Mai multe
De la: wolfy, la data 2009-01-08 19:48:59De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-08 02:26:16Draga wolfy a continua sa judeci religia musulmana doar pentru ca asa ai tu placerea asta nu te va duce nicaieri,nu ii vei opri pe musulmani sa isi iubeasca religia si nici pe cei ce se convertesc la Islam.Ati incercat si pe acel grup ''Islamul si minunatul tratament aplicat femeii'' nu ati reusit nici acolo ,ba dimpotriva a disparut ca prin miracol Pai daca ai urmari atent statisticile ,ai vedea ca multi oameni din SUA si Europa intradevar se convertesc la Islam si daca nu ma insel sint cca 1.5 miliarde de musulmani,nu vad care e problema sau ma rog tragedia-dupa caz.Si chestia cu 11 septembrie si alte atentate ce li s-au pus musulmanilor in carca sint niste pure aberatii,chiar cercetatorii americani au dovedit ca atentatele de la 9/11 au fost ''Inside Job'' sau poate nu ai urmarit Zeitgeist Partea II-III ca prima parte e o aberatie si nu are rost sa pierzi timpul.Dar daca tu in continuare o tii pe a ta nu ai decat.Nu spune nimeni ca nu sint si musulmani rai ,am fi ipocriti chiar sa spunem ca toti cei 1.5 miliarde sint niste sfinti si ingeri,fiecare padure cu uscaturile ei.Si musulmanii nu obliga pe nimeni sa le iubeasca religia,este chiar un mare pacat daca un musulman indrazneste sa ii ceara cuiva acest lucru.Fiecare e liber sa traiasca asa cum vrea,important este ca toti ne rugam la acelasi Dumnezeu, indiferent cum i-ai spune,Allah,God,Yahve.Nu cred ca voua crestinilor v-a convenit cand acel Dan Brown a scris cartea aceea mizerabila despre Iisus cum ca ar fi fost casatorit cu Maria Magdalena si ar fi avut copii cu ea.Asta este o blasfemie.Asa nici noua nu ne convine ca cineva sa il blasfemieze pe Profetul nostru ,ca ar fi fost pedofil,ca a avut 1000 de neveste etc.Daca nu stiai sint o parte din evrei carora le sunt recunascatori musulmanilor atunci cand europenii i-au subjugat si expulzat pe evrei.Musulmanii i-au luat langa ei si i-au protejat(citeste Neturei karta),stiu ca oricum este neinteresant pentru tine,dar poate interesant pentru altii.Cat despre injuraturi,nici pe mine nu ma impiedica nimeni sa ma comport cum vreau,in general jignesc oamenii de cea mai joasa speta,si in afara de asta asa cum pe voi va enerveaza musulmanii si pe mine ma enerveaza unii care arunca cu mocirla (nu noroi) in religia altcuiva.Asa cum am mai spus,si repet,nu va obliga nimeni sa ne iubiti sau sa ne agreati,ca de luat nu v-am luat nimic din ce va apartine,ca sa ne puteti judeca in asemenea mod cum o faceti de fiecare data,dar daca tot va stam in gat ,puteti sa ne ocoliti frumusel,asa cum fac oamenii inteligenti in general cand nu suporta ceva,dar vad ca tot voi ne cautati oriunde ne-am retrage,si tot voi o luati de la capat iar si iar si iar cu insultele,iar dupa aia tot musulmancele sint niste proaste si necivilizate.Poate daca nu ai observat de cand s-a creat topicul acesta nu s-au adus jigniri la adresa nimanui,aici ne comportam ca intre oameni nu ca intre animale,tocmai pentru ca asta cere Islamul,iubire si pace.Daca ati fi incercat de la bun inceput sa ne vorbiti civilizat la fel am fi facut si noi.RESPECTA SI VEI FI RESPECAT.Cam asta ar fi tot ce am avut de spus,si este ultimul meu post,ca am scris si pentru celelalte posturi care vor urma si mi-e lene sa scriu iar atata. .Numai bine iti doresc
|
||
|
s_a_w_s_a_n Postat pe 8 Ianuarie 2009 22:00 |
||
|---|---|---|
| Cred ca multele convertiri la islam se datoreaza doar femeilor in mare parte pt ca ele sunt acelea care se casatoresc cu barbati arabi si implicit se convertesc....Nu stiu...eu una nu mi-as schimba religia in care m am nascut si in care cred...Legile lor sunt diferite de ale noastre...Dar Dumnezeu este unul pt toti asa ca...nu este o tragedie convertirea asta...fiecare persoana face ce doreste,e libera si responsabila pt viata ei...Nu ar trebui ca tocmai religia sa fie motiv de cearta in lume... | ||
|
liza24_84 Postat pe 8 Ianuarie 2009 22:09 |
||
buna dimineata tuturor
|
||
|
|
||
|
Malak Postat pe 9 Ianuarie 2009 08:36 |
||
|
neatza dragilor..!! fiecare e liber sa-si aleaga religia si legile in care vrea sa traiasca .. va doresc o zi frumoasa !!
