Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

iyi geceler hepsi !!! noapte buna tuturor!!! :*
Melek_Melek
Postat pe 12 Ianuarie 2009 01:32

Neatza tuturor!
S-aveti o zi usoara si o saptamana cu spor!

Va pup!!! Ma duc sa pun de cafea!
Prajiturele are cineva?
miniblu
Postat pe 12 Ianuarie 2009 08:41
Gunaydin kizlar...marhaba ya banat...buan dimineata fetelor..va astept la cafelos sau la un ceiutz...prajiturele nu am dar poate veniti voi pregatite...pupici si o zi frumoasa
jadore_dior
Postat pe 12 Ianuarie 2009 09:26
De la: miniblu, la data 2009-01-12 08:41:55
Neatza tuturor!

Prajiturele are cineva?

'neatza miniblu...se pare ca numai noi suntem pe baricade...poate mai apare careva...eventual cu niste praji...cred ca pana la urma o sa dam in diabet cu atata dulce...
jadore_dior
Postat pe 12 Ianuarie 2009 09:28
Asalam aleikom rahmoto Allah wa barakato
Sunt si eu aici cu voi...beau un ceai de maramya ca mi-e ff rau
Rania7
Postat pe 12 Ianuarie 2009 10:57
'neata fetelor
gata,de azi praji numai virtuale ca vine vara
Malak
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:00
De la: Rania7, la data 2009-01-12 10:57:18Asalam aleikom rahmoto Allah wa barakato

Rania ,ce e cu tine scumpa?
Malak
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:01
De la: Rania7, la data 2009-01-12 10:57:18Asalam aleikom rahmoto Allah wa barakato

Waleikom assalam ya rania...Sahtein ...leh inti marida ya bint, esh fiki?!!!!!
Sanatate si multi pupici ca sa te simti mai bine...
jadore_dior
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:02
De la: Malak, la data 2009-01-12 11:00:37'neata fetelor

ca bine zici malak...gata cu praji...praji o data pe luna...ei, hai de doua ori
pupici sa-ti mearga bine toata ziua
jadore_dior
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:03
De la: jadore_dior, la data 2009-01-12 09:28:23
Neatza tuturor!

Prajiturele are cineva?

'neatza miniblu...se pare ca numai noi suntem pe baricade...poate mai apare careva...eventual cu niste praji...cred ca pana la urma o sa dam in diabet cu atata dulce...

Heeee... ca bine mi-ar prinde niste prajiii...Am o zi astazi la birou de mai bine...
Desi de-abia a inceput anul, parca n-am avantul pe care ar fi tb sa-l am...

Vreau vacantaaaaaaaa
miniblu
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:04
De la: miniblu, la data 2009-01-12 11:04:14
De la: jadore_dior, la data 2009-01-12 09:28:23
Neatza tuturor!

Prajiturele are cineva?

Heeee... ca bine mi-ar prinde niste prajiii...Am o zi astazi la birou de mai bine...
Desi de-abia a inceput anul, parca n-am avantul pe care ar fi tb sa-l am...

Vreau vacantaaaaaaaa

si eu tot la birou...fara chef insa...si eu vreau vacanta....
jadore_dior
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:07

Heeei...ce-i cu tine? Cu ce te putem ajuta?
miniblu
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:07
De la: Malak, la data 2009-01-12 11:00:37'neata fetelor

Eeeeeee...ce bine ar fi....ca asa de greu mi-e dupa Sarbatori sa "ma las" de prajiiii...
miniblu
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:09
J'adore...hai sa fugim intr-o tara calda sa stam pe malul mariiii...Offffff...ce mia-r placea
miniblu
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:12
NU mai vorbiti de praji va roooog o sa vars
Am racit ca vai de capul meu
Yo votez pt iordania sa vedem apusul la Aqaba
Rania7
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:14
De la: Rania7, la data 2009-01-12 11:14:05NU mai vorbiti de praji va roooog o sa vars

Oooofffff dragutza...bea muulte lichide si muulta vitamina C. Ai grija de tine
Acusica venim cu o punga plina de portocale

Iordania sa fie. N-am fost niciodata, dar...mergem pe mana ta
Eu am fost impresionata de Egipt . Maine m-as muta acolo(pe malul Marii Rosii/Mediterane).
miniblu
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:20
Salam Alikom 7abibati , mi-a fost dor de voi , si ca sa vedeti ca va iubesc si imi pasa de voi, am selectat niste bancuri, ca sa va relaxati si mai mult, printre stropi de cafea si firimituri de fursecuri am selectat cateva bancuri .Sper sa radeti copios si sa aveti rabdare sa le cititi pe toate

1) In cimitir, groparul sapa linistit si din cand in cand mai tragea si din tigara. La un moment dat vede cum dintr-un mormant iese o mana. Sapa si fumeaza in continuare linistit. Nu dupa mult timp din pamant iese mortul cu totul. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit. Mortul incearca sa il sperie. Groparul sapa si fumeaza in continuare linistit. Vede mortul ca nu are ce sa-i faca, se indreapta spre gardul cimitirului si vrea sa sara. Dintr-o data se trezeste cu ditamai lopata dupa ceafa. Groparul: - Radem, glumim, da’ nu parasim incinta.

