Setari Cookie-uri

Sexul Oral e oare necesar intr-o relatie ?

sunt convinsa ca 282' iul va nota adresa
anastasia_m
Postat pe 5 Ianuarie 2011 17:08
De la: anastasia_m, la data 2011-01-05 17:08:01 sunt convinsa ca 282' iul va nota adresa

probabil acum face cercetari...
BEL_AMY1
Postat pe 5 Ianuarie 2011 17:11
woaaa 173 de pagini nici acum nu a aflat fata daca e necesar sau nu
bombonik_babardik
Postat pe 5 Ianuarie 2011 17:17
aaaaaaaaaaaaa vorbesti de fata care a intrebat ? cica e mebra din 1 ianuarie 1970 ... incepe sa ma dezamageasca site-ul asta .
Alex_Bodea
Postat pe 5 Ianuarie 2011 17:39
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-05 16:00:51282 nu ai citit chiar cu atentie ceea ce am scris , ptr ca aveai deja raspunsul al intrebarea ta . Am specificat , daca ei nu i se pare normal sa imi ofere aceasta placere , ma va pierde . Nu spun ca sunt un as si reusesc mereu , dar prin sexul oral e cel mai simplu de a satisface partenera plus ca imi place ideea ca in acel moment ea se poate gandi doar la palcerea ei si nu si la a mea . De obicei cand incerci sa faci doua lucruri deodata nu reuseste nici una . In cazul in care vad ca in repetate randuri , ea se fereste sa imi ofere palcerea asta , de obicei discut cu ea , incerc sa ii inteleg motivele si asa mai departe ... dar mai mult ca sigur ma despart de ea . Si asta ptr ca ma cunosc , daca primesc tot ce am nevoie de la iubita mea , placere , respect , admiratie , compasiune , intelegere nu am motiv sa o insel cu nimeni , cand ceva ... cum sa zic eu ... nu este permis intre noi acel ceva e ca o lipsa si in timp va deveni o prapastie intre noi tot mai mare si eu voi deveni o prada tot mai usoara ptr inselat . Asa ca mai bien ma despart din start decat dupa mult timp si pasiune investita in relatie .
mai omule e foarte usor sa spui ca te desparti de femeia care iti refuza sa-ti ofere placerea sexului oral..dar de ce nu te gandesti ca placerea pe care o simte barbatul cand i se face acest sex oral nu este la fel cu placerea femeii...iar daca pentru dumneata e mai simplu sa inseli partenera pentru ca nu iti face sex oral inseamna ca nu o respecti si nu dai doi lei pe ea..asta e parerea mea...
kudika029282
Postat pe 5 Ianuarie 2011 18:04
De la: kudika029282, la data 2011-01-05 18:04:43mai omule ...iar daca pentru dumneata e mai simplu sa inseli partenera pentru ca nu iti face sex oral inseamna ca nu o respecti si nu dai doi lei pe ea..asta e parerea mea...

Aaaaaaa , FEMEIE , asculta (ma stresez sa fiu politicos si respectuos dar pe zi ce trece e mai greu) , cand totul merge ca si uns , cand totul se face cum trebuie fara restrcti , relatia mea dureaza si puternica ... cand ceva din relatie lipseste , in timp tocmai prin faptul ca partenera mea ptr eu fac si sacrific orice nu e dispusa sa faca la fel ptr mine , ea ma impinge in bratele altor femei .
Alex_Bodea
Postat pe 6 Ianuarie 2011 15:33
Daca nu i se pare normal sa nu vina cu restrictii , cu siguranta imi va impune si altele pe parcurs . In timp ce eu nu i iinterzic nimic , ba chiar incerc sa o ajut in toate ... DAR desigur asta ti se pare normal eu sa fac totul ptr femei dar femeile sa faca nu ma ce au chef ptr mine . Le respect , ba chair mai mult decat merita , Iar in legatura cu placerea ei ... cand i fac eu sex oral cum eplacerea mea ? La fel e si cu al ei , si cand practic acest fel de satisfactie stiu ce fac si ofer placere , mai greu ma pacalesti cu orgasme false sau alte metode genul asta .
Alex_Bodea
Postat pe 6 Ianuarie 2011 15:34
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-06 15:34:11Daca nu i se pare normal sa nu vina cu restrictii , cu siguranta imi va impune si altele pe parcurs . In timp ce eu nu i iinterzic nimic , ba chiar incerc sa o ajut in toate ... DAR desigur asta ti se pare normal eu sa fac totul ptr femei dar femeile sa faca nu ma ce au chef ptr mine . Le respect , ba chair mai mult decat merita , Iar in legatura cu placerea ei ... cand i fac eu sex oral cum eplacerea mea ? La fel e si cu al ei , si cand practic acest fel de satisfactie stiu ce fac si ofer placere , mai greu ma pacalesti cu orgasme false sau alte metode genul asta .
stimate domn fara suparare am sa-ti spun ca un barbat care pretinde iubitei sa-i faca perversiuni inclusiv sex oral inseamna mai mult ca sigur o mare lipsa de respect fata de iubita sa ba mai mult vrea sa o transforme in obiect sexual pe care el sa il manevreze cand vrea..iar daca nu are cu cine sa-i satisfaca toate placerile perverse e foarte usor sa se razbune pe iubita si sa o insele cu o c u r v a care-i face tot ce vrea domnul in cauza...
kudika029282
Postat pe 6 Ianuarie 2011 17:10
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-06 15:34:11Daca nu i se pare normal sa nu vina cu restrictii , cu siguranta imi va impune si altele pe parcurs . In timp ce eu nu i iinterzic nimic , ba chiar incerc sa o ajut in toate ... DAR desigur asta ti se pare normal eu sa fac totul ptr femei dar femeile sa faca nu ma ce au chef ptr mine . Le respect , ba chair mai mult decat merita , Iar in legatura cu placerea ei ... cand i fac eu sex oral cum eplacerea mea ? La fel e si cu al ei , si cand practic acest fel de satisfactie stiu ce fac si ofer placere , mai greu ma pacalesti cu orgasme false sau alte metode genul asta .

