Mai multe
cine imi spune daca o relatie dintre o femeie scorpion si un barbat sagetator ar merge?va rog mult...mss anticipat
|
||
|
angell37 Postat pe 28 Iulie 2008 13:55 |
||
|---|---|---|
| sal, scorpiutzo...pai, uite, din punctul meu de vedere, am avut 2 shetatori si al treilea sincer nu-mi mai trebuie...sunt prea superficiali pt mine...dar daca esti dispusa sa faci cat mai multe concesii, sa-i acorzi libertate de care are nevoie (si te asigur eu ca are nevoie de foarte multa) relatia va merge...insa nu garantez ca va fi foarte satisfacatoare. | ||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 10:22 |
||
total de acord ...
|
||
|
|
||
|
Namidee Postat pe 6 August 2008 09:03 |
||
nu cred ca e alegerea pefecta!ti-o zice o sagetatoare care are nevoie de libertate!la sagetatori le trebuie tot sagetatori!stii cum e...faci ce faci nu ma intereseaza ne vedem acasa...nu cred ca ti-ar placea sa stai sa suferi asteptand sa iti dea sagetatorul explicatii ca unde a hoinarit,explicatii pe care nu le vei primi niciodata!multa bafta...
|
||
|
Postat pe 16 Septembrie 2008 16:03 |
||
| cine imi spune daca o relatie dintre o femeie leu si un barbat fecioara ar merge?va rog mult...mss anticipat | ||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 20:51 |
||
tind sa cred ca asta e o conspiratie a obsedatilor de zodii!!!ce naiba aveti?????
|
||
|
Anissia27 Postat pe 23 Septembrie 2008 21:21 |
||
De la: chanellle, la data 2008-09-16 16:03:22nu cred ca e alegerea pefecta!ti-o zice o sagetatoare care are nevoie de libertate!la sagetatori le trebuie tot sagetatori!stii cum e...faci ce faci nu ma intereseaza ne vedem acasa...nu cred ca ti-ar placea sa stai sa suferi asteptand sa iti dea sagetatorul explicatii ca unde a hoinarit,explicatii pe care nu le vei primi niciodata!multa bafta... |
||
|
_iluzie_ Postat pe 6 Octombrie 2008 13:10 |
||
|
nici macar saget cu saget. nu ar merge..... poate in unele cazuri..... e o relatie destul de greu de "dus" sint in una ;) si nu stiu ce ar putea sa ma mai astepte. Dar bafta!!!
|
||
|
_iluzie_ Postat pe 6 Octombrie 2008 13:12 |
||
| iluzie, tu nu esti sagetator. esti scorpion. si ai dreptate: nu merge scorpion cu sagetator. | ||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 13:51 |
||
| stiu sibianule.... am zis doar, nu ma refeream la mine! ci la alte cupluri...Era un fel de rasp. sagetatoarei Chanelle de dinainte...pricepi ? | ||
|
_iluzie_ Postat pe 6 Octombrie 2008 16:28 |
||
| ok. pricep! dar noi doi tot ne-am potrivi. pricepi? eu fecioara tu scorpion. | ||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 17:14 |
||
|
||
|
D_Ana68 Postat pe 22 Noiembrie 2008 12:32 |
||
De la: andreea_andreea519, la data 2008-09-23 20:51:08cine imi spune daca o relatie dintre o femeie leu si un barbat fecioara ar merge?va rog mult...mss anticipat Nu merge. Nici sagetatore sau fecioara cu scorpion. |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 22 Noiembrie 2008 12:37 |
||
|
Scorpion - Sagetator Scorpion si Sagetator: Apa si Foc. Daca esti un Scorpion linistit si la locul lui, las-o balta. Daca-ti place aventura, viata pe muchie de cutit... ai o sansa. Bun, astrele zic ca �n general nu, dar poate da. Deci, cum o fi? Mai �nt�i, sa ne lamurim: tu, fiind semn de Apa, ai nevoie de un partener care sa-ti �nteleaga emotiile si sa-ti raspunda cu aceeasi intensitate. Sagetatorul exact asta si face. Mai departe. Tu, fiind un semn de Apa, ai nevoie sa fii iubit �n mod demonstrativ, mereu si-n fiecare clipa. Ei, aici, bietul Sagetator, c�t e el de v�nator, se poticneste. Fiindca el stie sa iubeasca