Mai multe
De la: Rania7, la data 2009-01-13 21:58:32mi-e mai bine ms inca ma gandesc la ce am citit pe acel topic si la alte probleme cum sa le rezolv despre ce topic e vb? |
||
|
alexalice Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:12 |
||
|---|---|---|
iti trimis mesaj pe privat cu numele topicului
|
||
|
Rania7 Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:13 |
||
masa'a al '7air "7abibelor" lipsesc si eu 2-3 ore si voi umpleti pagini m-am trezit ca am visat urat si acum lesin de ras de ce-am citit shukran
|
||
|
|
||
|
Malak Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:22 |
||
Am fost cu cateaua afara, vrei detalii rania7?
|
||
|
s_a_w_s_a_n Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:31 |
||
|
||
|
Rania7 Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:32 |
||
doamne fereste ce am citit pe forum-ul ala am ramas perplexa.nu-mi vine sa cred simt ca mi se face rau
|
||
|
alexalice Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:34 |
||
De la: Malak, la data 2009-01-13 22:22:01masa'a al '7air "7abibelor" Masa ' el kheir 7abibti Malak bine ai revenit , zi o rugaciune cand mai visezi urat , dar e bine ca ai venit aici la noi ca mai uiti din vis
|
||
|
s_a_w_s_a_n Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:35 |
||
i've told you
|
||
|
Rania7 Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:36 |
||
De la: Rania7, la data 2009-01-13 22:32:41 Ai auzit de pacala si tandala? noi suntem inainte sa intram in casa ne-am uitat in directii opuse, si cand m-am intors am dat peste ea si am calcat-o pe labute
|
||
|
s_a_w_s_a_n Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:39 |
||
|
||
|
alexalice Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:40 |
||
|
si acum un interviu cu alina taselam aleykum Alina : ALECOMO SALAM Kerim Engin: puteti sa ne sa spuneti despre experianta traita de dumneavoastra in Gaza? Alina: AM SA INCERC.DE 13 ANI LOCUIESC IN PALESTINA.tot timpul a fost razboi rareori momente de liniste, dar nici decum de pace nu se putea intra si nici iesi din palestina decit cu acordul israielian. ne simteam ca intr-o inchisoare mereu amenintati ca sotii si fii nostri sa fie luati in colimatoriu si ridicati de acasa din nici un motiv doar poate daca niste guri rele spuneau ceva rau despre ei. am asteptat 12 ani sa primesc cetatenie palestiniana. daca plecam nu ma mai puteam intoarce. eu lucrind in orchestra televiziunii palestiniene, colegii mei faceau turnee in afara iar eu nu puteam sa-i insotesc. cu ambasada din telaviv tineam greu leg. noi in palestina neavind nici un post consular nici soti nostri sau fetele care aveau cetatenie palestiniana nu puteau pleca oricind; decit cu aprobarea evreilor cam cum era pe timpul lui Ceausescu. Kerim Engin: Spuneti-ne va rog ce-ati facut cand au inceput bombardamentele? Alina: prima zi a fost ceva de nedescris in jur de 60 de avioane au lovit in mai putin de 1minut toate deodata. era un zgomot infiorator, se misca pamintul, se intunecase cerul parca era sfarsitul lumii. au fost lovite intr-o zi de simbata de dimineata. la inceputul zilei au murit in jur de 200-300 de militari toti purtau uniforma albastra deci NU HAMAS! Kerim Engin :CE VA FACUT SA VA HOTARATI SA PLECATI IN ROMANIA? Alina: frica mortii, a foamei, nu mai aveam ce sa bem,ce sa mincam, copii erau disperati mai rau ca niciodata, fuga de ami pierde copii... Kerim Engin : ce s-a intamplat cand ati ajuns in Romania? ati fost singura care ati transmis un mesaj catre mass media, care ati influentat opinia publica din grupul de 20 d epersoana care s-au intors acasa din Gaza. Alina: am fost fericiti ca am ajuns teferi. am fost ajutata de vecini, de prieteni ieri casa mea a fost lovita de bomba cu flacari socrul meu este in spital. nu vreau sa tac. imi pasa de oameni, sufar pentru ei. iubesc poporul palestinian, e mic, amarit, e tara mea adoptiva nu-mi pasa de ce vorbesc