Alex, 282 traieste in lumea ei, ea inca il asteapta pe Fat frumos, si nu o sa inteleaga niciodata ca pana la urma fiecare face ce vrea in intimitatea lui, si nu ai cum sa o convingi in privinta sexului oral, pt ea mereu acest subiect va fi o perversiune, ea vede in asta o denigrare a persoanei
visan_georgiana
Postat pe 6 Ianuarie 2011 17:32
Sexul ora , nu este o preversiune , nici eu sinici multi lti nu o considera asa , perversiunea e un lucru nefiresc , si cum mie nu mi se pare perevrsiune adica mi se pare ceva firesc , daca femeia care nu o considera fireasca nu prea are ce s imparta cu mine . Cadn eram mai junior , imi placea sa spun ca m-am nascut ptr dragoste , si ca si in acest moment tot dragostea ma tine in viata , Dar cadn oferi un lucru din dragoste nu poate fi perversiune , deci daa ii ofer sex oral ptr ca o iubesc si consider ca merita nu e perversiune .
Alex_Bodea
Postat pe 6 Ianuarie 2011 18:13
De la: TIGRA, la data 2011-01-06 17:32:45

Alex, 282 traieste in lumea ei, ea inca il asteapta pe Fat frumos, si nu o sa inteleaga niciodata ca pana la urma fiecare face ce vrea in intimitatea lui, si nu ai cum sa o convingi in privinta sexului oral, pt ea mereu acest subiect va fi o perversiune, ea vede in asta o denigrare a persoanei

eu sunt fat frumos! si voi face sex orar cu 282
pickard
Postat pe 6 Ianuarie 2011 18:22
De la: Alex_Bodea, la data 2011-01-06 18:13:05Sexul ora , nu este o preversiune , nici eu sinici multi lti nu o considera asa , perversiunea e un lucru nefiresc , si cum mie nu mi se pare perevrsiune adica mi se pare ceva firesc , daca femeia care nu o considera fireasca nu prea are ce s imparta cu mine . Cadn eram mai junior , imi placea sa spun ca m-am nascut ptr dragoste , si ca si in acest moment tot dragostea ma tine in viata , Dar cadn oferi un lucru din dragoste nu poate fi perversiune , deci daa ii ofer sex oral ptr ca o iubesc si consider ca merita nu e perversiune .

salut alex!
pickard
Postat pe 6 Ianuarie 2011 18:32

mai fomeie proasta nu te mai baga ca o proasta dumneata traiesti in lumea perversiunilor inclusiv sex oral..eu nu ma cobor la nivelul perversilor si perverselor care isi transforma gura in organ de supt si lins organe sexuale..atat timp cat perversiunea este considerata ca infractiune e normal sa fie considerata un act sexual anormal si cei care o practica pot fi pedepsiti..asa ca terminati cu minciunile voaste de 2 lei...
kudika029282
Postat pe 6 Ianuarie 2011 21:15
nu neaparat fiecare face ce vrea
kudika370470
Postat pe 22 Februarie 2011 20:18
De la: , la data 2008-07-13 18:42:41

da
laura16_sexy
Postat pe 22 Februarie 2011 22:45
mereu
laura16_sexy
Postat pe 22 Februarie 2011 22:45
d c intrebi ?tie nu iti place ?
kudika370355
Postat pe 23 Februarie 2011 11:08
De la: kudika029282, la data 2011-01-06 21:15:10

mai fomeie proasta nu te mai baga ca o proasta dumneata traiesti in lumea perversiunilor inclusiv sex oral..eu nu ma cobor la nivelul perversilor si perverselor care isi transforma gura in organ de supt si lins organe sexuale..atat timp cat perversiunea este considerata ca infractiune e normal sa fie considerata un act sexual anormal si cei care o practica pot fi pedepsiti..asa ca terminati cu minciunile voaste de 2 lei...

