Setari Cookie-uri

Sexul Oral e oare necesar intr-o relatie ?

De la: freakbabe, la data 2010-04-28 12:51:07vaiiiiiiii ce discu�ii pe aici....mi se �ntoarce stomacul pe dos... [img]http://planetsmilies.net/vomit-smiley-31.gif[/img][/url][img]http://planetsmilies.net/vomit-smiley-31.gif[/img][/url][img]http://planetsmilies.net/vomit-smiley-31.gif[/img][/url][img]http://planetsmilies.net/vomit-smiley-31.gif[/img][/url]

Haide iubita sa ne dregem cu o bere , oricum, la cat de Gigi-contra este nenea, isi merita cu prisosinta coasta-n gura precum spunea domnul Calin, ca sa nu mai vorbesc de ideea geniala a Donticai (parerea mea)
luchianramona
Postat pe 28 Aprilie 2010 13:41
De la: one_size, la data 2010-04-28 13:40:27da ce aveti voi azi cu nea mitica violatorul si implicit bautorul de sperma?

Crezi ca o bea doar pe a lui sau accepta si de la altii? Se pot face ceva analize sa vezi daca e mai de calitate? daca are mai mult calciu, sau stiu eu... E bine sa mananci ceva anume inainte sa o recoltezi? Sunt foarte multe intrebari fara raspuns, dar cea mai importanta ar fi: Daca e atat de sanatoasa, oare nu s-ar putea ambala si vinde pentru consum???

Ah, era sa uit, si pentru Ramo o berula la halba sa mai uitam de necazuri
Calin_
Postat pe 28 Aprilie 2010 13:57
Multam Calin
luchianramona
Postat pe 28 Aprilie 2010 14:47
Trebuie sa recunosc.. sunt isterica
bai faratilor...nu v-ati saturat de atatea aberatii
polly_
Postat pe 28 Aprilie 2010 15:48
da de unde!!!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,eu cu prostia lui dindirica imi iau portzia de amuzament in fiecare zi

da sa facem liniste sa nu-l deranjam are gura ocupata se vitaminizeaza
Dontyyy
Postat pe 28 Aprilie 2010 15:53
De la: Dontyyy, la data 2010-04-28 15:53:34 da de unde!!!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,eu cu prostia lui dindirica imi iau portzia de amuzament in fiecare zi

aici ai dreptate ...noroc de el...ca aveam o zi super naspa...
polly_
Postat pe 28 Aprilie 2010 16:02
De la: utad, la data 2010-04-26 20:57:53prefer sa inghit coji de ou pisate decit chestia asta cit despre vitaminele care chipurile le-ar contine cred ca o greseala de dactilografie ca la spanac;a...tu mi-ai inghiti ovulul meu?teoretic are aceleasi vitamine

Buna asta cu ovulul!

Postat pe 28 Aprilie 2010 16:04
De la: Dontyyy, la data 2010-04-27 15:22:47
De la: calin_eu, la data 2010-04-27 15:05:54
De la: dindirel, la data 2010-04-27 15:02:13
De la: calin_eu, la data 2010-04-27 14:57:10Chiar nu mai am cuvinte doctore. Esti un fenomen, ai revolutionat medicina moderna de a luat-o dracu'
:

sml-tongue0023: Medicina a fost revolutionata de Atila , Dom'calin , e grea anatomia asta !!!

NU, NU AI DREPTATE!!! prima data a fost sperma si apoi au aparut ouale

oar dindirica din ce-o fi iesit?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pun pariu ca din ou

Sigur din ou de parapopilcanitza! Daca nu stiti ce-i aia il las pe domnul intelept in vitamine sa va zica de unde provine!

