Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: Rania7, la data 2009-01-12 15:26:27pana una alta am decis sa fac cartofi prajiti

jadore_dior
Postat pe 12 Ianuarie 2009 15:32
De la: catalinaOlo, la data 2009-01-12 15:12:27da' va dau un ceai, ca acum am facut! Rooibos de vanilie ... as always! :)

waaaaaww....eu "ma bag"
Cat despre chips-uri....mai bine nu...mai bine niste fructe
miniblu
Postat pe 12 Ianuarie 2009 15:35
De la: miniblu, la data 2009-01-12 15:35:32
De la: catalinaOlo, la data 2009-01-12 15:12:27da' va dau un ceai, ca acum am facut! Rooibos de vanilie ... as always! :)

waaaaaww....eu "ma bag"

avem mandarine, kiwi si pomelo....
jadore_dior
Postat pe 12 Ianuarie 2009 15:37
De la: catalinaOlo, la data 2009-01-12 15:19:04
Intrebare: ai fost insultat din senin pe forumul acesta? Si intreb fiindca am citit "un diagonala" cateva pagini bune (am vazut ca s-au luat oamenii la hartza, si nu imi place sa citesc asa ceva)

Citeste ce-mi scrie dragul de stefan din senin si fara nicio legatura cu ceea ce ziceam eu.
Kathara
Postat pe 12 Ianuarie 2009 15:39
De la: jadore_dior, la data 2009-01-12 12:14:50
De la: Rania7, la data 2009-01-12 12:01:20Ufff ma dispera ce se intampla in Palestina...nu era de ajuns ce se intampla in Gaza acum vor sa ocupe toata Palestina

da...este trist ce se intampla...eu nu stiu daca o sa se rezolve vreodata situatia de acolo...
DE CE TE DISPERA DRAGA ?CA DOAR PALESTINA A INCEPUT SA LOVEASCA PRIMA.NORMAL CA ISRAELUL CA RPOSTAT.STI DE CE MOR ATATEA OAMENI?STI? INAINTE CA ISRAELUL SA ATACE,A TRIMIS DIN AVION BILETELE,IN CARE SPUNEAU OAMENILOR SA PLECE CA INCEPE RAZBOIUL.DAR EI NU AU PLECAT,PT CA SUNT INDOCTRINATI SA MOARA ACOLO.NORMAL CA NU AU SANSE.EI SNT F PUTINI,IAR SCUZA MA,ISRAELUL ARE TEHNOLOGIE DE UULTIMA ORA DE LA AMERICANI.NU SE COMPARA MOSADUL CU TERORISTII HAMAS.STI CE LASI SUNT LIDERII HAMAS???OARE STI CA SE ASCUND PRINTRE FEMEI SI COPII??IAR CAND ISRAELUL DA BOMBE NORMAL CA OMOARA SI COPIII...ASTA E CAND ESTE RAZBOI....NU MAI CONTEAZA NIMIC...AU AVUT OCAZIA SA PLECE..ACUM SI DACA VOR,NUMAI POT..PALESTINA STIA CA NU ARE SANSE,MAI BINE STATEA IN BANCA EI.CA ACUMA OAMENII SI COPIII MOR,DIN CAUZA UNOR IDIOTI CA HAMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat pe 12 Ianuarie 2009 15:48
De la: jadore_dior, la data 2009-01-12 15:37:24
De la: miniblu, la data 2009-01-12 15:35:32

waaaaaww....eu "ma bag"

avem mandarine, kiwi si pomelo....

Favoritele mele....

Uite...sunt la usa
Ce s-aduc?
miniblu
Postat pe 12 Ianuarie 2009 15:54
De la: jadore_dior, la data 2009-01-12 15:23:46
De la: catalinaOlo, la data 2009-01-12 15:11:23vine fata ... Am chipsuri cu sare de la Plus (de-alea ondulate, mai groase), sau cu ardei, sau chilli ... de care vreti?