concluzionand: mai, voi perversilor de faceti sau vi se face sex oral, ia vedeti c-o sa va trimita dna dupa gratii! infractorilor!!!
puiut_77
Postat pe 23 Februarie 2011 14:47
De la: , la data 2008-07-20 12:43:31nu multumirea mea trebuie s-o cauti ci a ta
sunt adeptu' sexului total , sau aproape total, cautand in primul rand satisfactia ei. si ce-i mai frumos si mai placut decat un preludiu luuuuuuuuuug , combinativ cu sex horal adus aproape la orgasm, sau cel putin doishpe juisari pe limba impunsa.
cea mai mare satisfactie a mea e sa-i vad chipul umplut de zambete, in prealabil zdruncinat de ceva zgaltaituri, ochii stralucind a dorinta, acel licar ce spune atat de multe, limba nemagasindu-si locu' in gura cautand sa-si umezeasca la fiece doua secumde, buzele......toate astea fac sa-mi produca un orgasm bubuitor

haoleoooo....."limba impunsa"...."orgasm bubuitor".... asta-i un "horal" facut in forta?? .....aha...de-asta e doar..."aproape la orgasm" relax!!!!!!! care-i graba???? aaaaaaaaaa, cele "doishpe juisari"....! doamneeeee.....
tina34
Postat pe 26 Februarie 2011 13:34
Nu , sexul oral nu are legatura cu relatia,nu are legatura nici cu iubirea . sexul oral arata o decadere a a femeii , o injosire , femeia practicanta a acestiu "sport " de buna voie , este la nivelul de gunoi, sub nivelul demnitatii ei, iar barbatul este un increzut care are un dispret total pentru femeia caruia i se aplica acest "tratament " !!
Tycu
Postat pe 26 Februarie 2011 19:37
De la: Tycu, la data 2011-02-26 19:37:31 Nu , sexul oral nu are legatura cu relatia,nu are legatura nici cu iubirea . sexul oral arata o decadere a a femeii , o injosire , femeia practicanta a acestiu "sport " de buna voie , este la nivelul de gunoi, sub nivelul demnitatii ei, iar barbatul este un increzut care are un dispret total pentru femeia caruia i se aplica acest "tratament " !!

bai, gata cu..oralul, voi nu vedeti ce zice tycu?? sunteti chiar in halul asta de depravate/ depravati ??? eeeeeeeei dracie...
bine tycuuuuuuu, bravo tata le-ai zis-o la "orali"...

tina34
Postat pe 26 Februarie 2011 21:46
De la: tina34, la data 2011-02-26 21:46:58
De la: Tycu, la data 2011-02-26 19:37:31 Nu , sexul oral nu are legatura cu relatia,nu are legatura nici cu iubirea . sexul oral arata o decadere a a femeii , o injosire , femeia practicanta a acestiu "sport " de buna voie , este la nivelul de gunoi, sub nivelul demnitatii ei, iar barbatul este un increzut care are un dispret total pentru femeia caruia i se aplica acest "tratament " !!

bai, gata cu..oralul, voi nu vedeti ce zice tycu?? sunteti chiar in halul asta de depravate/ depravati ??? eeeeeeeei dracie...
bine tycuuuuuuu, bravo tata le-ai zis-o la "orali"...

Este ca am dreptate ? spalatul pe dinti sa-l faca cu periuta ,!
Tycu
Postat pe 27 Februarie 2011 16:24
Tycu , nu stiu ce " profesori " ai avut , dar sexul oral nu implic dintii , poate daca ti se oferea o partida fara dinti , acum ai gandi altfel ... Am cateva numere de telefon ale unor detinatoare de masterat in domeniu , daca vrei pun o vorba buna ptr tine . Sper doar s anu fi insurat ca dupa ce treci pe la ele vei avea dezamagiri in ceea ce privesc " placerile domestice "
Alex_Bodea
Postat pe 28 Februarie 2011 03:06
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-28 03:06:42Tycu , nu stiu ce " profesori " ai avut , dar sexul oral nu implic dintii , poate daca ti se oferea o partida fara dinti , acum ai gandi altfel ... Am cateva numere de telefon ale unor detinatoare de masterat in domeniu , daca vrei pun o vorba buna ptr tine . Sper doar s anu fi insurat ca dupa ce treci pe la ele vei avea dezamagiri in ceea ce privesc " placerile domestice "

... oleeeeuuu ... si tu folosesti usa de sus in loc sa intri ca omul prin fatza ... oralul flescaieste instrumentul ... ce mai conteaza la unii ...

