Setari Cookie-uri

cura de slabit 309

De la: angy8, la data 2009-02-06 19:47:21 De ce intri pe acest forum ? nu ai altceva mai bun de facut?

Ai ghicit !

Postat pe 11 Februarie 2009 16:57
De la: ingerash_rebel23, la data 2009-02-10 19:28:19nu te supara...ai tinut un regim daca ai luat pastilele alea....eu am incercat cu ceaiuri sa slabesc...si nu am reusit...

Nu am tinut nici un regim, dar acele pastile iti ia pofta de mancare. In felul acesta poti avea fara probleme grija sa mananci alimente sanatoase. Dar sa sti ca eu, am mancat si dulciuri, prajeli, hrana nesanatoasa, si tot am slabit. Am observat, in ultimul tp, nu la mine, la alte pers carora le-am recomandat, reactii diferite: unele au slabit la fel de repede ca si mine, dar au fost pers care fff greu slabesc. Depinde fff mult de organism. Banuiesc ca, slabirea mai lenta se datoreaza diverselor diete tinute anterior. Cred, nu spun ca este sigur. Dar eu le recomand pt efectul lor, nu bag mana in foc ca sunt si ff sanatoase, dar pana la urma ce este sanatos in ziua de azi, nici macar aerul pe care il respiram.....
angy8
Postat pe 14 Februarie 2009 14:54
De la: angy8, la data 2009-02-14 14:54:46
De la: ingerash_rebel23, la data 2009-02-10 19:28:19nu te supara...ai tinut un regim daca ai luat pastilele alea....eu am incercat cu ceaiuri sa slabesc...si nu am reusit...

Nu am tinut nici un regim, dar acele pastile iti ia pofta de mancare. In felul acesta poti avea fara probleme grija sa mananci alimente sanatoase. Dar sa sti ca eu, am mancat si dulciuri, prajeli, hrana nesanatoasa, si tot am slabit. Am observat, in ultimul tp, nu la mine, la alte pers carora le-am recomandat, reactii diferite: unele au slabit la fel de repede ca si mine, dar au fost pers care fff greu slabesc. Depinde fff mult de organism. Banuiesc ca, slabirea mai lenta se datoreaza diverselor diete tinute anterior. Cred, nu spun ca este sigur. Dar eu le recomand pt efectul lor, nu bag mana in foc ca sunt si ff sanatoase, dar pana la urma ce este sanatos in ziua de azi, nici macar aerul pe care il respiram.....

Angy8, nu mai spune prostii, nu ai habar, ca doar nu esti dietetician sau nutritionist, vezi sa nu omori pe careva si ajungi direct in puscarie.

Postat pe 15 Februarie 2009 10:12

Angy8, nu mai spune prostii, nu ai habar, ca doar nu esti dietetician sau nutritionist, vezi sa nu omori pe careva si ajungi direct in puscarie.[/quote]

DOMNULE ROCO, in primul rand nu imi cunosti profesia, pot fi sau nu" dietetician sau nutritionist". Dar nu asta este problema. Eu nu oblig pe nimeni sa ia acele pastile, ci doar le-am recomandat. NU PRODUC SI NICI NU VAND ACESTE PASTILE; NU FAC RECLAMA MASCATA.....deci nu am cum " sa omor pe careva si sa ajung direct la puscarie". Nu ajung altii acolo si as ajunge eu pt o recomandare !!?
Sti vb:" daca taceai filozof ramaneai", iti vine ca o manusa D -le Roco.
Mai bine ai lasa doar doamnele pe un astfel de forum. SAU poate nu iti cunosti "inclinatiile".
Si inca odata sa intelegi ca NU PRODUC SI NICI NU VAND ACESTE PASTILE; NU FAC RECLAMA MASCATA.
Sper sa nu mai faci comentarii aiurea.
angy8
Postat pe 16 Februarie 2009 00:12
Pt a slabi puteti f bine sa incercati o dieta sanatoasa imbinata cu exercitii fizice...voi ce vreti ? sa bagati in voi toate prostiile si sa si slabiti cu niste pastile/pilule controversate ?

Eu am niste probleme de sanatate, am tendinte de ingrasare, si uite ca ma mentin f bine, trebuie sa mai slabesc vreo 5 kg, insa in niciun caz nu apelez la toate prostiile.

