De la: dindirel, la data 2010-04-29 17:39:03De la: one_size, la data 2010-04-29 15:31:27De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:22:05
exemp.n-ai sa vezi persoana excitata in timp ce-i violata !!
pai tu cred ca stii mai bine ce a simtit fata aia de ai violat-o!
De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:22:05La sex oral femeia nu simte nicio placere, cum nu simte nici in cazul lesbienelor folosirea limbii !!
aha!sexologul din tine spune asta,nu?
oi fi si femeie sa simti in locul lor!
Nu nu sunt femeie, dar stiu ce simt ele , asa au declarat mai ales cele cu experienta!
Aaaiii, sa-mi f-t una!
|
Calin_ Postat pe 29 Aprilie 2010 17:41
|
De la: Dontyyy, la data 2010-04-29 15:35:13De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:31:50De la: ella_c, la data 2010-04-28 12:59:16De la: dindirel, la data 2010-04-28 12:35:52 Interesant ca mai este o "ella c" pe forumul Grace ! Da in privinta teoriei sexuale sunt inepuizabil, intrebati-ma si voi raspunde !!! Este bine daca fata este normala psihic si apta sexual , pentru ca nu are legatura psihicul cu potenta sexuala a persoanei !! Pozitia o stabilesc partenerii intre ei,iar daca mai are si alte pofte , nu are legatura cu psihicul ,depinde de pofte sa aiba si cu isteria care e o dereglare hormonala ! Normal ca sexul oral , normal, sau homosexual sunt optiuni ale fiecaruia !
Ce este asa interesant ca mai este o "ella_c" ? Nu sunt eu , daca asta ai vrut sa spui (smechereste ), ca si cand ai fi descoperit cine stie ce chestie...
In rest ...ce sa mai spun ? Ori chiar crezi ce spui , si atunci e clar ...trebuie sa fii lasat in pace pentru ca ai lumea ta , ori iti plac discutiile in contradictoriu si atunci acesta este topicul ideal.
Eu am invatat ca nu este bine sa incerci sa schimbi parerile nimanui .
Hai , sa ai o zi senina !
Am spus ca mai este o domnita pe Grace cu ID-ul ella_c si nu e smechereste, am crezut ca esti si pe Grace! E bine sa-ti spui parerea si aici ,de asta e topic sa fie discutii in contradictoriu, altfel "moare" topicul !!!!
tot asa cum tzi-a "murit" si tzie!!!
Mie nu mi-a murit , dar din pacate nu ai cum sa vezi !!!
|
Dindirel Postat pe 29 Aprilie 2010 17:41
|
De la: Dontyyy, la data 2010-04-29 15:08:49iar esti amnezic dindirica?????????? sti foarte bine la ce ma refer mai tu violatorule!!
Vezi ca e o vorba, ; de ce ti-e frica nu scapi !!
|
|
|
Dindirel Postat pe 29 Aprilie 2010 17:44
|
De la: Dontyyy, la data 2010-04-29 15:52:44De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:41:17De la: Dontyyy, la data 2010-04-28 15:53:34 da de unde!!!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,eu cu prostia lui dindirica imi iau portzia de amuzament in fiecare zi
da sa facem liniste sa nu-l deranjam are gura ocupata se vitaminizeaza
Am observat ca pana acum n-ai postat nimic serios referitor la tema topicului, iti cam place mai mult sa te joci, lasa joaca si spune ceva de tema topicului !!!!!!
adica n-ai observat ca tu ai devenit tema topicului mai dindirica?
Foarte bine, ca altfel se pierde topicul , eu il mentin !!!!
|
Dindirel Postat pe 29 Aprilie 2010 17:47
|
aoleuuu..cei aici oameni bun?!de la sex oral sa ajuns la viol??
|
kudika175250 Postat pe 29 Aprilie 2010 17:50
|
De la: calin_eu, la data 2010-04-29 15:54:37De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:22:05Doctore draga, sunt convins ca nu aveai de unde sa stii ce urmeaza sa-ti spun eu acum pentru ca nu se poate intampla in fata calculatorului. O femeie se poate excita de la un sarut tandru pe buze, de la o mangaiere pe picior, de la cateva cuvinte fierbinti soptite incet la ureche... si lista poate continua, iar daca vrei chiar am sa pregatesc una special pentru tine.
