Mai multe
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-10 20:47:31De la: jadore_dior, la data 2009-01-10 20:31:17 da si eu am remarcat asta dar se pare ca ne-am mai revenit...ma rog daca nu erau dicutiile de ieri si alaltaieri ar fi fost chiar perfect...dar asta e...bine si asa..pipici multi
|
||
|
jadore_dior Postat pe 10 Ianuarie 2009 21:03 |
||
|---|---|---|
|
Mda.................... discutiile de ieri...................... ma rog asta este nu poate fi mereu numai voiebuna pe aici................... Aceste este unul din putinele topicuri unde se vb frumos si esti bine primit...............si as vrea sa ramana asa................ |
||
|
sun_shine Postat pe 10 Ianuarie 2009 21:06 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-10 21:06:03Mda.................... discutiile de ieri...................... Da...asta am zis si eu...dar vezi si tu prea bine cum sunt oamenii...si la noi chiar era liniste dar ce sa-i faci...trebuia sa se gaseasca cate unul/una care sa ne tulbure linistea...
|
||
|
|
||
|
jadore_dior Postat pe 10 Ianuarie 2009 21:08 |
||
monica ai zis ceva dulce???
|
||
|
alexalice Postat pe 10 Ianuarie 2009 21:17 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-10 13:07:55[Femeie de strada??? ma faci sa rad Da, limbajul tau este limbajul unei femei de strada, sau vrei sa te mai citez inca o data? Spare me the effort, te-am citat pe pagina cealalta. Daca as fi pe sfert ce esti tu as putea sa zic ca sunt un om destept??? Tu desteapta? Tu esti ilogica("sunt crestina dar nu cred ca Iisus e fiul lui Dumnezeu") si agramata. Ai inteles "aiurit-o"? Cei lipsiti de logica si agramati in niciun caz nu sunt destepti. Nici macar inteligenti nu pot fi numiti. Deci sa retinem: vorbesti ca o femeie de strada, esti ilogica si agramata. De unde rezulta ca daca as fi macar pe sfert ce esti tu as fi un nimic.Du tu concluzia pana la capat fiindca zici ca esti desteapta. Mai scuteste-ma cu replicilea astea a la Oprah "daca vrei sa schimbi lumea trebuie sa te schimbi mai intai pe tine". Dar daca tot suntem la capitolul sfaturi, hai sa-ti dau si eu unul pe care trebuiau sa ti-l dea profesorii tai cat inca mai erai in scoala: INVATA SA SCRII IN LIMBA ROMANA INAINTE SA SPUI CA ESTI DESTEAPTA! |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 10 Ianuarie 2009 21:21 |
||
De la: alexalice, la data 2009-01-10 21:17:14monica ai zis ceva dulce??? BRAVOS ALEXA....acum te-ai trezit si tu cu dulcele...la ora asta....tocmai ce-i explicam monicai ca o sa ne facem ca niste vacutze...
|
||
|
jadore_dior Postat pe 10 Ianuarie 2009 21:22 |
||
scuze imi era si mie pofta dar sssstttt am tacut
|
||
|
alexalice Postat pe 10 Ianuarie 2009 21:24 |
||
fetelor cu scuzele de rigoare eu ma bag in patuc...azi am inghetat tun si nici baia fierbinte nu m-a calmat...tot gheata sunt...asa ca..ne auzim maine sau daca nu, luni cu siguranta la cafelosssssssss....pupici pentru toate si somnic usor
|
||
|
jadore_dior Postat pe 10 Ianuarie 2009 21:35 |
||
|
Fetelor scuze, dar fata o sterge la culcare................... micul terorist s-a bagat in pijamale deja si face valuri ca nu sunt langa ea........... asa ca va doresc noapte buna si somnik usor.......................va pup |
||
|
sun_shine Postat pe 10 Ianuarie 2009 22:40 |
||
|
Servus fetelor, Am citit din 2 in 3 ce s-a scris pe aici, si am observat ca nu ii dor nimanui de mine ... Lasa ca tot va dau un ceai a la io de vanilie, ca e totusi 12 noaptea! Si va dau si o ciocolata cu menta ... si o tigare, hai ca merge la ora asta!
