-ti dai una in cap... ca tot nu reusesti....asta mi-s si n-ai ce-mi face....i-mi place umorul..i-mi place sa rad..eeeee..hai ca nu fac aici anunt de matremoniale....

Mihai o cafeluta dai si tu...ca mai am putinel si intru in priza de munca...sultaneeeeeee...unde este cafeluta..????????????????????

Postat pe 23 Iulie 2008 13:04
De la: miha16, la data 2008-07-23 12:52:54mary nu te supara ca infintam un topic nou pt injuraturi

buna idee!!!!!!! de abia astept sa-mi imbogatesc repertoriul...am si pe cine sa-l exersez. dati-i drumul

Postat pe 23 Iulie 2008 13:06
cafea la discretie!!!!!!!!!!!!! eu is la a treia cana si tot nu m-am dezmeticit. trebuie sa incerc altceva...

Postat pe 23 Iulie 2008 13:09
of inocica tu vrei sa ma faci sa rosec, noi vb cu predea sora nea ca de nu se baga inteligenta situ-lui(cleo) si ne da sfaturi de comportament.Lasa tu Mary ca ma fac io mare si injur pe toata lumea care te supara.

Postat pe 23 Iulie 2008 13:10
buna dimineata!
alone
Postat pe 23 Iulie 2008 13:10
Ancuta..unde locuiesti draguta??? caci la mine este ora 14:12 .......

ziu buna..si bine-ai venit la cafeluta....

o zi buna.....

Postat pe 23 Iulie 2008 13:12
Ancule e ora 13.00 e ziua toata ziua

Postat pe 23 Iulie 2008 13:13
un cadou superb !! de la etta pt sotul ei... o sa va bucurati si voi de el...http://www.kudika.ro/comunitate/etta70/blog/view/2935/-DE-ZIUA-TA-IUBITUL-MEU-SI-SOT-AL-MEU-SI-INGER-PAZITOR-AL-VIETII-MELE-.html

Postat pe 23 Iulie 2008 13:15
de ce maica sa rosesti?! eu ma simt mult mai bine de cand am lasat buna crestere mai la o parte... cel putin cu marlaniii( a se intelege sefu')..

Postat pe 23 Iulie 2008 13:18
bravo tie, dar sati linistita ca nici io nu sunt prea timida,dar.......

Postat pe 23 Iulie 2008 13:28
http://www.kudika.ro/comunitate/etta70/blog/view/2935/-DE-ZIUA-TA-IUBITUL-MEU-SI-SOT-AL-MEU-SI-INGER-PAZITOR-AL-VIETII-MELE-.html,scz ca revin asa dar cred ca merita sa vedeti cu totii si sunt convins ca va bucura !!! Felicitari PERVERO !!

Postat pe 23 Iulie 2008 13:28
mersi Sultane...cica am facut si eu o poezie si cand am salvat-o ...upssss..ca nu mi-a adaugat-o ca poezie dar e intelege.....

Sa traiesti Etta...alaturi de Lionul tau si oadorul vostru drag...

Postat pe 23 Iulie 2008 13:33
pai mai fetelor,eu ma simt de parca ar fi dimineata..

aseara am primit cel mai frumos cadou.....si sincer,nu am prea dormit...
alone
Postat pe 23 Iulie 2008 13:34
ancuta..hai ca deh ai venit cu motiv intemeiat..gata ai o cafeluta de la mine....micuta si tare sa te trezesti repejor..

Postat pe 23 Iulie 2008 13:42
buna ziua again ,la toata lumea !!!!......doamne-doamne.......mai Maryam soro,da'fideluta imi mai esti,draga mea !!!......auzi,sa aiba ea probleme din cauza ca ea voteza doar gainusa !!!!.....te pupik dulce si multumesc pentru urarile frumoase.....si pentru smiley-gainusele alea superbe !!!!...esti o dulce,ca de obicei.......

mai,morcovelule,tu ce faci,ma,propaganda la adresa mea ????.....eeee....da'pan'la urma sa vada lumea ca PERVERSA mai stie si altele,mai de Doamne-ajuta !!!!......va rog frumos sa ma scuipati sa nu ma deochi ......

mai Ancuta.....iubto,si eu primii azinoapte o rasplaaattaaaa de la lionuuu'......pe masura cadoului ce i l-am facu !!!!......da'io ma trezii fresh-a....si de dimineta !!!....te pup...si baga o cafea de-aia de care imi place mie:tare si neagra !!.....

va pup pe toti.......

Postat pe 23 Iulie 2008 13:42
asa deci mai ancule...buna dimineata

Postat pe 23 Iulie 2008 13:46
alone
Postat pe 23 Iulie 2008 13:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
KLMGEO COFFE GAME BAR ONLINE GAMES 6 De la: KLMGEO 30 Ianuarie 2010 02:35
Rasfat de femeie! 1 De la: mohoreaalina 13 Mai 2011 18:28
buna 11 De la: Lacra___ 17 Septembrie 2009 15:56
Cafeneaua BucuresiFun 7 De la: Altfel 19 Iulie 2010 14:42