La fel ca in cazul barbatilor, hormonii unei femei pot fi stimultai si daca nu introduci penisul in vagin. Sunt intradevar femei care nu apreciaza sexul oral, dar in acelasi timp sunt si femei carora organul excitat al unui barbat le poate oferi placere si pe cale orala. Simplul fapt ca iti vezi partenerul satisfacut te poate excita foarte tare. Normal, in cazul masturbarii se exclude acest aspect pentru ca nu exista partener. Tot in cazul masturbarii se exclude si varianta de sex oral pentru ca e aproape imposibil.
Singura solutie ar fi sa faci cum spunea cineva mai devreme: iti scoti o coasta si ti-o sugi singur. In cazul asta vei vedea ce simt ambelee parti, si gura si penisul.
Nu stiu cum sa-ti explic mai frumos, doar atat ma duce capul :
sml-happy0009: Adevar ca stii ceva , dar nu e chiar asa ; problema este asa, ca stimularea hormonilor sexuali la o persoana,[ barbat sau femeie ] in afara de cuvinte, mangaieri ,sarutul ,organ barbatesc excitat , partener satisfacut de care spuneai , mai trebuiesc doua conditii care sunt legate de excitare, una este vointa [ dorinta ] care si ea are niste conditii, ca degaba mangai ,saruti si alte cuvinte spui persoanei ca daca persoana nu vrea , sau e bolnava, obosita,necaz in familie, e.t.c , nu va avea nicio excitare indiferent ce ai face si alta conditie este ca stimularea sa fie exercitata de persoana care o doreste ea [ iubit ; sot ] exemp.n-ai sa vezi persoana excitata in timp ce-i violata !! asa este numai la persoane sanatoase psihic , altfel aceea persoana este isterica care se excita din orice!!La sex oral femeia nu simte nicio placere, cum nu simte nici in cazul lesbienelor folosirea limbii !! Nu sunt doctor , dar prin metoda de citire am aflat multe despre sexologie !!!!!
Doctore, stiu ca nu esti doctor dar imi place sa te alint asa...
Hai sa ne intelegem cumva ca deja incerci sa ne fraieresti pe toti. Deci, o femeie se poate excita si daca nu simte organul excitat in vaginul ei, cu conditia sa fie si ea de acord si sa nu aiba probleme in familie. Corect? Ai spus tu asta sau nu?... Banuiesc ca ai sa raspunzi da, pentru ca e citatul cativa centimetri mai sus....
Acum explicami si mie, daca persoana vrea, si nu are nici probleme de familie, nu este nici violata, de ce nu vrei tu sa le lasi sa se excite cand fac sex oral? In numele barbatilor obsedati sexual si a femeilor dereglate psihic: TE RUGAM SA NE DAI INAPOI SEXUL ORAL, CA NOI PENTRU ASTA TRAIM!!! [/quote]
Eu le las, dar daca ele nu reusesc sa se excite la sex oral , cica nu au hormoni la gura !!! Vorbesti in numele obsedatilor sexual , sau faci parte din echipa ???
|
Dindirel Postat pe 29 Aprilie 2010 17:57
|
De la: dindirel, la data 2010-04-29 17:57:18De la: calin_eu, la data 2010-04-29 15:54:37De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:22:05Doctore draga, sunt convins ca nu aveai de unde sa stii ce urmeaza sa-ti spun eu acum pentru ca nu se poate intampla in fata calculatorului. O femeie se poate excita de la un sarut tandru pe buze, de la o mangaiere pe picior, de la cateva cuvinte fierbinti soptite incet la ureche... si lista poate continua, iar daca vrei chiar am sa pregatesc una special pentru tine.
