Setari Cookie-uri

saloane bune in buc

mie imi place salonul igiena de la blocul perla - e ieftin dar fac treaba super buna!
alte recomandari?
Ginutza03
Postat pe 24 Iunie 2008 14:52
De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 14:52:42mie imi place salonul igiena de la blocul perla - e ieftin dar fac treaba super buna!
alte recomandari?
IN CEA CE TINE DE COAFOR VA RECOMAND MIC NEGRU SI URAT HAIR SALON

Postat pe 13 August 2008 05:07
De la: Ginutza03, la data 2008-06-24 14:52:42mie imi place salonul igiena de la blocul perla - e ieftin dar fac treaba super buna!
alte recomandari?

un alt salon super ok e la Iancului (k pct de reper iesirea de la metrou spre stefan cel mare imediat pe partea stanga)
mirela_busteni
Postat pe 13 August 2008 09:36
Cel mai bun salon din Bucuresti este dupa parerea mea Chicsalon unde am realizat vreo 2 tratamente de slabire si anticelulitice care m-au multumit enorm.Chiar sunt profesionisti cei de acolo.Folosesc produse de calitate si toate tratamentele si serviciile de acolo sunt pe masura asteptarilor:)
elena1981
Postat pe 28 Septembrie 2008 20:37
si eu am facut un tratament la chicsalon si chiar este un salon deosebit:).folosesc numai produse profesioniste si care au rezultate remarcabile.va recomand cu incredere chicsalon ca nu veti pleca dezamgite.va pup

Postat pe 1 Octombrie 2008 19:04
sau cine isi permite poate incerca centrul wellness&fitness larkoti...au mai de toate...puteti intra si pe site sa va convingeti e super,efecte garantate
andrada_talissa
Postat pe 5 Octombrie 2008 22:22
buna fetelor
eu ma duc la un salon de remodelare din dorobanti si sunt foarte incantata.au preturi mici si aparate de ultima generatie.Chiar am vazut rezultate....TARE NU??????
b63msh
Postat pe 14 Octombrie 2008 11:28
Buna fetelor!
Eu merg la un salon spa nou deschis din dorobanti, atmosfera foarte tare cu lumanarele parfumate, muzica relaxanta, oameni f draguti si preturi f accesibile, chiar daca e zona de fitze. Vi-l recomand si voua - wwww.palmsaloon.ro
Astept pareri!
iulinush_babe
Postat pe 14 Octombrie 2008 12:05
CE INSEAMNA IEFTIN????SI CE TI-AI FACUT????
b63msh
Postat pe 14 Octombrie 2008 16:33
http://www.yokohairstudio.com/ intrati aici !
puffulete
Postat pe 16 Octombrie 2008 15:20
HEllo...postari noi pe www.hainutecool.blogspot.com....take a look...hainte funny si ieftine.have fun
_madalina_alexandra_
Postat pe 14 Noiembrie 2008 00:33
buna fetelor! vreau sa imi fac o schimbare de look, si as vrea sa imi spuneti, cele care ati fost, despre yoko hair studio..ce preturi sunt, daca sunt profesionisti, daca e cineva anume acolo mai bun....si despre alte saloane..tot din bucuresti:D
Hazel_eyes
Postat pe 25 Noiembrie 2008 22:27
da.trebuia sa fie un topic in care fetele sa posteze niste saloane unde s au dus si le a placut sau unele unde s au simtit prost.se pare ca de fapt e plin de cateva fete care fac reclama la niste saloane unde ele lucreaza sau sunt ale lor sau ale cunostintelor lor.penibil.
elisa_me
Postat pe 30 Noiembrie 2008 02:25
buna, eu va recomand salon ABBATE, care are doua saloane pe Cal 13 Decembrie, la Rosseti, in Dorobanti, si va pot spune ca sunt super tari.Sunt adevarati profesionisti.
Antonoei
Postat pe 30 Noiembrie 2008 12:20
De la: Antonoei, la data 2008-11-30 12:20:17buna, eu va recomand salon ABBATE, care are doua saloane pe Cal 13 Decembrie, la Rosseti, in Dorobanti, si va pot spune ca sunt super tari.Sunt adevarati
profesionisti.