oamenii. important ca aud parerile lor impartite imi dau curaj daca sunt pro sau contra e ffffffff.bine. adica eu sunt vintul iar ei sunt valurile asa corabia poporului palestinian va pluti prin furtuni si alte stari ale vremii. copii mei vreau sa mearga in tara lor fara frica; ei au dreptul la libertate. nu conteaza unde vor vrea sa traiasca dar noi suntem musulmani palestinieni. obligatia mea e sa duc vorba islamului. e jihadul meu. vorbele mele sunt armele mele. doar de ALLAH MI-E FRICA; El imi da putere noi toti murim, dar faptele noastre sunt bagajul spre lumea cealalalta. ALLAH nu uita pe nimeni si chinul de pe pamint e rasplata din ziua de miine. unii mi-au zis sa ma opresc ca nu multora le convine. amenintari nu am primit dar nu-mi este frica daca am putut invinge printre straini, daca am putut rezista razboiului de acolo, aici nu-mi erste frica de saracie. alhamdulillah ca suntem sanatosi. eu nu am fugit din PALESTINA. eu am fugit sa adapostesc copii mei de foamete si foc. daca miine este pace am sa ma intorc. chiar daca dupa acest razboi, tara va trebui in zeci de ani refacuta eu poate nu o sa apuc sa vad, dar copii mei trebuie sa faca si numai daca eu fac acest pas copii mei vor merge mai departe sotul meu suna acum acasa vorbeste cu fratele lui de azi dimineata in familia mea sunt citiva morti, 2 case ale verisorilor au ars, casa mea a luat foc, socrul meu a fost dus la spital; a inhalat mult fum din casa mea iar casa lor a cazut de la miscarile pamintului. CE GROAZA! -------------------- |
||
|
Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:46 |
||
iyi aksamlar kizlar ce faceti fetele???
|
||
|
Melek_Melek Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:53 |
||
| multe replici au fost date pt aceasta femeie,....ce ma enerveaza pe mine este faptul ca femeia asta,romanca fiind,spune ca palestina este tara ei..buuun,deci acuma a venit repede acasa in romanica,nu?femeile astea ne fac de ras!multi au auzit-o in aeroport cum injura evreii si romanii!daca stia ca este razboi ,ce naiba cauti intr-o tara unde nu-ti poti creste copiii??? | ||
|
Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:54 |
||
| pt mai multe info.intrati pe site-ul www.hotnews.ro | ||
|
Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:56 |
||
De la: judecatoarea_2, la data 2009-01-13 22:54:05multe replici au fost date pt aceasta femeie,....ce ma enerveaza pe mine este faptul ca femeia asta,romanca fiind,spune ca palestina este tara ei..buuun,deci acuma a venit repede acasa in romanica,nu?femeile astea ne fac de ras!multi au auzit-o in aeroport cum injura evreii si romanii!daca stia ca este razboi ,ce naiba cauti intr-o tara unde nu-ti poti creste copiii??? dar tu daca te`ai indragostii de un palestinean nu l`ai urma unde ar fii el china japonia etc etc ???? desi stia toate lucrurile astea si`a urmat sotul...incercarea moarte n`are se spune dar iata ca aici are!!! :( Foarte Crud este tot ceea ce este acolo. Nimeni nu si`ar dorii o asemenea viata:( so SAVE GAZA!!!!! |
||
|
Melek_Melek Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:57 |
||
iyi aksamlar abla....uite sunt socata de discutiile violente de pe alte forumuri
|
||
|
alexalice Postat pe 13 Ianuarie 2009 22:58 |
||
De la: alexalice, la data 2009-01-13 22:58:01iyi aksamlar abla....uite sunt socata de discutiile violente de pe alte forumurihangisi ablam???? |
||
|
Melek_Melek Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:00 |
||
lol nu intra in cele 50 de cuvinte cunoscute
|
||
|
alexalice Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:01 |
||
De la: alexalice, la data 2009-01-13 23:01:12lol nu intra in cele 50 de cuvinte cunoscutehangisi=care :)) care forumuri ??
|
||
|
Melek_Melek Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:03 |
||
iar m-a palit somnul aveti grija de voi fetelor.pup dulce adel melek sawan j'adore dior monica rania malak si cine mai e si nu cunosc.
