Setari Cookie-uri

E posibil ca iubitul meu sa fie posedat de diavol???

Nu stiu cu ce sa incep....v-am povestitit de relatia mea cu actualul iubit de la munca,toate sunt foarte bune, totul merge bine intre noi....insa se intampla unele chestii foarte ciudate...mi-a povestit mama lui de una dintre iubitele lui de acum cativa ani, el avea 18 ani pe atunci...ea era cu 11 ani mai mare ca el avea si un copil, era jumatate tiganca jumatate romanca...ce i-a facut ce nu i-a facut...dupa ceva timp parca era nebun...se ducea acasa doar sa le ceara bani la ai lui,nu mai statea pe acasa,nu mai era baiatul ala bun pe care il stiau parintii lui...le facea numai probleme parca era drogat si facea numai ce ii zicea aia, pana intr-o zi, cand s-a trezit la ea acasa intins pe jos si in jurul lui erau numai lumanari aprinse iar pe pereti erau facute numai cruci din sange...s-a ridicat si s-a dus acasa si i-a povestit lu maicasa si apoi s-a culcat iar cand s-a trezit si l-a intrebat maicasa a zis ca nu mai stie nimik...ca nu e adevarat ca e nebuna ea...
Femeia s-a dus la preot si i-a zis ca ii facea vraji...ii vindea sufletul la diavol...ei bine si de atunci iubitul meu la fiecare sarbatoare se intampla sa se enerveze din orice prostie...dar se enerveaza atat de tare incat e in stare sa te stranga de gat.
Mi-a povestit maicasa ca nici o relatie dupa fata aia nu a mai durat mai mult de un an, ba chiar o data i-a pus cutitul la gat uneia dintre fete.
Ieri dimineata de exemplu ne-am intors de la o nunta si era f nervos ca se certase cu mirele care e prieten f bun cu el si seful nostru in acelasi timp...asa de tare s-a enervat incat s-a dus la firma si a sters totul din calc si a zis ca isi da demisia, iar maicasa l-a vazut plecand si m-a intrebat de ce s-a dus la firma,iar cand i-am explicat m-a rugat sa merg cu ea...am ajuns acolo si el deja pleca, ne-a vazut, iar cand am ajuns acasa s-a luat de maicasa,ca de ce a venit la firma mai avea putin si dadea in ea daca nu ma bagam in fata lui...culmea culmilor duminica a fost sarbatoare...a fost Sf. Pantelimon...si chiar cu cateva zile inainte imi spunea maicasa de ce i s-a intamplat lui cu tiganca aia...ca de atunci asa se intampla la fiecare sarbatoare.
Ea banuieste ca aia inca nu-l lasa in pace...inca ii face vraji...se intampla ceva...preotul i-a spus ca tre sa mearga si el la biserica sa se roage sa se inchine...dar cand i-a spus maicasa el o face nebuna ca nu e adevarat asa ceva...ce sa fac ca eu chiar il iubesc si vreau sa fiu fericita cu el....
Stiti cazuri asemanatoare?
drakushorul
Postat pe 28 Iulie 2008 14:04
Nu stiu cine-i administratorul dar ii bravo : are IMAGINATIE

Postat pe 29 Iulie 2008 00:12
sers,

am mai auzit eu de cazuri similare. este un preot langa cluj care face exorcizari. am fost o data si m-a socat ce am vazut acolo. ideea este ca trebuie sa isi dea el seama ca ceva nu este in regula si sa incerce sa mearga sau la preot sau la psiholog (asta pentru ca sa vada unde este problema). Trebuie sa gasesti si pe la tine in zona un preot cu har. poti sa ii zici ca este o slujba simpla si sa mergi cand se fac dezlegari, sa vezi cum reactioneaza. multa bafta!
ank111
Postat pe 25 Septembrie 2008 10:53
trebuie sa il legi si sa ii dai cu apa sfintita........parca asa era in filme...aaa.....sa nu uit imbraca-l in usturoi......nuuuu...aia e pt vampiri......ma documentez si revin