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 9 Ianuarie 2009 08:44 |
||
Buna dimineata fetelor..cafeluta e gata asa ca va astept...dau ce vreti voi numai sa nu ma lasati singura Malak bine ca aparusi intr-un final ca-ti duseram dorul Am si eu o problema in dimineata asta: tocmai ce mi-am aruncat privirea asupra unor mesaje pro si contra islam care au aparut aici in cafeneaua noastra in ultima vreme. Fratilor am si eu o intrebare pentru cei care comenteaza diverse in nestiinta de cauza: CU CE DREPT II JUDECATI VOI PE CEI DIN JUR? AVETI OARE ACEST DREPT?
|
||
|
jadore_dior Postat pe 9 Ianuarie 2009 09:37 |
||
neata jadore cat despre mesajele.....ce pot sa zic?obisnuieste-te si ignora-le . nu vor inceta niciodata pentru simplul motiv ca unii chiar nu stiu cand e cazul sa se opreasca ,dar asta e numai si numai problema lor si chiar nu e cazul sa-ti bati capul cu asa ceva. |
||
|
Malak Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:10 |
||
Neatza dragele mele........v-am cam dus lipsa pe aici.... Malak, j'adore, sawsan , liza.... pupicei.............. si un cafelosu mare ,mare Cat despre judecat draga j'adore nu cred ca vei primi un raspuns la obiect din partea lor.. Am incercat si eu si daca mi s-a raspuns a fost doar ca sa fiu jignita... unii oamenii pru si simplu isi fac un obicei din a judeca si a jigni pe ceilalti ...asa ca......... o zi buna fetelor si numai bine
|
||
|
sun_shine Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:13 |
||
aveti perfecta dreptate fetelor insa am momente cand nu ma pot abtine si simt nevoia sa ripostez...ah, ce le-as face indivizilor astora nici nu vreti sa stiti...... ...dar sa revenim la cafelosul nostru..ziceai ceva de un cafelos mare monicutz?????
