Setari Cookie-uri

Femeia GEMENI???

Femeile gemeni evoluate sunt foarte inteligente, sunt extraordinare ºi meritã mult de la aceastã viaþã. Din pãcate, ele îºi doresc prea mult ceea ce li se cuvine, iar dacã nu au noroc sunt distruse..

Postat pe 14 Februarie 2009 01:20
Buna,
In acesta zodie sunt nascute 2 pers foarte importante pt mn: mama si fratele meu.
Sa fiu sincera sunt atat de diferiti: pt mama familia e totul,in special copii,pt noi ar fi in stare de orice sacrificiu.Este f inteligenta si un adevarat exemplu de urmat.ma mandresc f mult cu mama mea care este un inger.
In schimb frate-miu este...cum sa zik...putin mai superficial...adik putin mai mult...pt el minciuna este un mod de a trai..este tipul de persoana egoista care nu prea stie ce e sacrificiul.nu prea este legat de familie, ce ciudat fata de celalalt geaman din famile care este reprez de MAMA pt care fam este totul.
cam controversata situatie..dar f adevarata...doi gemeni total diferiti: unul devotat si integru,inteligent,sincer si familist convins...celalalt...pai sa zik putin cam distant si nesincer,putin fals ...in lumea lui....

Postat pe 14 Februarie 2009 18:25
Apropo,de femeia gemeni-(si eu sunt in zodia gemenilor si sunt femeie).Nu este adevarat,ca toti-toate,din zodia gemenilor sunt superficiali in dragoste! Eu cred ca depinde si de educatie,si de ascendent.Ca exista o anumita superficialitate,este adevarat,dar in timp ne si maturizam,si daca o femeie gemeni iubeste,va face tot posibilul sa pastreze langa ea barbatul,iubit.Problema este,ca si comportamentul unei femei,din aceasta zodie,depinde si de partener.Daca,el nu ii da o anumita siguranta,in acea relatie,atunci si ea,va schimba directia,spre alta persoana,de teama ca sa nu sufere.Ca este inteligenta,are personalitate este adevarat,dar putem spune si ca suntem femeia cameleon,multe dintre noi,sunt chiar frumoase-dragute,pot spune chiar si sufleteste,dupa cum spuneam depinde si de anturaj,imprejurari,situatii.Ceea ce ii pace unei femei geaman,este -sa fie curtata,admirata,adulata,probabil exista o doza de narcisism,dar nimeni nu este perfect! Ii pace sa filtreze,dar asta nu inseamna,ca va va insela.Totul depinde de cat este iubita si sa i se demonstreze prin fapte,tot timpul ii place sa aiba dovezi de iubire,cu toate ca pana la varsta de 30 ani,sa zicem in prima tinerete,nu cauta neaparat pe cineva stabil,sau sa o sufoce,caci totodata suntem semn de aer,si ne place sa ni se acorde libertate,de fapt si dupa varsta de 30 de ani,acum depinde de ce are fiecare in gand si ceea ce vrea de la viata.Daca vrea aventuri,aventuri o sa aiba,dar daca se va stabiliza intr-o relatie,vai de cel ce o va insela,deoarece are un simt f.dezvotat,putem spune,casi intuitia este puternica.Ne pace curatenia,barbatii,curati,pedanti,si care tot timpul sa o incite,sa-i atate curiozitatea,si sa aiba si o doza de mister,asa ii mentii interesul viu,de a se gandi tot timpul la tine...deci suntem,frumoase,destepte,sexy,erotice,mamici,de toate intr-o singura persoana,Super nu-i asa!!!
xena_a
Postat pe 14 Februarie 2009 19:50
Te contrazic-ca gemenele sunt cele mai rele..Rele sunt daca sunt provocate.Daca nu are nimeni nimic,cu persoana lor,nici ele nu au treaba cu nimeni.Cel putin asa sunt eu,ca sunt tot geamana,am peste 30 ani,si nu sunt isterica! Cu nervii,poate fi orice persoana din orice zodie.Aici e vorba despre caracter si personalitate.Isterica poate fi o persoana si datorita greutatilor vietii,deprimarii,problemeor de orce tip!
xena_a
Postat pe 14 Februarie 2009 21:07
De la: danyarmand, la data 2009-02-14 19:50:42Apropo,de femeia gemeni-(si eu sunt in zodia gemenilor si sunt femeie).Nu este adevarat,ca toti-toate,din zodia gemenilor sunt superficiali in dragoste! Eu cred ca depinde si de educatie,si de ascendent.Ca exista o anumita superficialitate,este adevarat,dar in timp ne si maturizam,si daca o femeie gemeni iubeste,va face tot posibilul sa pastreze langa ea barbatul,iubit.Problema este,ca si comportamentul unei femei,din aceasta zodie,depinde si de partener.Daca,el nu ii da o anumita siguranta,in acea relatie,atunci si ea,va schimba directia,spre alta persoana,de teama ca sa nu sufere.Ca este inteligenta,are personalitate este adevarat,dar putem spune si ca suntem femeia cameleon,multe dintre noi,sunt chiar frumoase-dragute,pot spune chiar si sufleteste,dupa cum spuneam depinde si de anturaj,imprejurari,situatii.Ceea ce ii pace unei femei geaman,este -sa fie curtata,admirata,adulata,probabil exista o doza de narcisism,dar nimeni nu este perfect! Ii pace sa filtreze,dar asta nu inseamna,ca va va insela.Totul depinde de cat este iubita si sa i se demonstreze prin fapte,tot timpul ii place sa aiba dovezi de iubire,cu toate ca pana la varsta de 30 ani,sa zicem in prima tinerete,nu cauta neaparat pe cineva stabil,sau sa o sufoce,caci totodata suntem semn de aer,si ne place sa ni se acorde libertate,de fapt si dupa varsta de 30 de ani,acum depinde de ce are fiecare in gand si ceea ce vrea de la viata.Daca vrea aventuri,aventuri o sa aiba,dar daca se va stabiliza intr-o relatie,vai de cel ce o va insela,deoarece are un simt f.dezvotat,putem spune,casi intuitia este puternica.Ne pace curatenia,barbatii,curati,pedanti,si care tot timpul sa o incite,sa-i atate curiozitatea,si sa aiba si o doza de mister,asa ii mentii interesul viu,de a se gandi tot timpul la tine...deci suntem,frumoase,destepte,sexy,erotice,mamici,de toate intr-o singura persoana,Super nu-i asa!!!
xena_a
Postat pe 14 Februarie 2009 21:13
si eu sunt geamana,gemeni parerea mea sunt doua persoane intruna
kudika002199
Postat pe 12 Martie 2009 14:14
De la: kudika002199, la data 2009-03-12 14:14:26si eu sunt geamana,gemeni parerea mea sunt doua persoane intruna

