Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: Rania7, la data 2009-01-13 20:28:37Ma fetelor ce se intampla pe forumul si in lumea asta?
Tocmai am terminat de citit un topic cu fff mare tiraj zilele astea si sunt
sunt doar efectele crizei financiare

Postat pe 13 Ianuarie 2009 20:37
ce criza financiara? pt unii e inceput de sfarsit....
GET A LIFE PEOPLE
Rania7
Postat pe 13 Ianuarie 2009 20:40
Rania7 7abibti oamenii au ''evoluat'' , fiecare isi dezvaluie instinctul animalic intr-un anumit mod maine poimaine ii vezi la Zoo.....in locul animalelor
s_a_w_s_a_n
Postat pe 13 Ianuarie 2009 20:43
ce zoo fata jignesti animalele ..ce ospiciu jignesti nebunii au si ei o limita...
Rania7
Postat pe 13 Ianuarie 2009 20:46
De la: Rania7, la data 2009-01-13 20:46:18ce zoo fata jignesti animalele ..ce ospiciu jignesti nebunii au si ei o limita...

am zis sa nu fiu chiar asa razboinica si sa le fac un compliment asemanandu-i cu animalele
s_a_w_s_a_n
Postat pe 13 Ianuarie 2009 20:48
mashAllah mashAllah
Rania7
Postat pe 13 Ianuarie 2009 20:50
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-13 18:33:58
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-13 18:30:51Fetelor am ras azi la birou de am cazut dedesubt, cand v-am citit postarile......................

sunteti niste catastrofe adorabile...............

Monicutza 7abibti nostru daca ne-am strange si in viata reala, sa vezi ce ne-am mai rostogoli de ras, ca un ghemotoc

Bine spus draga mea..........................

imi face mare placere sa intru aici si sa vb.................. asa mai uit si eu de ale mele si imi descretesc fruntea..........

e drapt ca apoi ma tin de burta din cauza rasului.............
sun_shine
Postat pe 13 Ianuarie 2009 20:54
De la: Rania7, la data 2009-01-13 20:50:02mashAllah mashAllah

Le mai pui si o fundita ptu ptu sa nu fie de deochi
s_a_w_s_a_n
Postat pe 13 Ianuarie 2009 20:54
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-13 20:54:29
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-13 18:33:58
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-13 18:30:51Fetelor am ras azi la birou de am cazut dedesubt, cand v-am citit postarile......................

sunteti niste catastrofe adorabile...............

Monicutza 7abibti nostru daca ne-am strange si in viata reala, sa vezi ce ne-am mai rostogoli de ras, ca un ghemotoc

Bine spus draga mea..........................

imi face mare placere sa intru aici si sa vb.................. asa mai uit si eu de ale mele si imi descretesc fruntea..........

e drapt ca apoi ma tin de burta din cauza rasului.............

Pai ai facut bine, aici e singurul topic unde se rade cel mai mult , mie una imi place sa rad mult, bine atunci cand trebuie, dar in lumea in care traim, te izbeste asa un ras isteric, de nu te mai opresti .Sper sa o tinem tot asa intr-un ras, ca de plans ne-am saturat
s_a_w_s_a_n
Postat pe 13 Ianuarie 2009 20:58
sawsan mi-am amintit de faza din dimineata aia cand eram eu la scoala si te bateai tu cu cateaua sau nu mai stiu exact
Rania7
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:01
Si eu sunt o fire vesela si rad mai mereu................

si apropo.care faza cu cateaua?????????????
sun_shine
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:04
se batea sawsan sau mama lui sawsan intr-o dimineata cu cateaua...si eu cu sawsan ne trimiteam sms-uri,eu fiind la scoala,iar ea imi descria procedurile prin care se omora cu cateaua si am inceput sa rad isteric
Rania7
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:07
De la: ranyah, la data 2008-08-22 10:58:38Un topic nou in care fetele musulmane sau care au de-a face cu musulmani si cele care vor sa afle mai multe despre islam si viata de zi cu zi a femeii musulmane pot scrie...