|
||
|
jadore_dior Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:21 |
||
..na ca m-am ametit de tot si uitai sa va urez o zi buna si frumoasa asa ca voi...si multi pupici
|
||
|
jadore_dior Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:26 |
||
lasati cafeaua sa vina la mine la cat mi-e de somnic imi vine sa mi-o injectez in vena bine macar ca e vineri azi
|
||
|
Malak Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:27 |
||
Vine fata la amandoua cu cisterna de cafea daca e nevoie.......... ..si o multime de prajiturele tocmai bune pt cafeluta.............. |
||
|
sun_shine Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:31 |
||
la mine nu mai are efect de multa vreme chestia cu: beau cafelosul si ma trezesc...dar adorrrrrrrrrrrrrr mirosul cafelutei de dimineata
|
||
|
jadore_dior Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:39 |
||
|
Bine zici.............. nimic nu se compara cu aroma cafelei de dimineata........... |
||
|
sun_shine Postat pe 9 Ianuarie 2009 10:48 |
||
|
Asalam aleikom fetelor Am aparut si eu p-aci In ceea ce priveste convertirea ....sunt si femei si barbati care nu se convertesc pt sot/sotie...unele din fete stiu despre ce vb Sawsan si o galeata cu ceai ca sa prinzi forta pentru protestSTOP THE GENOCIDE IN GAZA! malak,monica,j'adore,stef si toti ceilalti ma bucur ca se reia activitatea pe cafenea
|
||
|
Rania7 Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:31 |
||
Rania long time no seen e o mizerie ce se intampal in Gaza,de fapt e o mizerie cand se intampla asa ceva oriunde in lume,dar din pacate astia sunt oamenii
|
||
|
Malak Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:48 |
||
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-08 22:00:32Pai daca ai urmari atent statisticile ,ai vedea ca multi oameni din SUA si Europa intradevar se convertesc la Islam si daca nu ma insel sint cca 1.5 miliarde de musulmani,nu vad care e problema sau ma rog tragedia-dupa caz.Si chestia cu 11 septembrie si alte atentate ce li s-au pus musulmanilor in carca sint niste pure aberatii,chiar cercetatorii americani au dovedit ca atentatele de la 9/11 au fost ''Inside Job'' sau poate nu ai urmarit Zeitgeist Partea II-III ca prima parte e o aberatie si nu are rost sa pierzi timpul.Dar daca tu in continuare o tii pe a ta nu ai decat. 1.In lumea asta sunt mai multi crestini decat musulmani. 2.Exista statistici care arat ca pana in anul 225 (daca imi aduc bine aminte) nu exista sansa ca musulmanii sa devina mai numerosi decat crestini, asa ca aberatiile conform carora o multime de crestini se convertesc la Islam nu sunt de luat in seama. Si repet, Europa si Sua sunt un continent respectiv o tara care au pierdut cetateni din cauza credintei altora in Allah, care sunt amenintate constant de terorismul musulman. De unde rezulta ca este imposibil sa existe convertiri in masa la Islam. A, ok, ca sunt doua-trei imbecile care se convertesc pentru banii barbatului, asta e altceva. 3. 9-11 a fost facut in numele lui Allah. Nu este nevoie sa stiu mai mult de atat. De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-08 22:00:32Nu spune nimeni ca nu sint si musulmani rai ,am fi ipocriti chiar sa spunem ca toti cei 1.5 miliarde sint niste sfinti si ingeri,fiecare padure cu uscaturile ei.Si musulmanii nu obliga pe nimeni sa le iubeasca religia,este chiar un mare pacat daca un musulman indrazneste sa ii ceara cuiva acest lucru.Fiecare e liber sa traiasca asa cum vrea,important este ca toti ne rugam la acelasi Dumnezeu, indiferent cum i-ai spune,Allah,God,Yahve.. Pe lumea asta singurii oameni care omoara in numele divinitatii sunt musulmanii, de unde rezulta ca nu trebuie considerati laolalta cu adeptii altor religii. Nu ne inchinam la acelasi Dumnezeu. Dumnezeu nu poate sa indemne in secolul intai A.D. la toleranta, iubire fata de semeni, monogamie, si in secolul 7 A.D. la violenta, ura, moarte, poligamie, bataia