Mai multe
|
Am fost intotdeauna o persoana independenta si radicala. Am facut mereu cam ce am vrut si in clipa cand am simtit ca nu sunt lucrurile cum imi doresc mereu am pus capat. Acum aproape doi ani l-am cunoscut pe Vlad, ce-l care in prezent imi este si iubit, oficial. El locuieste in Italia, si dupa cateva luni in 2007 la inceputul anului m-am dus sa locuiesc cu el. Am stat acolo pana in aprilie 2008...Au fost relativ toate bune intre noi, cu unele mici certuri, normale zic eu, dar din cauza unor neitelegeri cu tatal lui si a faptului ca el este inca student, m-am hotarat pentru binele lui eu sa ma intorc in tara, iar el sa isi termine studiile...A fost ingrozitor la inceput... M-am intors in Brasov, dar simteam ca nu pot ramane acolo, si gasind un anunt pe ejobs, am venit sa lucrez in capitala...Nu stiu cum, dar am trecut de interviu si la nici 3 saptamani am inceput lucrul in Bucuresti.. Si aici incepe marea problema..Colectiv nou, si toate bune, m-am inteles bine cu colegii din prima clipa...La cateva zile dupa ce am inceput munca l-am cunoscut pe el, directorul de productie...nu m-am gandit niciodata ca el va deveni marea mea problema... Usor , usor ne-am apropiat foarte mult, amical initial, beiam cafeaua impreuna dimineata, ieseam la biliard...nimic anormal, pana cand a venit ziua lui..Eu vroiam sa plec la Bv, iar el m-a rugat sa raman, pentru ca se simte singur...E evreu, si familia lui e in Israel...Eu nu stiu ce am avut in cap si am zis OK, raman. Am petrecut impreuna, si dintr-o data parca ceva s-a schimbat... Nu pot intelege ce este cu mine, eu care am zis intotdeauna ca nu ma voi incurca niciodata cu un barbat insurat. Si nu asta este cea mai mare problema, este ca ma simt impartita in doua..Acum el a plecat acasa , in Israel, iar eu sunt trista, si cred si putin geloasa..Ce sa mai cred? Cum imi poate placea de un barbat cu 18 ani mai mare ca mine...Nu vreau sa joc rolul amantei, si cu toate astea uneori uit de principii si fac compromisuri, pentru ca sunt fericita cand sunt cu el..Imi ofera nu doar atentie, mult mai mult de atat. E grijuliu, tandru, afectuos, mereu langa mine..Dar eu nu vreau sa distrug o familie, pentru ca stiu ca nu as putea fi niciodata fericita la gandul asta... Ce pot eu sa fac?!?! Va rog ajutati-ma sa ies din situatia asta,pentru ca de o luna de zile, traiesc parca pe alta lume... |
||
|
Elena30 Postat pe 7 Iulie 2008 10:30 |
||
|---|---|---|
| Cred ca esti intr-o situatie foarte neplacuta dar chiar tu ai scris ca nu vrei sa distrugi o familie, pe de o parte, iar pe de cealalta gandeste-te ca el nu-si va parasi familia pentru tine...deci ceea ce primesti e temporar si o sa suferi si mai tare cand o sa se termine daca te imiplici si mai tare in aceasta "relatie". Din cate imi dau seama sti ce vrei, atunci tine-l la distanta spunei ca are o famile si asta de deranjeaza, sa te lase in pace sa fiti doar colegi nimik mai mult. Nu stiu dc te-am ajutat cu ceva, incearca sa te detasezi de el.....parerea mea | ||
|
bursuk Postat pe 7 Iulie 2008 12:40 |
||
| gandeste-te k ..el poate a gasit in tine un refugiu..si tu la fel pt k nu-l ai alaturi pe cel pe care il iubesti...e destul de pericolos,pentru k te poti indragostii de el si e posibil s suferi.el are deja o viata,un drum al lui...gandeste-te k ar fii mai bine s aramaneti intr-o relatie buan de prietenie..si atat..k apoi o sa ai mult de suferit..si locul de amanta nu stiu daca-ti place | ||
|
|
||
|
criss_a Postat pe 7 Iulie 2008 12:41 |
||
