Mai multe
| taci, ma ca atunci cand am conceput-o pe fii-mea era vreme buna... eram noi trasniti din nastere... | ||
|
Postat pe 23 Iulie 2008 21:08 |
||
|---|---|---|
asta cam asa-i.. la nasterea mea era GRINDINA..
|
||
|
Postat pe 23 Iulie 2008 21:11 |
||
| etta am citi ce ai scris pe blogul tau, e foarte frumos. La multi ani tuturor celor pe care ii iubesti, si tie, deasemeni! | ||
|
|
||
|
amme22 Postat pe 23 Iulie 2008 21:22 |
||
nu mai da nimeni nici o cafeluta, un ceiut..o atentie????
|
||
|
Postat pe 23 Iulie 2008 21:28 |
||
| ba da. Ce zici de un laptic? | ||
|
amme22 Postat pe 23 Iulie 2008 21:30 |
||
da..bun si lapticul...mersi amme...beau laptic c sa pot dormi bine caci azi sunt pic mai mult obosita... pupic
|
||
|
Postat pe 23 Iulie 2008 21:32 |
||
si eu sunt obosita de abia stau pe scaun, insa e prea devreme sa dorm la ora asta
|
||
|
amme22 Postat pe 23 Iulie 2008 21:33 |
||
da este devreme..ai dreptate deoarece la mine ora de nanic este cam pe la 3 dimineata..dar azi cred ca am sa fac nanic mai devreme pic...dar nici acum ..asa ca inca beau lapticul de la tine...
|
||
|
Postat pe 23 Iulie 2008 21:39 |
||
da mandrule, imi revenii. Si de bucurie ma pregatesc de somn
|
||
|
amme22 Postat pe 23 Iulie 2008 23:03 |
||
noapte buna tuturor... ma bucur sincer ca existati. cine se trezeste primul face cafea...
|
||
|
Postat pe 23 Iulie 2008 23:09 |
||
amme ,poi raspunsul trebuia sa-l dai acolo unde iti pusesem intrebarea,pe alt topic !! se vede ca dormi..noapte buna mandrelor !!!Sultanul va vegheaza somnul..!!
|
||
|
Postat pe 23 Iulie 2008 23:18 |
||
care somn?! eu fac mancare, spal rufe, ma uit la tv si stau si pe forum...( a se observa cat de harnica pot sa fiu
|
||
|
Postat pe 23 Iulie 2008 23:21 |
||
capabila cadana am asa sunt toate,am stiut eu ce am cules..
|
||
|
Postat pe 23 Iulie 2008 23:26 |
||
....... .......cuvintele palesc in fata sentimentelor care m-au cuprins atunci cand am realizat cu ce oameni minunati m-am "contopit" sufleteste si telepatic !!!!!.......prieteni care m-au facut,inca o data,sa-mi dau seama de toata BOGATIA mea, exprimata atat printr-o iubire unica din partea neasemuitei mele sotii,a voastra profa de perversitati,si a minunatului nostru baiat,cu care ne-a binecuvantat D-ZEU.......cat si a minunatei voastre prezente,suflete-pereche,poate din alte universuri, si cu certitudine pline de iubire,dragoste,dorinte si caldura !!!!!....... ........va multumesc pentru ca existati si ca noi reprezentam ceva mic,dar important in viata voastra !!!!....si va urez sa fiti iubiti.....si va doresc tot ceea ce ne doriti voi, noua !!!!...... ..... |
||
|
lion_king Postat pe 24 Iulie 2008 00:28 |
||
| oameni buni,se vede diferenta de stil,nu ???......ca sa nu ma confundati iar !!!....... | ||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 00:30 |
||
nu-ti fa griji... esti unica. ma bucur ca existi...
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 00:37 |
||
multumesc Inocica !!!...si eu bucur sa fiu prietene ta !!!..... ......nopte buna !!!...... ...
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 01:04 |
||
da'-nainte de somnic ,va pregatesc to io cafeluta pentru dimineata :lunga,tare si neagra...cum ii place perversei !!!!....s-aveti poftaaaa !!!!!......gata,acu' fug la patuc.... .... ..
