Mai multe
De la: _dulcik_, la data 2009-03-16 21:00:02De la: pamelia, la data 2009-03-16 20:51:40Femeile gemeni in general sunt niste prefacute ! Se victimizeaza si obtin totul numai jucand teatru . La fel fac si cu barbatii.Se cred perfecte.............indinspensabile........de fapt sunt niste stresante. Traiesc in lumea lor . femeia gemeni....mincinoasa ,cu doua fezte putin spus...,nici macar nu stie ce vrea,exact cum faci tu spui un lucru apoi te contrazici singura si ca sa iti dovedesc ...astept raspuns la tatuajul ala
|
||
|
ralu_zar Postat pe 12 Mai 2009 21:39 |
||
|---|---|---|
De la: ralu_zar, la data 2009-05-12 21:39:50De la: _dulcik_, la data 2009-03-16 21:00:02De la: pamelia, la data 2009-03-16 20:51:40Femeile gemeni in general sunt niste prefacute ! Se victimizeaza si obtin totul numai jucand teatru . La fel fac si cu barbatii.Se cred perfecte.............indinspensabile........de fapt sunt niste stresante. Traiesc in lumea lor . ala cu tatuaju' nu'i singurul in care se contrazice singura
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 12 Mai 2009 22:08 |
||
| Buna! | ||
|
|
||
|
Cassey Postat pe 13 Mai 2009 16:39 |
||
De la: R3dAng3l, la data 2009-05-12 08:29:35 mai taci laudaroaso:)) prietena mea e gemeni si uneori imi vine s-o dau cu "capul de coltul mesei" ...dar tot mi e draga.
|
||
|
scorpia_S Postat pe 14 Mai 2009 21:49 |
||
nu sunt laudaroasa si eram sigura ca ti draga asa suntem noi scoatem oamenii din pepeni dar de aia tot bne ihbesc
|
||
|
R3dAng3l Postat pe 11 Iunie 2009 11:55 |
||
GEAMANA ???..........SUPER-OFERTA..........TOTUL INTR-UNA !!!..........
|
||
|
etta Postat pe 11 Iunie 2009 21:41 |
||
De la: etta, la data 2009-06-11 21:41:30GEAMANA ???..........SUPER-OFERTA..........TOTUL INTR-UNA !!!.......... asa este...un harem intr-o singura persoana.
|
||
|
dana_mv Postat pe 11 Iunie 2009 22:19 |
||
De la: dan_70, la data 2008-08-28 14:36:44Am avut in viata o femeie geamana.Era o frumusete rapitoare,senzuala,calda,...tot ce vrei de la o femeie.Dar s-a plictisit .A plecat. Mi-a frant inima.Dar am fost atat de fercit!!!!!!!!!Incat chiar daca sufar nu-mi pare rau. ESTI UN DRAGUT ......SI SURATELE MELE GEMENE CRED CA SINT IN ASEMTINENTUL MEU........TE IUBIM |
||
|
gabriela67 Postat pe 12 Iunie 2009 12:22 |
||
da asa este te iubim pentru ca ne apreciazi
|
||
|
R3dAng3l Postat pe 29 Iunie 2009 08:47 |
||
| sunt in zodia pesti, deci nu sunt "peste"...desii nu cred in horoscop sau mai bine zis in subiectivitatea interpretarii lui am cautat acest subiect din curiozitate...aprob toate calitatile pozitive enumerate de voi si le gasesc intr-o mare masura la geamana mea...pe cele negative nu le vad :)...cat despre gemenele pe care le-am cunoscut daca ar fi sa le caracterizez ar fi asa: aerul este mai prospat in preajma lor...stiu de sansele(astrale) sa o iau pe coaja :), nu ma sperie..sa fiti iubite | ||
|
pestele Postat pe 28 Ianuarie 2010 12:18 |
||
| sincer e cea mai buna zodie ..... | ||
|
manna Postat pe 29 Ianuarie 2010 10:01 |
||
De la: M1dnight, la data 2008-08-20 13:14:05 |
||
|
kristya Postat pe 29 Ianuarie 2010 13:31 |
||