... ce ''sex'' e ala cind ii umpli gura unei proaste ... unele chiar declara ca se ... excita ... ca prostul oricum nu mai observa diferentzele ... oral, normal, anal ... odata ce ai proasta care accepta ... poate sa fie si o oaie ...
marco918
Postat pe 28 Februarie 2011 03:13
De la: Alex_Bodea, la data 2011-02-28 03:06:42Tycu , nu stiu ce " profesori " ai avut , dar sexul oral nu implic dintii , poate daca ti se oferea o partida fara dinti , acum ai gandi altfel ... Am cateva numere de telefon ale unor detinatoare de masterat in domeniu , daca vrei pun o vorba buna ptr tine . Sper doar s anu fi insurat ca dupa ce treci pe la ele vei avea dezamagiri in ceea ce privesc " placerile domestice "

Cineva spunea pe acest forum ca sexul oral este indicat medical deoarece rezultatul lui este plin de vitamine,este chiar indicata o cura de vitamine mai ales acum primavara pentru femei si ii dau dreptate ca am vazut si eu asta in niste tratate medicale !Multumesc pentru masterante,pai nu implica dintii, dar ca vrea sau nu vrea partenerului oricum i se spala si dintii,ca doar nu-i baga in buzunar in timpul actului !!
Tycu
Postat pe 28 Februarie 2011 11:08
De la: Tycu, la data 2011-02-28 11:08:27

Cineva spunea pe acest forum ca sexul oral este indicat medical deoarece rezultatul lui este plin de vitamine,este chiar indicata o cura de vitamine mai ales acum primavara pentru femei si ii dau dreptate ca am vazut si eu asta in niste tratate medicale !Multumesc pentru masterante,pai nu implica dintii, dar ca vrea sau nu vrea partenerului oricum i se spala si dintii,ca doar nu-i baga in buzunar in timpul actului !!

ia "suge-ma" tu putin ca poate iti mai vine mintea la cap!!!
vitamina_c
Postat pe 28 Februarie 2011 11:15
De la: marco918, la data 2011-02-28 03:13:13

... oleeeeuuu ... si tu folosesti usa de sus in loc sa intri ca omul prin fatza ... oralul flescaieste instrumentul ... ce mai conteaza la unii ...

... ce ''sex'' e ala cind ii umpli gura unei proaste ... unele chiar declara ca se ... excita ... ca prostul oricum nu mai observa diferentzele ... oral, normal, anal ... odata ce ai proasta care accepta ... poate sa fie si o oaie ...

..." ce ''sex'' e ala cind ii umpli gura unei proaste ... unele chiar declara ca se ... excita ... ca prostul oricum nu mai observa diferentzele ... oral, normal, anal ... odata ce ai proasta care accepta ... poate sa fie si o oaie"....Aici ai dreptate !!!
Tycu
Postat pe 28 Februarie 2011 11:18
De la: vitamina_c, la data 2011-02-28 11:15:12
De la: Tycu, la data 2011-02-28 11:08:27

ia "suge-ma" tu putin ca poate iti mai vine mintea la cap!!!

Pai cum facem? ca prin forum nu se poate, vino in Dobrogea si se rezolva ! de ce te dai drept fata in poza ? cand esti baiat !!!!!
Tycu
Postat pe 28 Februarie 2011 11:46

tina34
Postat pe 3 Martie 2011 22:12
De la: , la data 2008-07-19 13:36:33
De la: ChangeStyle2008, la data 2008-07-13 18:42:41

necesar e sexu'. restu' sunt deviatii!

Corect!!!
b_adelaid
Postat pe 4 Martie 2011 12:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
rautaciosi!! 28 De la: everything_for_you 5 Iunie 2009 20:27
va place tatuajul din poza mea de la avatar?Comentarii la poza,va rog. 20 De la: Pudika416607 6 Septembrie 2011 07:20
Melodii pe care sa faci dragoste? 103 De la: felixcat 11 Decembrie 2009 23:21
Caut jucarii erotice faine, sa ma joc cu iubita.. 5 De la: kudika_1034392 29 Octombrie 2018 10:52
fara sex de 2 ani.. 40 De la: vice21 21 Iunie 2015 11:22