pe calea 13 septembrie :)) te-ai grabit un pic :)
banzytza
Postat pe 30 Noiembrie 2008 14:46
De la: Antonoei, la data 2008-11-30 12:20:17buna, eu va recomand salon ABBATE, care are doua saloane pe Cal 13 Decembrie, la Rosseti, in Dorobanti, si va pot spune ca sunt super tari.Sunt adevarati profesionisti.


mersi mult.chiar acolo vroiam sa ma duc sa mi fac parul dar nu eram sigura 100% pentru ca nu am fost niciodata.stii cumva daca au preturi mari?
elisa_me
Postat pe 30 Noiembrie 2008 14:51
mergi la Abbate (intersectia 13 sept cu Sebatian) cu toata increderea si programeaza-e la Doinita (sapt. viitoare este dimineata). Este mai mult decat maestra. Este o recomandare facuta din toata inima.
mariannecosette
Postat pe 30 Noiembrie 2008 15:38
S.C. ANDREI COLLAGEN SRL
Mun. IASI,B-dul STEFAN CEL MARE SI
SFINT,nr.5,bl.A1-2,sc.B,et.8,ap.4
Tel.0332448180; 0770492583
J 22/2671/2008; CUI: 224422282
E-mail: andreidan51@gmail.com
Retail Pret: 195,00 RON

PUR COLLAGEN tip II
Sã începem cu ceea ce se întâmplã cu corpul dumneavoastrã la inaintarea in vârstã!... La douãzeci de ani ºi mai devreme de 20, existã o mare varietate de hormoni de creºtere care promoveazã aceastã creºtere a muºchilor, a ligamentelor ºi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceastã creºtere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creºtere sînt in scãdere ºi se opreºte cresterea, iar colagenul produs de cãtre ficat este utilizat pentru promovarea sãnãtatii ºi muºchilor existenti, construirea de muºchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o ratã de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnã cã la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.



CONSECINTE:
-Saloanele de frumusete se vor preocupa de cresterea colagenului din dermis cu implicatii in diminuarea ridurilor,celulitei,coajei de portocala,etc.
-Articulatiile,scheletul osos vor intra in atentia medicilor de specialitate pentru a fi intretinute si ameliorate, consecinta a reducerii continutului de colagen din organism.
- Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Când þesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilã, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestã prin aparitia celulitei,atit la femei cit ºi la bãrbaþi, în general, supraponderalii. Pentru cã în organism este grãsime, este folosita ca o protecþie si asta nu inseamna cã persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileazã þesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor ºi grãsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriþie ºi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:
- îmbunãtãþirea condiþiei ºi texturii pielii.
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor ºi ridurilor
- Elimina durerile din articulatii, regenerarea treptata a cartilagiilor
- Creste potenta sexuala,regenereaza prostata
- Flexibilizeaza vasele, elimina depunerile de grasimi de pe organele interne(ficat, inima, intestine, etc)
- Este recomandat pentru recuperarea post operatorie
- Îmbunãtãþirea condiþiei pãrului si unghiilor,intareste sinii
- Reduce celulita in general, da sãnãtate þesutului muscular
- reducerea treptatã a þesutului adipos, promoveazã noduri sanatoase
Dincolo de aceste îmbunãtãþiri estetice existã, de asemenea, o îmbunãtãþire a bunãstãrii generale a articulaþiilor ºi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.

De ce este atât de eficient Collagenul tip II?

Existã multe alte produse de colagen pe piaþã cu un continut redus de Colagen pur cu eficienta pe masura.
PUR COLLAGEN TIP II derivã 100% din stern de pui, sternul de colagen, care este cea mai bogatã sursã naturalã. Acest nutritiv esenþial este folosit pentru "construirea de blocuri". Tot Colagenul de tip II este creat egal. Numai PUR Colagenul tip II poate livra necesarul de proteine al organismului la centrul de resurse ºi este garantat, standardizat sã conþinã niveluri de cea mai înaltã calitate, de tip II Colagen hidrolizat-proteine. Colagenul tip II este fabricat în conformitate cu standardele farmaceutice, in conditii de sterilitate maxima,produsul final fiind superior calitativ. Întregul proces de fabricaþie poate dura pânã la 3 luni, fiind creeat acest extrem de absorbant colagen de tip II.
Se administreaza-3 capsule pe noapte, seara. Este important sã se bea cel puþin 1 litru de apã pe zi pentru hidratare completã.
Ca regulã generalã, adistrarea ar trebui sã fie la 3 ore dupã masã, la 2 ore dupã o masã uºoarã ( de exemplu: o salatã) de 1 orã dupa un consum redus de alcool sau suc de fructe. Motivul administrarii dupa mese este sa nu existe nici o digestie atunci când collagenul intrã in stomacul dumneavoastrã si atunci va fi defalcat în funcþie de acizii din stomac ºi absorbit complet.
Puteþi, de asemenea, sã aplicati colagen pe piele cu incredibile rezultate. Se amestecã 1 la 2 capsule collagen cu o cremã sau gel aloe vera ºi se aplicã pe piele timp de pânã la 20 de minute în funcþie de tipul dvs. de piele. Repeta de 2 - 3 ori pe sãptãmânã.
* Aceste declaraþii au fost evaluate de Food & Drug Administration (USA). Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala.
Pentru detalii si comanda contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.
andreidan51@gmail.com
telefon:0770492583
ierdnamad
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:19

