Mai multe
|
Nu stiu cu ce sa incep....v-am povestitit de relatia mea cu actualul iubit de la munca,toate sunt foarte bune, totul merge bine intre noi....insa se intampla unele chestii foarte ciudate...mi-a povestit mama lui de una dintre iubitele lui de acum cativa ani, el avea 18 ani pe atunci...ea era cu 11 ani mai mare ca el avea si un copil, era jumatate tiganca jumatate romanca...ce i-a facut ce nu i-a facut...dupa ceva timp parca era nebun...se ducea acasa doar sa le ceara bani la ai lui,nu mai statea pe acasa,nu mai era baiatul ala bun pe care il stiau parintii lui...le facea numai probleme parca era drogat si facea numai ce ii zicea aia, pana intr-o zi, cand s-a trezit la ea acasa intins pe jos si in jurul lui erau numai lumanari aprinse iar pe pereti erau facute numai cruci din sange...s-a ridicat si s-a dus acasa si i-a povestit lu maicasa si apoi s-a culcat iar cand s-a trezit si l-a intrebat maicasa a zis ca nu mai stie nimik...ca nu e adevarat ca e nebuna ea... Femeia s-a dus la preot si i-a zis ca ii facea vraji...ii vindea sufletul la diavol...ei bine si de atunci iubitul meu la fiecare sarbatoare se intampla sa se enerveze din orice prostie...dar se enerveaza atat de tare incat e in stare sa te stranga de gat. Mi-a povestit maicasa ca nici o relatie dupa fata aia nu a mai durat mai mult de un an, ba chiar o data i-a pus cutitul la gat uneia dintre fete. Ieri dimineata de exemplu ne-am intors de la o nunta si era f nervos ca se certase cu mirele care e prieten f bun cu el si seful nostru in acelasi timp...asa de tare s-a enervat incat s-a dus la firma si a sters totul din calc si a zis ca isi da demisia, iar maicasa l-a vazut plecand si m-a intrebat de ce s-a dus la firma,iar cand i-am explicat m-a rugat sa merg cu ea...am ajuns acolo si el deja pleca, ne-a vazut, iar cand am ajuns acasa s-a luat de maicasa,ca de ce a venit la firma mai avea putin si dadea in ea daca nu ma bagam in fata lui...culmea culmilor duminica a fost sarbatoare...a fost Sf. Pantelimon...si chiar cu cateva zile inainte imi spunea maicasa de ce i s-a intamplat lui cu tiganca aia...ca de atunci asa se intampla la fiecare sarbatoare. Ea banuieste ca aia inca nu-l lasa in pace...inca ii face vraji...se intampla ceva...preotul i-a spus ca tre sa mearga si el la biserica sa se roage sa se inchine...dar cand i-a spus maicasa el o face nebuna ca nu e adevarat asa ceva...ce sa fac ca eu chiar il iubesc si vreau sa fiu fericita cu el.... Stiti cazuri asemanatoare? |
||
|
drakushorul Postat pe 28 Iulie 2008 14:04 |
||
|---|---|---|
| Nu stiu cine-i administratorul dar ii bravo : are IMAGINATIE | ||
|
Postat pe 29 Iulie 2008 00:12 |
||
|
sers, am mai auzit eu de cazuri similare. este un preot langa cluj care face exorcizari. am fost o data si m-a socat ce am vazut acolo. ideea este ca trebuie sa isi dea el seama ca ceva nu este in regula si sa incerce sa mearga sau la preot sau la psiholog (asta pentru ca sa vada unde este problema). Trebuie sa gasesti si pe la tine in zona un preot cu har. poti sa ii zici ca este o slujba simpla si sa mergi cand se fac dezlegari, sa vezi cum reactioneaza. multa bafta! |
||
|
|
||
|
ank111 Postat pe 25 Septembrie 2008 10:53 |
||