Bravo, ce pot sa spun e k ma regasesc si nici nu stiu ce as mai putea adauga, cam asta este femeia gemeni
|
||
|
kristya Postat pe 29 Ianuarie 2010 13:34 |
||
De la: kristya, la data 2010-01-29 13:31:07De la: M1dnight, la data 2008-08-20 13:14:05 SI EU MA REGASESC IN RANDURILE TALE! |
||
|
gabriela67 Postat pe 29 Ianuarie 2010 16:58 |
||
De la: mihaela24, la data 2008-08-15 12:30:55si eu sunt geamana, ca sa spun asa. iti mentionez asta pt ca cereai o parere, iar a mea, desigur, poate fi subiectiva. deci....... cred ca suntem deosebit de inteligente (asta spun si statisticile IQ, ca este, alaturi de zodia capricornului, cea mai \"inteligenta\" zodie), cu instincte deosebit de puternice (incepand cu cel matern si terminand cu ...cel sexual), senzuale, sincere si spontane. te regasesti? dar avem si o serie de defecte, cu care, eu cel putin, avem de furca. suntem superficiale in relatiile de cuplu (si aici e mult de discutat.... eu, cel putin, nu sunt o superficiala la modul concret al cuvantului, dar daca nu gasesc in partener ceea ce caut, nu-mi bat capul prea mult si nu tin cu dintii de acel partener). In plus, nu avem rabdare, asta chiar deloc, cel putin eu. Avem tenacitate in a construi ceva doar atunci cand ne intereseaza in mod deosebit acel \"ceva\". Si ma refer aici la tot ce tine de un job, de o relatie sau de un anumit segment din educatia copiilor, de exemplu. Cam asta e. Sincer, eu sunt foarte mandra ca sunt nascuta in aceasta zodie. Adica de foarte multe ori (si chiar nu mai am 20 de ani...... de mult) am fost scoasa din situatii grele datorita spontaneitatii mele si a prezentei de spirit, a inteligentei, adica. Mai mult, sunt chiar multumita de faptul ca nu-mi pierd vremea cu lucruri care nu ma intereseaza, iar cand ma intereseaza ceva am resurse nelimitate, de care ma mir si eu uneori. Asa ca \"Felicitari!\" mamei tale ca te-a nascut in zodia asta. Sincer! Si eu sunt geamana , sunt mandra de zodia mea ( buna ptr mine , dar mai greu de suportat de cei din jur ) , nici eu nu mai am 20 de ani de mult rau de tot si ma regasesc in toate enumerarile tale Mihaela24, doar ca la capitolul cu consecventa in cuplu , cred ca sunt o exceptie ... , am si obosit de cand sunt casatorita Mult bine gemenelor si tuturor zodiilor !!!
|
||
|
zkz01 Postat pe 30 Ianuarie 2010 15:11 |
||
De la: kristya, la data 2010-01-29 13:31:07De la: M1dnight, la data 2008-08-20 13:14:05
|
||
|
zkz01 Postat pe 30 Ianuarie 2010 15:18 |
||
|
nu stiu ce sa zic, nu cred ca este cea mai buna zodio cum se discuta pe forum, dar ceva adevar este! sunt de viata si se plictisesc repede, sunt firi in general vesele, doar rutina de zi q zi si problemele ii fac sa se-ntristeze!iar sexual nu-i chiar asa cel putin nu la mine!isi pierd repede interesul se plictisesc la fel de pozitii, persoane, aceeasi rutina de zi q zi dc partenerul nu e inventiv deloc! si cel putin eu am iubit adevarat doar o singura data in viata asta, iar ce am trait atunci nu cred ca vou mai trai niciodata!nu cred ca ma voi mai indragosti vreodata sa iubesc c toata fiinta.. am iubit ffffffffff mult, mai mult ca orice... acum pot spune ca doar ma atasez de oameni, ma obissnuiesc cu ei doardar nu mai pot iubi!
