in curind va fi ziua lui.....

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970

pe cel pe care il iubesc l am cunoscut pe net....credeam k va fi ceva serios dar l am gasit pe nu stiu cite siteuri cu nu stiu cite prietene....i am cerut explicatii si sa suparat k eu nu am incredre in el...k nu l am crezut k vrea o relatie srioasa cu mine.... mi a intors spatele de 2 sapt ...timp in care l am tot rugat sa ma sculte...sa lamurim ce e intre noi...pina intr o zi cind ia m zic k daca nu mi raspunde in acea zi la telefon,,,,sa nu ma mai caute deloc...k eu asa nu mai pot....il iubesc si speram k ma va cauta dar,,,nimic...acum se apropie ziua lui.ce sa fac? sa i trimit felicitari? sa i trimit mesaje? sa nu fac asta/ il iubesc....il ador...dar el nu vrea sa inteleaga asta
Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

82 mesaje
Membru din: 7/11/2007

parerea mea este sa ii dai un mesaj dar nu unu foarte incarcat la multi ani ,sanatate,fericire si bla bla..nimic cu te sarut,nimic in care sa traga vreo concluzie ca inca te mai gandesti la el...daca ii trimiti mesaje mai multe si felicitari o sa gandeasca wow asta inca se mai gandeste la mine..daca il suni poate o sa iti raspunda sau poate nu..asa ca cu un mesaj rezolvi problema nici nu poate sa zica ca esti nesimtita si nici sa zica ca esti lesinata dupa el;)
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
trimite-i sms-ul urmator: "La multi ani!".atat.dak si el tine la tine precum il iubesti tu,atunci cu siguranta te va cauta,dak nu atunci nu se merita sa mai alergi dupa el.nu te umili in fata lui cu declaratii de dragoste cand tu nu esti sigura de sentimentele lui pt tine.asta e parerea mea.
multa bafta
Raporteaza abuz de limbaj
while others march loudly with their boots on,i tread softly barefooted
luke_at_me Avatarul lui luke_at_me

47 mesaje
Membru din: 9/07/2008

he..cat conteaza si parerea unui baiat in astfel de situatii.. da day.. trimite-i doar un sms nu prea pompos si siropos..daca il duce macar un pic capul..te va cauta..daca nu gaseste-ti pe altul..e lumea plina de baieti care asteapta sa ii descoperi.. nu-ti pierde timpul si energia pt cineva care nu isi doreste acest lucru.
oricum sa speram ca nu va fi vb de asta..si ca totul se va lamuri. multa bafta :D
Raporteaza abuz de limbaj
http://ralucaboboc.wordpress.com