| trebuie sa il legi si sa ii dai cu apa sfintita........parca asa era in filme...aaa.....sa nu uit imbraca-l in usturoi......nuuuu...aia e pt vampiri......ma documentez si revin | ||
|
Postat pe 28 Septembrie 2008 18:15 |
||
|
||
|
Postat pe 28 Septembrie 2008 18:16 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-09-28 18:15:50trebuie sa il legi si sa ii dai cu apa sfintita........parca asa era in filme...aaa.....sa nu uit imbraca-l in usturoi......nuuuu...aia e pt vampiri......ma documentez si revin hai ca m-am documentat Cauzele �ndr�cirii �n primul r�nd, p�catul poate "deschide poarta", �n special apostazia (lep�darea de credin��) sau recurgerea la vr�jitoare. Alte cauze pot fi blestemarea din partea altor persoane sau un pact cu diavolul, prin care se d� acestuia dreptul la posesiune. �ns� chiar numai invocarea diavolului poate avea, uneori, acela�i efect. Exist� practici oculte �i spiritiste ce orienteaz� spre posesiune demoniac�. Totu�i, posesiunea nu este neap�rat legat� de vina �ndr�citului (dup� cum arat� cazurile de sfin�i, poseda�i temporar. De regul�, �ndr�ci�ii pot fi elibera�i numai dac� vor. Pentru al dezdraci recurgi la exorcism Tipuri specifice de exorcisme Exorcismul solemn sau "exorcismul mare" are �n vedere, �n mod specific, alungarea demonilor sau eliberarea de sub influen�a diabolic� a unui om posedat. El poate fi s�v�r�it numai de un preot care are de la Episcop licen�� expres� �n acest scop. Licen�a de a s�v�r�i exorcisme trebuie acordat� numai preo�ilor care se disting prin evlavie, �tiin��, pruden�� �i via�� integr�. Se cere ca acest exorcist s� ac�ioneze cu pruden��, respect�nd cu stricte�e normele stabilite de Biseric�. �n afar� de exorcismul propriu-zis, exist� rug�ciuni care se pot recita public, de c�tre un preot, cu permisiunea Episcopului, atunci c�nd se consider�, dup� judecat� prudent�, c� exist� o influen�� satanic� asupra unor locuri, obiecte sau persoane, f�r� a se ajunge la stadiul unei posesiuni propriu-zise. Exemplu: Exorcism �mpotriva satanei �i a �ngerilor r�zvr�ti�i; �n limba latin�: Exorcismus in Satanam et angelos apostaticos. Pe l�ng� aceasta, exist� rug�ciuni care pot fi recitate �n particular de c�tre to�i credincio�ii, atunci c�nd au motive �ntemeiate s� considere c� sunt supu�i la influen�e diabolice. Un exemplu de astfel de rug�ciune este urm�toarea invoca�ie c�tre Arhanghelul Mihail: Sancte Michael Archangele, defende nos in proelio; contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi Deus, supplices deprecamur: tuque, princeps militiae caelestis, satanam aliosque spiritus malignos, qui ad perditionem animarum pervagantur in mundo, divina virtute in inferno detrude. Amen. [Sfinte Arhanghel Mihail, ap�r�-ne �n lupt�; �mpotriva r�ut��ii �i a curselor diavolului fii-ne ocrotire. Ne rug�m cu umilin�� s�-l certe pe el Dumnezeu; iar tu, c�petenie a o�tirii cere�ti, pe satana �i pe celelalte duhuri rele, care b�ntuie �n lume spre pieirea sufletelor, izgone�te-le �n iad prin puterea dumnezeiasc�. Amin.] |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 28 Septembrie 2008 22:12 |
||
mai sa se duca la preotul ala de e inchis.........care credea ca o maicuta are pe diavol in ea..................