Postat pe 20 Ianuarie 2009 23:10
salut fetelor sunt noua pe forum am incercat de curand un tratament pentru slabit la chicsalon in buucresti si am fost placut surpirnsa de rezultate.chiar nu ma asteptam.vazusem pe romantica o emisiune supravietuitorii si acolo aratu aparatul eximia care face minuni etc.si am zis ia hai sa il incerc si eu si sincer chair da rezultate spectaculoase pto spune.am pierdut 15 kg in aprx 2 luni si acum ma mentin .chair merita iar salon este ok

Postat pe 24 Ianuarie 2009 22:45
si cat ai platit pentru operatiunea aia??eu fac electrostimulare(nu in bucuresti) si dupa 2 sedinte se vad rezultate..zi mi si mie pls care sunt preturile pe acolo...
SweetHappyButterfly
Postat pe 24 Ianuarie 2009 22:51
De la: elena1981, la data 2008-09-28 20:37:55Cel mai bun salon din Bucuresti este dupa parerea mea Chicsalon unde am realizat vreo 2 tratamente de slabire si anticelulitice care m-au multumit enorm.Chiar sunt profesionisti cei de acolo.Folosesc produse de calitate si toate tratamentele si serviciile de acolo sunt pe masura asteptarilor:)



Subscriu
__LL__
Postat pe 2 Martie 2009 22:52
keiko slim spa ,piata romana ,deasupra cinematograf studio , akolo am fost mi-a placut , fetele sunt super dragutze si profesioniste :) si tratamentele si procedurile chiar dau rezultate Succes si sa fiti frumoase mereu !!!
__LL__
Postat pe 2 Martie 2009 22:55
eu va dau un sfat cu Abate sincer ...aveti grija la vopsit si la umflatul bonurilor ;) mie mi-a atras atentia k nu a preparat vopseaua langa mine si nu am vazut cat pune iar la sf m-am trezit cu un super bon ... am platit cu 100 ron in plus fata de salonul unde ma faceam eu inainte ....si nu era diferenta de manopera sau ceva ...ci de la material asa k eu m-am lecuit de asa zisi profesionisti
traiesteclipa007
Postat pe 5 Martie 2009 14:48
De la: traiesteclipa007, la data 2009-03-05 14:48:37eu va dau un sfat cu Abate sincer ...aveti grija la vopsit si la umflatul bonurilor ;) mie mi-a atras atentia k nu a preparat vopseaua langa mine si nu am vazut cat pune iar la sf m-am trezit cu un super bon ... am platit cu 100 ron in plus fata de salonul unde ma faceam eu inainte ....si nu era diferenta de manopera sau ceva ...ci de la material asa k eu m-am lecuit de asa zisi profesionisti


la care abatte ti s a intamplat asta?eu am de gand sa ma duc la cel de la universitate.daca cineva a fost acolo si i a placut rog sa posteze experienta.multumesc anticipat.
elisa_me
Postat pe 5 Martie 2009 23:59
Nu stiu daca Ianna este cel mai bun salon din Bucuresti insa eu ma simt foarte bine acolo, sunt tratata cu multa atentie atat la cosmetica cat si la tratamentele corporale. Doamnele sunt foarte bune profesioniste si au si produse super - Maria Galland. Dupa 10 sedinte de tratamente anticelulitice combinate cu electro rezultatele sunt vizibile.