|
||
|
alexalice Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:04 |
||
De la: alexalice, la data 2009-01-13 23:04:59iar m-a palit somnuliyi geceler abla kendine iyi bak=ai grija de tine
|
||
|
Melek_Melek Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:06 |
||
|
Aseara, bantuind pe canalele tv romanesti, am avut parte pe N24 de o emisiune, intre 18.00 si 19.00, moderata de un personaj pe nume Anton Caragea. Invitatul principal era doamna Alina ..., persoana repatriata vineri din Fasia Gaza. Daca vineri, la revenirea ei in tara, sentimentele mele erau de sincera compasiune azi nu mai stau deloc la fel, scrie Dan Selaru, pe blogul lui. Mai erau alti doi cetateni de origine araba invitati. Am intrat pe replica "Am plecat de aici de rau!". Daca Romania este mai rea decat Fasia Gaza nu inteleg de ce persoana s-a intors. S-a continuat cu "De ce cadavrele soldatilor romani morti in Afghanistan sunt aduse pe banii Statului si cetatenii romani din Fasie nu sunt repatriati tot pe banii Statului?". Indraznesc sa spun ca primii reprezinta Statul intr-o misiune oficiala iar ceilalti sunt cetateni aflati intr-o situatie pe care au ales-o ei, nu a fost impusa. S-a continuat, necomentabil, cu "Pacat ca Hitler nu i-a omorat pe toti.", referitor la evrei, aici Anton Caragea a intervenit si a spus ca n-avem voie sa spunem asa ceva pe post, nu ca afirmatia e extremista. "Hamas nu e o organizatie terorista, Hamas apara poporul, Stefan cel Mare era terorist?" o comparatie plina de substanta. "Palestinienii o sa lupte pana la ultimul om." "Fetele romance din Gaza nu au acte, sa renunte Statul la birocratie si reguli si sa le scoata de acolo." Razboiul merge inainte, Statul sa lase prostiile astea de legi si sa faca ce vrem noi. Pot intelege ca persoana in cauza este traumatizata de un razboi crancen si face afirmatii elucubrante. Ce nu inteleg este cum apare pe post intr-o emisiune total neechilibrata, de "infierare", cu un moderator care accepta orice prostie, ba, mai mult, sustine orice prostie. N24 nu este un caz izolat, Vadim Tudor, madam Buruiana, Victor Ciorbea, Codrin Stefanescu, Stan cu laptop-ul si multi altii sunt abonatii aparitiilor elucubrante si ilogice pe posturile de "informare". Scuze pentru Mircea Badea si Gigi Becali pentru omisiune. Toate aceste posturi uita informarea in favoarea unui circ sinistru in care opinii total lipsite de logica, violente, rasiste, care incita la ura sunt prezentate ca opinii normale, in general necenzurate de moderatori, cateodata chiar sustinute. De dragul audientei, deci banilor, posturile de stiri au devenit posturi de tip OTV, acesta e cinstit, nu clameaza obiectivitatea. Suntem bombardati de emisiuni cu persoane isterice in defavoarea informarii echilibrate. Si asa, inca o data, nu avem parte de o busola spre normalitate nici din partea presei. Comenteaza pe Romania obiectiva. |
||
|
Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:06 |
||
De la: alexalice, la data 2009-01-13 23:04:59iar m-a palit somnul Somnic usor si pufos sa vii si maine
|
||
|
s_a_w_s_a_n Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:07 |
||
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-13 23:07:28De la: alexalice, la data 2009-01-13 23:04:59iar m-a palit somnul o sa vin sawsan stai fara grija.noapte buna |
||
|
alexalice Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:09 |
||
|
SI ACUM,CATEVA RASPUNSURI LA ARTICOLUL RESPECTIV: Asa zisa "doamna" (de fapt romanii nu spun doamne la astfel de femei vulgare si needucate, le spun altfel) a lucrat pentru televiziunea islamica a Hamas, in Gaza. Sotul ei nu e un pro-Fatah, pentru ca in Gaza cei pro-fatah au fost fie omorati, fie expulzati de catre Hamas. Gaza e Hamastan si nici macar presedintele Abbas nu poate calca pe acolo, desi e palestinian ! Nu exista "mii de victime", astea sunt cifre date doar de palestinieni si nu sunt verificate de alti ziaristi! E bine ca in "sprijinul" Hamas vin astfel de persoane cu probleme psihice destul de evidente (chiar daca temporare, sper pt. femeia aia), sper ca in sprijinul Israel sa ramana oameni mai inteligenti, care stiu istorie si care inteleg importanta amenintarii arabo-islamice pentru noi europenii ! unguru [anonim] Am auzit-o si pe aeroport pe Alina isterica cum