|
||
|
Postat pe 28 Septembrie 2008 22:14 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-09-28 22:14:58mai sa se duca la preotul ala de e inchis.........care credea ca o maicuta are pe diavol in ea.................. Sorry eu am facut o confuzie M-am g�ndit intiatial la exorcismul katolic, care are total alte rituri si s-ar aplica NUMAI dupa control medical [nu este voie de a fi aplicat la oameni debili? [anormali].... Neaparat cu consintam�ntul ??? unui episcop. Deci intr-o chestie de schizofrenie cum a fost a lui Maricica Cornici nu ar fi fost aprobat exorcismul. Nestiind sa explic in limba rom�na "exorcismul" m-am uitat la wikipedia sa vad daca este articolul �n lb. rom�na. Greseala mea a fost ca nu m-am g�ndit ca in germana este descris exorcismul catolic iar �n rom�na cel orthodox. |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 29 Septembrie 2008 18:41 |
||
|
||
|
fratzica Postat pe 8 Decembrie 2008 21:12 |
||
| http://pseudojurnalul.blogspot.com/ | ||
|
lolo0112 Postat pe 22 Decembrie 2008 10:30 |
||
cred ca e cam ciudata toata treaba asta ai incercat sa-i pui apa sfintita in mancare cred ca va da rezultate daca nu uita -l renunta lasa-l cu vrajile lui cu tot
|
||
|
larisamaria82 Postat pe 28 Decembrie 2008 20:39 |
||
| Va urez si eu un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca! | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 31 Decembrie 2008 14:57 |
||
| Folclorul spune ca numai cine a legat poate sa dezlege.Deci spune-i mamei lui sa se duca (mergi si tu daca vrei) la cea care l-a legat si sa vorbeasca cu ea.Dar tu mai bine renunta la el.Chiar daca Id-ul tau e dracushor, tot mai bine e fara. | ||
|
micabis Postat pe 2 Ianuarie 2009 03:01 |
||
| Am auzit si eu de astfel de cazuri dar nu o sa cred niciodata ca cineva poate "vinde" altcuiva sufletul diavolului. Imaginati-va cate pacate si cum trebuie sa arate omul caruia Dumnezeu permite sa i se intample asa ceva. Sau cate rele trebuie sa fi facut familia lui. Daca intr-adevar exista, atunci persoana respectiva(fata aceea care se presupune ca i-ar fi facut vraji) si-a vandut propriul suflet si prin asta a primit un fel de putere de a-l face pe el irascibil si a-l face sa se comporte ca un maniac, de a-i face rau efectiv. Dar asta e altceva. Si sunt convinsa ca el o poate controla foarte usor cu conditia sa vrea. Nu te poseda nimeni si nimic cata vreme nu esti "material" de posedat. | ||
|
liliana2005 Postat pe 17 Ianuarie 2009 13:17 |
||
|
�nfrico��toarea �i plina de surprize Judecat� Se cunoa�te �ndeob�te c� �n versetele 31-46, din al XXV-lea capitol al Evangheliei dup� Matei, sunt rezumate criteriile Judec��ii Universale. Aici, �n ultima parte a Evangheliei sale, Apostolul Matei red� �n capitolele XXIV �i XXV cuvintele M�ntuitorului, profetice de altfel, legate de felul �n care se va desf�ura Judecata de Apoi. Scenografia judec��ii este destul de simpl�. M�ntuitorul Hristos va veni �ntru slav�, �nso�it de mul�imea cetelor �ngere�ti �i va separa neamurile, popoarele, �n dou� p�r�i. Nu este tocmai o judecat� a�a cum �tim noi, un proces cu regulile de aici. Nu este rost de ap�r�ri, tergivers�ri, am�n�ri, indispozi�ii, scutiri. Tot ce era de spus sau de f�cut s-a spus �i s-a f�cut. Acum se trage linie. Judec�torul este nemitarnic, nu putem s� ne �fofil�m�, s� protest�m, s� cerem schimbarea locului judec��ii, s� invoc�m scuze sau s� recuz�m pe Cel ce �mparte dreptatea. Timp a fost, talan�i am avut, sfaturi ni s-au dat, instan�� mai �nalt� nu exist�. Judecata este surprinz�toare: nu se iau �n considerare inteligen�a, argumentele filosofice, iste�imea descurc�re�ilor din aceast� lume, ci cumsec�denia, buna-cuviin��, bunul sim�. Nu sunt eviden�iate atributele elitelor, nu sunt premiate �nsu�irile apreciate �i dorite �ntr-o lume