Setari Cookie-uri

femeia rac-barbatul gemeni

Sunt cu un barbat in zodia gemenilor de 10 luni,ne iubim foarte mult dar mai mult de o saptamana nu putem sa ne intelegem bine si ca urmare intotdeauna are loc nu o cearta ci o despartire de cel putin 3 zile dar nu mai mult de o sapt...suntem foarte incapatanati,orgoliosi si gelosi,cand ne intelegem e superb totul iar cand ne despartim parca nu mai stim sa traim unul fara celalalt.Am discutat de fiecare data aceleasi lucruri ca trebuie sa lasam de la noi dar nu putem prea mult timp si nu stiu daca vom avea un viitor vreodata impreuna...nimeni nu ne mai suporta cand ne certam,nici noi,ne refugiem si fugim in lume si apoi ne intoarcem unul la celalalt cu regrete si dor.Din primele zile nimeni nu a crezut ca vom rezista...si am rezistat totusi 10 luni si adevarul e ca ne dorim sa fim mereu impreuna,sa nu ne mai certam,sa avem o familie dar cand ne punem ambitia amandoi ies scantei puternice...uneori am impresia ca imi pierd timpul cu un caz fara rezolvare...as vrea sa stiu daca se poate ajunge undeva,daca are rost sa continuam caci timpul se scurge si viata e doar una...
deea_pupici1000
Postat pe 8 Iulie 2008 13:58
Buna Deea,
Si eu sunt tot rac, iar iubitul meu este in zodia gemenilor.E adevarat ca nu e mereu usor, insa ne iubim foarte mult si sunt hotarata sa gasesc o cale de mijloc, pentru ca orgoliul cu siguranta nu duce departe...si asta in nici o relatie...nu cred ca depinde de zodie ci mai mult de educatia si temperamentul persoanei. Cunosc inca un astfel de cuplu si sunt casatoriti de 10 ani si ince se bucura unul de celalalt. Reteta lor: rabdare. Multa bafta. Nu renunta la o relatie superba pentru amanunte...analizeaza si vezi daca esti fericita cu adevarat. Si daca el te face fericita, mai incearca. Daca nu, atunci mai fa un pas. Meritam fericirea orice nume ar avea ea. SUCCES!!!
elusa
Postat pe 8 Iulie 2008 17:33
si eu sunt rac si partenerul meu gemeni. SUntem de 3 ani impreuna, ne intelegem cred ca la fel de bine (SAU CHIAR MAI BINE) decat altii si sincer nu cred ca "zodiile" au vreo legatura cu asta. Mai degraba modul nostru de a trata problemele. Stam de 2 ani si jumatate impreuna si au fost si discutii, dar putine, divergente de opinii etc. Am invatat din fiecare lucru si am fost amandoi dispusi sa mergem mai departe. Cred ca mai mult decat "fatalitatea" destinului, a zodiilor sau a orice altceva, ne influenteaza modul in care fiecare privim viata si implicit relatia in care suntem. Adevarul e ca intotdeauna va fi mai usor sa arunci vina pe zodii si sa incrucisezi mainile. DAr sincer, mai constructiv e sa faci un efort sa mearga lucrurile si sa intelegi ca in orice relatie, intotdeauna, vor fi lucruri care merg si care nu.... Bafta!
bris
Postat pe 10 Iulie 2008 07:08
opinina mea...no way!barbatii gemeni sunt niste delicii,doar dak le respecti libertatea...mi se pare normal sa va ciufuliti!dak-l vrei cu adevarat,multumeste-te ca te accepta,nu-i cere prea multe!
adrianasteriopol
Postat pe 10 Iulie 2008 16:29
eu as sterge zodia gemenilor din zodiac =)) cred ca sunt cele mai enervante zodii...asta mai mult la fete :D baietii mi s-au parut de treaba:p dar cam "calatori"
iulia12
Postat pe 26 Iulie 2008 14:03
Si eu sunt rac si sunt impreuna cu un geaman de 22 ani si avem si un copil.
Nu este o casnicie foarte reusita,dar am rezistat,ne-am suportat unul pe altul;nu ne-am despartit niciodata ,au fost tentative de divort,dar geamanul nu poate trai fara rac,s-a schimbat pentru putin timp si apoi a luat-o de la inceput; este foarte gelos si de la asta porneste tot.
La inceput,o saptamana dintr-o luna vorbeam iar restul eram suparati asta a durat cativa ani(cam multi)ca ma intrebam cu ce am gresit de sunt pedepsita asa.Cum racul este foarte ingaduitor si rabdator,am mai lasat de la mine,de dragul copilului.
Are libertate inca de la inceput ceea ce la mine nu este valabil.
Acum este altfel au trecut anii si ne intelegem mai bine, nu ne mai certam atat de des sau sunt mici neantelegeri care trec repede.
Parerea mea este ca daca ai taria sa te desparti de geaman fa-o fara remuscari;spre finalul vietii ai sa regreti ca nu ti-ai trait viata asa cum ar vrea un rac.