Postat pe 28 Aprilie 2010 16:07
Nea Dindirel.achizitioneza-ti o papusa gonflabila(din aceea performanta)..care stie 5 lb straine,performanta!....si pune-ti teoriile in alicare,mai stii poate ei si vreun premiu!....oricum daca nu reusesti sa-o satisfaci nu te poate lua la bataie dar nici face de ras!....Bafta Dr Honorius Cauza!,in noile tale experimente!
kudika116300
Postat pe 29 Aprilie 2010 13:46
De la: scorpio67, la data 2010-04-28 16:07:43
De la: Dontyyy, la data 2010-04-27 15:22:47
De la: calin_eu, la data 2010-04-27 15:05:54
De la: dindirel, la data 2010-04-27 15:02:13
De la: calin_eu, la data 2010-04-27 14:57:10Chiar nu mai am cuvinte doctore. Esti un fenomen, ai revolutionat medicina moderna de a luat-o dracu'
:

sml-tongue0023: Medicina a fost revolutionata de Atila , Dom'calin , e grea anatomia asta !!!

NU, NU AI DREPTATE!!! prima data a fost sperma si apoi au aparut ouale

oar dindirica din ce-o fi iesit?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pun pariu ca din ou

Sigur din ou de parapopilcanitza! Daca nu stiti ce-i aia il las pe domnul intelept in vitamine sa va zica de unde provine!
.....Nea Dindirel a iesit dintro l..a scurta si apoi la carat un tantar in vaginul lui masa! .....de aceea si el este un fenomen paranormal si gandeste ca o ceapa degerata!............ce-i si cu vitaminele acestea!...
kudika116300
Postat pe 29 Aprilie 2010 13:49
De la: Dontyyy, la data 2010-04-28 12:47:40
De la: dindirel, la data 2010-04-28 12:42:04
De la: Dontyyy, la data 2010-04-28 12:39:47
De la: dindirel, la data 2010-04-28 12:35:52
De la: ella_c, la data 2010-04-27 18:39:18
De la: dindirel, la data 2010-04-27 14:53:52 Nu o lume plina de isterice si impotenti, ci intr-o lume unde sunt si isterice cu impotenti !! O fata normala psihic [ neisterica ] si apta sexual , nu simte nicio placere pentru ca placerea o dau hormonii si aia nu sunt in gura ci la vagin !!!!!

Uimitor!!!! Sunt convinsa ca esti inepuizabil (ma refer la teorii sexuale ) , tocmai de aceea ma intreb daca poti explica cum trebuie sa fie o fata " normala psihic si apta sexual"?
Sa faca sex numai intr-o singura pozitie ? Si daca se razgandeste si mai are si alte pofte devine instabila psihic?Isterica? Ptiu!
Sexul normal , oral sau de orice natura ar fi el , este o optiune a fiecaruia .Nu exista reguli cu ce se poate face si cu ce nu...Fiecare face ce ...poate
Nu incerc eu sa-ti dau lumea peste cap , deja pare ca detii secretul fericirii...

Interesant ca mai este o "ella c" pe forumul Grace ! Da in privinta teoriei sexuale sunt inepuizabil, intrebati-ma si voi raspunde !!! Este bine daca fata este normala psihic si apta sexual , pentru ca nu are legatura psihicul cu potenta sexuala a persoanei !! Pozitia o stabilesc partenerii intre ei,iar daca mai are si alte pofte , nu are legatura cu psihicul ,depinde de pofte sa aiba si cu isteria care e o dereglare hormonala ! Normal ca sexul oral , normal, sau homosexual sunt optiuni ale fiecaruia !

sa mori tu zau ca esti o sursa inepuizabila? ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,asculta la mine esti o sursa inepuizabila de prostie ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,hai fugi si mai ia o gura de "vitamine"
:

sml-confused0067: Tot minora in gandire ai ramas, cum deja te stiam !!!!

si acu probabil vrei sa ma "violezi"? dindirica esti prost da prost rau de tot mai omule ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,imi mentzin sfatul: impusca-te