fetele musulmane pot scrie ce putem sa scriem inca nu sunt musulmanca dar urmeaza ca sunt cu turc ce as putea eu sa zic eu cam as vrea sa aflu dak stiti ceva de musulmani scrieti si voi ca am citit si mai nimic de musulmani mai de graba sa deschis topicul ptr ortodoxi catolici etc dar musulmani nu am vazut bine fiecare cum vrea sa nu ma intelegeti gresit dar cand am vazut scris mare cafenea ptr musulmance am intrat direct dar nu am aflat nimic dak stiti ceva de viata de acolo va rog sa-mi ziceti ce stiti multumesc o seara buna la toti
bruni_eu
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:08
De la: Rania7, la data 2009-01-13 21:01:17sawsan mi-am amintit de faza din dimineata aia cand eram eu la scoala si te bateai tu cu cateaua sau nu mai stiu exact

noi ne batem in fiecare zi, ne batem cand ajung acasa, ne batem cand mananc,ne batem cand stau pe net, ne batem cand ne culcam, ce mai, ne iubim mult ....si stai ca nu ti-am povestit de o faza.Asta mai e si in calduri acum, si vis-a-vis de blocul meu sta o cretina care are ditamai dulaul, si ala de cate ori o vede pe cateaua mea, sare si pe mine si pe asta, acum cateva zile am iesit cu ea la plimbare de dimineata, si am stat sa alerg dupa ea ca sa nu treaca la intimitati cu dulaul , cretina in loc sa iti tina dulaul imi zicea mie sa ma ascund in scara .Eram si ametita de somn, si nu mai vedeam pe unde merg, cand am ajuns la scara m-am intalnit cu un vecin, si la cat de bulversata am fost cu cainii lu peste, in loc sa ii zic buna dimineata, i -am zis saru'mana.
s_a_w_s_a_n
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:10
De la: Rania7, la data 2009-01-13 21:07:27se batea sawsan sau mama lui sawsan intr-o dimineata cu cateaua...si eu cu sawsan ne trimiteam sms-uri,eu fiind la scoala,iar ea imi descria procedurile prin care se omora cu cateaua si am inceput sa rad isteric

Voi fetelor ma omorati nu alta....................
sun_shine
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:12
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-13 21:10:12
De la: Rania7, la data 2009-01-13 21:01:17sawsan mi-am amintit de faza din dimineata aia cand eram eu la scoala si te bateai tu cu cateaua sau nu mai stiu exact

noi ne batem in fiecare zi, ne batem cand ajung acasa, ne batem cand mananc,ne batem cand stau pe net, ne batem cand ne culcam, ce mai, ne iubim mult ....si stai ca nu ti-am povestit de o faza.Asta mai e si in calduri acum, si vis-a-vis de blocul meu sta o cretina care are ditamai dulaul, si ala de cate ori o vede pe cateaua mea, sare si pe mine si pe asta, acum cateva zile am iesit cu ea la plimbare de dimineata, si am stat sa alerg dupa ea ca sa nu treaca la intimitati cu dulaul , cretina in loc sa iti tina dulaul imi zicea mie sa ma ascund in scara .Eram si ametita de somn, si nu mai vedeam pe unde merg, cand am ajuns la scara m-am intalnit cu un vecin, si la cat de bulversata am fost cu cainii lu peste, in loc sa ii zic buna dimineata, i -am zis saru'mana.

o doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................

ma tin cu mana de burta................

esti dea dreptul delicioasa....................
sun_shine
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:14
Bruni...s-a scris mult despre viata la musulmani trebuie doar sa ai rabdare sa citesti cele 175 de pagini....majoritatea fetelor sunt romance convertite sau nu care au legatura cu musulmanii mai mult sau mai putin....numai sawsan a noastra este araboaica ,iar eu sunt convertita repet citeste tot si vei afla mai multe sau daca ai intrebari pune-le si vom incerca sa raspundem
Rania7
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:15
De la: bruni_eu, la data 2009-01-13 21:08:32
De la: ranyah, la data 2008-08-22 10:58:38Un topic nou in care fetele musulmane sau care au de-a face cu musulmani si cele care vor sa afle mai multe despre islam si viata de zi cu zi a femeii musulmane pot scrie...

fetele musulmane pot scrie ce putem sa scriem inca nu sunt musulmanca dar urmeaza ca sunt cu turc ce as putea eu sa zic eu cam as vrea sa aflu dak stiti ceva de musulmani scrieti si voi ca am citit si mai nimic de musulmani mai de graba sa deschis topicul ptr ortodoxi catolici etc dar musulmani nu am vazut bine fiecare cum vrea sa nu ma intelegeti gresit dar cand am vazut scris mare cafenea ptr musulmance am intrat direct dar nu am aflat nimic dak stiti ceva de viata de acolo va rog sa-mi ziceti ce stiti multumesc o seara buna la toti