profera insulte la adresa romanilor si evreilor. Este plecata de cel putin 15 ani de ce nu si-a rezolvat problema actelor.Cine a obligat-o sa plece dragostea de islam dragostea de arabul cu bani din timpul facultatii sau altceva. Taci si sapa ,ciocul mic. Din pacate nu doar personajele enumerate Selaru sunt isterice sau doar N24. In materie de isterie conduce detasat Realitate tv B1 si OTV si unele site de stiri Culme este ca ziaristii si moderatorii acestor posturi sunt isterici mergand pana ala proferarea de insulte la adresa unei opinii daca situatia din mass media romaneasca e asa ... dezastrouasa (am urmarit posturile romanesti in perioada sarbatorilor, 3 saptamani in ultimii 8 ani) de ce nu faceti dumneavoastra - si alti telespectatori nemultumiti - o petitiea, o scrisoare, ceva acolo pentru introducerea unor canale ... 'serioase' - BBC, CNN SKY news etc - in pachetele tv. astfel oamenii vor avea sansa sa ( conditionat ca stiu o limba straina) vada cum este cu jurnalismul prin alte parti. adica sa vedem cu totii propaganda israelului, pusa langa revendicarile rezistentei Hamas. nu de alta, sa fie balanta, egalitate ... "Doamna" Alina nu stie ca perioada "frumoasa" cind romancele erau o prezenta obisnuita in caminele studentesti , locuite de studenti arabi , a incetat de mult sa fie o sursa de tigari Kent,blue jeans,pantaloni de piele cumparati din shop de catre clientul arab ? A crezut ca arabul care o ducea in Orientul Mijlociu este un sheic ? In mod sigur nu aveau habar de ce inseamna Orientul Mijlociu, Palestina,conflictul israelian -arab.Ca si ea, o multime au crezut ca Ali, iubitul, este un mare "mogul",plin de bani. Au plecat multe ca turisti dupa 1989, au lasat pasaportul sa scada si acum acuza statul ca nu le ajuta ! Frumos nivel de cultura , a ei si a televiziunii care pune in fata camerei de luat vederi astfel de nulitati umane. In mod sigur exista si romance care au reusit sa gaseasca omul just, cu picioarele pe pamint,dar, sint o minoritate !. Israel are dreptul de a exista ceea ce arabii nu vor sa recunoasca! |
||
|
Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:19 |
||
De la: alexalice, la data 2009-01-13 23:09:39De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-13 23:07:28De la: alexalice, la data 2009-01-13 23:04:59iar m-a palit somnul Te asteptam
|
||
|
s_a_w_s_a_n Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:19 |
||
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-13 23:19:44vine vine k nu scapa...k ia bataita la funduletu golDe la: alexalice, la data 2009-01-13 23:09:39De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-13 23:07:28De la: alexalice, la data 2009-01-13 23:04:59iar m-a palit somnul si dupa fas fas :)))))))))
|
||
|
Melek_Melek Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:24 |
||
De la: Adel_Melek, la data 2009-01-13 22:57:43eu sunt casatoria cu un musulman,dar nu-mi parasesc tara.el sta aici p mine.De la: judecatoarea_2, la data 2009-01-13 22:54:05multe replici au fost date pt aceasta femeie,....ce ma enerveaza pe mine este faptul ca femeia asta,romanca fiind,spune ca palestina este tara ei..buuun,deci acuma a venit repede acasa in romanica,nu?femeile astea ne fac de ras!multi au auzit-o in aeroport cum injura evreii si romanii!daca stia ca este razboi ,ce naiba cauti intr-o tara unde nu-ti poti creste copiii??? |
||
|
Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:27 |
||
|
...si inca cateva replici.............Ce-mi pasa mie de paragrafu 7? (Duminicã, 11 ianuarie 2009, 21:00) "Kurva de arab" [anonim] i-a raspuns lui Addy Mai "addy", tu chiar crezi ca unei isterice plecate din Romania dupa un arab ii pasa de Constitutia Romaniei? Ei nu-i pasa de nici o lege, ea oricum nu mai are nici o lege si cred ca in capul ei e o confuzie totala, habar nu are care ii este identitatea! Evident, dupa lege, ea a injurat tara si poporul roman (ca si cum 20 de milioane de romani sunt vinovati ca ea n-are actele in regula), a indemnat la agresiune si ura rasiala (mai bine mureau toti evreii pe vremea lui Hitler), a incitat la violenta publica (palestinienii vor lupta, Hamas apara si va lupta, etc.). Sunt curios daca cineva va sesiza oficial Parchetul sau daca acesta se va autosesiza. Probabil e mai bine sa asteptam verdictul