La fel ca in cazul barbatilor, hormonii unei femei pot fi stimultai si daca nu introduci penisul in vagin. Sunt intradevar femei care nu apreciaza sexul oral, dar in acelasi timp sunt si femei carora organul excitat al unui barbat le poate oferi placere si pe cale orala. Simplul fapt ca iti vezi partenerul satisfacut te poate excita foarte tare. Normal, in cazul masturbarii se exclude acest aspect pentru ca nu exista partener. Tot in cazul masturbarii se exclude si varianta de sex oral pentru ca e aproape imposibil.
Singura solutie ar fi sa faci cum spunea cineva mai devreme: iti scoti o coasta si ti-o sugi singur. In cazul asta vei vedea ce simt ambelee parti, si gura si penisul.
sml-happy0009: Adevar ca stii ceva , dar nu e chiar asa ; problema este asa, ca stimularea hormonilor sexuali la o persoana,[ barbat sau femeie ] in afara de cuvinte, mangaieri ,sarutul ,organ barbatesc excitat , partener satisfacut de care spuneai , mai trebuiesc doua conditii care sunt legate de excitare, una este vointa [ dorinta ] care si ea are niste conditii, ca degaba mangai ,saruti si alte cuvinte spui persoanei ca daca persoana nu vrea , sau e bolnava, obosita,necaz in familie, e.t.c , nu va avea nicio excitare indiferent ce ai face si alta conditie este ca stimularea sa fie exercitata de persoana care o doreste ea [ iubit ; sot ] exemp.n-ai sa vezi persoana excitata in timp ce-i violata !! asa este numai la persoane sanatoase psihic , altfel aceea persoana este isterica care se excita din orice!!La sex oral femeia nu simte nicio placere, cum nu simte nici in cazul lesbienelor folosirea limbii !! Nu sunt doctor , dar prin metoda de citire am aflat multe despre sexologie !!!!!
Hai sa ne intelegem cumva ca deja incerci sa ne fraieresti pe toti. Deci, o femeie se poate excita si daca nu simte organul excitat in vaginul ei, cu conditia sa fie si ea de acord si sa nu aiba probleme in familie. Corect? Ai spus tu asta sau nu?... Banuiesc ca ai sa raspunzi da, pentru ca e citatul cativa centimetri mai sus....
Acum explicami si mie, daca persoana vrea, si nu are nici probleme de familie, nu este nici violata, de ce nu vrei tu sa le lasi sa se excite cand fac sex oral? In numele barbatilor obsedati sexual si a femeilor dereglate psihic: TE RUGAM SA NE DAI INAPOI SEXUL ORAL, CA NOI PENTRU ASTA TRAIM!!!
Eu le las, dar daca ele nu reusesc sa se excite la sex oral , cica nu au hormoni la gura !!! Vorbesti in numele obsedatilor sexual , sau faci parte din echipa ??? [/quote]
Bravo doctore. Insfarsit pot spune ca ai reusit sa dai o replica mai rasarita.
Da, fac parte din echipa obsedatilor carora le place sa li se faca sex oral!
Na ca m-ai prins la faza asta.
Da acum recunoaste si tu ca esti drogat de fiecare data cand te loghezi pe forum
|
Calin_ Postat pe 29 Aprilie 2010 18:01
|
De la: , la data 2008-07-13 18:42:41
da, e foarte necesar...trebuie sa dai un interwiu....
|
YullyNar3 Postat pe 29 Aprilie 2010 18:06
|
De la: dindirel, la data 2010-04-29 17:39:03De la: one_size, la data 2010-04-29 15:31:27De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:22:05
De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:22:05La sex oral femeia nu simte nicio placere, cum nu simte nici in cazul lesbienelor folosirea limbii !!
Nu nu sunt femeie, dar stiu ce simt ele , asa au declarat mai ales cele cu experienta!
cum bre, ai internet in celula? sau la ospiciu?
|
kitty_krieger Postat pe 29 Aprilie 2010 18:09
|
De la: ella_c, la data 2010-04-29 16:37:55De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:31:50
Am spus ca mai este o domnita pe Grace cu ID-ul ella_c si nu e smechereste, am crezut ca esti si pe Grace! E bine sa-ti spui parerea si aici ,de asta e topic sa fie discutii in contradictoriu, altfel "moare" topicul !!!!