2)
Iepurasul intr-o zi: mama ce foame mi-e! Ce as manca niste clatite. Ia sa vad daca am cu ce face. Se duce acasa, cauta si vede ca are ingrediente doar pentru 20 de clatite. Bine, dar nu are tigaie sa le faca. Se gandeste el si-si aduce aminte ca are ursul o tigaie de clatite.
Bun. Ia sa merg eu la urs sa-i cer tigaia.
Dar daca imi cere 5 clatite? Ei, nu are nimic, ii dau ca eu sunt mic si ma multumesc cu 15.
Dar daca imi cere 10? Hmmm, ii dau si atatea ca si-asa eu nu pot manca 10.
Dar daca imi cere 20? Zis si facut.
Se duce iepurasul la usa ursului: cioc cioc.
-Ce vrei mai iepurasule?
-Mai ursule ai o tigaie?
-Am mai iepurasule.
-Mai, du-te dracului mai ursule cu tigaia ta cu tot, ca nu iti dau nicio clatita

3)Doi purici mergeau pe motocicleta si la un moment dat cel din spate zice:-Opreste bah motocicleta ca mi-a intrat o musca in ochi

4)Porcusorul neprietenos se plimba cu bicicleta.Iepurasul alerga pe langa el:
-O sa cazi,o sa cazi,o sa cazi!Deodata porcusorul cade intr-o groapa,cu bicicleta cu tot.Iepurasul,de sus:
-Ha!Ai vazut,ai vazut? Din groapa se aude o voce ragusita:
-Parchez unde vreau eu!

5)
erau trei broaste pe un lac:
prima :oac
a doua: oac
a treia : oac oac oac

prima scoate un pistol si o impusca p a trei a
cea de a 2 a broasca o intreaba uimita:d ce ai impuscato????
prima broasca raspunde sec:stia prea multe!

6)

O barza lua cina pe lac.O broscuta o intreaba ce face.barza ii spune ca maninca broscute cu gura mare,iar broscuta o in treaba facandu-si gura mica,SERIOS?

Intr-o zi in padure...iepurele alerga,alearga el ce alearga, da de urs...asta fuma marijuana,iepurel suparat il ia la rost :
-Ursule,frate drogurile nu sunt sanatoase,ia exemplu` meu si fa sport
Dupa un timp iepurele il convinge si incep sa alerge amandoi prin padure....si da de vulpe,asta lua cocaina...iepurele intrigat:
-Vulpeo, nu fi dreaq prosta si nu te mai droga ca o sa mori,mai bine faci sport ca mine si ca ursu
-Bine mah hai k ma las
Alearga astia trei prin padure...da de lup...asta baga in vene,cei trei intrigati peste limita:
-Lupule nu te mai droga,vrei sa mori de tanar,lasale dreaq de droguri ca nu sunt sanatoase....la care lupu:
-Ba ia dati`va naibii... ca iepurele de fiecare data cand ia extazii alearga prin padure!!!!

7)
Un om avea un papagal care injura si vorbea urat. Incorigibil. Intr-o zi, exasperat, il pedepseste si il închide în camara. Nimic nu se schimba, aceleasi vorbe murdare ieseau din ciocul papagalului. Il închide si in sifonier. Si mai rau. Il inchide in congelator. Si dintr-o data, miracol: inaripatul tace ! Deschide omul prudent usa congelatorului. Papagalul zice pe nerasuflate:
- Va rog sa acceptati scuzele mele pentru neplacerile adeseori provocate, dar va asigur ca nu se vor mai repeta !.
Omul sa cada pe spate, nu-i venea sa creada si nu intelegea sursa acestei bunecuviinte. Dar papagalul adauga:
- A propos, doar asa, de curiozitate, va rog, gaina cu ce a gresit ?