Am ramas fara tortillas, din pacate, si aseara era inchis la Plus cand m-am dus la re-aprovizionare

pai da...bien ca-i tin eu teoria e-urilor raniei si vii tu ca o floricica cu chipsurile cu arome...
glumesc cata...pupiciiiiii si vreau si eu un ceiutz?????

jadore, daca fata vrea chipsuri, eu sunt o darnica si dau!
Si ca sa-ti arat ca nu-s "arici" sa mi se "zburleasca" spinii asa de ushor, iti dau un ceiutz cu mare drag, si cu sfatul de a pune mai putin zahar sau zaharina decat pui in mod normal, ca e dulce ceaiul, si devine gretzos ...
catalinaOlo
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:00
De la: Rania7, la data 2009-01-12 15:26:27pana una alta am decis sa fac cartofi prajiti

rania ma tahkiii mal bint hayy akhsan...hiye majnoune wallahi el 3azim ...wa keeef hiye yahki...ya allah ya rabbb...kull el majanin fil 3alam hon fi forum

alf bawse aleiky ya binty
jadore_dior
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:01
De la: judecatoarea_2, la data 2009-01-12 15:48:45
De la: jadore_dior, la data 2009-01-12 12:14:50
De la: Rania7, la data 2009-01-12 12:01:20Ufff ma dispera ce se intampla in Palestina...nu era de ajuns ce se intampla in Gaza acum vor sa ocupe toata Palestina

da...este trist ce se intampla...eu nu stiu daca o sa se rezolve vreodata situatia de acolo...
DE CE TE DISPERA DRAGA ?CA DOAR PALESTINA A INCEPUT SA LOVEASCA PRIMA.NORMAL CA ISRAELUL CA RPOSTAT.STI DE CE MOR ATATEA OAMENI?STI? INAINTE CA ISRAELUL SA ATACE,A TRIMIS DIN AVION BILETELE,IN CARE SPUNEAU OAMENILOR SA PLECE CA INCEPE RAZBOIUL.DAR EI NU AU PLECAT,PT CA SUNT INDOCTRINATI SA MOARA ACOLO.NORMAL CA NU AU SANSE.EI SNT F PUTINI,IAR SCUZA MA,ISRAELUL ARE TEHNOLOGIE DE UULTIMA ORA DE LA AMERICANI.NU SE COMPARA MOSADUL CU TERORISTII HAMAS.STI CE LASI SUNT LIDERII HAMAS???OARE STI CA SE ASCUND PRINTRE FEMEI SI COPII??IAR CAND ISRAELUL DA BOMBE NORMAL CA OMOARA SI COPIII...ASTA E CAND ESTE RAZBOI....NU MAI CONTEAZA NIMIC...AU AVUT OCAZIA SA PLECE..ACUM SI DACA VOR,NUMAI POT..PALESTINA STIA CA NU ARE SANSE,MAI BINE STATEA IN BANCA EI.CA ACUMA OAMENII SI COPIII MOR,DIN CAUZA UNOR IDIOTI CA HAMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neaparat femei si fetite, ca doar stim cu toatele ca baietii sunt speciali!
Kathara
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:01
De la: catalinaOlo, la data 2009-01-12 16:00:00
De la: jadore_dior, la data 2009-01-12 15:23:46
De la: catalinaOlo, la data 2009-01-12 15:11:23vine fata ... Am chipsuri cu sare de la Plus (de-alea ondulate, mai groase), sau cu ardei, sau chilli ... de care vreti?

