Mai multe
| ne cunoastem de 5 ani de un an suntem impreuna ma rog facem naveta turcia romania...in decembrie m-a cerut mi-a cunoscut familia si eu de a lui.familia lui m-a placut insa isi fac griji in privinta religiei eu nu as vrea sa mi-o schimb insa ei mi-au zis sa ma gandesc la asta ptr a nu exista conflicte intre noi 2 in viitor.il iubesc dar nu stiu cum sa fac sa fie bine.el mi-a zis ca nu e nici o problema daca vreau sa-mi pastrez religia.m-as putea adapta pastrandu-mi religia? | ||
|
alexalice Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:25 |
||
|---|---|---|
sunt fff multe de spus alexa...si depinde de la tara la tara...avand in vedere ca prietenul tau este turc sandra ar fi in masura sa te sfatuiasca...chiar nu prea am multe informatii despre situatia femeii in turcia si traditiile turcesti
|
||
|
Rania7 Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:26 |
||
De la: jadore_dior, la data 2009-01-09 16:29:11 :..ASTFEL DE PERSOANE CARE NE TULBURA LINISTEA AR TREBUI IGNORATE...ASA CA HAIDETI SA NU LE MAI DAM APA LA MOARA, ORICUM ESTE CLAR CA AU O PROBLEMA: Cred ca cele care ignora adevarul au problema cea mai mare. De la: jadore_dior, la data 2009-01-09 16:39:51 :m-a cam saturat sa-si dea fiecare cu parerea in nestiinta de cauza si sa intervina asa in discutiile noastre ca musca-n lapte.: Eu nu-mi dau cu parerea in nestiinta de cauza. Poate ar fi cazul s agasesti o replica mai inteligenta decat asta. Intre timp, poate ma lamuresti tu cum se numeste un barbat care se culca cu o fetita de noua ani. Nu de alta, dar de-acum incolo as vrea sa vorbesc in cunostinta de cauza. |
||
|
|
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:27 |
||
De la: jadore_dior, la data 2009-01-09 17:22:41 in regula jadore dior.merci pentru sfat am sa-l urmez.insa cum fac sa trimit un mesaj privat ??? |
||
|
alexalice Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:27 |
||
alexa, pot s ate intreb de unde din turcia este prietenul tau? pentru ca musulmanii din turcia sunt diferiti de cei din tarile arabe...iar turcia la randul ei este o tara mare, si depinde foarte mult si zone din care provine prietenul tau...
|
||
|
jadore_dior Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:29 |
||
te-ai putea adapta,dar este foarte greu mai ales daca te-ai muta in turcia....si eu sunt de parere ca vor aparea discutii intre voi daca veti avea religii diferite
|
||
|
Rania7 Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:29 |
||
| merci rania.mai intai ar trebui sa descopar cum e cu mesajul privat | ||
|
alexalice Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:31 |
||
De la: alexalice, la data 2009-01-09 17:25:26ne cunoastem de 5 ani de un an suntem impreuna ma rog facem naveta turcia romania...in decembrie m-a cerut mi-a cunoscut familia si eu de a lui.familia lui m-a placut insa isi fac griji in privinta religiei eu nu as vrea sa mi-o schimb insa ei mi-au zis sa ma gandesc la asta ptr a nu exista conflicte intre noi 2 in viitor.il iubesc dar nu stiu cum sa fac sa fie bine.el mi-a zis ca nu e nici o problema daca vreau sa-mi pastrez religia.m-as putea adapta pastrandu-mi religia? Dar nu te-ai gandit vreodata ca el ar putea sa-si schimbe religia pentru tine? |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:32 |
||
am ras cu lacrimi: EU NU AM IGNORAT SI NU IGNOR ADEVARUL...NU AM AFIRMAT ASTA, ASA CA TE ROG SA MAI CITESTI INCA O DATA MESAJUL MEU, PENTRU CA SE PARE CA DEGEABA MI-AI DAT COPY PASTE.... FIECARE DINTRE NOI ARE UN BAGAJ DE CUNOSTINTE, MINIM SAU MAXIM ASTA NE PRIVESTE PE FIECARE IN PARTE NU ESTE PROBLEMA NIMANUI SI CU ATAT MAI MULT PROBLEMA TA.. Noi discutam linistite si niciodata nu au existat astfel de discutii intre noi si asa vrem sa fie si de acum inainte..atata tot.... ATATA TIMP CAT NOI NU DERANJAM PE NIMENI AVEM PRETENTIA SA NU FIM DERANJATE. SI ACUM CU TOT RESPECTUL, DACA AI UN MINIMUM DE BUN SIMT SI RESPECT PENTRU CEI DIN JUR, TE-AS RUGA FRUMOS SA PASTREZI ASTFEL DE COMENTARII PENTRU TINE!!! o SEARA BUNA
|
||
|
jadore_dior Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:34 |
||
i've told you that a fight will begin....