la super-oferta !!! Sa fie Primit !!! Amin !!!
__LL__
Postat pe 12 Martie 2009 14:16
Asa e, superficiali si razbunatori..
scorpia_S
Postat pe 16 Martie 2009 08:18
De la: kudika002199, la data 2009-03-12 14:14:26si eu sunt geamana,gemeni parerea mea sunt doua persoane intruna

Eu cred ca sunt vre-o 50 intr-una.Un fel de Kinder cu surprize al viitorului.
VisareInVant
Postat pe 16 Martie 2009 08:21
si eu sunt in zodia gemeni. O ZODIE SUPER !
aiozaiurg
Postat pe 16 Martie 2009 09:48
De la: scorpia_S, la data 2009-03-16 08:18:14Asa e, superficiali si razbunatori..

da ma asa este!!! iti spun eu ca si eu sunt in gemeni
coffeeta
Postat pe 16 Martie 2009 09:50
si eu tot gemenii sunt... gemenii sunt persoane incapatanate, poate cateodata si egoiste... dar oricum ascultatoare, ajutatoare... luam o decizie destul de usor... trecem de la o stare la alta usor...
_dulcik_
Postat pe 16 Martie 2009 12:48
Am citit tot ce ati scris aici despre Gemeni,pentru ca tot Geamana sunt si eu si ma mandresc cu asta,de parca as fi singura.Ma regasesc in toate caracteristicile voastre(pozitive,bineinteles)Am redescoperit chiar unele trasaturi de caracter de care uitasem.Dar,noi suntem ca pasarea Phoenix,inviem,orice-ar fi.Un optimism frate cu prostia,de care n-am mai auzit.O putere si un spirit cum la altii nu gasesti.Dar cel mai important la femeile Gemeni e frumusetea,feminitatea si intuitia.Daca intalniti femei Gemeni cu defecte majore,astea nu sunt Gemene,sunt niste persoane frustrate,care fac parte din toate zodiile.
valyusha
Postat pe 16 Martie 2009 14:44
Femeile gemeni in general sunt niste prefacute ! Se victimizeaza si obtin totul numai jucand teatru . La fel fac si cu barbatii.Se cred perfecte.............indinspensabile........de fapt sunt niste stresante. Traiesc in lumea lor .
pamelia
Postat pe 16 Martie 2009 20:51
De la: pamelia, la data 2009-03-16 20:51:40Femeile gemeni in general sunt niste prefacute ! Se victimizeaza si obtin totul numai jucand teatru . La fel fac si cu barbatii.Se cred perfecte.............indinspensabile........de fapt sunt niste stresante. Traiesc in lumea lor .

te inseli amarnic draga mea... daca ai intalnit tu asemenea persoane asta nu inseamna ca toate sunt la fel... si sincer eu sunt gemenii si prefacuta nu`s , iar teatru nu joc... asa ca te inseli dragutza
_dulcik_
Postat pe 16 Martie 2009 21:00
Bine maaaa....:))
scorpia_S
Postat pe 17 Martie 2009 13:32
ce bine ti-ai ales pseudonimul