Postat pe 12 Martie 2009 00:01
De la: traiesteclipa007, la data 2009-03-05 14:48:37eu va dau un sfat cu Abate sincer ...aveti grija la vopsit si la umflatul bonurilor ;) mie mi-a atras atentia k nu a preparat vopseaua langa mine si nu am vazut cat pune iar la sf m-am trezit cu un super bon ... am platit cu 100 ron in plus fata de salonul unde ma faceam eu inainte ....si nu era diferenta de manopera sau ceva ...ci de la material asa k eu m-am lecuit de asa zisi profesionisti


am recomandat acest salon pentru ca atat coafeza recomandata (DOINA) cat si restul staff-ului mi-au demonstrat ca sunt profesioniste chiar daca sunt tinere...nu am avut niciodata bonul pentru vopsit+spalat cu tratament hidratant la parul lung mai mult de 130 ron... vin cu o completare: produsele sunt de calitate si cateva fete din staff au premii internationale...nota 10 de fiecare data ...si nu sunt o clienta usor de multumit ...
mariannecosette
Postat pe 12 Martie 2009 19:37
corect, nu poti sa generalizezi...sunt multe saloane abbate si nu inseamna ca in toate sunt stilisti foarte buni. depinde...mor cand aud ca x-uleasca se tunde la salon la cristi pascu sau la geta voinea, ca stie ea ca sunt astia doi buni...dar a tuns-o oare vreodata chiar geta? sau chiar pascu? e o porcarie sa generalizezi.
eu stiu un salon bun in zona eroilor, mai exact pe langa plevnei. am dat acolo de o coafeza foarte buna, katy. si cred ca pot spune ca e buna deoarece mi-a facut in decembrie un decapaj (parul meu era negru de 4 ani). am iesit un ciocolatiu superb, apoi am facut niste suvite blonde iar acum sunt deja complet blonda. excelenta tipa. m-a facut cu joico. si produsele sunt bune, asa e, dar si ea ca stilista este superba. salonul se numeste memories/ este frumos, clientele sunt tratate cu sucuri, cafea...preturile de bun simt nu doar la coafor ci si la cosmetica si la manichiura. deja sunt clienta lor de cateva luni, am incercat tot si nu pot spune ca am fost dezamagita de ceva. pot spuen ca e un salon frumos cu oameni foarte bine pregatiti.

Postat pe 16 Martie 2009 00:07
nu vreau sa te jignesc insa ai o mentalitate specific romaneasca .... mergem la ala cu mai multe premii sau la ala ca apare la televizor ....ce zicea silvia referitor la getta si pascu
premiile ... aceste seminarii la care merg acesti stilisti sunt platite de ei sau de saloanele la care lucreaza ...deci indiferent k esti bun sau prost profesionist ai ocazia sa ajungi la aceste seminiarii dak ai banii necesari ;) in plus tu ca si clienta nici macar nu stii care premii chiar conteaza sau nu ... diploma obtii in urma fiecarui curs urma
eu nu vreau sa zic k abatte este un salon prost insa pe mine nu m-a convins sincer. poate sunt eu mai tipicara sau poate mi-am gasit stilista perfecta pt mine
nu trebuie sa fie aceeasi si pt tine trebuie ca fiecare sa fie multumita nu neaparat impreuna
traiesteclipa007
Postat pe 16 Martie 2009 10:46
ai dreptate..si chestia cu "...mentalitatea specific romaneasca..." mi-a placut... dupa cate stiu traiesc pe aici prin Romania de ceva timp si n-am sa gandesc niciodata ca un australian(ex.)...dar sa nu uitam ca "educatia ne-a facut ceea ce suntem"
mariannecosette
Postat pe 17 Martie 2009 10:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Execut tunsori diverse 1 De la: kudika_19231 24 Octombrie 2012 21:57
salon Echo Slim? 1 De la: love_strike 6 Septembrie 2010 12:03
Salon de Bronzare in Bucuresti 2 De la: kudika482308 7 Decembrie 2011 12:39
Centru specializat EPILARE DEFINITIVA SI FOTOREJUVENARE 1 De la: Nomasvello 15 Iulie 2010 13:29
Impachetri termosudatie cu gel 3 De la: kudika_975140 17 Decembrie 2014 23:30