Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 11:17
Ca sa iti raspund la ambele intrebari : Eu ii folosesc cu incredere

Bun venit in Romania. Fixati-va ceasul cu 50 de ani in urma. Va multumim!
Mai multe
De la: sweetadryana, la data 2008-09-09 18:27:40da am fost dezamagita si eu de anumiti prieteni si nu numai din cauza banilor ci prin faptul k erau perversi, bine k si bnu a avut rolul lui k altfel nu s eputea...insa daca stam sa ne gandim ceea c emi-a facut respectiv nu o sa mai avem in nimeni incredere...tot ce trebuie e s aavem mai multa grija pe cine alegem priten si s aii testam..dc oare merita sa aibe prritenia noastra...in rest poti avea tovarasi cu care sa te distrezi si sa iesi...fii mereu cu zambetul pe poze si pune-le ce e mai important pt tine celor pe care i consideri pritenii si nu orisicui..nu iti deschide sufletul imedia ca s aaibe posibilitatea sa te cunoasca nu mia ei...descopera si u ce fel de pers sunt si apoi dc consideri k merita...ok..dar ai grij pe cine iti faci rieten k lumea e f perversa...multa bafta!!!
De la: joana_rise, la data 2008-08-14 22:39:26Foarte multe persoane sunt pe cont propriu, nu ii opreste nimic cand vor sa-si atinga telul. Nu exista iubire, nu exista dragoste, nu exista nimic in fata lor. Traim intr-o lume in care pt multi, banii sunt pe 1 loc. Ce putem face? ne putem increde in cineva? oare chiar ne e prieten? sau ...se foloseste de noi, asa cum ar trebui si noi sa ne folosim?
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-01-16 17:39:27ioi...ce viziuni sumbre asupra prieteniei
Prieten iti este cel ce paseste alaturi de tine in viata, care te indruma, dar te si critica la nevoie, care cere sa-l "folosesti" si nu cere sa te "foloseasca" inapoi; prieten iti este cel care are mereu un gand bun pentru tine, care te place sau te iubeste in ciuda defectelor tale si care poate si vrea sa se impace cu tine dupa o cearta; prieten este cel care te primeste in inima sa, in casa sa si in familia sa.
Iar daca ai gasit un astfel de om, daca vrei sa-i fii tu prieten, trebuie sa-i intorci toate acestea inzecit. Altfel nu putem vorbi de prietenie.
Eu sunt o norocoasa si am 4 astfel de prietene, pentru care multumesc Cerului zi de zi.![]()
De la: morticia_adams, la data 2008-08-14 22:39:26Foarte multe persoane sunt pe cont propriu, nu ii opreste nimic cand vor sa-si atinga telul. Nu exista iubire, nu exista dragoste, nu exista nimic in fata lor. Traim intr-o lume in care pt multi, banii sunt pe 1 loc. Ce putem face? ne putem increde in cineva? oare chiar ne e prieten? sau ...se foloseste de noi, asa cum ar trebui si noi sa ne folosim?