De la: scorpia_S, la data 2009-03-17 13:32:20Bine maaaa....:))
R3dAng3l
Postat pe 17 Martie 2009 16:45
Da, am exagerat putin......am glumit.
scorpia_S
Postat pe 18 Martie 2009 18:54
eu cred ca ai dreptate e cedinta oarba am ramas paf knd am citit ce scrie habar nu am...dar nu sunt rea nici perfecta nu is..cateodata cand ma inervez ma apuka crizele dar nu le am eu
ladyfrumusika
Postat pe 26 Aprilie 2009 15:55
De la: coffeeta, la data 2009-03-16 09:50:39
De la: scorpia_S, la data 2009-03-16 08:18:14Asa e, superficiali si razbunatori..

si obrasnice
:)
scorpia_S
Postat pe 26 Aprilie 2009 22:43
femeia gemeni este femeie cu dubla personalitate,,,,,este f frumoasa si ni stii nici o data cum sa o iei..azi e ffff trista peste o ora ff fericita...gemenii sunt cei mai tari

Postat pe 27 Aprilie 2009 13:08
V-am mai spus,sunt Geamana.Sunt mandra ca m-a nascut mama in aceasta zodie.Sunt puternica,optimista,plina de viata.Ca ziceti voi de obraznice,sau prefacute...De ce nu recunoasteti,ca fiecare dintre voi,ati fost,macar o data in viata si prefacute,si ipocrite.Dar nu....nu aveti curajul sa va uitati in ochii proprii.Probabil e prea mult praf in ei.Femeile Gemeni sun invidiate pentru calitatile pe care le poseda,dar mai ales pentru frumusete,feminitate si pofta de viata pe care le emana in jur.Dragi Gemene,haideti sa le demonstram celor frustrate din jurul nostru ca suntem cele mai tari.In tramvai,magazin,la birou...oriunde.
valyusha
Postat pe 27 Aprilie 2009 16:49
ca orice persoana are defecte si calitatii... eu despre mn ce pot sa zic da trec usor de la o stare la alta, sunt incapatanata, ambitioasa, capricioasa, ascultatoare, fidela etc... cam asta e femeia gemeni...si am multe prietene la fel
_dulcik_
Postat pe 28 Aprilie 2009 23:15
Ca sa fii o doamna....trebuie sa te nasti inca o data....cu expresii de acest gen,numai doamna nu te poti numi.Esti invidioasa?
valyusha
Postat pe 29 Aprilie 2009 10:00
asta,e doar parerea ta,scumpo....
elly_postolache
Postat pe 29 Aprilie 2009 16:06
si eu sunt tot gemeni... majoritatea oamenilor se feresc de gemeni pentru ca sunt cu doua fete... deci sunt falsi. mie imi place

Postat pe 10 Mai 2009 11:03
Oamenii din zodia gemeni adevarat ca sunt duali,dar mai sunt si alte zodii in care cei ce apartin zodiei respective sunt asa,ex.segetator.fecioara,pesti.,dar comportamentul fiecaruia mai depinde si de educatia primita sau nivelul de cultura
scrichy
Postat pe 11 Mai 2009 09:54
De la: scorpia_S, la data 2009-04-26 22:43:35
De la: coffeeta, la data 2009-03-16 09:50:39

si obrasnice
:)

cam slabutze cxomplimentele..ia mai cauta ca mai sunt
coffeeta
Postat pe 11 Mai 2009 11:58
depinde cat de tare ii ranesti eu nu sunt razbunatoare de regula dar daca cineva mi-ar rani foarte tare nush ce as face... Fostul meu m-a inselat dupa 4 ani de relatie si i-am dat un ultimatum ori eu ori ea si apoi l-am parasit si gata nu am facut nimik nu i-am zgariat masina cu cheia nu am facut nimik. m-a enervat la culme si atat si ma ranit dar nu are nici un rost sa ma razbun din chestia asta. barbati mai sunt pe lumea asta si cineva tot o sa ma iubeasca asa cum sunt in cele din urma. si nici superficiala nu sunt pentru ca imi place sa ma bucur de toate micile placeri pe care viata mi le ofera si deci in fiecare zi am un motiv sa zambesc.
R3dAng3l
Postat pe 12 Mai 2009 08:29
...cum ai ajuns la aceasta concluzie?din pozitia de subaltern
280
Postat pe 12 Mai 2009 21:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
barbatul varsator 1 De la: mmiha 29 Decembrie 2009 12:52
deci 9 De la: paris_love 16 Iulie 2009 16:53
ma ajuta si pe mn cineva?!?!?:-s 2 De la: scumpitika 15 August 2010 22:17
Ceva nemaipomenit! 15 De la: iulia069834 12 Decembrie 2009 17:12
Capricorn vs leu? 15 De la: scorpyutzza 11 Octombrie 2009 00:15