Setari Cookie-uri

o experienta...

probabil ca multi au trecut prin ceea ce am trecut si eu... cel putin pentru mine a fost o experienta din care am avut cea invata... chiar daca the hard way... adica am inceput o relatie de prietenie cu o anumita don'soara... care a devenit pe fecare zi din ce in ce mai apropiata.... ajungandu-se si la sex si la sentimente din partea amandorura... chiar daca mai atasat am fost eu... cu timpul am incercat sa ii propun ca totusi sa incercam o relatie ca e cam aiurea sa ne vedem zilnic , sa tinem unu la altu si totusi sa nu incercam ceva... am fost amanat de la o saptamana la alta... de la o luna la alta... acum am ajuns in postura in care nici nu ne mai vb... e cam aiurea... nush daca si ea sufera si daca si ea chiar a tinut la mine... dar cert e ca intre noi nu mai e absolut nimic... desi si acum imi doresc din tot sufletu sa mai fie ceva... si acum e foarte naspa ca e vedem zilnic si practic nici nu ne uitam unu la altu...
Dieggo
Postat pe 8 Iulie 2008 17:05
probabil nu va potriviti sau nu ati inceput relatia cum trebuie parearea mea.Daca intr-adevar tineti unul la altul porniti de la zero:o iesire in oras,un film,un week-end la munte undeva nu stiu.Faceti si altceva,nu numai sexul e important intr-o relatie.Sau poate v-ati plictisit unul de altul exact din cauza asta.Mult succes!:*
Catutzu
Postat pe 27 Iulie 2008 12:50
hmmm Diegoo..e cam aiurea nu stiu ce sa`ti zic dar am trecut si trec prin ceva similar.doar ca noi nu am ajuns la sex dar sentimente au existat.adevarul e ca fata respectiva e posibil sa nu prezinte acelasi interes pe care`l prezinti tu ptr ea.asta e crudul adevar.daca voi a`ti fost intimi..si zici c`au fost si sentimente..ea s`a retras ptr ca nu esti ceea ce isi doreste:) imi pare rau.cel mai bine ar fi sa`ti vezi de viata ta desi e f greu.. si eu am inca sentimente ptr el..dar mi le inhib ptr ca lui din cate am observat nu`i pasa.asa e mai bine.
Amaruie
Postat pe 7 August 2008 14:06
eu cred ca ea are pe altcineva... sau are de ales intre tine si altcineva... nu stie nici ea ce sa faca...
furios
Postat pe 8 August 2008 14:14
Chiar tu ai zis " am avut ce invata" ...ai avut ..ai trecut si prin asta ai simtit e pielea ta ..nu din experienta altora ..asa ca move on ..esti tanar ;) asa e viata cu suisuri si coborasuri ..
aboo
Postat pe 12 August 2008 11:01
sa sti ca nu tot timpul e mai bine sa mergi mai departe... Poate tre sa incerci sa vb cu ea dar nu imediat ci sa incercati sa iesiti la un suc la masa .... si poate apoi vezi cum reactioneaza si intreab-o verde in fata.
Eu am fost intr-o situatie de genul acesta! eu nu mai vroiam sa fiu impreuna cu persoana respectiva dar aceasta ma suna de ziua mea , de sarbatori, sa-mi povesteasca lucruri ce ma interesau pe mine etc. Desi am zis ca niciodata nu o sa ma impac... acum sunt cu persoana respectiva!
dafffne
Postat pe 12 Decembrie 2008 17:45
daca simti ca chiar se merita sa fiti impreuna si ca ati avea o reletia de lunga durata ..........atunci nu mai sta pe ginduri!! insa daca stii ca asta ar insemna o simpla relatie inca de citeva luni, care te-ar face iar sa suferi......mai bine NU!! nu deszgrapa trecutul...lasa-l cu amintiri frumoase!! e mai placut sa fie un o amintire frumoasa decit un prezent crud........
stellutza
Postat pe 27 Ianuarie 2009 17:08
Aoleu cate femei sunt pe lumea asta si tu te agati de o fosta !!Treci mai departe si gaseste-ti alata cu care sa ai zeci de experiente !
diana1981
Postat pe 18 Martie 2009 16:40
Poate ca se saturase de prea mult bine,nu`i problema.. o sa te obisnuiesti fara ea!! nu se merita.. ;) nu te agata de o amintire,cand poti avea alte lucruri in prezent,sau viitor.. ;)
leavemealone
Postat pe 18 Martie 2009 17:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau un bebe cat mai repede 32 De la: un_barbat_ca_multi_altii 7 Noiembrie 2009 22:04
iubesc barbati prea maturi 77 De la: luminita_dy 12 Aprilie 2009 14:14
eu si el.. in secret? 10 De la: Micael 14 Noiembrie 2010 13:27
M-a parasit 5 De la: Gingery 15 Septembrie 2016 17:56
iubire ? 47 De la: Carina_nohiboke 10 Aprilie 2009 19:02