Succes
dida_65
Postat pe 29 Iulie 2008 07:18
Ce ziceti de femeia rac si barbatul varsator; am citit undeva ca daca sunt amandoi cu o anume experienta de viata si se pretuiesc poate sa fie ok. Voi ce credeti?
lady67
Postat pe 16 August 2008 10:19
eu sunt racoaica si sotul meu e geaman; avem 1 copil impreuna si acum il asteptam pe cel de-al doilea in plus suntem mpreuna de 8 ani si ne-ntelegem foarte bine, desi avem si mici certuri ca suntem diferiti , normal, nu? consider ca am facut cea mai buna alegere dar in egala masura nu consider ca zodia te defineste ca om sau ca poti generaliza....aveti grija
robertsoana
Postat pe 19 Septembrie 2008 13:46
Buna Deea
Si eu sunt rac si am un prieten in zodia gemeni!
Suntem impreuna de aproape 2 ani - si nu mai merge!
Suntem pe punctul de a ne desparti!
Ambii suntem incapatanati si orgoliosi si nu lasa niciunul de la el!
Eu un nu mai pot sa stau asa! De aceea am convenit sa ne despartim!
Il iubesc enorm de mult, dar nu se mai poate!
Sper sa nu fie cazul si la tine!
Lupta pt. relatia ta daca consideri ca se merita!

Mult noroc si pupici multi!
madalinutzza
Postat pe 1 Octombrie 2008 10:38
mda tot un rac sunt dar voi cei care ati spus ca sunteti raci....ce parere aveti despre voi? va spun eu noi racii suntem super mai ales femeile care mi se pare ca sunt cele mai deosebite... dar in aceelas timp sunt f f f f f ciudate si ne plake sa ne jucam dar de multe ori gresim
oricum in concluzie sunteti aman2 prea orgoliosi si nu stiu daca o sa la sati de la voi (a da pt o perioada scurta de timp ea nu o sa mai zika nimik dar in tot timpul asta ea va strange si va izbucni)asa ne e firea .
scuze daca am suparat racusorii mei