femeii. De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-08 22:00:32Nu cred ca voua crestinilor v-a convenit cand acel Dan Brown a scris cartea aceea mizerabila despre Iisus cum ca ar fi fost casatorit cu Maria Magdalena si ar fi avut copii cu ea.Asta este o blasfemie.Asa nici noua nu ne convine ca cineva sa il blasfemieze pe Profetul nostru ,ca ar fi fost pedofil,ca a avut 1000 de neveste etc... Nu se poate demosntra istoric ac Iisus a fost casatorit cu Maria Magdalena. In schimb orice musulman stie ca Mohamed a facut sex cu o fetita de noua ani. TE INTREB: CUM SE NUMESTE UN BARBAT CARE SE CULCA CU UN COPIL DE NOUA ANI? Din cate imi amintesc eu asa-zisul profet a avut vreo 11-12 neveste. De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-08 22:00:32Daca nu stiai sint o parte din evrei carora le sunt recunascatori musulmanilor atunci cand europenii i-au subjugat si expulzat pe evrei.Musulmanii i-au luat langa ei si i-au protejat(citeste Neturei karta),stiu ca oricum este neinteresant pentru tine,dar poate interesant pentru altii.Cat despre injuraturi,nici pe mine nu ma impiedica nimeni sa ma comport cum vreau,in general jignesc oamenii de cea mai joasa speta,si in afara de asta asa cum pe voi va enerveaza musulmanii si pe mine ma enerveaza unii care arunca cu mocirla (nu noroi) in religia altcuiva.... Injuraturile tale nu erau justificate de comportamentul oamenilor de pe topicul de care vorbim. Discutia se purta intr-un mod cat de cat civilizat si te-ai trezit tu sa injuri. Persoana de cea mai joasa speta ai fost tu. Si intre noi fie vorba, nivelul la care te cobori cand te enerveaza cineva arat cam pe unde te afli. Si stim pe unde te afli tu. Nu arunc cu "mocirla"(expresia e a arunca cu noroi, nu cu mocirla) in religia ta. Spun adevarul. Astept sa-mi spui cum se numeste un barbat care se culca cu o fetita de noua ani. De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-08 22:00:32Asa cum am mai spus,si repet,nu va obliga nimeni sa ne iubiti sau sa ne agreati,ca de luat nu v-am luat nimic din ce va apartine,ca sa ne puteti judeca in asemenea mod cum o faceti de fiecare data,dar daca tot va stam in gat ,puteti sa ne ocoliti frumusel,asa cum fac oamenii inteligenti in general cand nu suporta ceva,dar vad ca tot voi ne cautati oriunde ne-am retrage,si tot voi o luati de la capat iar si iar si iar cu insultele,iar dupa aia tot musulmancele sint niste proaste si necivilizate.Poate daca nu ai observat de cand s-a creat topicul acesta nu s-au adus jigniri la adresa nimanui,aici ne comportam ca intre oameni nu ca intre animale,tocmai pentru ca asta cere Islamul,iubire si pace.Daca ati fi incercat de la bun inceput sa ne vorbiti civilizat la fel am fi facut si noi.RESPECTA SI VEI FI RESPECAT.Cam asta ar fi tot ce am avut de spus,si este ultimul meu post,ca am scris si pentru celelalte posturi care vor urma si mi-e lene sa scriu iar atata. Draguta, eu nu am vazut niciun crestin/nicio crestina care sa vorbeasca as acum ai facut-o tu sau asa cum a facut-o elmasri care a chemat niste arabi sa ne injure. Sau cum a facut-o hasunne. Sau cum a facut-o muslima. Deci nu poti sa rostesti cuvantul "civilizat" cand vine vorba de voi. Cu mici exceptii sunteti niste salbatici. Treaba e ca voi luati drept insulte niste realitati. De ce te simti insultata ca musulmana cand iti spun ca Mohamed a fost pedofil? Nu este asta realitatea? Si oricum, pentru ceva de genul asta nu trebuie sa injuri asa cum ai facut-o tu. Comportamentul tau nu a fost justificat de nimic decat de lipsa ta de educatie si civilizatie. Nu pot sa va ocolesc fiindca mintiti si manipulati si eu nu suport treaba asta. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Ianuarie 2009 12:05 |
||