| cu cat lasi sa evolueze lucrurile intre voi, cu atat vei suferii mai mult,acum totul ti se pare euforic ptr ca te face sa te simti protejata si in siguranta, dar el are deja o familie!lucru care ar trebuii sa te motiveze sa stai la distanta de el,chiar daca acest lucru ti s-ar parea la inceput dificil.Gandeste-te ca va venii momentul cand vei vrea si tu sa ai familia ta, copii tai,dar daca vei accepta statutul de amanta va fi mai greu sa ai propria ta familie.Sa auzim de bine! | ||
|
amelia08 Postat pe 7 Iulie 2008 12:57 |
||
| Va multumesc mult pentru sfaturi fetelor, ma ajuta mult lucrurile care mi le-ati spus, imi dau puterea sa merg mai departe pe drumul care deja l-am ales, acela de a renunta la aceasta relatie, fara nici un viitor...Ma bucur mult si de faptul ca a plecat din tara acum, imi e mai usor sa fiu departe de el, saptamana asta desi nu va fi deloc usoara, ma va ajuta sper sa uit si sa-mi vad si eu de viata mea. O sa va tin la curent...Va pup si va multumesc inca o data!! | ||
|
Elena30 Postat pe 7 Iulie 2008 14:14 |
||
| iubita nu am fost in situatia asta dar pot sa-ti dau un sfat: Gandeste-te la tine in primul rand! zici ca ai luat o hotarare. sa nu uiti de ea cand o sa se intoarca barbatul asta. fii hotarata! | ||
|
Postat pe 7 Iulie 2008 14:27 |
||
|
suna cunoscut...esti constienta de situatie, totul e sub control, tu ai principiile tale, nu vrei sa faci rau familiei, vrei sa ii demonstrezi ca il intetelegi, ii esti alaturi...poate treci printr-o perioada in care suferi de afectiune, cum spui ca ai venit sa lucrezi aici...insa, lucrurile evolueaza fara sa iti dai seama, cel mai bine este sa pui punct acum, cat inca iti este usor, trebuie doar sa iti spui punctul de vedere, nu ceva ambiguu si sa lasi loc de interpretare, NU si gata. Cu el niciodata nu vei avea mai mult, niciodata nu o va lasa pe ea ptr tine sau ptr oricare alta...ptr barbati este o vanatoare sportiva chestia asta si nu cred ca vrei sa fii o victima, nici nu iti dai seama cat de greu iti va fi pe urma sa redevii tu, te schimba complet o experienta de genul asta, te jupoaie de sentimente, de principii si ca sa ajungi sa te ierti ptr greseala comisa iti trebuie o gramada de timp, pe care, de ce sa il pierzi asa? barbati ca el, care nu iti pot oferi nimic mai mult decat locul 2 gasesti peste tot, frumosi, destepti, interesanti..ce vrei tu, dar nu cred ca vrei doar atat, meriti mai mult si nu ai nevoie de unul el (asa tandru si afectuos, grijuliu...asta e doar la inceput, incearca sa fii realista, dupa ce va obtine ceva, nu o sa mai gasesti in el nicio o urma din cel de acum). De ce este asa complicat sa luam cateodata decizii...alba sau neagra..da sau nu..nu exista cale de mijloc, nu mai trebuie acceptate astfel de compromisuri |
||
|
malevola Postat pe 7 Iulie 2008 14:50 |
||
De la: onnyta, la data 2008-07-07 14:27:00iubita nu am fost in situatia asta dar pot sa-ti dau un sfat: Gandeste-te la tine in primul rand! zici ca ai luat o hotarare. sa nu uiti de ea cand o sa se intoarca barbatul asta. fii hotarata! Crede-ma nu imi va fi usor deloc, dar eu amanta nu voi fi niciodata, oricat mi-ar placea de el, si oricat de mult confort mi-ar oferi, eu nu ma pot multumi cu resturi, si nu pot trai linistita cu gandul la familia lui. O sa vina e adevarat, dar am timp o saptamana sa ma pregatesc moral pentru clipa cand el va fi din nou aici...Mersi mult ptr sfat..Cum am ajuns eu oare aici?:) of of... |
||
|
Elena30 Postat pe 7 Iulie 2008 14:51 |
||