Aaaaa..am inteles.Mai dau si eu interpretari aiurea uneori, recunosc. Nu am nimic cu alte forumuri , dar nu am un program care sa-mi permita sa alerg de pe un forum pe altul....Imi pare rau ca nu am timp sa stau aici cat mi-as dori....
Ai dreptate cu discutiile in contradictoriu .Atata timp cat sustii ca sexul oral se face pentru vitaminizare si mai stiu eu ce alte aberatii o sa-l pastrezi "viu"...Dar macar recunoaste ca nu crezi ceea ce scrii , o faci doar ptr.continuitatea topicului...
Am mai spus , precizez ca ca sexul oral nu se face pentru vitaminizare,am spus ca produsul ejacularii contine vitamine din corpul partenerului,o spune si medicina, eu nici nu sunt de acord cu practicarea sexului oral nefiid nicio placere , sa recunoastem si faptul ca un barbat daca ii cere sotiei asa ceva inseamna ca-si bate joc de ea !-ca o considera ca ultima prostituata ! Eu vad o relatie frumoasa bazata pe dragoste, fara sex oral !!!!
|
Dindirel Postat pe 29 Aprilie 2010 18:10
|
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl3.glitter-graphics.net/pub/1503/1503663uws2i3j29x.gif[/img][/url]
hormoni la gura
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl3.glitter-graphics.net/pub/1503/1503663uws2i3j29x.gif[/img][/url]
|
kitty_krieger Postat pe 29 Aprilie 2010 18:14
|
De la: calin_eu, la data 2010-04-29 18:01:38De la: dindirel, la data 2010-04-29 17:57:18De la: calin_eu, la data 2010-04-29 15:54:37De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:22:05Doctore draga, sunt convins ca nu aveai de unde sa stii ce urmeaza sa-ti spun eu acum pentru ca nu se poate intampla in fata calculatorului. O femeie se poate excita de la un sarut tandru pe buze, de la o mangaiere pe picior, de la cateva cuvinte fierbinti soptite incet la ureche... si lista poate continua, iar daca vrei chiar am sa pregatesc una special pentru tine.
Acum explicami si mie, daca persoana vrea, si nu are nici probleme de familie, nu este nici violata, de ce nu vrei tu sa le lasi sa se excite cand fac sex oral? In numele barbatilor obsedati sexual si a femeilor dereglate psihic: TE RUGAM SA NE DAI INAPOI SEXUL ORAL, CA NOI PENTRU ASTA TRAIM!!!
Eu le las, dar daca ele nu reusesc sa se excite la sex oral , cica nu au hormoni la gura !!! Vorbesti in numele obsedatilor sexual , sau faci parte din echipa ???
Bravo doctore. Insfarsit pot spune ca ai reusit sa dai o replica mai rasarita.
Da, fac parte din echipa obsedatilor carora le place sa li se faca sex oral!
Na ca m-ai prins la faza asta.
Da acum recunoaste si tu ca esti drogat de fiecare data cand te loghezi pe forum [/quote] :
sml-happy0044: Recunosc,!!!
|
Dindirel Postat pe 29 Aprilie 2010 18:18
|
De la: kitty_krieger, la data 2010-04-29 18:09:49De la: dindirel, la data 2010-04-29 17:39:03De la: one_size, la data 2010-04-29 15:31:27De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:22:05
cum bre, ai internet in celula? sau la ospiciu?
Am ,ca acum la ospiciu e ca la hotel !!!
|
Dindirel Postat pe 29 Aprilie 2010 18:20
|
De la: dindirel, la data 2010-04-29 18:10:53[
Am mai spus , precizez ca ca sexul oral nu se face pentru vitaminizare,am spus ca produsul ejacularii contine vitamine din corpul partenerului,o spune si medicina, eu nici nu sunt de acord cu practicarea sexului oral nefiid nicio placere , sa recunoastem si faptul ca un barbat daca ii cere sotiei asa ceva inseamna ca-si bate joc de ea !-ca o considera ca ultima prostituata ! Eu vad o relatie frumoasa bazata pe dragoste, fara sex oral !!!!