Postat pe 16 Februarie 2009 01:08
De la: Georgia99, la data 2009-02-16 01:08:15Pt a slabi puteti f bine sa incercati o dieta sanatoasa imbinata cu exercitii fizice...voi ce vreti ? sa bagati in voi toate prostiile si sa si slabiti cu niste pastile/pilule controversate ?

Eu am niste probleme de sanatate, am tendinte de ingrasare, si uite ca ma mentin f bine, trebuie sa mai slabesc vreo 5 kg, insa in niciun caz nu apelez la toate prostiile.

Asta-i intrebarea care ma munceste frate si pe mine (cred ca am mai si scris-o): voi vreti sa slabiti un pic ca sa "faceti loc" sa bagati cate un vagon "de dulciuri si prajeli" in voi dupa aceea? Sa fii slab e un stil de viata. Mananci moderat si de toate (evident, in cantitati cat mai mici carbohidrati, grasimi si dulciuri), pui la munca adiposu' si gata!
Dor_a
Postat pe 16 Februarie 2009 13:03
Oameni buni!!! Atentie mare!!! Contine INSULINA. Cititi prospectul cu atentie. Chiar daca sunteti sanatosi, nu este indicat sa luati insulina. Sharlatanii nu scriu nimic despre insulina pe site-ul lor. In plus, am dat telefon la ei si i-am intrebat in mod special ce contine formula. Raspunsul lor a fost: "contine numai plante, minerale si vitamine". Am insistat, spunandu-le ca sufar de sindromul rezistentei la insulina (se secreta mai multa insulina, invers decat la diabet). Ei mi-au raspuns ca nu are contraindicatii. Am facut comanda, am platit o groaza de bani si cand am primit coletul, surpriza. Am citit pe cutie din ce este facut. Si cum va spuneam, contine insulina. Va dati seama daca as lua 309 ca as putea face o coma?!
kudika_bobocu
Postat pe 6 Martie 2009 19:11
Oameni buni!!! Atentie mare!!! Contine INSULINA. Cititi prospectul cu atentie. Chiar daca sunteti sanatosi, nu este indicat sa luati insulina. Sharlatanii nu scriu nimic despre insulina pe site-ul lor. In plus, am dat telefon la ei si i-am intrebat in mod special ce contine formula. Raspunsul lor a fost: "contine numai plante, minerale si vitamine". Am insistat, spunandu-le ca sufar de sindromul rezistentei la insulina (se secreta mai multa insulina, invers decat la diabet). Ei mi-au raspuns ca nu are contraindicatii. Am facut comanda, am platit o groaza de bani si cand am primit coletul, surpriza. Am citit pe cutie din ce este facut. Si cum va spuneam, contine insulina. Va dati seama daca as lua 309 ca as putea face o coma?!
kudika_bobocu
Postat pe 6 Martie 2009 19:12
kudika_bobocu , cura 309 nu contine inSulina ci constine inulina . e o diferenta

priveste ca sa te convingi : Inulinele sunt un grup de oligozaharide ce conþin fructozã. Ele aparþin clasei de carbohidraþi cunoscutã sub denumirea de fructani. Se gãsesc în rãdãcinile de cicoare (Cichorium intybus) ºi Jerusalem artichokes. Sunt compuse in principal din unitãþi de fructozã cu o moleculã de glucozã terminalã, fiind o poliglucidã nereducãtoare.

Insulina este un hormon, secretat de insulele lui Langerhans, ce participã la metabolismul glucidelor. Insulina are o acþiunea antagonistã glucagonului.Insulina este un hormon, ce este compus din 2 lanþuri peptidice, formate din 20 - 30 aminoacizi, unite între ele prin 2 legãturi bisulfidice. Aceste molecule tind sã formeze dimeri în soluþie.

dai un search pe google pt restul detaliilor .

in cura 309 in primele 3 zile nu tb sa mananci oua carne si nu mai stiu exact ce ziceau acolo . dupa cele 3 zile poti reveni la carne si etc dar nu in cantitati f mari .
plus ca trebuie sa respesctati intocmai acele ore : 08.00 , 11.00 si 17.00 cand se iau prafurile si cele 2 pastile .