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 01:10 |
||
salutari lioaneeeee...!!!si eu eram pe alte locuri.. mie sa mi-o faci mica si fierbinte.. iti multumesc de acum..NOAPTE BUNA !!!gainusa mea si celorlalte fete.
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 01:18 |
||
| eu vreau doua mari... ca daca mai stau mult pe-aici nu ma mai trezesc... | ||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 01:21 |
||
sultane,teai molipsit de la cucu,nai somn,stai sa iti spun ceva,duminica,merg laTM,sa ma vad cu iubitele tale cadine,meli si ancuta,o sa rid si o sa ma bucur cu ele,na ca sa stii,sa nu zici ca umblu vandra creanga geo vii copilot,ca mie frica de soferii TM,conduc ca sagetile,si mari,asa mai incetut geo astept raspunsul tau drraga
|
||
|
mari58 Postat pe 24 Iulie 2008 02:45 |
||
inainte de a merge la somnic,citeva cuvinte pt voi de la Mari,cu tot dragu:sa iti fc un prieten este o FAVOARE,sa ai un prieten este o FERICIRE,sa pastrezi un prieten este o VIRTUTE,sa fiu prietenul tau este o ONOARE
|
||
|
mari58 Postat pe 24 Iulie 2008 02:55 |
||
da mari m-am molipsit de la tine !!stiam ca mergi la fete la Tmisoara dar pe 2-3 august vin ele la mine.. poop si noapte buna ,cucuvea ce esti...
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 03:00 |
||
buna dimineata... ETTA!!!!!!!!!!!!!,m-ai adoptat si m-ai lasat in ploaie...ai promis cafea mare, mica, neagra,multa...nu-i!!!!! uite la mine ce fata am acum, nici cu Sultanul nu mi-e rusine....halal parinti spirituali in ale forumului am...
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 07:34 |
||
AM AJUNS LA Al 100 -leaINSCRIS PE FORUM. acum cateva zile am deschis, am citit si am inchis. nu ma vedeam scriind ceva... uite asa stricati voi oamenii... MULTUMIRI. si sa aveti o zi cum v-o doriti...
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 07:42 |
||
|
'neata!etta multumim de cafea...............mai ales ca eu ador sa beau cafeaua rece........imi place mult mai mult decat calda.......... daca etta a facut cafeaua, eu pun frisca pentru cei care vor o zi superba va doresc la toti, indiferent cum va fi vremea de afara
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 24 Iulie 2008 08:55 |
||
'neata!azi dau eu cafeluta,e ziua mea..... va astept cu 3 litri de cafea.....un tub de frisca si o punga de laptic.....
|
||
|
alone Postat pe 24 Iulie 2008 09:06 |
||
la multi ani sa ne traiesti, cu cafea sa ne stropesti
|
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 09:13 |
||
multumesc,miha,esti o dragutaaaaaa!!!!!
|
||
|
alone Postat pe 24 Iulie 2008 09:19 |
||
si: MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, CINE SA TRAIASCA?ANCUTZA SA TRAIASCA LAAAAAA MUUUULLLTIII ANIIIII!!!! Dupa cum ziceam azi-dimineatza la telefon, sa fii sanatoasa, dragutza mea!!!si restul...shtii tu!!!te pupa deiutza si abia ashtept sa bem bericika aia!!!! |
||
|
Postat pe 24 Iulie 2008 09:21 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| plsssssssss :* | 1 | De la: alice_aelyen 22 Ianuarie 2010 15:48 |
| Personalizare masini tuning, motociclete si diverse obiecte cu picturi aerografiate | 3 | De la: anastasia_m 22 Iulie 2010 16:48 |
| sfat | 2 | De la: kudika052198 12 Aprilie 2010 16:24 |
|
|
||
| Tutoriale pentru trucuri magice in limba roamana? | 1 | De la: kudika_22765 4 Februarie 2013 09:04 |
| Lucreaza in videochat | 1 | De la: kudika075398 16 Iunie 2010 03:23 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.