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 11 Ianuarie 2009 00:09 |
||
Asalam aleikom fetelor Mie imi era dor de tine cata si de toate fetele Primesc si eu o cafeluta asa de dimineata?si o tigara?si ceva de haleala? Sawsan,monica,alexa,liza,j'adore,catalina
|
||
|
Rania7 Postat pe 11 Ianuarie 2009 11:06 |
||
|
ALEIKOM ASALAM neata rania avem asa eclere cu ciocolata briose si sandwishuri.de baut ceai,cafea si suc tigari avem de toate felurile
|
||
|
alexalice Postat pe 11 Ianuarie 2009 11:30 |
||
|
salutare fetelor........................... Cata ubita scuze.......................uite pupici ca sa ne ierti..... ne-ai lipsit ....si imi era dor de ceiutul tau cu vanilie................adevarul este ca ne-ai cam invatat cu el sawsan . alexa, j'adore. rania, liza..................... o zi minunata ........ si multi pupicei.....
|
||
|
sun_shine Postat pe 11 Ianuarie 2009 11:30 |
||
De la: alexalice, la data 2009-01-11 11:30:28ALEIKOM ASALAM gunaydin kizlar... sabah el kher ya rania... 'neatza fetelor...va pupacesc in speranta ca-mi veti da si mie un cafelos...eeeee, si parca ar merge si un ecler???!!!!
|
||
|
jadore_dior Postat pe 11 Ianuarie 2009 11:32 |
||
o zi frumoasa fetelor si pupici ca sa va mai incalziti
|
||
|
jadore_dior Postat pe 11 Ianuarie 2009 11:33 |
||
O ZI MINUNATA SI TIE.si sa te mai inviorazi un ceiutz cu vanilie si caramel de la lipton ieri l-am cumparat e grozav pupic
|
||
|
alexalice Postat pe 11 Ianuarie 2009 11:34 |
||
|
gunaydin kizlar... sabah el kher ya rania... 'neatza fetelor...va pupacesc in speranta ca-mi veti da si mie un cafelos...eeeee, si parca ar merge si un ecler???!!!! [/quote]gunaydin abla un cafelos mare ptr tine si un ecler asa cum iti place.eu inca invat turca sabah e zi dar el kher ya????
|
||
|
alexalice Postat pe 11 Ianuarie 2009 11:39 |
||
De la: alexalice, la data 2009-01-11 11:34:19O ZI MINUNATA SI TIE.si sa te mai inviorazi un ceiutz cu vanilie si caramel de la lipton ieri l-am cumparat e grozav tesekkurler kizim...suna buni..vanilie si caramel...hmmmmmmm pup si eu...
|
||
|
jadore_dior Postat pe 11 Ianuarie 2009 11:40 |
||
rica ederim abla. j'adore lutfen tradu-mi si mie ce ti-am scris mai devreme
|
||
|
alexalice Postat pe 11 Ianuarie 2009 11:46 |
||
De la: alexalice, la data 2009-01-11 11:46:54rica ederim abla. j'adore lutfen tradu-mi si mie ce ti-am scris mai devreme ...cu placere/pentru putin sora jadore...te rog imi testezi cunostintele de limba turca? de fapt, rica ederim poate fi folosit si pe post de multumesc...depinde de context pup
|
||
|
jadore_dior Postat pe 11 Ianuarie 2009 11:54 |
||
De la: alexalice, la data 2009-01-11 11:39:37 gunaydin abla un cafelos mare ptr tine si un ecler asa cum iti place.eu inca invat turca sabah e zi dar el kher ya????[/quote]stai alexa ca eu acum am vazut la ce te refereai cand ai spus sa-ti traduc: SABAH EL KHER este in araba si inseamna "buna dimineata"...era adresat celorlalte fete...pt tine si monica am scris in turca...acelasi lucru... pup you all
|
||
|
jadore_dior Postat pe 11 Ianuarie 2009 11:57 |
||
se vede ca inca nu m=am trezit in dimineata asta...ma rog se apropie pranzul...
|
||
|
jadore_dior Postat pe 11 Ianuarie 2009 11:59 |
||
merci aveam si eu dileme lol.nu-ti testez cunostintele mai imi exersez si eu turca sa nu o uit.