la unele persoane tin anumite cure de slabire , la unele nu

eu am avut 45 de kg acum un an jumtate si inaltimea de 1.60 . intrun an jumate mam ingrajat si am ajuns la 57 ( mancand numai pizza si soarma si ducliuri - sunt dependenta de ducliuri , zi de zi , deci nu ma mir )

am comandata aceasta cura de slabire . stiu ca pot slabi si altfel , dar mie lene :)) intradevar , praful acela are un gust oribil , nu stiu daca isi va afce efectul , eu sper ca da , altfel ma cert cu ei pana imi dau banii :)))))))) ca asa scrie pe site ca imi dau banii inpoi :))

kidme
Postat pe 11 Martie 2009 23:04
imi cer scuze pt greselile pe care le-am facut la scris dar mam grabit
kidme
Postat pe 11 Martie 2009 23:05
app , pt bobocu , pe toate site`urile pe care am intrat ai scris acelasi lucru despre 309 - cu insulina si am vazut ca ti-a mai zis cineva ca defapt e inulina nu inSulina . eu zic ca inainte sa mai zici ceva despre vre-un lucru , o persoana , orice , documenteaza-te mai bine . fara suparare , dar tot tu iesi aiurea din aceste lucruri . eu nu iau apararea la acest produs , 309 , dar ca idee
kidme
Postat pe 12 Martie 2009 12:49
si eu am luat cura 309 . chiar functioneaza ! am slabit 4 kg intr`0 saptamana :) merita incercat :P
kudika020297
Postat pe 3 Mai 2009 02:46
mah da unde e mah cura asta de slabit k eu ma jur dak o vad
kudika053202
Postat pe 19 Iulie 2009 12:28
Eu aveam probleme cu dulciurile si celulita, dar am luat supliment CROM am mers pe bicileta si am facut mult masaj cu Creme 55 si Creme 155 de la YON-KA Paris si rezultatele au fost spectaculoase, pe langa faptul ca miros demential! Iubesc produsele astea!
kudika055879
Postat pe 30 Iulie 2009 14:17
In timpul curei de slabire exista riscul aparitiei celulitei si a vergeturilor. Pentru a prevenii aceste neplaceri inceraca sa te masezi cu creme speciale. Iti recomand cremele IODASE. Sunt creme fabricate in Italia din ingrediente naturale. Le gasesti pe site-ul