De la: noir_gues, la data 2008-07-07 14:50:06suna cunoscut...esti constienta de situatie, totul e sub control, tu ai principiile tale, nu vrei sa faci rau familiei, vrei sa ii demonstrezi ca il intetelegi, ii esti alaturi...poate treci printr-o perioada in care suferi de afectiune, cum spui ca ai venit sa lucrezi aici...insa, lucrurile evolueaza fara sa iti dai seama, cel mai bine este sa pui punct acum, cat inca iti este usor, trebuie doar sa iti spui punctul de vedere, nu ceva ambiguu si sa lasi loc de interpretare, NU si gata. Cu el niciodata nu vei avea mai mult, niciodata nu o va lasa pe ea ptr tine sau ptr oricare alta...ptr barbati este o vanatoare sportiva chestia asta si nu cred ca vrei sa fii o victima, nici nu iti dai seama cat de greu iti va fi pe urma sa redevii tu, te schimba complet o experienta de genul asta, te jupoaie de sentimente, de principii si ca sa ajungi sa te ierti ptr greseala comisa iti trebuie o gramada de timp, pe care, de ce sa il pierzi asa? barbati ca el, care nu iti pot oferi nimic mai mult decat locul 2 gasesti peste tot, frumosi, destepti, interesanti..ce vrei tu, dar nu cred ca vrei doar atat, meriti mai mult si nu ai nevoie de unul el (asa tandru si afectuos, grijuliu...asta e doar la inceput, incearca sa fii realista, dupa ce va obtine ceva, nu o sa mai gasesti in el nicio o urma din cel de acum). Crede-ma ca m-am gandit la asta foarte mult, stii ne-am apropiat mult, si m-am gandit intr-o seara dupa ce m-a dus acasa, oare ar mai fi la fel, daca am face sex? Mi-am raspuns singura...NU..De aceea chiar daca il plac, m-am hotarat acum sa renunt la prostia asta. Va veni si ii voi spune clar si raspicat, noi doi vom fi daca vrei doar prieteni, fara interpretare!!Va vedea sper cu timpul, ca este si pentru binele lui, oricum tot ce conteaza acum este binele meu...Iar eu, sincer oricat il plac , cu un tip de 43 de ani, oricat de frumos si de destept ar fi, nu ma vad multa vreme impreuna.. |
||
|
Elena30 Postat pe 7 Iulie 2008 14:57 |
||
|
normal ca binele tau...ar fi culmea sa te gandesti la al lui, probabil o sa ii ranesti orgoliul...te va face sa dai inapoi,te va pune pe ganduri cu remuscari...bla bla ...dar stai linistita, cum va gasi o "prospatura" va incerca si cu ea si cu urmatoarea..asa mai departe :)) iti tin pumnii, poate imi spui si mie care e finalul :* |
||
|
malevola Postat pe 7 Iulie 2008 15:05 |
||
| Cat sunt de desteapta fetelor...E 5 dimineata...Si eu inca incerc sa adorm, aseara m-a sunat si nu i-am raspuns, si ca urmare n-am mai inchis un ochi toata noaptea...Sper sa merite,si sa nu cedez orice ar fi...Dar cum fac eu sa dorm bine, si sa imi iau gandurile de la el???As incerca sa iau Sedatif Pc, dar eu nu prea iau medicamente si chiar nu stiu ce sa zic...A luat cineva? E bun?? | ||
|
Elena30 Postat pe 8 Iulie 2008 05:12 |
||
| aoleu..lasa sedativele si calmantele unde nu-si au locul..esti destul de tanara si de puternica ca sa treci singurik peste asta ,nu ai nevoie de pastile..mai bine bea un ceai..iesi cu prietenele tale..face ceea ce-ti place,dar pastilele lasa-le unde e locul | ||
|
criss_a Postat pe 8 Iulie 2008 09:48 |
||
De la: criss_a, la data 2008-07-08 09:48:54aoleu..lasa sedativele si calmantele unde nu-si au locul..esti destul de tanara si de puternica ca sa treci singurik peste asta ,nu ai nevoie de pastile..mai bine bea un ceai..iesi cu prietenele tale..face ceea ce-ti place,dar pastilele lasa-le unde e locul M-am informat putin si n-o sa iau, azi merg cu fetele la shopping dupa serviciu, o pereche noua de pantofi, cu siguranta o sa ma faca sa ma simt bine..Stiu ca par acum superficiala,dar cred ca shoppingul ne incanta pe toate..Si oricum ma simt mult mai bine,ca zilele trecute..Ochii care nu se vad, usor usor se uita... |
