Setari Cookie-uri

Ce parere aveti despre.........?

Buna.O intrebare am si eu... Care este parerea voastra despre prieteniile de pe net?Credeti ca sunt de durata sau doar de moment?Credeti ca prieteniile la distanta dureaza?Ma refer la faptul cand o amica de pe net este din alta localitate.Deci ce parere aveti?

Postat pe 14 August 2008 16:31
cryysa aici depinde ce fel de persoane sunt;dar mult mai bine e sa le cunosti personal;sa sti cum sunt cu adevarat,nu cum dau impresia pe net..Pa te pup si ai grija.. :

Postat pe 17 August 2008 21:50
De la: cryysa, la data 2008-08-14 16:31:09Ma refer la faptul cand o amica de pe net este din alta localitate.

E vorba despre o prietenie dintre tine ºi o altã fatã?
adicon
Postat pe 17 August 2008 22:22
ExiSta prietenii pe net shi la departare ele pot fi atit de lunga durata cit si de scurta durata asta deja depinde exclusiv de persoanele implicate in aceasta prietenie.
aleera
Postat pe 18 August 2008 14:28
Eu am o prietena ,,de pe net'' de doi ani de zile si vorbim zilnic , ma inteleg mai bine cu ea decat cu multe alte prietene reale .
Luna asta am fost impreuna la mare , cand vine ea in Bucuresti ne petrecem toate zilele impreuna .....eu zic ca exista prietenii pe net !

iris_4_ever
Postat pe 18 August 2008 14:38
Daca e vorba de amicitie,nu vad de ce nu ar dura...lumea corespondeaza de sute de ani!Daca e vorba insa sa iti gasesti marea dragoste pe internet...aici e mai cu cantec
sweetpink
Postat pe 18 August 2008 15:13
Si eu am doua prietene de pe net,ma inteleg f bine cu ele.Pot spune ca datorita netului mi-am facut prietene bune;una este chiar in orasul meu.Sper sa fim in continoare prietene!!Am si un amic tot dupa net,ne inteleg bine,vb ,glumim...ne ajutam cu ce putem..

Postat pe 20 August 2008 00:48
sall...pai...sincer...si eu mam indragostit de un baiat care e departe:(....am vb cu el un an,,,,si acu nu pot sal uit:((....

Postat pe 8 Noiembrie 2008 14:14
De la: deeaaa1, la data 2008-11-08 14:14:36sall...pai...sincer...si eu mam indragostit de un baiat care e departe:(....am vb cu el un an,,,,si acu nu pot sal uit:( ....

Postat pe 8 Noiembrie 2008 14:15
prietenia sfarseste acolo unde incepe neincrederea.eu una nu mai cred in asa ceva ...mai rarut cai mai dragut...am lasat-o cam mpole cu aceste prieteni.cand i-am propus unei prietene sa ne cunoastem si in realitate a dat inapoi ..deci....nu toate florile sunt albe precum reflecta ele pe net....
lelia_zet
Postat pe 9 Noiembrie 2008 00:22
De la: cryysa, la data 2008-08-14 16:31:09Buna.O intrebare am si eu... Care este parerea voastra despre prieteniile de pe net?Credeti ca sunt de durata sau doar de moment?Credeti ca prieteniile la distanta dureaza?Ma refer la faptul cand o amica de pe net este din alta localitate.Deci ce parere aveti?

eu am o prietena care este in Canada.ne-am cunoscut pe net acum doi ani si ceva si daca nu vb macar la trei zile suntem moarte.
ne stim pasurile una la alta cu lux de amanunte.
deci ,da,am incredere,dar depinde de persoane.
este o prietenie sincera si dezinteresata.
Alexandra09
Postat pe 17 Noiembrie 2008 14:44
Da, prieteniile la distanta pot dura, dar cum totul este relativ.......
cornelia_leia
Postat pe 17 Noiembrie 2008 14:50
dak e vb doar d amicitie...kred k merge.poti gasi in acea amik o buna confidenta......sanse mai slabe sunt knd e vb d relatie...barbat-femeie
nirvana_cukramel
Postat pe 17 Ianuarie 2009 00:24
....am o problema cu "prietenia" pe net:-..de aproximativ un an vb q un baiat pe net...knd totul a inceput intre noi eram singura,fapt kre ma ajutat sa ma atasez sh mai repede de el...dar el din kuza unor prb d sanatate destul d seriose, a tot refuzat sa ne intalnim(el fiind din alt orash)...lucru kre ma determinat k de acum 4luni sa stau q un baiat din orasul meu,cu care am o relatie destul de complexa... dar mereu mam ferit k cel dupa net sa afle d relatia asta,deoarece este golos...insa...in aceasta seara a aflat:(iar lucrul asta ma sperie pt k desi tin mai mult la cel din orashul meu,nu vreau sa renuntz nici la cel d p net...nu stiu la kre sa renuntz:( stiu e doar vina mea...dar ajutatzi'ma:-
candy_girl_tyna
Postat pe 17 Ianuarie 2009 00:37
dureazã.......mai ales daca stii cum sa comunici cu el/ea........
Pãrerea mea e ca dureaza.....shi eu am prieteni pe mess.......de multa vreme

Postat pe 8 Februarie 2009 20:45
pai... exista...de ce nu?
Cum spunea cineva inaintea mea, lumea corespondeaza de sute de ani.
DAR mai cred si ca niciodata nu au fost oamenii atat de rai. Pur si simplu, nu ii inteleg pe cei care isi iau o identitate falsa, nu ii inteleg pe cei care mint si se prefac... si pe net... Asta ma deranjeaza cel mai tare.

Si, ca sa spun si eu. Netul ma ajuta sa tin legatura cu multe persoane pe care nu le pot vedea zilnic. Slava Domnului ca exista netul si telefoanele.. altfel ar fi ingrozitor
ralukiss
Postat pe 8 Februarie 2009 20:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
linn young 1 De la: blondutza_sunshine 17 Ianuarie 2011 17:50
Ce pot asorta la un costum gri-argintiu? 16 De la: _dulcik_ 5 Martie 2009 13:18
Bijuterii inox. Sunt la moda aceste bijuterii? 2 De la: Valy90 27 Mai 2011 16:29
Rochie sau blugi de revelion? 7 De la: tzutzy66 31 Decembrie 2009 14:05
o parere va rog ? 13 De la: barbie_is_a_bitch 27 Mai 2010 16:19