|
||
|
pamela_simona Postat pe 30 Ianuarie 2010 16:45 |
||
si eu sunt gemeni dar nu m-am gandit pana acum sa imi iau [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/572/572810zenyqttcne.gif[/img][/url]
|
||
|
iulia069834 Postat pe 30 Ianuarie 2010 16:49 |
||
|
Femeia gemeni e una din femeile pe care probabil le-ai putea incadra linistit la femeia fatala. Si frumoasa si inteligenta si putin ascunsa si uite asa avem cate putin din toate. Citisem ca suntem considerate persoane care nu suntem foarte profunde. Ma lasi! Vreau sa ii vad pe acei multi cu care as putea sa discut despre moartea lui NERO, sau despre batalia de la Calugareni, sau despre energia nucleara, incat sa vrea pesoanele respectiva sa mai stea de vorba cu mine si dupa discutia respectiva si sa nu se simta de pe alta planeta. In schimb pot sa iti vorbesc la nivel de stire despre situatia lui Mutu,despre prostiile pe care le fac guvernanti, despre accidentul de la televizor de aseara sau despre orice am putut citi, auzi sau vedea la televizor si astfel pot avea un subiect de discutie cu multa lume cu diferite hobby-uri si placeri. Am ceva in comun. Iar asta ne face placute. E bine sa stim cate putin din toate, astfel ca nimeni sa nu fie lasat pe dinafara si probabil din aceasta motiv avem multe cunostinte. Vrei sa aprofundezi un subiect du-te la biblioteca.Vrei un prieten, atunci poti sa ma suni. Asa ca fiti mandre ca v-ati nascut in aceasta zodie. |
||
|
Shelly11 Postat pe 31 Ianuarie 2010 18:23 |
||
De la: Shelly11, la data 2010-01-31 18:23:55Femeia gemeni e una din femeile pe care probabil le-ai putea incadra linistit la femeia fatala. Si frumoasa si inteligenta si putin ascunsa si uite asa avem cate putin din toate. asta da profunzime! |
||
|
Lucia38 Postat pe 31 Ianuarie 2010 18:26 |
||
De la: gina37, la data 2008-12-16 16:51:46Cine a descris femeia gemeni a facut-o cu profesionalism. Are mare dreptate. Eu m-am regasit in aceasta descriere.:)))) ce sa mai zic tickle? mi-ai facut profilul psihologic?:)))) |
||
|
Animaa Postat pe 31 Ianuarie 2010 19:18 |
||
| Aceasta zodie este cea mai complexa. Difera o persoana de alta pana la 180 grade.Felicitari este o zodie buna. Esti dificila, comunicativa,pasionala, adaptabila la nou, intotdeauna vrei ceva nou etc. | ||
|
blacky25 Postat pe 4 Februarie 2010 10:42 |
||
fetelor...si eu sunt GEMENI si chiar sunt mandra de asta...si eu as vrea ca atunci cand voi face un copil sa fac in asa fel sa se nasca in aceasta zodie...pentru ca este cea mai buna zodie dupa parerea mea...aceasta zodie are toate calitatile care ii ofera posibilitatea sa traiasca la maxim...stie saprofite de fiecare moment...iar femeia gemeni este foarte vesela...cand este suparata nu trebuie sa o ajute cineva sa ii treaca supararea...pentru ca are puterea de a se autoconvinge ca are lucruri mai bune de facut...cel putin asa sunt eu...si eu nu sunt isterica si nici razbunatoare...dincontra...eu ma razbun prin faptul ca nu dau atentie celui care m-a suparat....prin indiferenta...deci femeia gemeni este in cap de lista la cele mai frumoase zodii....sunt frumoase...desi nu asta este cel mai important...sunt istete...nu neaparat inteligente...dar stiu sa isi foloseasca cunostintele care le au fix atunci cand le trebuie...dar in orice caz nu suntem proaste...ca totusi...verbul nostru caracteristic este "a gandi" nu?
|
||
|
argint_viu Postat pe 20 Februarie 2010 11:27 |
||
De la: anonima1, la data 2010-02-20 11:27:46fetelor...si eu sunt GEMENI si chiar sunt mandra de asta...si eu as vrea ca atunci cand voi face un copil sa fac in asa fel sa se nasca in aceasta zodie...pentru ca este cea mai buna zodie dupa parerea mea...aceasta zodie are toate calitatile care ii ofera posibilitatea sa traiasca la maxim...stie saprofite de fiecare moment...iar femeia gemeni este foarte vesela...cand este suparata nu trebuie sa o ajute cineva sa ii treaca supararea...pentru ca are puterea de a se autoconvinge ca are lucruri mai bune de facut...cel putin asa sunt eu...si eu nu sunt isterica si nici razbunatoare...dincontra...eu ma razbun prin faptul ca nu dau atentie celui care m-a suparat....prin indiferenta...deci femeia gemeni este in cap de lista la cele mai frumoase zodii....sunt frumoase...desi nu asta este cel mai important...sunt istete...nu neaparat inteligente...dar stiu sa isi foloseasca cunostintele care le au fix atunci cand le trebuie...dar in orice caz nu suntem proaste...ca totusi...verbul nostru caracteristic este "a gandi" nu? ... mare e gradina ta Doamne !!! ... bine ca nu vrei sa ii pui si numele - Gemenul sau Ginditorul sau Barosanul ... cu asa mama nu ma mir saracul copil ce o sa ajunga ... |