||
|
Elena30 Postat pe 8 Iulie 2008 09:54 |
||
| e complicat sa ai o relatie cu un barbat care are responsabilitati de familie.gandeste-te ca aici poate se simte singur si are nevoie de cineva( in speta de tine) dar intr-un final el tot la familie se va intoarce si tu vei ramane oftand pe plaiurile mioritice in timp ce el este cu familia si se ascunde din cand in cand in baie( de ochii si urechile nevestei)ca sa te sune si sa-ti spuna cat de speciala esti tu care stai cumintica acasa asteptandu-l pe el.sfatul meu este sa te rupi de el ca e o relatie care nu i-ti va aduce decat nefericire.el are o postura privilegiata: orunde se duce are o femeie care il asteapta.banuiesc ca i-ti va fi greu, dar nu e imposibil.fi mai egoista , gandeste-te la tine, la fericirea ta deplina, nu la momente furate din viata altora!bafta! | ||
|
Postat pe 8 Iulie 2008 10:34 |
||
De la: vivi_annna, la data 2008-07-08 10:34:31e complicat sa ai o relatie cu un barbat care are responsabilitati de familie.gandeste-te ca aici poate se simte singur si are nevoie de cineva( in speta de tine) dar intr-un final el tot la familie se va intoarce si tu vei ramane oftand pe plaiurile mioritice in timp ce el este cu familia si se ascunde din cand in cand in baie( de ochii si urechile nevestei)ca sa te sune si sa-ti spuna cat de speciala esti tu care stai cumintica acasa asteptandu-l pe el.sfatul meu este sa te rupi de el ca e o relatie care nu i-ti va aduce decat nefericire.el are o postura privilegiata: orunde se duce are o femeie care il asteapta.banuiesc ca i-ti va fi greu, dar nu e imposibil.fi mai egoista , gandeste-te la tine, la fericirea ta deplina, nu la momente furate din viata altora!bafta! Iti multumesc mult pentru mesaj, nu ai idee cat de multa putere imi da, nu vreau, nu vreau sa fiu cea care il asteapta aici, pe el, care ma suna din ..baie sau stiu eu unde , departe de ochii sotiei..merit mult mai mult de atat..Se va intoarce si ii voi spune cat pot de clar, ca relatia noastra nu are viitor, si ca nu imi doresc decat sa fim colegi si atat. Nu ma pot multumi eu cu resturi de la nimeni,asta e clar. Iti multumesc tie si celorlalte fete, si promit ca o sa va tin la curent cu evolutia situatiei. |
||
|
Elena30 Postat pe 8 Iulie 2008 11:03 |
||
|
pai stai ca nu mai inteleg...zici ca esti o pers puternica, iei decizii radicale cand observi ca ceva nu mai merge, dar pe urma ce faci, intrii in depresie si o dai pe sedative sau...ce sunt alea...?! nu e deloc un atuu ptr tine chestia asta, pana la urma cred ca tipul asta te incanta..mai ales ca e ceva interzis...degeaba iti spun toti ca e o greseala, tu faci ce vrei, cu impresia ca poate va fi bine, va fi al tau? :)) insa nu va fi ai zis ca e grijuliu, iti ofera cumva un sprijin financiar ... iti ofera siguranta, de asta iti e greu sa pui punct? nu e ultimul barbat de pe pamant, ca el mai gasesti o gramada, mai gandeste-te si la calitate nu numai la cantitate si incearca sa fii mai cerebrala. |
||
|
malevola Postat pe 8 Iulie 2008 11:11 |
||
De la: noir_gues, la data 2008-07-08 11:11:30pai stai ca nu mai inteleg...zici ca esti o pers puternica, iei decizii radicale cand observi ca ceva nu mai merge, dar pe urma ce faci, intrii in depresie si o dai pe sedative sau...ce sunt alea...?! Nu sunt sedative, sunt niste produse naturiste pentru somn, si nu imi ofera sprijin financiar, pentru ca material nu am probleme :). Am un job cu un salariu mai mult decat decent..Imi ofera, companie, ma asculta, sprijin moral..Nu financiar,si recunosc imi e greu sa pun punct. Si nu am de gand sa mai continui, cred ca e o neintelegere aici..oricum mersi mult de mesaj, apreciez toate mesajele din partea voastra. |