select�, ci felul �n care am vie�uit �n modestul cotidian. Surpriz�? Da, evident. Pentru cei mai mul�i dintre noi. Dar este vorba de Judecata lui Hristos, a Celui care nu face nimic a�a cum ne a�tept�m. Hristos Cel Care S-a �ntrupat �i a luat cu smerenie des�v�r�it� trupul nostru stric�cios �i S-a n�scut �n s�r�cie; Care i-a scandalizat pe farisei �i c�rturari st�nd la mas� cu cei p�c�to�i; Care, Dumnezeu fiind, a primit moartea cea mai umilitoare. A�adar, Hristos pre�uie�te a�a de mult gesturile mici f�cute pentru �fra�ii Lui prea mici�? Sunt a�a de valoroase scurtele momente �n care ne g�ndim �i la al�ii, nu doar la noi? Judec�torul Hristos nu ne condamn� pe cei care am avut sc�p�ri, ci pe cei care nu am f�cut nimic. Nu pune un set nesf�r�it de �ntreb�ri legate de c�derile, de patimile noastre, de viciile noastre. �n mod cert, ele sunt �tiute �i ne-au afectat puterea de a face binele. Afunda�i �n r�u, evident c� nu puteam face binele. �n plus, milostivirea, exprimarea dragostei fa�� de cel nec�jit, nu poate fi semn dec�t al omului frumos spiritual, al celui ce-�i asum� �i duce p�n� la cap�t voca�ia de chip al lui Dumnezeu. Hristos nu ne va repro�a faptul c� nu am contribuit material �n ac�iuni filantropice grandioase, ci c� nu am f�cut mici binefaceri. �i dac� nu ni le-am permis nici pe acelea, m�car de am fi cheltuit pu�in timp pentru cei de l�ng� noi. M�ntuitorul nu ne cere lucruri imposibile, nu pretinde s� �i eliber�m pe semenii no�tri din deten�ie, ci s� �i vizit�m. Nu a�teapt� de la noi vindecarea, ci doar s� deschidem u�a salonului de spital �n care ei stau �i t�njesc dup� cineva, oricine, care s� le m�ng�ie suferin�a. Nu dore�te o mas� scump�, nu cere fast, nu rafinamente gastronomice, ci m�ncare umil�, poman�, fiecare cum poate. Focul ve�nic, era preg�tit pentru diavoli (versetul 41), zice Domnul, nu pentru oameni, dar iat� c� �i omul poate oferi o surpriz�, nu doar M�ntuitorul Hristos. �i omul poate face ceva de ne�n�eles, de neconceput, ilogic: poate s� zic� �nu� lui Dumnezeu, poate s� refuze comuniunea cu El, poate s� refuze fericirea. Este aceasta o alegere fireasc�? Desigur c� nu. A�a cum nefiresc �i ciudat trebuie c� va fi �i pozi�ia antitetic� a celor dou� mari grupuri de oameni: binecuv�nta�i �i blestema�i. Pe l�ng� toate aceste surprize anun�ate deja de M�ntuitorul Hristos, se strecoar� �i un element ce atunci nu va p�rea absolut deloc �i nim�nui surprinz�tor. Criteriile justi�iei. �ntreb�rile Judec�torului. Ele se �tiu de pe acum. Ne surprinde, iar�i!, faptul c� Jude�ul ne spune dinainte care va fi rechizitoriul, cum trebuie s� ne preg�tim. Suntem, oare, con�tien�i de acest uimitor avantaj? �n�elegem, oare, c�t de mult vrea Hristos s� dea o decizie favorabil� nou�, dac� ne spune dinainte toate acestea? Vreau s� cred c� da. �i dac� va fi a�a, ne vom �nt�lni �n fa�a Judec�torului, pentru a mo�teni �mp�r��ia lui Dumnezeu. Vom fi apoi hr�ni�i �i g�zdui�i de Hristos, a�a cum noi am fost hr�nitori �i g�zduitori ai lui Hristos. |
||
|
butterfly_sound_of_love Postat pe 23 Februarie 2009 13:59 |
||
Schizofrenie
|
||
|
rogvaiv Postat pe 2 Iunie 2009 07:39 |
||
hai ca asta-i buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!am auzit si eu de un caz asemanator tot asa un baiat roman si o cetateanca de etnie roma sa nu-i zic Cioara , cica cioara i-ar fi taiat o suvita din par si de atunci el a devenit EMO. E POZIBIL , bai fratilor sunteti penibili . pe bune permiteti sa ma retrag in lumea mea plina de povesti cu cenusarese , albe ca zapada, lumea lui piticot , abracadabra. offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff inchin paharul pentru astia care se pliktisesc de pe net si inventeaza povesti , probabil ca si ei sunt ca mine la servici se pliktisesc si castiga 550 Ron + bonuri de masa.