si sa fie devotat si toate astea, asa cum doar o zodie de Foc stie. Este loial, deci gelozia nu ti-o poate st�rni. Dar... nu iubeste demonstrativ, asa cum vrei tu. Adica nu spune mereu, nu arata mereu, nu �ti da �n fiecare zi portia de "te iubesc / tu si numai tu / p�na la moarte tu si eu". Desi traieste cu o intensitate la fel de mare ca a ta, nu �si analizeaza aceste trairi at�t de profund cum o faci tu, si nici nu-si pune �ntrebari filosofice cu privire la propriul sau eu. Sigur, este semnul filosofilor (si prin excelenta al celibatarilor), dar el analizeaza ceea ce este �n jur, nu pe sine. A doua problema cu un Sagetator este ca foloseste foarte des expresia "�ntotdeauna, p�na la moarte", numai ca �n general asta �nseamna saptam�na viitoare. Nu se implica asa usor pe termen lung. Are nevoie de multa independenta si orice Scorpion posesiv se-nfioara la auzul acestui sinistru cuv�nt care �nseamna ca respectiva persoana nu-i va APARTINE. Voi doi iubiti la fel de mult si de puternic, dar definitiile voastre sunt tare diferite: "ma iubesti, deci esti al meu", spui tu; "ma iubesti, deci ma lasi sa ma �mplinesc", spune Sagetatorul. Un dictionar ar fi binevenit, si �nca din prima seara. Sagetatorului �i place sa se joace, este inventiv si inovator, ca orice semn de Foc, si te fascineaza cu tot ce poate sa scoata din mintea aia complicata. Asta e partea buna. Partea proasta e ca ram�ne "jucaus" chiar si c�nd trebuie sa se poarte ca un matur responsabil. Pe scurt, tu iei lucrurile prea �n serios, el nu. Este o relatie �n care tu vei avea controlul, dar �ti va trebui mult tact ca sa-ti tii Sagetatorul pe loc. Si apropo de tact: pe c�t esti tu de taciturn si introvertit, pe at�t este el de deschis, de vorbaret. �i place sa se plimbe mult, nu sa stea pe-acasa. �n preajma lui, chiar si datul cu aspiratorul sau cumparatul p�inii este o aventura. Daca vrei sa folosesti un truc, tine minte ca este foarte impresionabil. Incurabil chiar. Si mai ales nu te bosumfla c�nd �l vezi ca este at�t de brutal de sincer. Spre deosebire de tine, care pui bunatatea, sentimentele si generozitatea pe primul plan, pentru el onestitatea (chiar daca doare) e mai importanta ca orice. Ori de c�te ori �ti va spune un adevar care nu-ti convine, nu uita ca de fapt considera ca-ti face un bine. Iar daca-l �ntrebi de ce e asa brutal, o sa-ti spuna scurt: "ai vrut adevarul, nu?". Sexual, atractia dintre voi este foarte mare: contrariile se atrag, nu? Mai ales ca pasiunii tale i se adauga spiritul jucaus si inventiv al Sagetatorului. Daca n-o iei prea repede pe aratura cu gelozia, ai sa descoperi un partener foarte stimulant �n acest vesnic t�nar v�nator. Asadar, merita? Daca esti un Scorpion care prefera sa stea acasa si vrea sa-si tina partenerul �ntr-o colivie de aur, cauta pe la Pesti sau Raci. Daca faci parte dintre cei carora aventura si independenta personala le spune ceva, �ncearca si nu vei regreta. Vestea buna e ca un Sagetator, odata "prins", nu prea mai fuge. Greu e p�na-l faci sa stea ca sa-i pui sare pe coada. |
||
|
_dulcik_ Postat pe 5 Martie 2009 17:54 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| rac- capricorn | 19 | De la: DiavolytaTa 4 Aprilie 2009 13:01 |
| ghicit in cafea | 49 | De la: ghicitcafea 8 Noiembrie 2017 13:23 |
| NU POT SA-L UIT:(( AJUTORR | 14 | De la: kudika011084 12 Decembrie 2009 10:23 |
|
|
||
| ea scorpion el varsator | 2 | De la: dede_a 26 Septembrie 2009 11:23 |
| eu taur el scorpion..total incompatibili dar ... | 7 | De la: lizzylight 12 Iulie 2011 16:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.