pupiki
henryloid
Postat pe 3 Octombrie 2008 16:57
Si eu sunt cu un Gemenel de 1 an si 8 luni, si in principiu ne intelegem bine..mai avem mici divergente dar care cu rabdare si tact se rezolva. Eu sunt o Racoaica dracoasa dar el stie sa ma calmeze de fiecare data si sa fie totul bine...Si nu mi-as lasa Gemenelul ptr nimeni si nimic in lume :X:X:X:X:X:
DyaLove
Postat pe 3 Noiembrie 2008 14:01
Cand Gemenii si Racul se alatura rezulta un parteneriat ciudat. Geamanul este intelectual, in timp ce Racul este sensibil si emotiv. Racul il poate invata pe Geaman cum sa ia lucrurile mai incet si cum sa aprecieze lucrurile din jurul lor. Probleme pot aparea atunci cand Racul se simte neapreciat sau ignorat de Geaman. Ceea ce trebuie sa inteleaga acest cuplu este ca, desi ei vin din directii total opuse, este posibil sa se intalneasca foarte bine in mijloc.
Racul este cel care reprezinta casa, in timp ce Geamnul este un ganditor. Geamnul este foarte protector si are grija de Rac. Geamanul poate fi cavalerul in armura stralucitoare pentru Rac. In schimb, Racul ii asigura Geamanului o voata stabila si o siguranta emotionala. Din cand in cand Racul poate idealiza imaginea partenerului sau poate fi prea posesiv. Geamanul poate ajuta prin asigurarea partenerului in legatura cu dragostea pe care i-o poarta (Racului). Din cand in cand Geamanul terbuie sa asculte de Rac. Racul este foarte intuitiv si sfatul lui poate ajuta Geamanul sa treaca Peste obstacole.
Gemenii sunt condusi de Mercur, iar Racul de Luna. Gemenii sunt deschisi, expresivi, lucru care atrage Racul. Racul poseda multa energie feminina si Geamanul il poate ajuta sa se foloseasca de aceasta energie. In timp ce Racul emana sentimente puternice, Gemenii sunt plini de idei. Racul are tendinte foarte intuitive si poate invata pe Geaman sa incetineasca si sa aprecieze viata in loc sa sara dintr-una intr-alta.
Gemenii sunt un semn de aer, iar Racul unul de apa. Aceste doua elemente formeaza o foarte buna combinatie daca lucreaza impreuna, folosind emotiile si intelectul pentru a-si duce planu la indeplinire. Racul il poate ajuta pe Geaman sa fie mai bland, mai senzual, in timp ce Geamanul il invata pe Rac sa iasa din propria cochilie. Un defect al Racului este posesivitatea. Gemenii si Racul trebuie sa vorbeasca deschis ca sa se asigure ca echilibrul dintre ei mai exista.
La suprafata Geamanul este conducatorul, infruntand curajos provocarile, dar Racul va fi cel care va avea controlul prin sentimente si capacitatea intuitiva. Este important pentru ei sa se intalneasca la mijlocul drumului si sa invete sa renunte la momentul potrivit.
Cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Rac este ca, atunci cand realizeaza ca sunt aliati, pot obtine multe. Geamanul este cel care gandeste inainte si Racul il sustine din spatele scenei. Atuul acestei relatii este abilitatea partenerilor de a oferi celuilalt exact ce-i lipseste.
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:29

Rac - Gemeni

Geamanul îl joaca pe degete pe sarmanul Rac.

Aveti o viziune inocenta asupra vietii, iar firea cam libertina a Geamanului va face sa suferiti prea mult.
_dulcik_
Postat pe 9 Martie 2009 20:34
si eu sunt rac si cand ma enervez nici de-a dracu nu ma las, si am observat k daca fac eforul suprem de a lasa de la mine, lasa si el ! alta cale nu e, nu poti sa ceri ce nu poti sa dai !
sab628
Postat pe 19 Aprilie 2009 17:00
henryloid ai perfecta dreptate :D eu nu ma supar asa e :))))))))))))))))))))))))))) barbatii rac sunt mai dificili ca femeile , care par ok pana incepi sa vezi ce capoase sunt hahahaha :D
sab628
Postat pe 19 Aprilie 2009 17:01
Si eu am o relatie de 10 luni cu un geaman , eu sunt rac, dar nici acum nu am reusit sa il inteleg. Rabdare, asta trebuie sa intelegi un barbat geaman. Imi spunea la un moment dat ca nu a intalnit o femeie mai rabdatoare ca mine. Dar si rabdarea are o limita. Dar il iubesc si asta e important. Nu tine cont de zodii, sfatul meu e sa-i acorzi libertatea de care un geaman are atat de mare nevoie, iar noi racii suntem atat de posesivi uneori, geamanul se simte deranjat de asta uneori si vrea libertate. Si mai e ceva: rare sunt cazurile cand geamanul isi arata sentimentele, si totusi iubeste profund. Asa ca: daca il iubesti, rabdare si totul va fi bine.
12lorelei75
Postat pe 21 Aprilie 2009 11:45
buna
Cassey
Postat pe 15 Mai 2009 10:52
mda asa sunt femeiile din zodia rac ffff tolerante dar din cauza naivitati .au mare incredere in barbatul pe care al iubeste.am sotul in zodia capricorn iar amantul in zodia gmeli e un tip lipsit de romantism dar ceva ma atrge ce? nu stiu ce sin de ce .suntemi doi pervesi pt ca sunt cele mai periculoase femei si ele sunt tot cu doua fete ca si gemeni. orgolioase dar in cele din urma barbatul geaman o domina. MINT?
kudika028393
Postat pe 21 Mai 2009 18:03
Esec totalll
Diavolyta_
Postat pe 21 Mai 2009 18:12
sunt de 14 ani cu un barbat geaman iar eu rac.trei sferturi am suferit si un sfert am visat ca inttr-o zi o-sa se schinbe.nu mam lasat batuta nici acum dar simt ca nu mai pot tot ce e mai rau la el sa adunat.vrea librtate,sa nu fie tras nicidata la raspundere,sa faca ce vrea si cind vre.e egoist si posesiv. nu stie sa ofere dragoste,afectiune,mila,dar vrea sa le primeasca.se crede centru universului iar tu o cometa;In 14 ani am vrut sa ma despart de cel putin 30 de ori.dar femeia rac cind iubeste, iubeste asa cum e omu si atit.Sufar in fiecare zi,il astept odata la o saptamina sa-mi zica o vorba calda dar nu o pote formula,se uita la mine ca prin sticla,si are cuvinte doar de critica.Ce sa fac il iubesc asa cum e si totusi regret in fiecare zi ca m-am indagostit de el.suntem casatoriti de atite ani avaem un rost ,un copil si multe certuri dar si astea ne leaga.Sfatu meu e o femeie rac sa fuga cit mai departe de un barbat geaman.iar daca nu vrea o sa regrete toata vita ca i-au trecut ani cei mai depret asteptind in zadar sa-l schinbe.

