Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-14 19:37:12Asa zi-le tu monictuza noua distractia nu ne-o strica nimeni

stimate haladite si stimati haladiti!!!!! cadinele ie cadane si barbatii ce ie????
Melek_Melek
Postat pe 14 Ianuarie 2009 19:56
filosofa mai esti fata
ce fata noi nu putem sa ne certam putem cum nu putem
Rania7
Postat pe 14 Ianuarie 2009 19:57
dar noi estem destepte si dam ignore
Rania7
Postat pe 14 Ianuarie 2009 19:58
De la: Rania7, la data 2009-01-14 19:57:43filosofa mai esti fata

Da de ce sa ma cert daca am nervi mi-i vars pe catea si uite asa fac pipilica de ras
s_a_w_s_a_n
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:00
fata nu vb de sfanta pipilica
citisi ala?
Rania7
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:02
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-14 20:00:01

Da de ce sa ma cert daca am nervi mi-i vars pe catea si uite asa fac pipilica de ras

nuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! nu varsaaaaaa k faci mijerieeeeeeee si te cearta mami!!!!!! si lasa domne cateaua in pace!!!!! si pipilica... te rog frumos e sfanta!!!! vezi k poate se supar forumu k ii plagiezi
Melek_Melek
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:03
De la: Rania7, la data 2009-01-14 20:02:30fata nu vb de sfanta pipilica
citisi ala?

Ah imi cer scuze de la autori sint o blasfemiatoare da fata l-am citit
s_a_w_s_a_n
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:09
De la: Adel_Melek, la data 2009-01-14 20:03:53

nuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! nu varsaaaaaa k faci mijerieeeeeeee si te cearta mami!!!!!! si lasa domne cateaua in pace!!!!! si pipilica... te rog frumos e sfanta!!!! vezi k poate se supar forumu k ii plagiezi

Nu plagiez doamne fereste eu ma refeream la Mitzura Arghezi din Mondenii '' imi vine sa fac pipilica'' oh prea tarziu
s_a_w_s_a_n
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:11

Sttttttttttttttttt..................sa nu auda adoratoare sfintei pipilici ca jar manaci..............

iti dai seama ceo iesi apoi??...................

si apoi......................nu ti-a zis mamica ca nu e frumos sa faci mijelie???????????????????

ntz..ntz ...ntz....................

neascultatoare fata...............
sun_shine
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:14
da d-aia i se falfaia lui sawsan monica fix de "domnisoara" cu pricina
Rania7
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:15
nu stiam eu de ce esti ingrijorata sawsan...clar ti-e frica de miss pipilica
Dar lasa ca vin eu cu bombili si te salvez
Rania7
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:16
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-14 20:14:18

Sttttttttttttttttt..................sa nu auda adoratoare sfintei pipilici ca jar manaci..............

iti dai seama ceo iesi apoi??...................

si apoi......................nu ti-a zis mamica ca nu e frumos sa faci mijelie???????????????????

ntz..ntz ...ntz....................

neascultatoare fata...............

pai da ia bataita de la mamik
si vezi sa nu ma copiezi da!!! te rog frumos nu te lua dupa mine cu mijelie :))) pe mine m`a invatat educatoarea ca se zice mizerie dar eu nu am fost atenta eram indragostita de gradinar n`am stat degeaba veeeezi :))))) ai grija k te vede CNA`u`
Melek_Melek
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:17
De la: Rania7, la data 2009-01-14 20:16:59nu stiam eu de ce esti ingrijorata sawsan...clar ti-e frica de miss pipilica

de undee bombiiii k n`avem ... poate vorbim cu aia la Gaza sa ne dea un fas!!!
Melek_Melek
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:18
UITATI-VA LA ACEST ARTICOL!!!CE PARERE AVETI? Il rugam pe Allah sa incheie aceste mascre inshaAllah, apoi..ne uitam la noi..au murit atatia oamenii..distrugerile ..ti-au afectat viata?
Ti-au afectat comportamentul?
Ai meditat asupra nenorocirilor care se intampla muslmanilor nu numai in Palestina..ci in intreaga lume?

Daca da! E timpul sa faci ceva!!

Nu sti cu ce sa incepi?

InshaAllah te vom sfatui..

(Atentie aceste verdicte sunt in unanimitate)Nu vom gasi o scoala sa aiba o parere diferita )

1.Fiica a lui Adam,daca te pensezi inceteaza sa o mai faci pentru ca profetul sallallahu alahi wa sallam a blestemat pe aceea femeie

. Trimisul lui Allah - sallallahu alahi wa ali wa sallam “le-a blestemat atât pe femeia care face aceasta operaþiune, cât ºi pe femeia care cere sa i-i se faca aceasta (Relatat de Abu Dawud cu un lanþ bun de transmiþãtori)

2.Daca nu porti hijabul...ar fi bine sa o faci pentru ca hijabul este o obligatie in Islam .