Postat pe 28 Septembrie 2008 18:15

Postat pe 28 Septembrie 2008 18:16
De la: heaven_gate, la data 2008-09-28 18:15:50trebuie sa il legi si sa ii dai cu apa sfintita........parca asa era in filme...aaa.....sa nu uit imbraca-l in usturoi......nuuuu...aia e pt vampiri......ma documentez si revin


hai ca m-am documentat

Cauzele îndrãcirii

În primul rând, pãcatul poate "deschide poarta", în special apostazia (lepãdarea de credinþã) sau recurgerea la vrãjitoare. Alte cauze pot fi blestemarea din partea altor persoane sau un pact cu diavolul, prin care se dã acestuia dreptul la posesiune. Însã chiar numai invocarea diavolului poate avea, uneori, acelaºi efect. Existã practici oculte ºi spiritiste ce orienteazã spre posesiune demoniacã. Totuºi, posesiunea nu este neapãrat legatã de vina îndrãcitului (dupã cum aratã cazurile de sfinþi, posedaþi temporar. De regulã, îndrãciþii pot fi eliberaþi numai dacã vor.

Pentru al dezdraci recurgi la exorcism

Tipuri specifice de exorcisme

Exorcismul solemn sau "exorcismul mare" are în vedere, în mod specific, alungarea demonilor sau eliberarea de sub influenþa diabolicã a unui om posedat. El poate fi sãvârºit numai de un preot care are de la Episcop licenþã expresã în acest scop. Licenþa de a sãvârºi exorcisme trebuie acordatã numai preoþilor care se disting prin evlavie, ºtiinþã, prudenþã ºi viaþã integrã. Se cere ca acest exorcist sã acþioneze cu prudenþã, respectând cu stricteþe normele stabilite de Bisericã.

În afarã de exorcismul propriu-zis, existã rugãciuni care se pot recita public, de cãtre un preot, cu permisiunea Episcopului, atunci când se considerã, dupã judecatã prudentã, cã existã o influenþã satanicã asupra unor locuri, obiecte sau persoane, fãrã a se ajunge la stadiul unei posesiuni propriu-zise. Exemplu: Exorcism împotriva satanei ºi a îngerilor rãzvrãtiþi; în limba latinã: Exorcismus in Satanam et angelos apostaticos.

Pe lângã aceasta, existã rugãciuni care pot fi recitate în particular de cãtre toþi credincioºii, atunci când au motive întemeiate sã considere cã sunt supuºi la influenþe diabolice. Un exemplu de astfel de rugãciune este urmãtoarea invocaþie cãtre Arhanghelul Mihail:

Sancte Michael Archangele, defende nos in proelio; contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi Deus, supplices deprecamur: tuque, princeps militiae caelestis, satanam aliosque spiritus malignos, qui ad perditionem animarum pervagantur in mundo, divina virtute in inferno detrude. Amen.

[Sfinte Arhanghel Mihail, apãrã-ne în luptã; împotriva rãutãþii ºi a curselor diavolului fii-ne ocrotire. Ne rugãm cu umilinþã sã-l certe pe el Dumnezeu; iar tu, cãpetenie a oºtirii cereºti, pe satana ºi pe celelalte duhuri rele, care bântuie în lume spre pieirea sufletelor, izgoneºte-le în iad prin puterea dumnezeiascã. Amin.]

Full_Metal_Jacket
Postat pe 28 Septembrie 2008 22:12
mai sa se duca la preotul ala de e inchis.........care credea ca o maicuta are pe diavol in ea..................

Postat pe 28 Septembrie 2008 22:14
De la: heaven_gate, la data 2008-09-28 22:14:58mai sa se duca la preotul ala de e inchis.........care credea ca o maicuta are pe diavol in ea..................

Sorry eu am facut o confuzie

M-am gîndit intiatial la exorcismul katolic, care are total alte rituri si s-ar aplica NUMAI dupa control medical [nu este voie de a fi aplicat la oameni debili? [anormali]....
Neaparat cu consintamântul ??? unui episcop.

Deci intr-o chestie de schizofrenie cum a fost a lui Maricica Cornici nu ar fi fost aprobat exorcismul.