CNA, va cantari greu la acceptarea cererii la tribunal. Insa o astfel de descreierata (in sensul popular al termenului) nu merita bagata in seama prea mult. Eu din ce au auzit de la prieteni, multi erau jenati si dezgustati de ura si vulgaritatea ei. Au sosit primele 4 familii evacuate din Gaza via Iordania. Ma uit la TV si vad cum prima familie iesita da si primele declaratii reporterilor aflati in asteptarea lor la Aeoportul din Otopeni. Declaratiile incep calm si chibzuit... - doamna din imagine (lucreaza dupa propriile declaratii la televiziunea din Gaza - evident Hammas) povesteste cum e viata acolo, cum stau copiii si batranii la cozi imense pentru a cumpara o lipie, cum nu e apa potabila, cum dorm pe hol pe saltele, fara geamuri si cum armata israeliana trage in tot ce misca. Calmul se curma imediat ce sotul ei, un palestinian, ii spune scurt: Spune ce ti-au facut cei de la Ambasada!... Si femeia se transforma instant... Plange in hohote in fata camerelor de luat vederi si printre sughituri atent executate ne spune ca multumeste Ambasadei Romaniei pt i-a scos de acolo, dar ca au trebuit sa promita ca isi vor plati singuri transportul pana in Romania, in conditiile in care rusii, olandezii, norvegienii si altii au primit bani integral pentru transport de la statele lor. BUUUN!!! Ce nu spune doamna din imagine este altceva - ea a mai fost evacuata in trecut din Gaza, tot la cerere, cu promisiunea ca nu se va mai intoarce acolo. S-a reintors si nici macar nu a anuntat ca se afla acolo. Statul roman a facut eforturi mari sa obtina permis de la israelieni pentru ea, sotul si copiii ei care erau pratic fara acte... iar acum vor ca statul roman sa le plateasca tot, in conditiile in care primul ei cuvant a fost ca se va intoarce in Gaza imediat ce se opresc luptele. Si asa probabil se reia lantul - razboi, evacuare, intoarcere.... si totul pe cheltuiala contribuabilului roman. |
||
|
Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:30 |
||
|
Atentie,ne-am bagat murtu'n casa.Alina,prezinta un percol national pe termen lung si toate ca acesta parashuta,vor aduce o droae de posibili teroristi care,la o comanda,ne pot prezenta spectacole cu regie si regizori Hamas. Ma duce ganul la Decembrie '89 cu regizori asemanatori.Observati gradul de indoctrinare?Restul,spuneti Voi! sunteti niste nesimtiti (Duminicã, 11 ianuarie 2009, 20:33) Azyzamy Maryah [anonim] Vorbiti de parca ati fi evrei. Ce dovezi aveti ca Alina este o fosta "c"? Nu va e rusine sa denigrati un om fara nici cea mai mica dovada? Da, sa fie aduse acasa toate romancele din Gaza, majoritatea au trecut la Islam si sunt musulmane, traiesc cf unei reliigii si nu cf bordelurilor din Italia unde sunt mii de romance plecate pt o viata mai buna1 Azyzamy Maryah Nu au adoptat islamul pentru ca asa le cerea ratiunea sau sufletul, ele erau foarte bine cu credinta stramoseasca, aia care exista la romani inca de pe vremea cand mahomed se juca cu balega de camila dupa cort ! Acele biete nebune care au ales lumea araba in loc de lumea europeana, care au ales religia jihadului in loc de religia mantuirii, care au ales Gaza in loc de un judet romanesc, acele femei nici nu sunt respectate cu adevarat de societatile in care au intrat fortate. Sotii lor le-au cerut imperativ sa devina musulmance, altfel nu acceptau familie, asa e in islam, te convertesti obligatoriu, fortat ! Sunt cazuri numeroase in tari ca Olanda, franta, germania, in care femeile care au refuzat convertirea au fost mutilate sau ucise! Vrei sa cred ca in Gaza e mai multa libertate de la Hamas decat la Paris sau Amsterdam? Toate lepadaturile (adica cele care s-au lepadat de religia parintilor si strabunilor) sunt ucise in islam, pentru apostazie. Crestinii sunt mai blanzi, nu le ucid, le evita sau le dispretuiesc! |
||
|
Postat pe 13 Ianuarie 2009 23:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cafenea de noapte?! | 3 | De la: kentfarafiltru 28 Decembrie 2009 19:59 |
| CAFENEA DE SARBATORI | 6 | De la: copacelul 12 Mai 2009 10:14 |
| INTREBARE PENTRU FETELE DIN CRAIOVA | 3 | De la: andreea3006 8 Noiembrie 2009 22:27 |
|
|
||
| Prietenii | 604 | De la: geo_x 20 Mai 2009 16:29 |
| buna | 2 | De la: _Cryssa_ 4 Martie 2011 08:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.