Surah an-Nur

"Si spune drepcredincioaselor sa-si plece privirile lor si sa-si pazeasca pudoarea lor,sa nu-si arate gatelile lor in afara casei lor afara de ceea ce este pe dinafara si sa-si coboare valurile peste piepturile lor si sa nu-si arate frumusetea lor....]”

3.Daca iesi afara din casa ta machiata inceteaza s-o mai faci pentru ca este haram..si wallahy mi-e teama pentru tine surioara ca in ziua judecatii sa gasesti in cartea ta mai mult decat ti-ai fi putut imagina.Se spune ca ficare barabat care te priveste cu pofta el ia pacat pentru intentia lui si tu ai o parte din acel pacat deoarecee tu ai fost ispita

4.Daca vrei sa te tatuezi e bine sa-ti scoti aceasta idee din cap deoarece profetul Muhammad sallalalhu alahi wa sallam a blestemat femeia care se tatueaza si pe cea care tatueaza

5.Trebuie sa sti ,Allah sa aiba mila de tine draga surioara ca femeia musulmana trebuie sa fie modesta.Femeile din Vest cand ies din casa lor se uita in oglinda sa verifice daca machiajul este perfect,daca parul este aranjat..etc

Si tu draga musulmana ,te uiti in oglinda cand iesi din casa,dar tu doresti sa ascunzi orice lucru care ti-ar putea stribii modestia.
Femeia musulmana are gria ca atunci cand iasa din casa sa nu fie o ispita..imbracandu-se cu haine largi,abaia, in alte cuvinte cu vesmantul islamic.

Daca vrei sa pui oja pe unghi cand iesi , poti sa o faci , dar cu conditia sa porti manusi..ptr ca si acest lucru este o infrumusetare.Si este Haram daca cei care nu sunt mahram pentru tine, observa acest lucru.

6.Daca iesi afara din casa ai grija sa nu fi nici o tinta pentru hoti.Islamul protejeaza femeia din toate punctele de vedere...asa ca atunci cand iesi ia cu tine daca tot vrei ..un inelus si ceasul..daca te impodobesti..sheitan va gasi cale ptr ca sa-ti distruga din modestie si in plus vei fi o tinta pentru cei cu minti si inimi bolnave.Evita margelele sau lanturile sa fie scoase inafara vesmantului tau.

6.Daca fumezi Allah sa te calauzeasca si sa te ierte..da-ti toata silinta sa te lasi de dragul lui Allah..nu astepta ca doctorul sa ti-o spuna ca poate fi prea tarziu pentru cainta ta.Gandeste-te la raul pe care il faci si celor din jurul tau....
Citeste despre: http://www.turntoislam.com/forum/sho...hlight=fumatul

Si...draga mea surioara...Rugaciunea niciodata sa n-o amani..roaga-te la timp ptr ca Allah sa fie multumit de tine

Acestea au fost doar cateva puncte la care trebuie sa meditezi si inshaAllah sa vi peste o zi,,doua ,...o saptamana..o luna...un an..si sa ne spui ca ai reusit.
Noi ne rugam la Allah sa o poti face.

Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:18
De la: Rania7, la data 2009-01-14 20:16:59nu stiam eu de ce esti ingrijorata sawsan...clar ti-e frica de miss pipilica

Eu numai cand zic ca sint palestinianca fac toti ochii mari si...si .........si ai omorat pe cineva? da furnicile , aveam boala pe ele cand eram mica eram o mica terorista asa ca pipilica poate sa se pipileasca in continuare
s_a_w_s_a_n
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:22
DE FAPT ISLAMUL INSEAMNA SA CONTROLEZE FEMEIA.PARCA EA NU POATE GANDI SINGURA!PT CA BARBATII ARABI SUNT ATAT DE PORCI CA SE UITA LA TOATE FEMEILE !!!!ASTA ESTE HIPNOZA,VA STERG CREIERUL

am yo bombi distuli pt toti
un fas poate sa-ti dea o "domnisoara" de pe meleagurile noastre ba chiar mai mult daca iti doresti
Rania7

asa terosristul lu mama................................. cu bombilii peste ea si praf de bucatie sa o faci................................

