Mai multe
De la: Rania7, la data 2009-01-14 11:18:33miniblu multam fain Cu drag, oricind Mi-ai adus aminte de fosta mea sefa cu "sa traiesti 1000 de ani"! Sa traim cu totii sanatosi si fericiti!
|
||
|
miniblu Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:24 |
||
|---|---|---|
Saba7 al ker 7abibelor
|
||
|
s_a_w_s_a_n Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:26 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-14 11:17:57Bruni buna dimineata Subscriu la partea cu cunoscutul lui si a familiei. Rania - cum e cu contractul asta? Am auzit de el dar...n-am foarte multe informatii. Poate fi facut si intre un musulman si o crestina? Sau tb sa fie ambii musulmani?
|
||
|
|
||
|
miniblu Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:26 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-14 11:17:57Bruni buna dimineata el locueste in turcia se chiama eschiseri bine asa se pronunta nu stiu cum se scrie sii ii cunosc famiali la fel o cunosc pe mama lui pe surori pe nepoti dar nu cunosc pe frati ii cunosc am vorbit cu ei pe msn la web si din cate am vazut sunt draguti si respectosi eu mai stiu ca la turci dak nu le dai motiv de cearta niciodata nu se ia de tine degeaba asa ca eu sunt fata care nu prea da motive de cearta si nu stiu ce e aia sa inseli persoana iubita asa ca sper sa nu am probleme de genul gelozie oricum iti multumesc ptr sfat mi-a fost de ajutor chiar daca nu am ajuns la asta dar stiu ca nu trebuie sa-i faci niciodsata gelogi mersi esti o draguta |
||
|
bruni_eu Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:28 |
||
De la: miniblu, la data 2009-01-14 11:26:22De la: Rania7, la data 2009-01-14 11:17:57Bruni buna dimineata Miniblu nu conteaza daca esti crestina,in momentul in care va casatoriti la moschee contractul se face oricum si in contract tu pui conditii,de exemplu sa nu isi mai ia alte neveste
|
||
|
s_a_w_s_a_n Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:31 |
||
Miniblu poate fi facut intre un musulman si o crestina dar este de preferat de incheiat intr-o tara crestina pentru ca acesta intra sub incidenta legilor statului in care este incheiat...in el poti scrie n clause cu ce iti doresti tu de la el in timpul casatoriei gen nu isi poate lua o alta sotie cat este casatorit cu tine,dreptul tau de a lucra,de a te intoarce in tara sa-ti vezi familia etc...cei mai multi mint ca nu se poate incheia decat intre 2 musulmani dar este fals se poate incheia si intre un musulman si o crestina/evreica
|
||
|
Rania7 Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:31 |
||
| bruni,mama,de cat timp esti cu el?eu cred ca numai tu il poti cunoaste..dar daca vrei si opinia mea,eu am avut niste amici si parteneri de afaceri turci,si iti pot zice ca sunt foarte primitivi..sunt extrem de gelosi..si pana nu ajungi in turcia cu el ,nu vei sti cum este el defapt.sfatul meu este sa nu parasesti tara.sau si daca pleci,sa ai o siguranta ca te vei intoarce.multe romance au patit-o. | ||
|
Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:33 |
||
sawsan eu vb de contract facut la notariat bruni cu mare placere
|
||
|
Rania7 Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:33 |
||
buna ziua tuturor fetelor...acum am vazut si eu cafenea voastra si ma intrebam daca se poate sa servesc o cana de cafea si sa stau la taclale cu voi...daca se poate,,bineinteles,,, . ..si am si eu o mica intrebare..daca ma poate ajuta cineva...
|
||
|
niko_ptk22 Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:47 |
||
|
Buna bruni...bine-ai venit printre noi... asa cum spunea si rania este foarte important sa ai ochii deschisi tot timpul..peste tot exista oameni buni si oameni rai...strainii care vin in Romania, dupa cateva luni de stat aici se schimba si astfel sunt foarte diferiti de cei care traiesc tot timpul acolo la ei acasa si nu intra in contact cu alta lume din afara..si regula asta este valabila si pentru arabii care vin la noi si in cazul tau, pentru cetatenii turci...conteaza foarte mult sa stii sa-ti impui punctul de vedere de la bun inceput si o chestiune foarte foarte importanta: FAMILIA TREBUIE TINUTA CEVA MAI LA DISTANTA...PENTRU CA DACA TU LE PERMITI CELOR DIN FAMILIA LUI SA INTERVINA INTRE VOI MAI MULT DECAT ESTE CAZUL ATUNCI SA TE ASTEPTI SA APARA SI CEVA PROBLEME...deci mare atentie!!!!