Nu inteleg, de ce sa te violez? chiar vrei asta ?
Dindirel
Postat pe 29 Aprilie 2010 14:50
iar esti amnezic dindirica?????????? sti foarte bine la ce ma refer mai tu violatorule!!
Dontyyy
Postat pe 29 Aprilie 2010 15:08
De la: calin_eu, la data 2010-04-28 12:49:33
De la: ella_c, la data 2010-04-27 18:39:18
De la: dindirel, la data 2010-04-27 14:53:52 Nu o lume plina de isterice si impotenti, ci intr-o lume unde sunt si isterice cu impotenti !! O fata normala psihic [ neisterica ] si apta sexual , nu simte nicio placere pentru ca placerea o dau hormonii si aia nu sunt in gura ci la vagin !!!!!

Uimitor!!!! Sunt convinsa ca esti inepuizabil (ma refer la teorii sexuale ) , tocmai de aceea ma intreb daca poti explica cum trebuie sa fie o fata " normala psihic si apta sexual"?
Sa faca sex numai intr-o singura pozitie ? Si daca se razgandeste si mai are si alte pofte devine instabila psihic?Isterica? Ptiu!
Sexul normal , oral sau de orice natura ar fi el , este o optiune a fiecaruia .Nu exista reguli cu ce se poate face si cu ce nu...Fiecare face ce ...poate
Nu incerc eu sa-ti dau lumea peste cap , deja pare ca detii secretul fericirii...

Doctore draga, sunt convins ca nu aveai de unde sa stii ce urmeaza sa-ti spun eu acum pentru ca nu se poate intampla in fata calculatorului. O femeie se poate excita de la un sarut tandru pe buze, de la o mangaiere pe picior, de la cateva cuvinte fierbinti soptite incet la ureche... si lista poate continua, iar daca vrei chiar am sa pregatesc una special pentru tine.
La fel ca in cazul barbatilor, hormonii unei femei pot fi stimultai si daca nu introduci penisul in vagin. Sunt intradevar femei care nu apreciaza sexul oral, dar in acelasi timp sunt si femei carora organul excitat al unui barbat le poate oferi placere si pe cale orala. Simplul fapt ca iti vezi partenerul satisfacut te poate excita foarte tare. Normal, in cazul masturbarii se exclude acest aspect pentru ca nu exista partener. Tot in cazul masturbarii se exclude si varianta de sex oral pentru ca e aproape imposibil.
Singura solutie ar fi sa faci cum spunea cineva mai devreme: iti scoti o coasta si ti-o sugi singur. In cazul asta vei vedea ce simt ambelee parti, si gura si penisul.
Nu stiu cum sa-ti explic mai frumos, doar atat ma duce capul
:

sml-happy0009: Adevar ca stii ceva , dar nu e chiar asa ; problema este asa, ca stimularea hormonilor sexuali la o persoana,[ barbat sau femeie ] in afara de cuvinte, mangaieri ,sarutul ,organ barbatesc excitat , partener satisfacut de care spuneai , mai trebuiesc doua conditii care sunt legate de excitare, una este vointa [ dorinta ] care si ea are niste conditii, ca degaba mangai ,saruti si alte cuvinte spui persoanei ca daca persoana nu vrea , sau e bolnava, obosita,necaz in familie, e.t.c , nu va avea nicio excitare indiferent ce ai face si alta conditie este ca stimularea sa fie exercitata de persoana care o doreste ea [ iubit ; sot ] exemp.n-ai sa vezi persoana excitata in timp ce-i violata !! asa este numai la persoane sanatoase psihic , altfel aceea persoana este isterica care se excita din orice!!La sex oral femeia nu simte nicio placere, cum nu simte nici in cazul lesbienelor folosirea limbii !! Nu sunt doctor , dar prin metoda de citire am aflat multe despre sexologie !!!!!
Dindirel
Postat pe 29 Aprilie 2010 15:22
De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:22:05
exemp.n-ai sa vezi persoana excitata in timp ce-i violata !!

pai tu cred ca stii mai bine ce a simtit fata aia de ai violat-o!

