Fericirea se ascunde in mom nepremeditate!

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent Fericirea se ascunde in mom nepremeditate!: (5 din 1 vot)
 
sweetadryana Avatarul lui sweetadryana

32 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Daca te opresti pentru o secunda si te uiti inapoi, vei realiza ca cele mai frumoase clipe sunt acelea pe care nu le-ai planuit.
Cele mai savuroase amintiri sunt tocmai cele neasteptate, datorate unor evenimente petrecute pe ultima suta de metri. Cele cateva secunde inainte de pierderea trenului, vacantele cu destinatii nu prea luxoase, dar care ti-au daruit atatea portii de ras, cazaturi si rasturnari de situatie datorita carora astazi privesti cu melancolie si bucurie in urma. Intotdeauna primul lucru este Primul. Prima oara cand l-ai vazut, prima privire, primul sarut...Primul lucru este un lucru special pentru ca, oricat de planuit ar fi, nu are cum sa iasa asa cum l-ai imaginat. Ceea ce este insa ciudat sunt acele detaliile care ni se impregneza in minte. Lucruri insignifiante care, desi n-am fi crezut, isi pun amprenta asupra psihicului. Imaginile se deruleaza in fata noastra si le alegem numai pe acelea care ne spun o poveste: un loc, un gest, o vorba cu subinteles. Nu vom regreta faptul ca am mintit atunci cand nu s-ar fi cuvenit si nu vom suspina niciodata pentru ca am plans la despartire. Ci vom zambi cu melancolie si ne vom bucura pentru faptul ca am trait, ca am simtit, ca am iubit. Viata n-ar avea farmec daca nu am gusta din toate. Cu bune..cu rele..Imprevizibilul are farmecul sau.
Raporteaza abuz de limbaj
adryana
Fosta membra Kudika.ro
Ai perfecta dreptate in tot ceea ce ai spus. Imprevizibilul este farmecul vietii. Toate lucrurile mari se intampla atunci cand nu te astepti la nimic, atunci cand ai incetat sa speri, cand ai incetat sa ceri, cand ai incetat sa vrei. Sunt momente cand trebuie sa te desprinzi de tot, cand trebuie sa traiesti ce iti este dat atunci, cand trebuie sa te lasi purtat, fara sa te gandesti, fara sa astepti, fara sa calculezi. Acele momente iti aduc fericirea.
Am de foarte mult timp intr-un carnetel pe care il port mereu la mine un citat: "Acolo e fericirea! O asculti? E asemenea ecoului. O chemi? Raspunde, dar nu vine. Te duci dupa ea s-o cauti? Nu mai este...E mereu mai departe, e totdeauna dincolo si totusi in mainile tale!" Am inteles abia acum, dupa mult timp, ca atunci cand te opresti din goana dupa fericire, chiar daca stii ce te face fericit, abia atunci ea va veni.
Viata e frumoasa intr-adevar si cu bune si cu rele, daca nu am trece prin suferinte, nu am putea aprecia momentele sublime la adevarata lor valoare. De cele mai multe ori ne dam seama de adevarata insemnatate a ceea ce am avut abia atunci cand nu mai este, dar tot atunci suntem recunoscatori ca am avut sansa sa traim fericirea.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
corectttttttttt!
Raporteaza abuz de limbaj