Nestiind sa explic in limba româna "exorcismul" m-am uitat la wikipedia sa vad daca este articolul în lb. româna. Greseala mea a fost ca nu m-am gândit ca in germana este descris exorcismul catolic iar în româna cel orthodox.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 29 Septembrie 2008 18:41
fratzica
Postat pe 8 Decembrie 2008 21:12
http://pseudojurnalul.blogspot.com/
lolo0112
Postat pe 22 Decembrie 2008 10:30
cred ca e cam ciudata toata treaba asta ai incercat sa-i pui apa sfintita in mancare cred ca va da rezultate daca nu uita -l renunta lasa-l cu vrajile lui cu tot
larisamaria82
Postat pe 28 Decembrie 2008 20:39
Va urez si eu un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca!
Cassey_Tarot
Postat pe 31 Decembrie 2008 14:57
Folclorul spune ca numai cine a legat poate sa dezlege.Deci spune-i mamei lui sa se duca (mergi si tu daca vrei) la cea care l-a legat si sa vorbeasca cu ea.Dar tu mai bine renunta la el.Chiar daca Id-ul tau e dracushor, tot mai bine e fara.
micabis
Postat pe 2 Ianuarie 2009 03:01
Am auzit si eu de astfel de cazuri dar nu o sa cred niciodata ca cineva poate "vinde" altcuiva sufletul diavolului. Imaginati-va cate pacate si cum trebuie sa arate omul caruia Dumnezeu permite sa i se intample asa ceva. Sau cate rele trebuie sa fi facut familia lui. Daca intr-adevar exista, atunci persoana respectiva(fata aceea care se presupune ca i-ar fi facut vraji) si-a vandut propriul suflet si prin asta a primit un fel de putere de a-l face pe el irascibil si a-l face sa se comporte ca un maniac, de a-i face rau efectiv. Dar asta e altceva. Si sunt convinsa ca el o poate controla foarte usor cu conditia sa vrea. Nu te poseda nimeni si nimic cata vreme nu esti "material" de posedat.
liliana2005
Postat pe 17 Ianuarie 2009 13:17