Postat pe 3 Iulie 2009 01:35
Buna,
Si eu sunt rac si partenerul, geaman. Sunem de 4 ani si ceva impreuna si de un an suntem casatoriti. Ce pot spune e ca, contar lucrurilor care se spun despre nativii gemeni, el este f fidel,....nu concepe, nu ar putea sa insele. La inceput era mereu foarte gelos,....asta pana reusesti sa ii castigi cu greu increderea. Perfectionist, detesta minciuna. Sunt foarte neincrezatori, fricosi, daca au de gand ca tu sa le ramai alaturi pana la sf vietii. Ai de trecut o multime de teste. Cu multa rabdare si intuiia caracteristica femeii rac, il poti modela, il poti face asa cum il doresti. Sunt capabili sa se schimbe, sa renunte la vechi obiceiuri, nu sunt mamosi. Va ajunge sa creada in tine pana intr'acolo ca nu va concepe existenta fara tine,...chiar daca niciodata nu o va spune. Intr'adevar e orgolios, si doar cu multa rabdare poti ajunge unde iti doresti. Stiu sa iubesca poate in modul cel mai curat si pur, dar NU STIU SA ARATE.Cu greu isi exprima sentimentele.Nu stiu sa fie romantici.Daca ii vei organiza ceva romantic, probabil nu va sti nici cum sa reactioneze, cum sa se comporte.
In toata aceasta perioada, au fost momente super, cand totul era perfect, dar si cand ies scantei ....Problema ca suntem ambii foarte temperamentali, impulsivi. Ne certam rau de tot,...iar apoi peste vreo zi ,doua, discutam ca doi oameni maturi, in alta nota.Si ajungem la intelegeri, isi recunoaste greselile si iti spune niste lucruri care l'au deranjat, la care nici macar nu te gandeai.Pt ca el interpreteaza si gandeste prea departe, trage concluzii repede.
Parerea mea e ca in timp poate deveni un parteneriat foarte constructiv, dar asta cand o sa ajungeti sa va cunoasteti ffff bine , fiecare sa respecte ce nu'i convine celuilalt si asa mai departe.Dar vei avea parte de un familist convins.
Nu generalizez ceea ce am spus mai sus. Asta e doar cazul meu. Acum fiecare este unic in felul lui.Dar poate acestea sunt cateva generalitati ce'i caracterizeaza.Acum tu decizi daca merita, daca poti si ai rabdarea necesara sa ajungeti pe o linie continua si comuna.
Eu una cred ca o relatie buna mai mult o construiesti. Mia rar se intampla ca din start lucrurile sa mearga perfect. singurul minus e ca acesti nativi nu sunt romantici, siroposi.Dar atunci cand au o relatie serioasa chiar o respecta si iubesc intr'adevar. Eu una,...desi sunt rac,...nu sunt nici eu adepta poeziilor sub clar de luna.
Numai bine,
Delia.
kudika003617
Postat pe 7 Octombrie 2009 13:46
Se pare ca am mai lasat in urma cu exact un an un mesaj despre Gemenelul meu :)))) thare nu mai tzineam minte...tin sa va zic ca sunt cu acelasi Gemenel, timp in care am avut si dar si am avut de curand o divergenta din cauza careia am stat unul la altul si ne uitam la prostii si plangeam ce sa facem, sa ne despartim sau nu...a ramas sa mai stam un timp si daca merge bine, daca nu nu, mergem mai departe cu alte relatii voi ce parere aveti?
DyaLove
Postat pe 22 Noiembrie 2009 18:45
Sory ca trebuie sa spun si eu am avut o relatie de 3 ani cu o tipa care este in zodia rac, nu pot sa dau vina pe ea pt. ca ne-am desprtit...ceea ce stiu ca am suferit amandoi la fel de mult la final.
La fel cum ai zis si u daca era sa nu ne certam era raiul pe pamant,(( si asta e imposibil)) chiar nu am mai iubit pe nimeni asa cum am iubit-o pe ea si nici nu o sa mai iubesc vreodata. A fost o relatie de vis dar cu toate astea nu era o saptamana fara sa nu ne certam. Acum dupa toate cele intamplate crede-ma ca nici nu stiu motivele care au dus la atata cearta ....pur si simplu trebuia sa ne certam din aproape orice. Nu vreau sa influentez pe nimeni dar atunci cand iubesti si te certi mereu e ff dureros si mai devreme sau mai tarziu unul dintre voi va ceda. Am incercat toate metodele sa ma schimb a incercat si ea...si degeaba mereu ne incalcam promisiunile, mereu uitam de toate condtiile care trebuiau respectate.
Nu sunt un om care sa nu ofer afectiune, mereu o ajutam la facultate in viata cu bani cu orice si la fel facea si ea...sincer era femeie care si-o doreste oricine (femeile rac sunt ff sensibile si uneori ai nevoie de multa intelegere ....mai multa intelegere decat poate oferi barbatul gemeni...e ff greu sa rezisti in relatie cu o femeie rac si asta nu pt ca esti tu de vina sau ea ci pt ca pur si simplu orice este in jurul vostru va va tulbura linistea si relatia dintre voi)
Crede-ma ca de multe ori imi ziceam nu sunt adevarate chestiile despre zodii chiar nu voriam sa cred ca relatia noastra nu putea fi salvata si pana la urma s-a dus totul ca asa trebuia sa se intample si nu pt ca am vrut noi..........
unu_mm
Postat pe 13 Aprilie 2010 17:11
Dpdv astrologic, este o relatie cu mari sanse de reusita - semn de apa cu semn de aer - atentie insa la posesivitatea si irascibilitatea celui/celei in gemeni, gasiti cai bune de comunicare
ice_flower
Postat pe 13 Aprilie 2010 20:12
De la: robertsoana, la data 2008-09-19 13:46:28eu sunt racoaica si sotul meu e geaman; avem 1 copil impreuna si acum il asteptam pe cel de-al doilea in plus suntem mpreuna de 8 ani si ne-ntelegem foarte bine, desi avem si mici certuri ca suntem diferiti , normal, nu? consider ca am facut cea mai buna alegere dar in egala masura nu consider ca zodia te defineste ca om sau ca poti generaliza....aveti grija