|
||
|
jadore_dior Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:50 |
||
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-14 11:31:15De la: miniblu, la data 2009-01-14 11:26:22De la: Rania7, la data 2009-01-14 11:17:57Bruni buna dimineata |
||
|
miniblu Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:51 |
||
De la: niko_ptk22, la data 2009-01-14 11:47:20buna ziua tuturor fetelor...acum am vazut si eu cafenea voastra si ma intrebam daca se poate sa servesc o cana de cafea si sa stau la taclale cu voi...daca se poate,,bineinteles,,, Bine ai venit niko , sigur ca poti sa servesti tot ce iti place tie si te primim cu bratele deschise si desigur iti vom raspunde si la intrebari dar in masura in care stim sau daca sint legate de Islam
|
||
|
s_a_w_s_a_n Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:54 |
||
De la: niko_ptk22, la data 2009-01-14 11:47:20buna ziua tuturor fetelor...acum am vazut si eu cafenea voastra si ma intrebam daca se poate sa servesc o cana de cafea si sa stau la taclale cu voi...daca se poate,,bineinteles,,, buna niko...toata lumea este binevenita la noi in cafenea atata vreme cate este bine intentionata..cafeneaua noastra este una linistita, plina de pace si multa iubire...nu-i asa fetelor?
|
||
|
jadore_dior Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:54 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-14 11:31:58Miniblu poate fi facut intre un musulman si o crestina dar este de preferat de incheiat intr-o tara crestina pentru ca acesta intra sub incidenta legilor statului in care este incheiat...in el poti scrie n clause cu ce iti doresti tu de la el in timpul casatoriei gen nu isi poate lua o alta sotie cat este casatorit cu tine,dreptul tau de a lucra,de a te intoarce in tara sa-ti vezi familia etc...cei mai multi mint ca nu se poate incheia decat intre 2 musulmani dar este fals se poate incheia si intre un musulman si o crestina/evreica Draga mea...multumesc mult de informatii!! Veniti la nunta, da?
|
||
|
miniblu Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:55 |
||
niko bine ai venit acum vine si cafeluta si iti ascultam si intrebarea
|
||
|
Rania7 Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:55 |
||
De la: miniblu, la data 2009-01-14 11:55:09De la: Rania7, la data 2009-01-14 11:31:58Miniblu poate fi facut intre un musulman si o crestina dar este de preferat de incheiat intr-o tara crestina pentru ca acesta intra sub incidenta legilor statului in care este incheiat...in el poti scrie n clause cu ce iti doresti tu de la el in timpul casatoriei gen nu isi poate lua o alta sotie cat este casatorit cu tine,dreptul tau de a lucra,de a te intoarce in tara sa-ti vezi familia etc...cei mai multi mint ca nu se poate incheia decat intre 2 musulmani dar este fals se poate incheia si intre un musulman si o crestina/evreica miniblu mama te mariti??????
|
||
|
jadore_dior Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:56 |
||
mai intrebi miniblu? dar sa anunti din timp sa ne gasim rochii
|
||
|
Rania7 Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:56 |
||
Sawsan mai razi fata mult de mine? auzi la ea bine ca nu merg ca racul inaopi asa te-am educat eu sawsan?
|
||
|
Rania7 Postat pe 14 Ianuarie 2009 11:59 |
||
De la: niko_ptk22, la data 2009-01-14 11:47:20buna ziua tuturor fetelor...acum am vazut si eu cafenea voastra si ma intrebam daca se poate sa servesc o cana de cafea si sa stau la taclale cu voi...daca se poate,,bineinteles,,, Bine ai venit! Te primim cu o cafea aromata
|
||
|
miniblu Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:00 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-14 11:56:31mai intrebi miniblu? daaaaaaaaaaa..trebuie sa ne facem niste tinute mai speciale...in ton KUDIKA...adica ceva mai chic decat restul lumii
|
||
|
jadore_dior Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:00 |
||
multumesc..multumesc f mult.sunteti f dragute... eu sunt bine intetionata si va spun...ca am f multa iubire in mine... f multa de oferit... intrebarea mea sawsan este legata de islam...de fapt..de un baiat turc...este din istanbul..l-am cunoscut acum 2 luni de zile si vb intr-una pe net...si cu parintii lui am facut cunostinta...prin web...dupa un timp mi-a spus ca ma iubeste...intrebarea mea este:: baietii mulsumani mint in legatura cu acest lucru sau spun adevarul cand vine vb de iubire??