Înfricoºãtoarea ºi plina de surprize Judecatã


Se cunoaºte îndeobºte cã în versetele 31-46, din al XXV-lea capitol al Evangheliei dupã Matei, sunt rezumate criteriile Judecãþii Universale. Aici, în ultima parte a Evangheliei sale, Apostolul Matei redã în capitolele XXIV ºi XXV cuvintele Mântuitorului, profetice de altfel, legate de felul în care se va desfãºura Judecata de Apoi.
Scenografia judecãþii este destul de simplã. Mântuitorul Hristos va veni întru slavã, însoþit de mulþimea cetelor îngereºti ºi va separa neamurile, popoarele, în douã pãrþi. Nu este tocmai o judecatã aºa cum ºtim noi, un proces cu regulile de aici. Nu este rost de apãrãri, tergiversãri, amânãri, indispoziþii, scutiri. Tot ce era de spus sau de fãcut s-a spus ºi s-a fãcut. Acum se trage linie. Judecãtorul este nemitarnic, nu putem sã ne „fofilãm”, sã protestãm, sã cerem schimbarea locului judecãþii, sã invocãm scuze sau sã recuzãm pe Cel ce împarte dreptatea. Timp a fost, talanþi am avut, sfaturi ni s-au dat, instanþã mai înaltã nu existã.
Judecata este surprinzãtoare: nu se iau în considerare inteligenþa, argumentele filosofice, isteþimea descurcãreþilor din aceastã lume, ci cumsecãdenia, buna-cuviinþã, bunul simþ. Nu sunt evidenþiate atributele elitelor, nu sunt premiate însuºirile apreciate ºi dorite într-o lume selectã, ci felul în care am vieþuit în modestul cotidian. Surprizã? Da, evident. Pentru cei mai mulþi dintre noi. Dar este vorba de Judecata lui Hristos, a Celui care nu face nimic aºa cum ne aºteptãm. Hristos Cel Care S-a întrupat ºi a luat cu smerenie desãvârºitã trupul nostru stricãcios ºi S-a nãscut în sãrãcie; Care i-a scandalizat pe farisei ºi cãrturari stând la masã cu cei pãcãtoºi; Care, Dumnezeu fiind, a primit moartea cea mai umilitoare. Aºadar, Hristos preþuieºte aºa de mult gesturile mici fãcute pentru „fraþii Lui prea mici”? Sunt aºa de valoroase scurtele momente în care ne gândim ºi la alþii, nu doar la noi?
Judecãtorul Hristos nu ne condamnã pe cei care am avut scãpãri, ci pe cei care nu am fãcut nimic. Nu pune un set nesfârºit de întrebãri legate de cãderile, de patimile noastre, de viciile noastre. În mod cert, ele sunt ºtiute ºi ne-au afectat puterea de a face binele. Afundaþi în rãu, evident cã nu puteam face binele. În plus, milostivirea, exprimarea dragostei faþã de cel necãjit, nu poate fi semn decât al omului frumos spiritual, al celui ce-ºi asumã ºi duce pânã la capãt vocaþia de chip al lui Dumnezeu.
Hristos nu ne va reproºa faptul cã nu am contribuit material în acþiuni filantropice grandioase, ci cã nu am fãcut mici binefaceri. ªi dacã nu ni le-am permis nici pe acelea, mãcar de am fi cheltuit puþin timp pentru cei de lângã noi. Mântuitorul nu ne cere lucruri imposibile, nu pretinde sã îi eliberãm pe semenii noºtri din detenþie, ci sã îi vizitãm. Nu aºteaptã de la noi vindecarea, ci doar sã deschidem uºa salonului de spital în care ei stau ºi tânjesc dupã cineva, oricine, care sã le mângâie suferinþa. Nu doreºte o masã scumpã, nu cere fast, nu rafinamente gastronomice, ci mâncare umilã, pomanã, fiecare cum poate.
Focul veºnic, era pregãtit pentru diavoli (versetul 41), zice Domnul, nu pentru oameni, dar iatã cã ºi omul poate oferi o surprizã, nu doar Mântuitorul Hristos. ªi omul poate face ceva de neînþeles, de neconceput, ilogic: poate sã zicã „nu” lui Dumnezeu, poate sã refuze comuniunea cu El, poate sã refuze fericirea. Este aceasta o alegere fireascã? Desigur cã nu. Aºa cum nefiresc ºi ciudat trebuie cã va fi ºi poziþia antiteticã a celor douã mari grupuri de oameni: binecuvântaþi ºi blestemaþi.
Pe lângã toate aceste surprize anunþate deja de Mântuitorul Hristos, se strecoarã ºi un element ce atunci nu va pãrea absolut deloc ºi nimãnui surprinzãtor. Criteriile justiþiei. Întrebãrile Judecãtorului. Ele se ºtiu de pe acum. Ne surprinde, iarãºi!, faptul cã Judeþul ne spune dinainte care va fi rechizitoriul, cum trebuie sã ne pregãtim. Suntem, oare, conºtienþi de acest uimitor avantaj? Înþelegem, oare, cât de mult vrea Hristos sã dea o decizie favorabilã nouã, dacã ne spune dinainte toate acestea? Vreau sã cred cã da. ªi dacã va fi aºa, ne vom întâlni în faþa Judecãtorului, pentru a moºteni Împãrãþia lui Dumnezeu. Vom fi apoi hrãniþi ºi gãzduiþi de Hristos, aºa cum noi am fost hrãnitori ºi gãzduitori ai lui Hristos.
butterfly_sound_of_love
Postat pe 23 Februarie 2009 13:59
Schizofrenie
rogvaiv
Postat pe 2 Iunie 2009 07:39
hai ca asta-i buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am auzit si eu de un caz asemanator tot asa un baiat roman si o cetateanca de etnie roma sa nu-i zic Cioara , cica cioara i-ar fi taiat o suvita din par si de atunci el a devenit EMO.
E POZIBIL , bai fratilor sunteti penibili .
pe bune
permiteti sa ma retrag in lumea mea plina de povesti cu cenusarese , albe ca zapada, lumea lui piticot , abracadabra.
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff inchin paharul pentru astia care se pliktisesc de pe net si inventeaza povesti , probabil ca si ei sunt ca mine la servici se pliktisesc si castiga 550 Ron + bonuri de masa.
bebe_lush_ul
Postat pe 2 Iunie 2009 09:45
nu mai..daca nu meerge ceva in relatie atunci e clara: E POSEDAAAAATTTT
cristi_nne
Postat pe 2 Iunie 2009 11:19
De la: cristi_nne, la data 2009-06-02 11:19:51nu mai..daca nu meerge ceva in relatie atunci e clara: E POSEDAAAAATTTT