Am ramas fara tortillas, din pacate, si aseara era inchis la Plus cand m-am dus la re-aprovizionare

pai da...bien ca-i tin eu teoria e-urilor raniei si vii tu ca o floricica cu chipsurile cu arome...
glumesc cata...pupiciiiiii si vreau si eu un ceiutz?????

jadore, daca fata vrea chipsuri, eu sunt o darnica si dau!
Si ca sa-ti arat ca nu-s "arici" sa mi se "zburleasca" spinii asa de ushor, iti dau un ceiutz cu mare drag, si cu sfatul de a pune mai putin zahar sau zaharina decat pui in mod normal, ca e dulce ceaiul, si devine gretzos ...

sa traiesti o mie de ani
jadore_dior
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:02
يبحث دائما عن الفتيات الثعابين ، ولكن ليس لجعل الحب... أرجو أن تفهم j'adore
Rania7
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:08
DA,INTRADEVAR,BARBATII SUNT SPECIALI... SUNT EDUCATI SA MOARA DEGEABA!

Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:09
ma prapadesc de ras....si pe cuvant ca pana acum 10 min mi-era fff rau
Rania7
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:12
Vai ce misandra mi-esti!
Se poate!!!

Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:12
De la: Rania7, la data 2009-01-12 16:08:14يبحث دائما عن الفتيات الثعابين ، ولكن ليس لجعل الحب... أرجو أن تفهم j'adore

MAZBOUTTTTTTTTTTTTTTT YA RANIAAAAAAAAAAAA

keef helw...nahki bil arabi wa hiye maa biyafham shiiiiiiiii
jadore_dior
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:15
De la: judecatoarea_2, la data 2009-01-12 16:09:45DA,INTRADEVAR,BARBATII SUNT SPECIALI... SUNT EDUCATI SA MOARA DEGEABA!

Da, dar capata ei virgine ... capata! Si ale naibii fecioare ce seamana a europence, parca trebuie sa aiba pielea alba si ochii mari.
Kathara
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:16
De la: Rania7, la data 2009-01-12 16:12:07 ma prapadesc de ras....si pe cuvant ca pana acum 10 min mi-era fff rau

salutari la toata lumea, baieti si fete, si nu mai fiti rai......iubiti-va!!
nimic nu e mai frumos decit iubirea!!!
Shamballa
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:21
noi ne iubim aici
numai ca nu ne putem iubi in pace
bine ai venit samballa
Rania7
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:25
De la: Rania7, la data 2009-01-12 16:25:19noi ne iubim aici
numai ca nu ne putem iubi in pace
bine ai venit samballa

bine spus .....

rania mama eu ies ca se termina programul la serv.....acum plec sa mai rezolv din treburi pupici

pupici fetelor si ne auzim maine la cafelos
jadore_dior
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:29

Putina araba

Pronumele personal ( sg )

أنا (ana) eu
أنتَ (anta) tu (cand te adresezi unui baiat)
أنتِ (anti) tu (cand te adresezi unei fete)
هو (huwa) el
هي(hiya) ea

Pronumele posesiv

pers I sg: ي

pers II sg :
كَ (m)
كِ (f)

pers III sg:
ه (m)
ها (f)

In limba araba pronumele posesiv se afla la sfarsitul cuvantului aflat in posesie.

ex: cartea mea: ( kitaab + y = kitaaby) : كتاب + ي = كتابي

In limba araba exista doua moduri de a te prezenta:
انا اديرا Ana Rania. ( Eu sunt Rania). ( observatie: in limba araba nu exista verbul 'a fi' se utilizeaza numai pronumele personal.... tradus cuvant cu cuvant: Eu Rania)
إسمي اديرا Ismy Rania. (Numele meu este Rania)

nume : إسم (ism)

إسمي (ismy) numele meu
إسمكَ (Ismuka) numele tau - cand te adresezi unui baiat
إسمكِ (Ismuki) numele tau - cand te adresezi unei fete
إسمه (Ismuhu) numele lui
إسمها (Ismuhaa) numele ei

من أنتَ؟ (man anta?) cine esti tu? (unui baiat)
من أنتِ؟ (man anti?) cine esti tu ? (unei fete)