|
||
|
alexalice Postat pe 11 Ianuarie 2009 12:01 |
||
pa pa fetelor tre sa ies uffff aveti grija de voi.si va pup pe toateeeeeeee
|
||
|
alexalice Postat pe 11 Ianuarie 2009 12:04 |
||
| islamul e cea mai violenta religie,iar fetele care sunt slabe de caacter se convertesc.asta e avem fete frumoase,dar proaste.mie scarba de islam si de cei fanatici,care nu accepta allta religie decat a lor.cat despre razboiul in gaza,imi pare rau de copii,dar oamenii astia indoctrinati si-o fac singuri cu mana lor..si despre turci la fel,niste barbari..adika arabii si turcii sunt o natie indoctrinata,inapoiata,si violenta!asta e adevarul | ||
|
Postat pe 11 Ianuarie 2009 14:21 |
||
eu nu inteleg cum poti sa urmezi un om care a violat un copil,(mohamed)a avut mai multe sotii(adika curvar)si mai spui ca islamul e cea mai pura religie?si sa nu uitam de barbatii musulmani,care sunt niste curvari,ca urmeaza regula dupa regula coranul.adika coranul e o carte care induce terorismul si curvia.ca doar asta e modelul de urmat a lui mohamed.iar femeile prostite sa accepte alte femei langa ele.chiar voi nu vedeti ca sunt niste reguli scrise de un barbat pervers?
|
||
|
Postat pe 11 Ianuarie 2009 14:41 |
||
De la: judecatoarea_2, la data 2009-01-11 14:41:10eu nu inteleg cum poti sa urmezi un om care a violat un copil,(mohamed)a avut mai multe sotii(adika curvar)si mai spui ca islamul e cea mai pura religie?si sa nu uitam de barbatii musulmani,care sunt niste curvari,ca urmeaza regula dupa regula coranul.adika coranul e o carte care induce terorismul si curvia.ca doar asta e modelul de urmat a lui mohamed.iar femeile prostite sa accepte alte femei langa ele.chiar voi nu vedeti ca sunt niste reguli scrise de un barbat pervers? Ei, daca are bani ce mai conteaza? |
||
|
Kathara Postat pe 11 Ianuarie 2009 21:12 |
||
De la: judecatoarea_2, la data 2009-01-11 14:21:38islamul e cea mai violenta religie,iar fetele care sunt slabe de caacter se convertesc.asta e avem fete frumoase,dar proaste.mie scarba de islam si de cei fanatici,care nu accepta allta religie decat a lor.cat despre razboiul in gaza,imi pare rau de copii,dar oamenii astia indoctrinati si-o fac singuri cu mana lor..si despre turci la fel,niste barbari..adika arabii si turcii sunt o natie indoctrinata,inapoiata,si violenta!asta e adevarul desteapta femeie.. daca ,nu ti-as fi citit mesa.. giul,as fi ramas ,facut gramada..! "iar fetele care sunt slabe de caacter se convertesc.asta e avem fete frumoase,dar proaste.mie scarba de islam si de cei fanatici,care nu accepta allta religie decat a lor.cat despre razboiul in gaza,imi pare rau de copii,dar oamenii astia indoctrinati si-o fac singuri cu mana lor " ms de sfat !! sml-happy0009:
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 11 Ianuarie 2009 21:26 |
||
De la: Deep_Bite, la data 2009-01-11 21:12:33De la: judecatoarea_2, la data 2009-01-11 14:41:10eu nu inteleg cum poti sa urmezi un om care a violat un copil,(mohamed)a avut mai multe sotii(adika curvar)si mai spui ca islamul e cea mai pura religie?si sa nu uitam de barbatii musulmani,care sunt niste curvari,ca urmeaza regula dupa regula coranul.adika coranul e o carte care induce terorismul si curvia.ca doar asta e modelul de urmat a lui mohamed.iar femeile prostite sa accepte alte femei langa ele.chiar voi nu vedeti ca sunt niste reguli scrise de un barbat pervers? studiaza postarile ei si vei intelege.. astept inca scuzele tale....,altfel vei avea soarta celor care si-au cerut lui wolfy,iar tu le-ai dat sictir.. pana atunci....
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 11 Ianuarie 2009 21:36 |
||
noapte buna ,dragele mele ..!!
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 11 Ianuarie 2009 21:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce parere aveti despre slujba la companii multi-nationale sau patroni straini? | 2 | De la: ancamts 7 Martie 2009 13:18 |
| sta pe calculator si nu ne mai intelegem o parere va rog... | 29 | De la: battleofwits 4 Mai 2011 14:41 |
| sunt ele reprezentative? | 5 | De la: _Cryssa_ 2 Februarie 2011 14:47 |
|
|
||
| 'neatza.... | 22 | De la: cocoyonela 24 Martie 2009 12:41 |
| Despre destinaþii sigure de vacanþã ºi date sigure | 8 | De la: azalis 4 Iunie 2009 09:34 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.