|
||
|
bebe_lush_ul Postat pe 2 Iunie 2009 09:45 |
||
nu mai..daca nu meerge ceva in relatie atunci e clara: E POSEDAAAAATTTT
|
||
|
cristi_nne Postat pe 2 Iunie 2009 11:19 |
||
De la: cristi_nne, la data 2009-06-02 11:19:51nu mai..daca nu meerge ceva in relatie atunci e clara: E POSEDAAAAATTTT si daca merge din ce in ca mai prost atunci nu e unul ci mault mai multzi diavoli si posedatu n-are scapare
|
||
|
matracucu Postat pe 2 Iunie 2009 11:21 |
||
De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:21:05De la: cristi_nne, la data 2009-06-02 11:19:51nu mai..daca nu meerge ceva in relatie atunci e clara: E POSEDAAAAATTTT las mah fetelor c-o chemam pe cheisi sa-l exorcizeze,pfuaiiiiiiiii iar mi se incalcira dejtele pe tastatura
|
||
|
donttouch Postat pe 2 Iunie 2009 11:25 |
||
cheisi face si din astea???
|
||
|
matracucu Postat pe 2 Iunie 2009 11:27 |
||
De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:27:02cheisi face si din astea??? face de toate,cica si de inima albastra, oare o trebui sa ma duc si eu la ea?
|
||
|
donttouch Postat pe 2 Iunie 2009 11:28 |
||
De la: donttouch, la data 2009-06-02 11:28:20De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:27:02cheisi face si din astea??? absolut,trebuie sa mergi sa iti dezlege farmecele ce ti s-au facut
|
||
|
matracucu Postat pe 2 Iunie 2009 11:29 |
||
De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:29:12De la: donttouch, la data 2009-06-02 11:28:20De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:27:02cheisi face si din astea??? cheisiiiiiiiiiiiiiiiii helppppppppp
|
||
|
donttouch Postat pe 2 Iunie 2009 11:30 |
||
adu-l la mine sa scot raul din el
|
||
|
priest Postat pe 2 Iunie 2009 11:33 |
||
De la: priest, la data 2009-06-02 11:33:35adu-l la mine sa scot raul din el da pe mine ma primesti parintele? cica mi s-au facut farmece
|
||
|
donttouch Postat pe 2 Iunie 2009 11:34 |
||
De la: priest, la data 2009-06-02 11:33:35adu-l la mine sa scot raul din el pe unde i-l scotzi????
|
||
|
matracucu Postat pe 2 Iunie 2009 11:34 |
||
De la: donttouch, la data 2009-06-02 11:34:26sigur ca daDe la: priest, la data 2009-06-02 11:33:35adu-l la mine sa scot raul din el |
||
|
priest Postat pe 2 Iunie 2009 11:35 |
||
De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:34:32prin retinaDe la: priest, la data 2009-06-02 11:33:35adu-l la mine sa scot raul din el |
||
|
priest Postat pe 2 Iunie 2009 11:36 |
||
De la: priest, la data 2009-06-02 11:36:07De la: just_laura, la data 2009-06-02 11:34:32prin retinaDe la: priest, la data 2009-06-02 11:33:35adu-l la mine sa scot raul din el vreau sa asist si eu.....
|
||
|
matracucu Postat pe 2 Iunie 2009 11:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cadouri | 3 | De la: Mike_Dex 16 August 2014 07:39 |
| teama de o noua relatie? | 10 | De la: cami_goanga10 25 Martie 2010 19:40 |
| Sa ma despart de el? | 15 | De la: kudika229723 5 Mai 2014 12:43 |
|
|
||
| SOS | 14 | De la: luulya 5 Iunie 2009 07:54 |
| NU VREA SA INTELEAGA! | 10 | De la: kitty_krieger 5 Iunie 2010 13:32 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.