De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:22:05La sex oral femeia nu simte nicio placere, cum nu simte nici in cazul lesbienelor folosirea limbii !!

aha!sexologul din tine spune asta,nu?
oi fi si femeie sa simti in locul lor!

one_size
Postat pe 29 Aprilie 2010 15:31
De la: ella_c, la data 2010-04-28 12:59:16
De la: dindirel, la data 2010-04-28 12:35:52 Interesant ca mai este o "ella c" pe forumul Grace ! Da in privinta teoriei sexuale sunt inepuizabil, intrebati-ma si voi raspunde !!! Este bine daca fata este normala psihic si apta sexual , pentru ca nu are legatura psihicul cu potenta sexuala a persoanei !! Pozitia o stabilesc partenerii intre ei,iar daca mai are si alte pofte , nu are legatura cu psihicul ,depinde de pofte sa aiba si cu isteria care e o dereglare hormonala ! Normal ca sexul oral , normal, sau homosexual sunt optiuni ale fiecaruia !

Ce este asa interesant ca mai este o "ella_c" ? Nu sunt eu , daca asta ai vrut sa spui (smechereste ), ca si cand ai fi descoperit cine stie ce chestie...
In rest ...ce sa mai spun ? Ori chiar crezi ce spui , si atunci e clar ...trebuie sa fii lasat in pace pentru ca ai lumea ta , ori iti plac discutiile in contradictoriu si atunci acesta este topicul ideal.
Eu am invatat ca nu este bine sa incerci sa schimbi parerile nimanui .
Hai , sa ai o zi senina !

Am spus ca mai este o domnita pe Grace cu ID-ul ella_c si nu e smechereste, am crezut ca esti si pe Grace! E bine sa-ti spui parerea si aici ,de asta e topic sa fie discutii in contradictoriu, altfel "moare" topicul !!!!
Dindirel
Postat pe 29 Aprilie 2010 15:31
De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:31:50
De la: ella_c, la data 2010-04-28 12:59:16
De la: dindirel, la data 2010-04-28 12:35:52 Interesant ca mai este o "ella c" pe forumul Grace ! Da in privinta teoriei sexuale sunt inepuizabil, intrebati-ma si voi raspunde !!! Este bine daca fata este normala psihic si apta sexual , pentru ca nu are legatura psihicul cu potenta sexuala a persoanei !! Pozitia o stabilesc partenerii intre ei,iar daca mai are si alte pofte , nu are legatura cu psihicul ,depinde de pofte sa aiba si cu isteria care e o dereglare hormonala ! Normal ca sexul oral , normal, sau homosexual sunt optiuni ale fiecaruia !

Ce este asa interesant ca mai este o "ella_c" ? Nu sunt eu , daca asta ai vrut sa spui (smechereste ), ca si cand ai fi descoperit cine stie ce chestie...
In rest ...ce sa mai spun ? Ori chiar crezi ce spui , si atunci e clar ...trebuie sa fii lasat in pace pentru ca ai lumea ta , ori iti plac discutiile in contradictoriu si atunci acesta este topicul ideal.
Eu am invatat ca nu este bine sa incerci sa schimbi parerile nimanui .
Hai , sa ai o zi senina !

Am spus ca mai este o domnita pe Grace cu ID-ul ella_c si nu e smechereste, am crezut ca esti si pe Grace! E bine sa-ti spui parerea si aici ,de asta e topic sa fie discutii in contradictoriu, altfel "moare" topicul !!!!

tot asa cum tzi-a "murit" si tzie!!!
Dontyyy
Postat pe 29 Aprilie 2010 15:35
De la: Dontyyy, la data 2010-04-28 15:53:34 da de unde!!!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,eu cu prostia lui dindirica imi iau portzia de amuzament in fiecare zi