si daca merge din ce in ca mai prost atunci nu e unul ci mault mai multzi diavoli si posedatu n-are scapare
matracucu
Postat pe 2 Iunie 2009 11:21
De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:21:05
De la: cristi_nne, la data 2009-06-02 11:19:51nu mai..daca nu meerge ceva in relatie atunci e clara: E POSEDAAAAATTTT


si daca merge din ce in ca mai prost atunci nu e unul ci mault mai multzi diavoli si posedatu n-are scapare


las mah fetelor c-o chemam pe cheisi sa-l exorcizeze,pfuaiiiiiiiii iar mi se incalcira dejtele pe tastatura
donttouch
Postat pe 2 Iunie 2009 11:25
cheisi face si din astea???
matracucu
Postat pe 2 Iunie 2009 11:27
De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:27:02cheisi face si din astea???


face de toate,cica si de inima albastra, oare o trebui sa ma duc si eu la ea?
donttouch
Postat pe 2 Iunie 2009 11:28
De la: donttouch, la data 2009-06-02 11:28:20
De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:27:02cheisi face si din astea???


face de toate,cica si de inima albastra, oare o trebui sa ma duc si eu la ea?


absolut,trebuie sa mergi sa iti dezlege farmecele ce ti s-au facut
matracucu
Postat pe 2 Iunie 2009 11:29
De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:29:12
De la: donttouch, la data 2009-06-02 11:28:20
De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:27:02cheisi face si din astea???


face de toate,cica si de inima albastra, oare o trebui sa ma duc si eu la ea?


absolut,trebuie sa mergi sa iti dezlege farmecele ce ti s-au facut


cheisiiiiiiiiiiiiiiiii helppppppppp
donttouch
Postat pe 2 Iunie 2009 11:30
adu-l la mine sa scot raul din el
priest
Postat pe 2 Iunie 2009 11:33
De la: priest, la data 2009-06-02 11:33:35adu-l la mine sa scot raul din el


da pe mine ma primesti parintele? cica mi s-au facut farmece
donttouch
Postat pe 2 Iunie 2009 11:34
De la: priest, la data 2009-06-02 11:33:35adu-l la mine sa scot raul din el


pe unde i-l scotzi????
matracucu
Postat pe 2 Iunie 2009 11:34
De la: donttouch, la data 2009-06-02 11:34:26
De la: priest, la data 2009-06-02 11:33:35adu-l la mine sa scot raul din el


da pe mine ma primesti parintele? cica mi s-au facut farmece
sigur ca da
priest
Postat pe 2 Iunie 2009 11:35
De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:34:32
De la: priest, la data 2009-06-02 11:33:35adu-l la mine sa scot raul din el


pe unde i-l scotzi????
prin retina
priest
Postat pe 2 Iunie 2009 11:36
De la: priest, la data 2009-06-02 11:36:07
De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:34:32
De la: priest, la data 2009-06-02 11:33:35adu-l la mine sa scot raul din el


pe unde i-l scotzi????
prin retina



vreau sa asist si eu.....
matracucu
Postat pe 2 Iunie 2009 11:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
indiferenta 142 De la: Barbie30 25 Octombrie 2010 21:28
dati-mi un sfat 4 De la: Max2 20 Noiembrie 2011 10:44
prafuri de slabit 17 De la: geo_resuscitat 3 Decembrie 2010 15:43
mi`e greu sa trec peste asta ! 25 De la: kudika003451 14 Mai 2009 16:33
dragostea are varsta? 115 De la: faith742011 19 Decembrie 2011 10:39