ما إسمكَ؟ (maa Ismuka?) care este numele tau?(unui baiat)
ما إسمكِ؟ (maa ismuki?) care este numele tau? ( unei fete)

in dialect: Levantine: * care este numele tau:
شو إسمَك ؟ ( shu Ismak?) (unui baiat)
شو إسمِك ؟ (shu Ismik?) (unei fete)
Rania7
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:31
De la: Rania7, la data 2009-01-12 16:31:20

Putina araba

Pronumele personal ( sg )

أنا (ana) eu
أنتَ (anta) tu (cand te adresezi unui baiat)
أنتِ (anti) tu (cand te adresezi unei fete)
هو (huwa) el
هي(hiya) ea

Pronumele posesiv

pers I sg: ي

pers II sg :
كَ (m)
كِ (f)

Suuuper !!! Multumim pentru informatii!
Mie una imi prind tare bine

pers III sg:
ه (m)
ها (f)

In limba araba pronumele posesiv se afla la sfarsitul cuvantului aflat in posesie.

ex: cartea mea: ( kitaab + y = kitaaby) : كتاب + ي = كتابي

In limba araba exista doua moduri de a te prezenta:
انا اديرا Ana Rania. ( Eu sunt Rania). ( observatie: in limba araba nu exista verbul 'a fi' se utilizeaza numai pronumele personal.... tradus cuvant cu cuvant: Eu Rania)
إسمي اديرا Ismy Rania. (Numele meu este Rania)

nume : إسم (ism)

إسمي (ismy) numele meu
إسمكَ (Ismuka) numele tau - cand te adresezi unui baiat
إسمكِ (Ismuki) numele tau - cand te adresezi unei fete
إسمه (Ismuhu) numele lui
إسمها (Ismuhaa) numele ei

من أنتَ؟ (man anta?) cine esti tu? (unui baiat)
من أنتِ؟ (man anti?) cine esti tu ? (unei fete)

ما إسمكَ؟ (maa Ismuka?) care este numele tau?(unui baiat)
ما إسمكِ؟ (maa ismuki?) care este numele tau? ( unei fete)

in dialect: Levantine: * care este numele tau:
شو إسمَك ؟ ( shu Ismak?) (unui baiat)
شو إسمِك ؟ (shu Ismik?) (unei fete)
miniblu
Postat pe 12 Ianuarie 2009 17:06
Buna ziua dragelor Ma mai primiti si pe mine? Scuze ca nu am mai avut timp sa stau cu voi. Dar azi am citit tot ce s-a postat, de la ultima mea vizita. Voi ati ramas la fel....si la fel au ramas si cei care nu inteleg ca pe acest forum vrem doar sa ne simtim bine, nu sa ne certam. Dar, in fine, poate in noul an vor fi in stare de toleranta, intelegere si iubire de sine, in primul rand, si de aproape.
Acestea fiind zise, primesc si eu o cafeluta, ceiut....sau ce aveti bun pe aici?
PS: Am vazut lume noua in cafeneaua noastra. Cei cu ganduri bune sunt intotdeauna bine-veniti, ceilalti...aveti alte topicuri unde sa va "desfasurati artileria".
Maktub_16
Postat pe 12 Ianuarie 2009 17:14
De la: Maktub_16, la data 2009-01-12 17:14:28Buna ziua dragelor Ma mai primiti si pe mine? Scuze ca nu am mai avut timp sa stau cu voi. Dar azi am citit tot ce s-a postat, de la ultima mea vizita. Voi ati ramas la fel....si la fel au ramas si cei care nu inteleg ca pe acest forum vrem doar sa ne simtim bine, nu sa ne certam. Dar, in fine, poate in noul an vor fi in stare de toleranta, intelegere si iubire de sine, in primul rand, si de aproape.
Acestea fiind zise, primesc si eu o cafeluta, ceiut....sau ce aveti bun pe aici?
PS: Am vazut lume noua in cafeneaua noastra. Cei cu ganduri bune sunt intotdeauna bine-veniti, ceilalti...aveti alte topicuri unde sa va "desfasurati artileria".