Bine ai venit pe topicul nostru Bruni , noi am deschis acest topic pentru noi fetele musulmane si nu numai, dar subiectul nu a fost neaparat despre barbatii musulmani, desigur ca ne poti pune intrebari daca ai vreo nelamurire sau curiozitate,si te putem sfatui atat cat putem si noi. Ceea ce eu pot sa iti spun este ca barbatii musulmani in general respecta femeia ,de aceea pentru un barbat musulman , mama,sora, si sotia sint pe primul loc. Acum depinde si din ce mediu social face parte, de ce sa nu recunosc eu fiind pe jumate araboaica ca unii sint mai indoctrinati cu religia iar altii mai putin,de exemplu in familia mea, am un singur unchi care este indoctrinat ,dar restul sint deschisi la minte,cum de altfel este si tatal meu.Daca ai intrebari, noi sintem aici sa te ajutam
s_a_w_s_a_n
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:19
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-13 21:14:11
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-13 21:10:12

o doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................

ma tin cu mana de burta................

esti dea dreptul delicioasa....................

mama mi-a zis ca a mancat multa ciocolata si a baut pepsic in timpul sarcinii cu mine Ma bucur ca te facem sa razi 7abibti
s_a_w_s_a_n
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:23
Asta explica multe....................

De aceea esti asa "lipicioasa" si dulce?
Tare mult as vrea sa invat turca...numai ca e greu asa de unul singur.................

asa i-as face o surpriza la ubi al meu............

sun_shine
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:40
eu tot n-am depasit pregul de 50 de cuvinte in turca lol .welcome to the club bruni
alexalice
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:44
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-13 21:40:27Asta explica multe....................

Tare mult as vrea sa invat turca...numai ca e greu asa de unul singur.................

azi am zis ca sint fitzoasa .......da din cauza asta sint asa dulce

Ai incercat sa te interesezi daca se tin cursuri pentru limba turca? Eu sint sigura ca trebuie sa existe cum exista si pentru limba araba. Eu am invatat cateva cuvinte de la serialele astea turcesti dar nu scriu ca ma fac de rusinica
s_a_w_s_a_n
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:45
de pe canal d nu?
alexalice
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:47
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-13 21:40:27Asta explica multe....................

moni bruni lasa ca poate reusim sa invatam impreuna
alexalice
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:49
De la: alexalice, la data 2009-01-13 21:47:37de pe canal d nu?

Da dar pana acum mi-a placut doar Havin si Gumus.
s_a_w_s_a_n
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:49
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-13 21:49:09

Da dar pana acum mi-a placut doar Havin si Gumus.[/quote

nush ca eu nu urmaresc...mama se uita la seherezad si 1001 nopti
alexalice
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:53
cum te mai simti rania?
alexalice
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:55
De la: alexalice, la data 2009-01-13 21:53:43
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-13 21:49:09

Da dar pana acum mi-a placut doar Havin si Gumus.[/quote

nush ca eu nu urmaresc...mama se uita la seherezad si 1001 nopti

Si mama la fel , dar mie nu imi place, ca o lungeste prea mult cu certuri impacari si iar certuri, daca urmareai Gumus sigur iti placea, in tarile arabe a avut audienta foarte mare si pe buna dreptate
s_a_w_s_a_n
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:56
mi-e mai bine ms inca ma gandesc la ce am citit pe acel topic si la alte probleme cum sa le rezolv
Rania7
Postat pe 13 Ianuarie 2009 21:58
ce topic???
alexalice
Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
poezia asezata in rama 1 De la: eunescu09 18 Octombrie 2009 08:34
lanseare www.lovedigital.ro 6 De la: kudika276169 22 Iulie 2010 01:07
party halloween 5 De la: _oktober_ 1 Noiembrie 2009 09:56
Rochite pentru orice eveniment 1 De la: kudika323397 28 Septembrie 2010 14:36
am nevoie de ajutoor urgent!!! 17 De la: dascalustefana 20 August 2009 11:42