Dindi (vezi ...daca imi oferi flori ,te alint ),daca produsul ejacularii contine vitamine , nu este musai sa bei acel ...produs , nu? Si daca din greseala impotentul sau isterica mai scapa cate o picatura , inseamna ca se vitaminizeaza !
|
ella_c Postat pe 29 Aprilie 2010 18:24
|
De la: ella_c, la data 2010-04-27 20:53:45De la: kudika029282, la data 2010-04-27 20:14:54sexul oral e tot ce poate fi mai urat intre doi parteneri .....nu as putea fi de acord cu asta in veci mi se pare gretos..nu placut..poate pentru el e placere dar nu si pentru mine...
Si eu care credeam ca violenta fizica si verbala este tot ce poate fi mai urat intre doi parteneri.
Sunt de acord si cu tine , nu trebuie sa faci decat ceea ce iti face placere . Dar asta nu inseamna ca femeile care fac sunt isterice , iar barbatii impotenti... cine a zis ca femeile care fac sex oral sunt isterice sau barbatii sunt impotenti..nu faceti confuzii nu sunt eu in cauza...
|
kudika029282 Postat pe 29 Aprilie 2010 18:42
|
De la: , la data 2008-10-10 22:27:28Mie nu mi-ar place ca partenera mea sa se transforme intr-un WC, dar nu toti barbatii sunt la fel. Sunt unii pe care nu-i intereseaza nici macar daca fostii parteneri ai prietenei si-au facut nevoile in gura ei, transformand-o in ultima zdreanta. Poate sa fie ea si Alina Plugaru...pentru ei e ok. Astia sunt barbatii fara pretentii de la viata - printre ei sunt, din pacate, si baietii fara experienta, prazi sigure pentru femeile de moravuri usoare. Dupa acelasi principiu, fete cuminti se procopsesc cu golani care au schimbat femeile ca pe sosete si nu vor sa aiba o relatie cu una de teapa lor, ci cu o femeie de calitate.
tu de unde-ai mai aparut? Ia, actele la control! Tu cred ca esti din aia care fac sex cu patura in cap si cu sosete in picioare si n-ai vazut in viata ta o p***a
|
YullyNar3 Postat pe 29 Aprilie 2010 19:59
|
De la: ella_c, la data 2010-04-29 18:24:24De la: dindirel, la data 2010-04-29 18:10:53[
Dindi (vezi ...daca imi oferi flori ,te alint ),daca produsul ejacularii contine vitamine , nu este musai sa bei acel ...produs , nu? Si daca din greseala impotentul sau isterica mai scapa cate o picatura , inseamna ca se vitaminizeaza !
Cu placere o sa-ti trimit flori si numai flori , normal ca nu e musai sa se bea acel produs, mai ales ca sunt si impotriva relatiei orale ,eu am spus ce am citit prin cartile de medicina,iar daca scapa cateo picatura pe gat , e ca si cum ar lua o pastila de vitamia !!!
|
Dindirel Postat pe 29 Aprilie 2010 20:17
|
De la: YullyNar3, la data 2010-04-29 19:59:31De la: , la data 2008-10-10 22:27:28Mie nu mi-ar place ca partenera mea sa se transforme intr-un WC, dar nu toti barbatii sunt la fel. Sunt unii pe care nu-i intereseaza nici macar daca fostii parteneri ai prietenei si-au facut nevoile in gura ei, transformand-o in ultima zdreanta. Poate sa fie ea si Alina Plugaru...pentru ei e ok. Astia sunt barbatii fara pretentii de la viata - printre ei sunt, din pacate, si baietii fara experienta, prazi sigure pentru femeile de moravuri usoare. Dupa acelasi principiu, fete cuminti se procopsesc cu golani care au schimbat femeile ca pe sosete si nu vor sa aiba o relatie cu una de teapa lor, ci cu o femeie de calitate.
tu de unde-ai mai aparut? Ia, actele la control! Tu cred ca esti din aia care fac sex cu patura in cap si cu sosete in picioare si n-ai vazut in viata ta o p***a
Ce conteaza de unde a aparut dar are dreptate, nu stiu daca e gluma sau serios dar oricum are dreptate, o postare inteligenta !!!!
|
Dindirel Postat pe 29 Aprilie 2010 20:19
|
De la: kudika029282, la data 2010-04-29 18:42:57De la: ella_c, la data 2010-04-27 20:53:45De la: kudika029282, la data 2010-04-27 20:14:54sexul oral e tot ce poate fi mai urat intre doi parteneri .....nu as putea fi de acord cu asta in veci mi se pare gretos..nu placut..poate pentru el e placere dar nu si pentru mine...