Am observat ca pana acum n-ai postat nimic serios referitor la tema topicului, iti cam place mai mult sa te joci, lasa joaca si spune ceva de tema topicului !!!!!!
Dindirel
Postat pe 29 Aprilie 2010 15:41
De la: kudika116300, la data 2010-04-29 13:46:26Nea Dindirel.achizitioneza-ti o papusa gonflabila(din aceea performanta)..care stie 5 lb straine,performanta!....si pune-ti teoriile in alicare,mai stii poate ei si vreun premiu!....oricum daca nu reusesti sa-o satisfaci nu te poate lua la bataie dar nici face de ras!....Bafta Dr Honorius Cauza!,in noile tale experimente!
:sml-i

ndifferent0014: Papusa gonflabila nu e recomandata ; ataca psihicul, mai buna este onania !!!!!!
Dindirel
Postat pe 29 Aprilie 2010 15:47
De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:41:17

Am observat ca pana acum n-ai postat nimic serios referitor la tema topicului, iti cam place mai mult sa te joci, lasa joaca si spune ceva de tema topicului !!!!!!

adica n-ai observat ca tu ai devenit tema topicului mai dindirica?
Dontyyy
Postat pe 29 Aprilie 2010 15:52
De la: Dontyyy, la data 2010-04-29 15:52:44
De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:41:17

adica n-ai observat ca tu ai devenit tema topicului mai dindirica?

dubios dontico...da nu! este mai nesimtitor asa!
one_size
Postat pe 29 Aprilie 2010 15:54
De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:22:05Doctore draga, sunt convins ca nu aveai de unde sa stii ce urmeaza sa-ti spun eu acum pentru ca nu se poate intampla in fata calculatorului. O femeie se poate excita de la un sarut tandru pe buze, de la o mangaiere pe picior, de la cateva cuvinte fierbinti soptite incet la ureche... si lista poate continua, iar daca vrei chiar am sa pregatesc una special pentru tine.
La fel ca in cazul barbatilor, hormonii unei femei pot fi stimultai si daca nu introduci penisul in vagin. Sunt intradevar femei care nu apreciaza sexul oral, dar in acelasi timp sunt si femei carora organul excitat al unui barbat le poate oferi placere si pe cale orala. Simplul fapt ca iti vezi partenerul satisfacut te poate excita foarte tare. Normal, in cazul masturbarii se exclude acest aspect pentru ca nu exista partener. Tot in cazul masturbarii se exclude si varianta de sex oral pentru ca e aproape imposibil.
Singura solutie ar fi sa faci cum spunea cineva mai devreme: iti scoti o coasta si ti-o sugi singur. In cazul asta vei vedea ce simt ambelee parti, si gura si penisul.
:

sml-happy0009: Adevar ca stii ceva , dar nu e chiar asa ; problema este asa, ca stimularea hormonilor sexuali la o persoana,[ barbat sau femeie ] in afara de cuvinte, mangaieri ,sarutul ,organ barbatesc excitat , partener satisfacut de care spuneai , mai trebuiesc doua conditii care sunt legate de excitare, una este vointa [ dorinta ] care si ea are niste conditii, ca degaba mangai ,saruti si alte cuvinte spui persoanei ca daca persoana nu vrea , sau e bolnava, obosita,necaz in familie, e.t.c , nu va avea nicio excitare indiferent ce ai face si alta conditie este ca stimularea sa fie exercitata de persoana care o doreste ea [ iubit ; sot ] exemp.n-ai sa vezi persoana excitata in timp ce-i violata !! asa este numai la persoane sanatoase psihic , altfel aceea persoana este isterica care se excita din orice!!La sex oral femeia nu simte nicio placere, cum nu simte nici in cazul lesbienelor folosirea limbii !! Nu sunt doctor , dar prin metoda de citire am aflat multe despre sexologie !!!!! [/quote]