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-08 22:00:32[RESPECTA SI VEI FI RESPECAT Seriooos? Dar atunci cand tu injurai ca o femeie de strada oameni care nu te injurasera, oameni care nu s-au coborat la nivelul tau nici dupa ce i-ai insultat, se numea ca ii respectai? De la: Rania7, la data 2009-01-09 11:31:36In ceea ce priveste convertirea ....sunt si femei si barbati care nu se convertesc pt sot/sotie...unele din fete stiu despre ce vb Majoritatea strivitoare a femeilor se convertesc fiindca asa le impune viitorul sot.Cele care s-au convertit din alte motive(muslim sa zicem) nu au fost capabile sa explice violenta din Coran sau rolul inferio dta femeii. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Ianuarie 2009 12:10 |
||
| Rania, ar trebui sa stii ca o femeie musulmana nu se poate marita in afara religiei, chiar daca respectivul s-a convertit. O alta dovada de egalitate. | ||
|
Kathara Postat pe 9 Ianuarie 2009 12:17 |
||
Eu stiu asta Kathara...vorbeam de femeie/barbatii crestini/ de alta religie convertiti la islam imi cer scuze daca m-am exprimat gresit
|
||
|
Rania7 Postat pe 9 Ianuarie 2009 12:20 |
||
De la: liza24_84, la data 2009-01-08 22:09:58Cred ca multele convertiri la islam se datoreaza doar femeilor in mare parte pt ca ele sunt acelea care se casatoresc cu barbati arabi si implicit se convertesc....Nu stiu...eu una nu mi-as schimba religia in care m am nascut si in care cred...Legile lor sunt diferite de ale noastre...Dar Dumnezeu este unul pt toti asa ca...nu este o tragedie convertirea asta...fiecare persoana face ce doreste,e libera si responsabila pt viata ei...Nu ar trebui ca tocmai religia sa fie motiv de cearta in lume... are dreptate liza..
|
||
|
sweety13 Postat pe 9 Ianuarie 2009 12:20 |
||
|
dar revenind la oile noastre fara sa mai intru in polemici(nu acesta este scopul acestui topic),deoarece pana la urma fiecare cu viata si deciziile sale...care imi da si mie o cafea si ceva dulce? |
||
|
Rania7 Postat pe 9 Ianuarie 2009 12:23 |
||
| cred k atata timp cat accepti religia celorlalti si nu incerci sa ii convertesti, si ii respecti indiferent de acest aspect totul e ok. eu consider k e important k fiecare sa aleaga singur din ce religie vrea sa faca parte, sa nu fie influentat sau obligat de imprejurari...oricum, Dumnezeu e unul pt toti, iar modul in care intram in legatura cu el si obiceiurile nu conteaza atat de mult, important e sa fim oameni | ||
|
sweety13 Postat pe 9 Ianuarie 2009 12:25 |
||
Girls I need a coffee pleaseeee... Where are you?
|
||
|
Rania7 Postat pe 9 Ianuarie 2009 13:56 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-09 13:56:06Girls I need a coffee pleaseeee... Rania uite o cafelutzaaaaaaaaaaaaa mareeeeeeeeee din partea mea
|
||
|
alexalice Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:37 |
||
| poate traiesc intr-o lume ideala dar tare mi-as dori sa ne putem intelege cu totii no matter on religion skin colour or nationality.cu totii suntem oameni si exista UN SIGUR DUMNEZEU pentru toata lumea. | ||
|
alexalice Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:44 |
||
| no matter of(scuze) | ||
|
alexalice Postat pe 9 Ianuarie 2009 14:46 |
||
Shukran alice
|
||
|
Rania7 Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:44 |
||
iar stati la cafele fetelor ? Rania , alexandra sau alice(cum preferi)
|
||
|
Malak Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:47 |
||
|
||
|
adelinade Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:49 |
||
ne-ai prins malak poti sa ne dai si tu o tigara ceva sau o prajiturica
|
||
|
Rania7 Postat pe 9 Ianuarie 2009 15:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cistita | 5 | De la: d_soara_Criss 21 August 2009 10:10 |
| baietii | 21 | De la: copacelul 29 Mai 2009 22:53 |
| Intamplari penibile din viata noastra | 16 | De la: roxyjustus 10 Martie 2013 18:23 |
|
|
||
| NU RATA , DEVINO PARTENER TRUST COMMUNITY SI VEI FI F BINE PLATIT + PREMIII MARI ...INSCRIERE GRATUITA !!! | 1 | De la: dana92 1 Februarie 2010 16:18 |
| Relaxare in fata pc ului | 6 | De la: Full_Metal_Jacket 29 Martie 2010 21:53 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.