|
||
|
niko_ptk22 Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:01 |
||
De la: jadore_dior, la data 2009-01-14 11:56:07De la: miniblu, la data 2009-01-14 11:55:09De la: Rania7, la data 2009-01-14 11:31:58Miniblu poate fi facut intre un musulman si o crestina dar este de preferat de incheiat intr-o tara crestina pentru ca acesta intra sub incidenta legilor statului in care este incheiat...in el poti scrie n clause cu ce iti doresti tu de la el in timpul casatoriei gen nu isi poate lua o alta sotie cat este casatorit cu tine,dreptul tau de a lucra,de a te intoarce in tara sa-ti vezi familia etc...cei mai multi mint ca nu se poate incheia decat intre 2 musulmani dar este fals se poate incheia si intre un musulman si o crestina/evreica Da! Dupa 2 ani de relatie frumoasa cu un domn egiptean, m-am hotarat sa fac pasul. Inca n-am hotarat data...dar...o sa fie anul asta
|
||
|
miniblu Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:02 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-14 11:56:31mai intrebi miniblu? Promit ca va anunt din timp! Poate undeva prin primavara
|
||
|
miniblu Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:04 |
||
De la: judecatoarea_2, la data 2009-01-13 23:06:51Aseara, bantuind pe canalele tv romanesti, am avut parte pe N24 de o emisiune, intre 18.00 si 19.00, moderata de un personaj pe nume Anton Caragea. Invitatul principal era doamna Alina ..., persoana repatriata vineri din Fasia Gaza. Daca vineri, la revenirea ei in tara, sentimentele mele erau de sincera compasiune azi nu mai stau deloc la fel, scrie Dan Selaru, pe blogul lui. Nu stiu cine-i doamna Alina asta, dar sunt perfect de acord cu ce spui tu. Cand s-au maritat cu arabi, cand au trecut la Islam si si-au pus basmua in cap, alegand sa traiasca in fasia Gaza, femeile astea si-au asumat niste riscuri. De ce se plang acum ca e razboi acolo, si mai ales de ce se plang ca nu le ajuta statul roman? De ce trebuie statul roman sa cheltuiasca bani pentru toate prostiile pe care le fac niste femei care au scuipat pe ce inseamna sa fii roman, care nu produc nimic pentru statul asta? Sa acuzi statul roman ca transporta pe banii lui trupurile soldatilor morti pe teatrele internationale de lupta, insa nu le ajuta pe romancele care s-au lepadat de calitatea de a fi romance mi se pare o imbecilitate. Primii reprezinta statul roman - deci natiunea romana in lume, ultimele nu contribuie cu nimic la bunastarea statului roman sau a natiunii romane. O auzeam pe o alta doamna venita din Gaza care spunea ca se teme pentru viitorul copiilor ei acum ca s-au mutat in Romania fiindca acestia nu vorbesc deloc romana. Dar statul roman trebuie sa aiba grija de individele astea si copiii lor Cat despre faptul ca Hitler a gresit cand nu i-a omorat pe toti evreii din Europa, oamenii astia ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa rosteasca asemenea lucruri. Pe langa faptul ca replica arata mentallitatea violenta a musulmanilor,arata ca lor chiar nu le trece prin minte ca daca Hitler ar trai azi, nu pe evrei ar vrea sa-i extermine, ci pe musulmanii din Europa.Banuiesc ca nu ar vrea sa li se intample asta. |
||
|
beyonce_indragostita Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:04 |
||
| Hamas a inceput razboiul prin faptul ca a aruncat rachete pe teritoriul Israelului. De parca nu stiau cat de puternici sunt evrei, de parca nu stiau ce armata dotata au, de parca nu stiau ca sunt sustinuti de Statele Unite. Cu altecuvinte, Hamasul a inceput un razboi fara sa-i pese cati oameni nevinovati vor muri - ma refer la civilii palestinieni. | ||
|
beyonce_indragostita Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:05 |
||
|
unii mint altii nu...asta nu poti afla decat tu si oricum nu de pe net...eu nu m-as increde atat de tare in el pana nu as avea ocazia sa-l cunosc personalsa-i pot studia gesturile si reactiile etc. Miniblu neaparat vreau sa vin la nunta sincer vb fara gluma
|
||
|
Rania7 Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:05 |
||
De la: niko_ptk22, la data 2009-01-14 12:01:45multumesc..multumesc f mult.sunteti f dragute... niki, adica tu l-ai cunoscut pe baiatul asta pe net? nu l-ai vazut face to face niciodata? In acest caz eu cred ca trebuie sa ramai cu picioarele pe pamant si sa nu crezi ca tot ce zboara se mananca pentru ca nu este chiar asa...pe internet se pot spune foarte multe lucruri, de cele mai multe ori insa, neadevarate...asa ca din nou, mare, mare grija....
|
||
|
jadore_dior Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:06 |
||
vad ca de aceeasi parere cu mine este si rania...pup u girlllllllllllllllllllllllllllllllllllll
|
||
|
jadore_dior Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:08 |
||
sawsan murisi sau iar te bati cu cateaua? miniblu unde faceti nunta?
|
||
|
Rania7 Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:08 |
||
j'adore
|
||
|
Rania7 Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce parere aveti despre slujba la companii multi-nationale sau patroni straini? | 2 | De la: ancamts 7 Martie 2009 13:18 |
| vand lentile de contact div nuante 40 ron albastru verde | 1 | De la: kudika004836 8 Aprilie 2010 13:33 |
| Inca o probleme ...pe ziua de azi .HELP | 96 | De la: kudika130107 21 Decembrie 2010 20:34 |
|
|
||
| Craciunul!!! | 4 | De la: adaeva 19 Decembrie 2009 14:37 |
| cafea cu aroma de femeie | 16 | De la: DON_LUCIANO 20 Iulie 2009 11:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.