Doctore, stiu ca nu esti doctor dar imi place sa te alint asa...
Hai sa ne intelegem cumva ca deja incerci sa ne fraieresti pe toti. Deci, o femeie se poate excita si daca nu simte organul excitat in vaginul ei, cu conditia sa fie si ea de acord si sa nu aiba probleme in familie. Corect? Ai spus tu asta sau nu?... Banuiesc ca ai sa raspunzi da, pentru ca e citatul cativa centimetri mai sus....
Acum explicami si mie, daca persoana vrea, si nu are nici probleme de familie, nu este nici violata, de ce nu vrei tu sa le lasi sa se excite cand fac sex oral? In numele barbatilor obsedati sexual si a femeilor dereglate psihic: TE RUGAM SA NE DAI INAPOI SEXUL ORAL, CA NOI PENTRU ASTA TRAIM!!!
Calin_
Postat pe 29 Aprilie 2010 15:54
De la: calin_eu, la data 2010-04-29 15:54:37
De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:22:05Doctore draga, sunt convins ca nu aveai de unde sa stii ce urmeaza sa-ti spun eu acum pentru ca nu se poate intampla in fata calculatorului. O femeie se poate excita de la un sarut tandru pe buze, de la o mangaiere pe picior, de la cateva cuvinte fierbinti soptite incet la ureche... si lista poate continua, iar daca vrei chiar am sa pregatesc una special pentru tine.
:

sml-happy0009: Adevar ca stii ceva , dar nu e chiar asa ; problema este asa, ca stimularea hormonilor sexuali la o persoana,[ barbat sau femeie ] in afara de cuvinte, mangaieri ,sarutul ,organ barbatesc excitat , partener satisfacut de care spuneai , mai trebuiesc doua conditii care sunt legate de excitare, una este vointa [ dorinta ] care si ea are niste conditii, ca degaba mangai ,saruti si alte cuvinte spui persoanei ca daca persoana nu vrea , sau e bolnava, obosita,necaz in familie, e.t.c , nu va avea nicio excitare indiferent ce ai face si alta conditie este ca stimularea sa fie exercitata de persoana care o doreste ea [ iubit ; sot ] exemp.n-ai sa vezi persoana excitata in timp ce-i violata !! asa este numai la persoane sanatoase psihic , altfel aceea persoana este isterica care se excita din orice!!La sex oral femeia nu simte nicio placere, cum nu simte nici in cazul lesbienelor folosirea limbii !! Nu sunt doctor , dar prin metoda de citire am aflat multe despre sexologie !!!!!

Doctore, stiu ca nu esti doctor dar imi place sa te alint asa...
Hai sa ne intelegem cumva ca deja incerci sa ne fraieresti pe toti. Deci, o femeie se poate excita si daca nu simte organul excitat in vaginul ei, cu conditia sa fie si ea de acord si sa nu aiba probleme in familie. Corect? Ai spus tu asta sau nu?... Banuiesc ca ai sa raspunzi da, pentru ca e citatul cativa centimetri mai sus....
Acum explicami si mie, daca persoana vrea, si nu are nici probleme de familie, nu este nici violata, de ce nu vrei tu sa le lasi sa se excite cand fac sex oral? In numele barbatilor obsedati sexual si a femeilor dereglate psihic: TE RUGAM SA NE DAI INAPOI SEXUL ORAL, CA NOI PENTRU ASTA TRAIM!!! [/quote]

cine stie cunoaste...cum spuneam ..numai gura-i de tine!
no acum nea violatorul o sa zica ca n-ai inteles ca el nu asta a zis!
one_size
Postat pe 29 Aprilie 2010 15:58
De la: calin_eu, la data 2010-04-28 13:24:52
Da, nu pot sa te contrazic aici, e destul de mare intradevar, dar nu as spune ca e foarte mare...

Ma scuzi ca nu am vazut asa raspuns....
Sa nu mai spui niciodata asa ceva pe forumul acesta.
Aici se vorbeste numai de foarte "mare"...
ella_c
Postat pe 29 Aprilie 2010 16:25
De la: ella_c, la data 2010-04-29 16:25:40
De la: calin_eu, la data 2010-04-28 13:24:52
Da, nu pot sa te contrazic aici, e destul de mare intradevar, dar nu as spune ca e foarte mare...