|
||
|
Rania7 Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:37 |
||
| e din izmit.insa vom locui in istanbul.rania nu stiu ce sa zic momentan pare impacat cu situatia | ||
|
alexalice Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:37 |
||
momentan nu esti casatorita cu el...si nu locuiesti cu el in fiecare minut ...cand se va intampla asta o sa se schimbe multe...oricum nu-ti recomand sa te convertesti fortata de imprejurari...islamul pentru a-l putea accepta si practica asa cum se cuvine trebuie sa-l vrei din initiativa proprie
|
||
|
Rania7 Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:41 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-09 13:56:06Girls I need a coffee pleaseeee... vine fata cu cafelosuuuuuuuu................ prajiturici vrei???????????// |
||
|
sun_shine Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:41 |
||
vreau monica praji ca toata ziua am salivat... de cafelos e cam tarziu prefer un ceai ceva ce-ti face piticotul?
|
||
|
Rania7 Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:43 |
||
| el nu mi-a cerut sa-mi schimb religia si nici eu nu vreau ca el sa si-o schimbe.am inchis subiectul ca sa nu se supere nimeni.fetelor cafelutzele sunt din partea mea.bon apetit. | ||
|
alexalice Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:43 |
||
| asa este rania.oricum nu as putea pentru ca in inima mea nu ar avea acelasi loc.adica doar de fatada nu are rost daca nu crezi cu adevarat. | ||
|
alexalice Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:47 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-09 17:43:07vreau monica praji ca toata ziua am salivat... un ceiut atunci........... ubi al meu a adus un cei super din turcia....... ... iar piticotul................offfffffffffffff...imi scoate pri albiiiiiiii e un pitic cu personalitate puternica ................. haideti fetelor sa ne vedem de ale noastre si lasati................... restul................. si apoi mi-a fost dor de voi....................
|
||
|
sun_shine Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:49 |
||
|
CUM POT TRIMITE UN MESAJ PRIVAT? |
||
|
alexalice Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:49 |
||
eu iti stiu piticotul...dar sa stii ca inca vreau pacar d-ala trendy flendy ca al ei s-a votat ceai sa fie pt toata lumea si prajiiiiiiiii ma bucur ca s-a reluat activitatea aici a fost pustiu rau o vreme
|
||
|
Rania7 Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:51 |
||
te duci pe profilul celui/celei carui/careia vrei sa-i trimiti mesajul si dai click pe trimite un mesaj...si dupa scrii
|
||
|
Rania7 Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:52 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-09 17:52:19te duci pe profilul celui/celei carui/careia vrei sa-i trimiti mesajul si dai click pe trimite un mesaj...si dupa scrii
|
||
|
alexalice Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:53 |
||
PRAJIIII ceai turcesc hmmmm my favorite
|
||
|
alexalice Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:57 |
||
a zis cineva ceva de prajiiiiiiiiiiiiiiiiiii? vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...si un ceiutz negru turcesc se poate?????????????rania daca vii inainte cu ceaiul cu maramiya nu ma supar
|
||
|
jadore_dior Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:57 |
||
poi vin ca am promis j'adore sa nu ma pui sa fac ceaiul degeaba acum monica ce faci ne lasi pe toate sa salivam dupa acele prajii?
|
||
|
Rania7 Postat pe 9 Ianuarie 2009 18:01 |
||
monicccc nerdesin kizim? haydi yaaaa gellll...si acum traducerea sa nu ma injure lumea: monicccccccccccc unde esti fata mea....hai vino...si am uitat sa mentionez de prajiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
||
|
jadore_dior Postat pe 9 Ianuarie 2009 18:04 |
||
cica strabunica-mea e turcoaica ...dar eu turca nu stiu deloc j'adore a venit ceaiul tau de "buruiana dracului"
|
||
|
Rania7 Postat pe 9 Ianuarie 2009 18:05 |
||
se poate asa ceva rania? astept ceaiul ...pai tu nu vezi ca-mi joaca ochii in cap ca la jocuri mecanice??? pup
|
||
|
jadore_dior Postat pe 9 Ianuarie 2009 18:05 |
||
mish mushkile rania...mnahki bil arabi....nu conteaza vb romana, araba, turca ne intelegem noi cumva
|
||
|
jadore_dior Postat pe 9 Ianuarie 2009 18:06 |
||
| ceiutz negru fierbinte si praji ptr j'adore.cine mai doreste? | ||
|
alexalice Postat pe 9 Ianuarie 2009 18:06 |
||
cok tesekkur ederim alexa...nici nu stii ce bine-mi prinde la ora asta
|
||
|
jadore_dior Postat pe 9 Ianuarie 2009 18:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| party halloween | 5 | De la: _oktober_ 1 Noiembrie 2009 09:56 |
| Nu pot sa cred! Chiar a murit Michael Jackson? | 13 | De la: badkitty 18 Septembrie 2009 20:57 |
| cafea in ramnicu valcea | 2 | De la: freakbabe 17 Mai 2010 16:33 |
|
|
||
| bointer.net - pentru cele care au afacerile lor si nu numai | 1 | De la: bointer_net 31 Martie 2010 17:35 |
| LA MULTI ANI MITURAAAAA!!!!!! | 45 | De la: Calandrinon 23 Ianuarie 2010 15:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.