||
|
marco918 Postat pe 20 Februarie 2010 11:33 |
||
De la: marco918, la data 2010-02-20 11:33:22De la: anonima1, la data 2010-02-20 11:27:46fetelor...si eu sunt GEMENI si chiar sunt mandra de asta...si eu as vrea ca atunci cand voi face un copil sa fac in asa fel sa se nasca in aceasta zodie...pentru ca este cea mai buna zodie dupa parerea mea...aceasta zodie are toate calitatile care ii ofera posibilitatea sa traiasca la maxim...stie saprofite de fiecare moment...iar femeia gemeni este foarte vesela...cand este suparata nu trebuie sa o ajute cineva sa ii treaca supararea...pentru ca are puterea de a se autoconvinge ca are lucruri mai bune de facut...cel putin asa sunt eu...si eu nu sunt isterica si nici razbunatoare...dincontra...eu ma razbun prin faptul ca nu dau atentie celui care m-a suparat....prin indiferenta...deci femeia gemeni este in cap de lista la cele mai frumoase zodii....sunt frumoase...desi nu asta este cel mai important...sunt istete...nu neaparat inteligente...dar stiu sa isi foloseasca cunostintele care le au fix atunci cand le trebuie...dar in orice caz nu suntem proaste...ca totusi...verbul nostru caracteristic este "a gandi" nu? ![]() Demult nu am mai ras asa bine "Gemenul" |
||
|
Miss_Stardust Postat pe 20 Februarie 2010 17:35 |
||
|
E o diferenþã mare între unii gemeni, pentru cã gemenii sunt singura zodie în care partea "bunã" ºi partea "rea" a zodiacului sunt net diferenþiate, în sensul cã sunt gemeni care au majoritatea calitãþilor zodiei ºi sunt gemeni care au majoritatea defectelor. La celelalte zodii, se amestecã defectele cu calitãþile, la noi, nu e aºa. Da aceea, suntem diferiþi în cadrul zodiei. Apoi mai este ascendentul ereditatea, mediul, educaþia. Toþi aceºti factori, cumulaþi, ne fac sã nu fim chiar "gemeni" unul cu altul. În mare, însã, toþi sau toate suntem la fel. Inteligenþi, curioºi, capabili de a ieºi din orice impas, adaptabili, volubili, cu inflaþie de idei ºi de dorinþe. Din pãcate, femeile gemeni nu prea îºi gãsesc iubirea idealã, pentru cã sunt foarte exigente. Ceea ce vor ele nu prea se mai gãseºte în lumea aceasta. Vor sã fie ºi libere ºi iubite, sã se simtã protejate, în siguranþã lângã omul iubit, care nu trebuie sã fie deloc plictisitor, cicãlitor, incult ºi fãrã simþul umorului. Multe fete sau femei din zodia gemeni se simt sau chiar sunt ca niºte prinþese. de cele mai multe ori lipseºte prinþul. |
||
|
intel1anima Postat pe 18 Iulie 2010 10:02 |
||
|
Nu stiu daca are vreo relevanta, nici macar nu stiu daca imi voi primi vreun raspuns... doar ce am realizat k in perioada decembrie-ianuarie am intalnit foarte multe persoane care au zodia gemeni, persoane de sex feminin... eu fiind tot in zodia gemenilor, stiu k nu are relevanta prea mare totusi mi se pare foarte bizar din moment ce aceste cunostinte s-au produs ocazional si cu toate am ramas prietena(ele intre ele necunoscandu-se deci total random)...si bizar e faptul k pana in aceasta perioada nu cunoscusem or daca cunoscusem nu legasem vreo prietenie cu o femeie gemeni ... Ce m-a mai frapat a fost faptul k ... ok o sa fie chair naspa sa zic asta... faptul k toate s-au despartit de prieteni...adik ...toate am fost parasite presupun... e aiurea stiu... dar cand nu ai ce face pui intrebari fara rost...ceea ce fac eu acum.. Intrebarea mea totusi e... stie cineva ceva...adik are vreo relevanta faptul asta(cu detaliile de mai sus)... adik nuj stiu k totul se intampla cu un scop....incerc doar sa vad dak e vreun scop in asta... Multumesc si scuzati-mi stangacia... |
||
|
Ellie Postat pe 26 Ianuarie 2011 19:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| capricorn - capricorn | 4 | De la: witchy 30 Iulie 2009 16:06 |
| compatibilitate zodii | 1 | De la: paty_15 27 Decembrie 2009 13:38 |
| Femei sagetator - barbatul capricorn | 3 | De la: kudika502147 8 Decembrie 2012 11:57 |
|
|
||
| eu feciora ,ea fecioara | 5 | De la: Lady_Gaga9 19 Octombrie 2009 15:11 |
| sa merg cu el la mare? | 128 | De la: Deeliaaaa 21 August 2011 17:28 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.