Si eu care credeam ca violenta fizica si verbala este tot ce poate fi mai urat intre doi parteneri.
Sunt de acord si cu tine , nu trebuie sa faci decat ceea ce iti face placere . Dar asta nu inseamna ca femeile care fac sunt isterice , iar barbatii impotenti... cine a zis ca femeile care fac sex oral sunt isterice sau barbatii sunt impotenti..nu faceti confuzii nu sunt eu in cauza...
dindirica, io-te partenera potrivita pt tine, nu face sex oral, e serioasa si de casa pudika 029282
[img]http://dl8.glitter-graphics.net/pub/72/72808hrauishp4k.gif[/img]
|
miss_darine Postat pe 29 Aprilie 2010 20:30
|
De la: dindirel, la data 2010-04-29 18:10:53De la: ella_c, la data 2010-04-29 16:37:55De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:31:50
Aaaaa..am inteles.Mai dau si eu interpretari aiurea uneori, recunosc. Nu am nimic cu alte forumuri , dar nu am un program care sa-mi permita sa alerg de pe un forum pe altul....Imi pare rau ca nu am timp sa stau aici cat mi-as dori....
Ai dreptate cu discutiile in contradictoriu .Atata timp cat sustii ca sexul oral se face pentru vitaminizare si mai stiu eu ce alte aberatii o sa-l pastrezi "viu"...Dar macar recunoaste ca nu crezi ceea ce scrii , o faci doar ptr.continuitatea topicului...
.... stai sa ma luminez....iau lanterna si vad ce fac eu cu ea....cum adica cei care practica sexul oral....inseamna ca nu au o relatie bazata pe dragoste????
|
gratuit89 Postat pe 29 Aprilie 2010 21:42
|
De la: dindirel, la data 2010-04-29 20:17:02sunt si impotriva relatiei orale ,eu am spus ce am citit prin cartile de medicina,iar daca scapa cateo picatura pe gat , e ca si cum ar lua o pastila de vitamia !!!
Uite , pe mine ma poti convinge .M-ai vrajit cu florile si sunt dispusa sa iti ascult opinia.
Dar numai daca imi recomanzi o carte dintr-asta din care ai citit tu.
|
ella_c Postat pe 29 Aprilie 2010 21:44
|
si uite asa aflai ca sperma si secretiile sale aferente din pct de vedere chimic sunt o baza,iar vaginul cu ale sale lichide si ovulul sunt acide1!bingo,deci suntem acide va ardem frate pazea
|
utad Postat pe 29 Aprilie 2010 23:01
|
De la: dindirel, la data 2010-04-29 17:41:57De la: Dontyyy, la data 2010-04-29 15:35:13De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:31:50De la: ella_c, la data 2010-04-28 12:59:16De la: dindirel, la data 2010-04-28 12:35:52 Interesant ca mai este o "ella c" pe forumul Grace ! Da in privinta teoriei sexuale sunt inepuizabil, intrebati-ma si voi raspunde !!! Este bine daca fata este normala psihic si apta sexual , pentru ca nu are legatura psihicul cu potenta sexuala a persoanei !! Pozitia o stabilesc partenerii intre ei,iar daca mai are si alte pofte , nu are legatura cu psihicul ,depinde de pofte sa aiba si cu isteria care e o dereglare hormonala ! Normal ca sexul oral , normal, sau homosexual sunt optiuni ale fiecaruia !
Ce este asa interesant ca mai este o "ella_c" ? Nu sunt eu , daca asta ai vrut sa spui (smechereste ), ca si cand ai fi descoperit cine stie ce chestie...
