Setari Cookie-uri

putin ajutor va rog

sunt nou p aici p forum, am 17 ani si vreau sa imi incep viata sexuala cu o tipa mai mare decat mine, problema este alta ;)), ma masturbez fff des,si ejacularea vine foarte repede , ce pot face ? nu vreau sa ma ,,termin'' in 5 min sa ma fac de ras mai ales k tipa nu mai este virgina d mult.....are ceva daca ma masturbez cu 1 zi inainte de a face sex? cum pot sa previn ejacularea asta asa d repede?....dupa ce ejaculez mai pot face sex in continuare? stiu k sunt stupid dar asta e :D . . . va rog daca se poate sa raspundeti serios ...fara glume si alte cele ...stiu k intrebarile sunt d copii mici dar ....
mariuscatalin
Postat pe 5 August 2008 23:56
Salut! Cu ea ai discutat depre treaba asta? Eu consider ca asa ar trebui, in mod firesc daca e mai mare decat tine si mai experimentata ar trebui sa te inteleaga si mai mult sa te ajute sa treci peste asta. Parerea mea e ca nu ar trebui sa iti faci griji, doar esti la inceput, nimeni nu e perfect si nu putem sa facem unele lucruri f bine din prima. Succes!!
cnmoha86
Postat pe 6 August 2008 01:46
nu ar trebui sa fii asa stresat,nimeni nu se pricepe de la inceput,devii mai bun o data ce capeti macar putina experienta.dc ea e mai mare a trecut prin asa ceva si te va intelege,nu ar avea nici un motiv sa rada de tine.poti sa vb k ea si sa ii spui ce te framanta.fii sigur k prima data nu vei dura nici 5 min,indiferent dc te vei masturba inainte sau nu.si nu este nici o rusine,stai putin,iti revii si poti sa o iei de la capat de cate ori vrei si iti permite instrumentul.asa k nu iti mai face atatea griji si spor la treaba
acy_mik
Postat pe 6 August 2008 12:17
experienta vine cu timpul.....ca dealtfel si puterea de a te abtine mai mult fara a te masturba sau a ejacula.....cum au spuas si celelalte fete,ar fi bine sa vorbesti cu respectiva despre asta....si e bine ca este mai mare si are ceva experienta,pentru ca e capabila sa te inteleaga......oricine poate stii,de fapt adevarul despre "prima data",dar putini vor sa inteleaga !!!......asa ca lasa emotiile la o parte (usor de spus,greu de facut!) si comunicati !!!....si o sa vezi ca o sa treci mai usor peste asta.....poate chiar fata o sa te si ajute sa capeti ceva experienta ....cum se zice,o sa-ti fie mentor !!....succes....

Postat pe 6 August 2008 12:39
mda ... trebuie sa vorbesc cu ea despre asta ...cu toate ca imi este foarte greu ..deoarece . . . nu suntem iubiti ...ci doar amici :D ..oricum mersi pentru sfaturi . . .
mariuscatalin
Postat pe 6 August 2008 18:53
As fi curioasa cum ai trecut peste hopul asta pana la urma .Ai facut-o sau nu?Spune-ne si noua cum a fost .de acum consider ca suntem confidentele tale
stylisimo
Postat pe 19 Octombrie 2008 21:28
De la: mariuscatalin, la data 2008-08-06 18:53:59mda ... trebuie sa vorbesc cu ea despre asta ...cu toate ca imi este foarte greu ..deoarece . . . nu suntem iubiti ...ci doar amici :D ..oricum mersi pentru sfaturi . . .

CUM ATI AJUNS LA CONCLUZIA CA...................ASA II POTI SPUNE SI DACA...............TOT CA AMICI SI CREDE-MA CA E MULT MAI SIMPLU DECAT CU CINEVA PE CARE O IUBESTI SI CHIAR VREI SA FACI O IMPRESIE BUNA. CE-AVEA DE PIERDUT?NU-TI VA MAI RASPUNDE LA SALUT,SI CARE-I PROBLEMA?
ana_lili36
Postat pe 19 Octombrie 2008 22:04
off ma fiule intri si u in pacat ...au ramas si deja putin tineri cuminti acu ai de gand sa te strici si u...ma fratik nu te mai tine atata de "l a b a "ca ai sa ajungi un mare l a b a g i u mai lasa sa se adune si vb cu fata aia fata in fata ca de e versata cum zici stie ea unde sa te gadile.man pe bune cand sunt atatea femei u faci bataturi in palma?hm...copile baga tare fratica ca f u t i nu f u t i vremea p u l i ii trece ......da sa nu te la prind cu malahie ca te impusc... bafta la domnisoara....
mickyyo_parintele
Postat pe 19 Octombrie 2008 22:40
De la: mariuscatalin, la data 2008-08-06 18:53:59mda ... trebuie sa vorbesc cu ea despre asta ...cu toate ca imi este foarte greu ..deoarece . . . nu suntem iubiti ...ci doar amici :D ..oricum mersi pentru sfaturi . . .

poi daca sunteti doar amici cum o sa-ti incepi viata sexuala cu ea sau amicii au relatii rexuale .........
everything_for_you
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nu stiu ce sa cred!! 5 De la: kudika317048 4 Septembrie 2010 12:12
Ati merge la un workshop pt relatii 7 De la: Leya7 26 Octombrie 2013 18:07
cand esti pregatita pentru sex? 15 De la: ilyescorina 13 Februarie 2009 20:24
...din gresala 2 De la: Barbie30_ 22 Iunie 2011 12:47
Meditazion*Transmutazion=TantrismusBlanco>SacralALCHEMY 1 De la: kudika355124 22 Ianuarie 2011 11:24