Bine ai revenit 7abibti Maktub , primesti tot ce iti vrea inimioara ta ,avem de toate pentru toti . De ce anume iti este pofta?
s_a_w_s_a_n
Postat pe 12 Ianuarie 2009 17:17
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-12 17:17:59
De la: Maktub_16, la data 2009-01-12 17:14:28Buna ziua dragelor Ma mai primiti si pe mine? Scuze ca nu am mai avut timp sa stau cu voi. Dar azi am citit tot ce s-a postat, de la ultima mea vizita. Voi ati ramas la fel....si la fel au ramas si cei care nu inteleg ca pe acest forum vrem doar sa ne simtim bine, nu sa ne certam. Dar, in fine, poate in noul an vor fi in stare de toleranta, intelegere si iubire de sine, in primul rand, si de aproape.

Bine ai revenit 7abibti Maktub , primesti tot ce iti vrea inimioara ta ,avem de toate pentru toti . De ce anume iti este pofta?

si inca mai multi pentru voi, ca dor mi-a mai fost. Sawsan, as vrea un ceiut. Se gaseste o cana maaaaaaaaaaaare si pt. mine?
Maktub_16
Postat pe 12 Ianuarie 2009 17:25
De la: Deep_Bite, la data 2009-01-12 16:16:30
De la: judecatoarea_2, la data 2009-01-12 16:09:45DA,INTRADEVAR,BARBATII SUNT SPECIALI... SUNT EDUCATI SA MOARA DEGEABA!

Da, dar capata ei virgine ... capata! Si ale naibii fecioare ce seamana a europence, parca trebuie sa aiba pielea alba si ochii mari.
pai da normal,ca aici fetele sunt proaste si slabe de carater,normal ca vin aici sa mareasca haremul! si auzi draga rania,nu ne mai da lectii de araba ca nu ne intereseaza .oricum toata lumea poate sa vada in carte.si apropo,cata araba sti tu,ai vreo prietena langa tine sau ai gasit alt arab?py0009:

Postat pe 12 Ianuarie 2009 17:31
De la: Maktub_16, la data 2009-01-12 17:25:45
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-12 17:17:59

si inca mai multi pentru voi, ca dor mi-a mai fost. Sawsan, as vrea un ceiut. Se gaseste o cana maaaaaaaaaaaare si pt. mine?

Daaaaa cea mai cea mai cea mai mare pentru tine special , dorinta ta este ordin pentru noi si bonus o ciocolata asa ca si fii si mai dulce
s_a_w_s_a_n
Postat pe 12 Ianuarie 2009 17:31
adika imi dau seama ce cuminte esti,ca sari din arab in araaab

Postat pe 12 Ianuarie 2009 17:34
Bine ai revenit maktub
Sawsan daca tot esti de "garda" la cafenea primesc si eu un ceai te roooog?
Miniblu
Rania7
Postat pe 12 Ianuarie 2009 18:11
Nici eu nu inteleg asta: sa pleci din tara ta, tu romanca, sa te mariti cu unu' care mai are inca trei ca tine, si sa te mai si muti la religia lui (de parca religia lui e mai buna decat a ta ! ). Si sa-ti mai si placa !
Sigur trebuie sa ai ceva defect la cap pentru a face asta.

Postat pe 12 Ianuarie 2009 18:14
seara buna fetelor
Malak
Postat pe 12 Ianuarie 2009 18:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
M-a contactat Mos Craciun pe forum 22 De la: roz5blue6lila7 23 Decembrie 2010 11:02
vreau sa cumpar un bichon de la un crescator 5 De la: perce_neige 24 Noiembrie 2010 18:56
poezia asezata in rama 1 De la: eunescu09 18 Octombrie 2009 08:34
Amici 14 De la: Lucia38 15 Iulie 2009 18:49
castigati cu...mai nimic 2 De la: monaram 23 Iunie 2009 19:48