In rest ...ce sa mai spun ? Ori chiar crezi ce spui , si atunci e clar ...trebuie sa fii lasat in pace pentru ca ai lumea ta , ori iti plac discutiile in contradictoriu si atunci acesta este topicul ideal.
Eu am invatat ca nu este bine sa incerci sa schimbi parerile nimanui .
Hai , sa ai o zi senina !
tot asa cum tzi-a "murit" si tzie!!!
Mie nu mi-a murit , dar din pacate nu ai cum sa vezi !!!
nu-i asa ca tzi-ai dori foarteeeee multttttttttt sa pot vedea? mai bine mor de dor bre nea "vitamina"!!! in plus te-as incomoda esti obisnuit doar "tu cu tine"
|
Dontyyy Postat pe 30 Aprilie 2010 08:07
|
mai dindirel, cat produci la un muls...........? ,nu de alta dar sper sa faci fata cerintzelor
|
panduru88 Postat pe 30 Aprilie 2010 10:15
|
De la: panduru88, la data 2010-04-30 10:15:38 mai dindirel, cat produci la un muls...........? ,nu de alta dar sper sa faci fata cerintzelor
http://www.libertatea.ro/stire/mintea-femeile-ca-sperma-lui-e-sfanta-si-are-proprietati-tamaduitoare-285903.html
varianta romaneasca este violatorul!
|
one_size Postat pe 30 Aprilie 2010 10:24
|
De la: gratuit89, la data 2010-04-29 21:42:55De la: dindirel, la data 2010-04-29 18:10:53De la: ella_c, la data 2010-04-29 16:37:55De la: dindirel, la data 2010-04-29 15:31:50
.... stai sa ma luminez....iau lanterna si vad ce fac eu cu ea....cum adica cei care practica sexul oral....inseamna ca nu au o relatie bazata pe dragoste????
:
sml-confused0067: Intr-o relatie bazata pe dragoste nu e obligatoriu sa fie sex oral ca sa fie din dragoste ,asta am vrut sa spun !!! Acu' te-ai luminat ?
|
Dindirel Postat pe 30 Aprilie 2010 12:16
|
De la: utad, la data 2010-04-29 23:01:07si uite asa aflai ca sperma si secretiile sale aferente din pct de vedere chimic sunt o baza,iar vaginul cu ale sale lichide si ovulul sunt acide1!bingo,deci suntem acide va ardem frate pazea
Nu va mai bucurati ca baza noastra va neutralizeaza acidul imediat, vi-l face apa simpla !!
|
Dindirel Postat pe 30 Aprilie 2010 12:42
|
De la: ella_c, la data 2010-04-29 21:44:44De la: dindirel, la data 2010-04-29 20:17:02sunt si impotriva relatiei orale ,eu am spus ce am citit prin cartile de medicina,iar daca scapa cateo picatura pe gat , e ca si cum ar lua o pastila de vitamia !!!
Uite , pe mine ma poti convinge .M-ai vrajit cu florile si sunt dispusa sa iti ascult opinia.
Dar numai daca imi recomanzi o carte dintr-asta din care ai citit tu.
Eu am gasit in biblioteci universitare lucrari de prof.Michel Lacroix,Freud , Corneliu Guy cu Psihologia relatiei de cuplu ,acolo sa citesti lucruri interesante !!
|
Dindirel Postat pe 30 Aprilie 2010 13:21
|
De la: one_size, la data 2010-04-30 10:24:14De la: panduru88, la data 2010-04-30 10:15:38 mai dindirel, cat produci la un muls...........? ,nu de alta dar sper sa faci fata cerintzelor
http://www.libertatea.ro/stire/mintea-femeile-ca-sperma-lui-e-sfanta-si-are-proprietati-tamaduitoare-285903.html
varianta romaneasca este violatorul!
A inceput sa fie simpatica problema cu " violatorul " !nu ma deranjeaza noua denumire ,!
|
Dindirel Postat pe 30 Aprilie 2010 13:26
|
De la: dindirel, la data 2010-04-29 18:10:53
stiam eu ca nu te tine mult si vii iar cu predici:))))
deci sexul oral nu...da inghitirea spermei da!
|
one_size Postat pe 30 Aprilie 2010 13:26
|