8)Un taran pleaca intr-o dimineata la targ.Pregateste calul, caruta si inevitabil, il insoteste si Azorel.Pe drum,dorind sa ajunga cat mai repede, incepe sa si bata calul.In timp ce-l biciuia , calul se opreste din drum si-i spune taranului : "Stapane, eu atat pot sa alerg si degeaba ma chinui tu cu biciul, deoarece nu pot sa fiu mai rapid de atat"-Auzind aceastea taranul o ia la fuga pe un camp, cainele Azorel insotindu-l.Se opreste la un moment dat pentru a-si trage rasuflarea, moment in care Azorel il priveste si spune:"Ah, ce m-am speriat cand a vorbit calul...."

9)

Intr-o zi, un buldog mergea pe strada. Deodata vede pe usa unei case ca scrie ''caine rau''. Intra el in curte si vede un catelus. Il intreaba: -Mata e acasa ? -NU ! -Tactu e acasa ? -NU !!! -Atunci cine e cainele rau ?-Pai eu pt ca nu mananc tot din farfurie !!!!

s_a_w_s_a_n
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:26
Ya salam Sawsan
I missed you girl
Rania7
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:32
De la: miniblu, la data 2009-01-12 11:12:12J'adore...hai sa fugim intr-o tara calda sa stam pe malul mariiii...Offffff...ce mia-r placea

HAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII CE MAI STAM AICI.....
jadore_dior
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:32
De la: Rania7, la data 2009-01-12 11:32:10Ya salam Sawsan
I missed you girl

Me too me too Kifik ya 7abibti?
s_a_w_s_a_n
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:33
De la: Rania7, la data 2009-01-12 11:14:05NU mai vorbiti de praji va roooog o sa vars

SANATATE MULTA RANIA MAMA...si pe mine ma luase sambata toata cele dar am luat niste fervex si vad ca m-a lasat...sper sa nu racesc ca eu daca racesc trebuie sa zac asa ca la carte
jadore_dior
Miniblu nu se consuma chestii acre cand iti vine sa versi sau dupa ce ai vomat
Se consuma Coca-Cola,si chiar nu glumesc
Rania7
De la: jadore_dior, la data 2009-01-12 11:32:26
De la: miniblu, la data 2009-01-12 11:12:12J'adore...hai sa fugim intr-o tara calda sa stam pe malul mariiii...Offffff...ce mi-ar placea

HAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII CE MAI STAM AICI.....

Peeeeeiiii...GATA SUNT!
Fac rezervarile si...direct in avion aterizez

Uneori ma gandesc foarte serios sa ma mut din Romania. Nu stiu - o fi mai liniste si mai lipsit de stress in alta parte?
miniblu
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:35
Mish queies Sawsan
Rania7
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:35

SALAMTEK YA RANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
vitamina c si mult ceiutz si o sa vezi ca o sa te simti mai bine....
pupici...
jadore_dior
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:36
Miniblu peste tot e la fel...o sa ai liniste numai daca mergi in vacanta...daca te muti in alta parte va fi la fel indiferent ca e Romania,China,Congo,Egipt sau Iordania
Rania7
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:36
De la: Rania7, la data 2009-01-12 11:35:21Mish queies Sawsan

lesh ya omri ?
s_a_w_s_a_n
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:37
Shukran j'adore
Rania7
De la: Rania7, la data 2009-01-12 11:33:43Miniblu nu se consuma chestii acre cand iti vine sa versi sau dupa ce ai vomat
Se consuma Coca-Cola,si chiar nu glumesc

Pei nu pot sa beau cola ca ma doare stomacul....
miniblu
De la: miniblu, la data 2009-01-12 11:35:18
De la: jadore_dior, la data 2009-01-12 11:32:26
De la: miniblu, la data 2009-01-12 11:12:12J'adore...hai sa fugim intr-o tara calda sa stam pe malul mariiii...Offffff...ce mi-ar placea

Peeeeeiiii...GATA SUNT!
Fac rezervarile si...direct in avion aterizez

Uneori ma gandesc foarte serios sa ma mut din Romania. Nu stiu - o fi mai liniste si mai lipsit de stress in alta parte?

mai, stres este peste tot insa nu ca la noi...eu pe unde am fost nu am dat de nebunia care este la noi...stres, munca si nervi intinsi la maxim...si pentru ce???
jadore_dior
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
LA MULTI ANI MITURAAAAA!!!!!! 45 De la: Calandrinon 23 Ianuarie 2010 15:05
Ce parere aveti despre "clarvazatori" ? 5 De la: Baiat_virgin 19 August 2012 01:34
helpppppppppp me pls 4 De la: kudika052198 9 Ianuarie 2010 01:59
Lumea nu se ingramadeste numai in jurul negustorilor de iluzii 124 De la: contesina 15 Iulie 2011 14:09
PORTRETE LA COMANDAAAA...vrea cineva?... 27 De la: lil_devil 18 Martie 2009 19:53