||
|
Elena30 Postat pe 8 Iulie 2008 11:17 |
||
| Fetelor mai am 2 zile, pana la marea intalnire,va promit ca luni vin cu vesti bune.Am sa va tin la curent :)...Pana una alta eu ma incurajez, si-mi zic ca o sa fie totul asa cum vreau eu,nu voi ceda orice gest ar face.Pentru binele meu, si pentru fericirea mea... | ||
|
Elena30 Postat pe 10 Iulie 2008 13:01 |
||
| draguta, initiatoarea topicului, e simplu. intorci capu' si zici nu! | ||
|
Postat pe 10 Iulie 2008 13:45 |
||
De la: geo32, la data 2008-07-10 13:45:03draguta, initiatoarea topicului, e simplu. intorci capu' si zici nu! Multumesc...Nu, Nu voi intoarce capul, il voi privi adanc in ochii si voi spune nu, poate daca intorc capul, o sa creada altceva, asa va fi sigur ca vbesc serios :)...Mersi de post ! |
||
|
Elena30 Postat pe 10 Iulie 2008 14:56 |
||
|
Gandeste-te ce vrei de fapt.Ori alba ori neagra.Vrei sa fi cu el accepta,nu vrei pt ca esti moralista iesi din viata lui.Nu cred ca e greu si nu uita ca oameni se schimba sau mai bine zis nimic nu e ce pare |
||
|
BUM27 Postat pe 11 Iulie 2008 19:46 |
||
De la: BUM27, la data 2008-07-11 19:46:19 As fi vrut sa fiu cu el,daca el ar fi fost un om liber, dar asa, tinand cont de situatia lui am decis sa o termin.Si este greu, orice ai zice tu, dar recunosc ca ai mare dreptate cand spui ca nimic nu e ce pare ...Am simtit asta pe propria-mi piele....Iti multumesc de mesaj.. |
||
|
Elena30 Postat pe 12 Iulie 2008 00:19 |
||
| Buna,Esti fericita cand esti cu el si asta-i cel mai important.Lasa lumea sa vorbeasca,Asta- rostulei....FII FERICITA MI-AS DORI OPRIETENA CA TINE PE CARE S-O POT FACE FERICITA.ASTEP....PA1 | ||
|
numai Postat pe 12 Iulie 2008 08:16 |
||
De la: numai, la data 2008-07-12 08:16:58Buna,Esti fericita cand esti cu el si asta-i cel mai important.Lasa lumea sa vorbeasca,Asta- rostulei....FII FERICITA MI-AS DORI OPRIETENA CA TINE PE CARE S-O POT FACE FERICITA.ASTEP....PA1 Sa fi fericit e un lucru foarte frumos,crede-ma toti ne dorim asta, dar nu-mi doresc ca fericirea mea, sa fie cladita pe suferinta altora...Lumea..lumea conteaza prea putin in ecuatia asta, conteaza doar faptul ca eu, vreau doar ce e cel mai bun pentru mine... |
||
|
Elena30 Postat pe 12 Iulie 2008 10:06 |
||
| numai, dc fata era fericita nu mai posta subiectul acesta. nu pricepi ca ea sufera ca un caine asteptandu-l pe el sau gandindu-se la el si complicata situatie in care se afla? te cred ca ti-ai dori o femeie care sa suspine dupa tine( ca orgoliul de mascul zbiara in fiecare dintre voi barbatii) da la suferinta ei te poti gandi macar o secunda?iubind devenim egoisti nu acceptam sa impartim persoana iubita cu nimeni!!!!ea e o aventura pt el care are deja viata de familie, ea ce sa faca, sa accepte statutul de amanta si sa-si iroseasca viata? nu are si ea dreptul la FERICIRE??? nu gura lumii o deranjeaza pe ea ci situatia si postura in care se afla.ca pe topic nu a dat nimeni cu noroi in ea ci toti au incercat sa o ajute cu un sfat. deciziile ii apartin.si povestea ca el poate la un moment dat divorta pt ea e de domeniul fantasticului( cunosc legile israeliene si stiu multi barbati care maine ar divorta da raman intepeniti in relatii nefericite pt ca in israel la divort sotia dc mai are si copii din casnicie ia cam totul indiderent ca ea nu a muncit nici macar o zi in viata ei, ca sa nu mai vb de renta lunara care trebuie sa o primeasca de la sot).asa ca... lasa fata sa-si gaseasca un barbat liber de contract alaturi de care sa-si cladeasca propria viata si familie!vb din prisma omului care a stat cam trei ani buni prin israel si stie ce vb. | ||