eu te ajut cu un tanca ceva??? sau niste mine ...............antipipilica?????????????
sun_shine
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:23
De la: Rania7, la data 2009-01-14 20:22:56am yo bombi distuli pt toti
un fas poate sa-ti dea o "domnisoara" de pe meleagurile noastre ba chiar mai mult daca iti doresti

depinde de domnisoara:))) daca e d`aia terorista k sawsan :)) sawsan Allah te vede!!!!
Melek_Melek
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:24
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-14 20:22:17

Eu numai cand zic ca sint palestinianca fac toti ochii mari si...si .........si ai omorat pe cineva? da furnicile , aveam boala pe ele cand eram mica eram o mica terorista asa ca pipilica poate sa se pipileasca in continuare
SAWSAN,OARE DE CE TATAL,SAU MAMA TA A VENIT DIN PALESTINA IN ROMANIA??CA ACOLO NU SE POATE TRAI....DE AIA,.SI MULTI ARABI VIN AICI CA SA FACA BANI,SI SA AIBE LIBERTATE!

Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:25
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-01-14 20:22:17

moaaaaaaaaaaaaaaaaama.............dar aveai terorismul in sange...................

oare daca si eu am kilarit ceva furnici, sunt la fel???

te pomeni ca sunt un piiout de paleshtina ca tine????????????

grele matematici, mama lor................... si imi da cu rest..................

sun_shine
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:26
deci sawsan nu mai minti ca stim ca esti o terorista ca faci parte din hamas si yo din al quaeda...am copilarit cu bin laden si al zarqawui ne jucam in nisip toti
monica tu poti veni cu un elicopter apache ca sa nu stie ce i-a lovit auzi sfanta pipilica...Allah Allah
Rania7
wdy
De la: Rania7, la data 2009-01-14 14:13:56 fai yo vine cu bombile si le detonesc in fataul tau fai

Ti se potriveste de minune limbajul asta!
beyonce_indragostita
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:27
astea fac haz de necaz?Guvernul palestinian ar trebui judecat pentru genocid,nu poti opri cu pietre ,tancurile
wdy
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:28
De la: Rania7, la data 2009-01-14 20:26:31deci sawsan nu mai minti ca stim ca esti o terorista ca faci parte din hamas si yo din al quaeda...am copilarit cu bin laden si al zarqawui ne jucam in nisip toti
monica tu poti veni cu un elicopter apache ca sa nu stie ce i-a lovit auzi sfanta pipilica...Allah Allah

Allah Allah korusun!!! se sfanta pipilica si de bagaciosii din ea:))) poate e buna la gust
Melek_Melek
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:28
De la: Rania7, la data 2009-01-14 20:26:31deci sawsan nu mai minti ca stim ca esti o terorista ca faci parte din hamas si yo din al quaeda...am copilarit cu bin laden si al zarqawui ne jucam in nisip toti

oooooooooooo.....................Alllah, allah.......................vine fata in doi timpi si trei miscari.................
si cand te gandesti ca noi suntem de vina.................................

stai sa plasez rachetiliiiiiiiiii pa elicopter si here i comeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................

tineti-va bine fetiliiiiiiiiiiiii........................ ca stau prost la capitolul aterizare.............. doar daca e de urgenta................
sun_shine
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:30

eu sincer sunt pe jos de ras ....inshAllah ca mai exista oameni asa mai rad si eu copios si tu ai kilarit furnici monica? eu am kilarit muste...acum as kilari prosti
Rania7
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:31
De la: Adel_Melek, la data 2009-01-14 20:28:54

Allah Allah korusun!!! se sfanta pipilica si de bagaciosii din ea:))) poate e buna la gust

fetelorrrrrrrrrrrrrrr............. ma doare burtica..................
sun_shine

Da fata acum ce sa fac m-ai prins, sint terorista si fac parte din gruparea Hamas SERI SERI YA HAMAS I7NA ALMIDFA3 O INTY RSAS cine vrea traducerea va spun pe private
s_a_w_s_a_n

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ana 3 De la: iulia069834 13 Noiembrie 2009 11:41
Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum 70 De la: kudika315748 13 Septembrie 2010 19:54
CE CREDETI,KULTIVATA A FACUT GELOS SI A TREZIT VULCANUL DIN GERMANIA CU DECLARATIILE EI ANALFABETE DESPRE VULCANII DIN ALASKA ??? 16 De la: Brosco 5 Ianuarie 2012 21:07
club de noapte,pt amatori de dans... 213 De la: DiavolytaTa 4 Aprilie 2009 18:57
Buna ziua ! 5 De la: Alecsandra_13 15 Martie 2010 12:18