Ma scuzi ca nu am vazut asa raspuns....
Sa nu mai spui niciodata asa ceva pe forumul acesta.
Aici se vorbeste numai de foarte "mare"...

Nu pot risca sa imi spuna pentru a n-a oara size ca numai gura e de mine. Asa ca am preferat sa mint...
Te pot lasa eventual sa-ti dai tu cu parerea in particular si apoi sa-i spui si prietenei mele size ca pe langa gura mai am si alte dotari :))
Calin_
Postat pe 29 Aprilie 2010 16:36
De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:31:50

Aaaaa..am inteles.Mai dau si eu interpretari aiurea uneori, recunosc. Nu am nimic cu alte forumuri , dar nu am un program care sa-mi permita sa alerg de pe un forum pe altul....Imi pare rau ca nu am timp sa stau aici cat mi-as dori....
Ai dreptate cu discutiile in contradictoriu .Atata timp cat sustii ca sexul oral se face pentru vitaminizare si mai stiu eu ce alte aberatii o sa-l pastrezi "viu"...Dar macar recunoaste ca nu crezi ceea ce scrii , o faci doar ptr.continuitatea topicului...
ella_c
Postat pe 29 Aprilie 2010 16:37
De la: calin_eu, la data 2010-04-29 16:36:01
Nu pot risca sa imi spuna pentru a n-a oara size ca numai gura e de mine. Asa ca am preferat sa mint...
Te pot lasa eventual sa-ti dai tu cu parerea in particular si apoi sa-i spui si prietenei mele size ca pe langa gura mai am si alte dotari :))

Dragut ...ce sa zic !!Ma "poti lasa " ? Adica este o favoare pe care mi-ai face-o?
Nu ai tu alte modalitati de a convige pe cineva de "calitatile" tale ?
Pe mine nu ma intereseaza acest aspect .
ella_c
Postat pe 29 Aprilie 2010 17:23
De la: ella_c, la data 2010-04-29 17:23:12
De la: calin_eu, la data 2010-04-29 16:36:01

Dragut ...ce sa zic !!Ma "poti lasa " ? Adica este o favoare pe care mi-ai face-o?
Nu ai tu alte modalitati de a convige pe cineva de "calitatile" tale ?
Pe mine nu ma intereseaza acest aspect .

Imi cer scuze Ella, eram putin nervos cand am postat asta si nici nu imi doream sa sune asa...
Calin_
Postat pe 29 Aprilie 2010 17:32
ce se intampla ac ilea???
dc va luatzi de micul dindirel care s-a dindirit prin dindireala????
_curly
Postat pe 29 Aprilie 2010 17:36
nu-i bai ! Nu ma supar eu asa usor ...

ella_c
Postat pe 29 Aprilie 2010 17:37
De la: one_size, la data 2010-04-29 15:31:27
De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:22:05
exemp.n-ai sa vezi persoana excitata in timp ce-i violata !!

pai tu cred ca stii mai bine ce a simtit fata aia de ai violat-o!

De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:22:05La sex oral femeia nu simte nicio placere, cum nu simte nici in cazul lesbienelor folosirea limbii !!

aha!sexologul din tine spune asta,nu?
oi fi si femeie sa simti in locul lor!

Nu nu sunt femeie, dar stiu ce simt ele , asa au declarat mai ales cele cu experienta!
Dindirel
Postat pe 29 Aprilie 2010 17:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nici dupa un an de zile 16 De la: alina_oana_pachef 26 Octombrie 2009 13:07
Cum pot sa mai faca sex romanii cand... 51 De la: felixcat 15 Iunie 2011 11:47
Site-uri porno 4 De la: copacelul 2 Mai 2009 22:30
buna doamnelor 2 De la: anastasia_m 25 Aprilie 2010 08:20
Barbat obsedat de munca!hepl! 34 De la: kudika170138 20 Mai 2010 12:40