|
Postat pe 12 Iulie 2008 14:10 |
||
| singurul sfat este sa faci ce iti dicteaza inima | ||
|
ghita_oana_andreea Postat pe 12 Iulie 2008 14:17 |
||
| Am citit tot ce s-a scris..sincer sunt f curioasa sa aflu ce se v-a intampla Artista25 multa bafta..e greu sa te lupti cu tine insati.gandeste-te la ce e mai bine pt tine si sunt sigura ca nu ai vrea sa suspini si sa plangi dupa el de cate ori pleaca la sotia lui. | ||
|
madallina Postat pe 15 Iulie 2008 01:09 |
||
|
Vroiam sa anunt pe toata lumea care mi-a scris ca s-a terminat. Probabil a fost unul din cele mai urate momente din viata mea, stiam ca va fi greu, dar nu credeam ca asa greu...Ideea este ca dupa o discutie interminabila, dupa rugaminti, lacrimi, si multe explicatii s-a terminat...Intr-un final, mi-a zis ca imi respecta decizia, si ca imi vrea doar binele..Pot spune ca sunt multumita de faptul ca acest lucru, nu a afectat relatia noastra de la munca...Se comporta normal, chiar daca in fiecare privire de-a lui vad regret si uneori tristete..Mi-a zis, poate doar ca sa ma faca sa nu renunt ca ma iubeste..Si nu l-am crezut, nu am vrut sa-l cred, dar oare cat de prefacut poti fi, sa spui asta plangand? Nu mai conteaza,o parte din mine sufera, dar o alta parte se simte eliberata..S-a terminat, iar eu acum nu-mi doresc decat putina liniste, pentru a o lua de la capat...Vreau putina ordine acum in viata mea, si vreau putere ca sa-l uit...VReau sa fie doar un simplu coleg, si-atat. Si ce a fost mai greu, a trecut, acum trebuie doar sa merg inainte. Va multumesc la toti ptr sprijin si pentru sfaturi..Si pentru viviana,stiu si eu foarte bine care e treaba cu divortul in Israel, nu m-as fi amagit niciodata ca isi va lasa sotia, chiar daca el ar fi vrut, asta pentru el ar fi insemnat sa piarda TOTUL... O sa va tin oricum la curent..deocamdata merge totul asa cum eu mi-am dorit, chiar daca nu dorm chiar asa bine noaptea...:) |
||
|
Elena30 Postat pe 15 Iulie 2008 09:42 |
||
| Fetelor a trecut aproape o saptamana...Si credeti-ma ca sunt mandra de mine, ne vedem zi de zi la serviciu, si in ciuda la tot ce el mi-a spus, nu am cedat..Il vad ca ma priveste uneori cu ochi tristi, incercand poate sa ma faca sa-mi schimb parerea, si stiu ca in spatele vorbelor vreau ca tu sa fi fericita, si daca tu esti fericita asa, pentru mine nu e nici o problema, se ascunde de fapt altceva, incercarea lui de a ma sensibiliza pe mine...eu nu o sa mai cedez...Vroiam sa stiti ca e totul bine!! Si desi, nu prea dorm noaptea, o sa mi-l scot usor de tot din cap si suflet. | ||
|
Elena30 Postat pe 18 Iulie 2008 11:28 |
||
o sa gasesti un barbat care sa merite, iubita! nu privi in urma, privesti inainte! |
||
|
Postat pe 18 Iulie 2008 11:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Suntem rude? | 4 | De la: ra198708 7 Octombrie 2011 10:52 |
| buna | 7 | De la: oxo_White_Rose_oxo 12 Aprilie 2010 17:32 |
| iubesc un baiat care este hot!!ce sa fac?! | 30 | De la: kudika052198 30 August 2009 17:03 |
|
|
||
| Iubesti sau faci ceea ce trebuie? | 14 | De la: Heavenly_angel 8 Septembrie 2009 10:37 |
| va rog o parere! | 8 | De la: kudika044610 20 Iulie 2009 16:15 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.