Cred ca in orice casnicie/ relatie apar neantelegeri ... doar nu pot fi doi oameni de acelasi caracter (ar interveni monotonia :P) Ai dreptate, cred ca depinde mult de ce fel de om e, nu de zodie
FilipAna
Postat pe 9 Iunie 2010 11:52
Ai dreptate,barbatii din zodia gemeii sunt ,,,,,,,,,,,dezastru
ecristina
Postat pe 25 Noiembrie 2011 10:32
ai perfecta dreptate, si eu as face la fel.. am sters una din viata mea, si am dat peste altul tot di gemeni!
Valentina_Cremene_1
Postat pe 31 August 2013 21:39
De la: Valentina_Cremene_1, la data 2013-08-31 21:39:57ai perfecta dreptate, si eu as face la fel.. am sters una din viata mea, si am dat peste altul tot di gemeni!


da' di she?
paradoxion-secund
Postat pe 31 August 2013 22:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeia rac-barbatul gemeni 28 De la: deea_pupici1000 31 August 2013 22:29
Buna ziua 10 De la: denis_roxana 3 Februarie 2011 16:53
femeia BALANTA - barbatul SCORPION 49 De la: anaise 15 Decembrie 2012 13:34
Eu sagetator...el rac...exista compatibilitate buna? 8 De la: ioana_paula2003 4 Iunie 2009 23:42
Eu berbec si el pesti 6 De la: andreea_21_nice 30 Noiembrie 2009 04:06