www.creme-fitness.ro

Succes
Alexanda31
Postat pe 19 August 2009 14:43
Am citit cu interes cam tot ce ati scris in legatura cu ac cura de slabire. Sunt multe lucruri adevarate in ce scrieti dar unele sunt false. Pilulele ,,miraculoase,, au efecte imediate si efecte care le vedem mult dupa. Efectele imediate ca, greata, varsaturi , ameteli, transpiratie abundenta, senzatia ca se ridica parul pe tine, vertij nu apar la toata lumea. Sunt organisme rezistente care trec f usor peste aceste simptome, si oricum nu simptomele imediate sunt problema pt ca la acestea putem intrerupe si gata. Simptomele care apar mult dupa ce nu le mai luam , acestea tre sa ne ingrijoreze adica : caderea masiva a parului, exfolierea unghiilor , uscaciunea si imbatranirea rapida a pielii, ametelile tot mai frecvente pana la stare de lesin total, starea de nervozitate permanenta care poate duce , in cazul unui organism slab pana la dementa, aceste lucruri trebuie sa ne ingrijoreze f tare. Ceea ce este mai rau, e faptul ca treci prin toate ac stari pentru ca mai apoi sa pui la loc daca nu ai mare grija. Sper ca nu am suparat pe nimeni, dar as vrea din suflet sa stiti exact la ce sa va asteptati, eu mi-am vazut copilul distrugandu-se si credeti-ma ca nu va doriti sa treceti prin asta. Succes
69lil
Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:41
http://www.okazii.ro/catalog/38146089/CREMA-PROFESIONALA-ANTICELULITICA-ANESI.html#galerie
Inna30
Postat pe 26 Februarie 2010 17:26
serbus fetelor mi-am comandat si eu aceasta dieta de stlabire si sper sa nu fie o prostie....in timpul dietei o sa fac si fitness sper sa fie ok....va rog cele care ati folosit aceasta dieta spuneti-mi si mie daca este buna si ce rezultate ati avut ...... imi dooresc foarte mult sa sltabesc pentru ca m-am lasat de fumat...va multumesc
kudika200617
Postat pe 3 Iulie 2010 21:25
sincer acum ca mi-am comandat 309 mi s-a facut putin frica la ce comentarii am vazut aici despre el si la fel ca si kidme sunt optimista si sper sa fie bine va rog anuntati-ma si pe mine daca mai apare ceva in legatura cu 309
kudika200617
Postat pe 3 Iulie 2010 21:38
fetelor ieri am terminat cura 309 si deja vad ca functiuneaza in primu rand vreau sa va zik k eu eram inainte fo
arte pofticioasa azi nu am mancat aproape mai nimik dintr-0o data nu nu mai aveam pota de nimik....oricum o sa va tin la curent toate detaliile
kudika200617
Postat pe 18 Iulie 2010 23:59
salut am citit masajul tau as fi curiaosa ce zici despre 309?
a meritat sa incepi cura?
a avut vreun efect pt tine? astept raspunsul tua ms
kudika311368
Postat pe 3 August 2010 16:13
kudika311368
Postat pe 3 August 2010 16:14
kudika311368
Postat pe 3 August 2010 16:14
stiu anumite produsee naturale care te pot ajuta sa slabesti ,bineinteles si cu putin sport, dar macar sunt naturale si nu iti ataca organismul ...si exista si un tratament ptr celulita ..in cazul in care se formeaza in urma pierderii kilogramelor...dak te intereseaza as putea sa iti ofer mai multe detalii , pup ,
kudika312157
Postat pe 7 August 2010 00:42
Suna-ma, cauta-ma...sunt o mica MLM-ista care vand prostii...
kudika226898
Postat pe 7 August 2010 09:52
buna ;) ai urmat cura 309? si-a facut efectul? kt ai slabit? in kt timp?
kudika323947
Postat pe 1 Octombrie 2010 17:40
buna fetelor!
am incercat sa gasesc acel cont pe Facebook , al "Nataliei P." nu am gasit nici un rezultat, de unde rezulta ca povestea din prezentarene este comuna multora dintre noi, dar medicamentul miraculos e o minciuna.
Singurul mod in care am reusit sa slabesc pentru o perioada mai indelungata si fara mari eforturi a fost cand am mers la nutritionist. Mi-a spus asta ai voie sa mananci restul nu. Faci zilnic seara o plimare (mers rapid) de cel putin o jumatate de ora. M-am simtit minunat! N-am slabit repede pentru ca nici nu e sanatos, dar din prostie m-am oprit, am inceput sa mananc iarasi dulciuri si alte prostii, dupa o vreme destul de indelungata am inceput iarasi sa pun kilogramele si de atunci am fost prea lasa sa incep din nou. Dar la cate am incercat, asta a fost singurul mod care a dat rezultate pe timp lung.
Mai tin minte ca prima data cand am fost internata medicul mi-a spus ca nu exista tratamente miraculoase si ca daca te slabesc totusi iti distrug ficatul , sau cine stie mai ce. Iar cand te opresti te ingrasi la loc.
Singurul mod de a slabi e sa-ti schimbi modul de viata:hrana, miscare,VOINTA .
Succes!
ilona6411
Postat pe 17 Octombrie 2010 08:21
am tinut cura309 si nu am dat nimic jos nici macar100 de grame .e o prostie
kudika344148
Postat pe 26 Decembrie 2010 19:46
eu acuma incerc cura 309 ..sper sa dea ceva rezultate:D
kudika016105
Postat pe 13 Februarie 2011 19:18
cura 309 e o mare pacaleala, ca si multe altele
kudika382230
Postat pe 8 Aprilie 2011 18:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Tratamente testate pentru diminuarea celulitei 192 De la: kudika013041 4 Noiembrie 2014 16:57
epilarea cu zahar 24 De la: Indiana_Jones 27 Septembrie 2011 17:27
Zatul de cafea 1 De la: joy_18 8 Octombrie 2010 22:40
20 de proceduri ptr un corp armonios si sanatos 1 De la: Vanda_Jianu_1 18 August 2012 14:22
Ce parere aveti despre cremele de la plafar? 11 De la: kudika_1001641 18 Februarie 2016 10:36