Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: ynna4_u, la data 2009-02-10 18:30:48
De la: ranyah, la data 2008-08-22 10:58:38Un topic nou in care fetele musulmane sau care au de-a face cu musulmani si cele care vor sa afle mai multe despre islam si viata de zi cu zi a femeii musulmane pot scrie...

Va salut cu prietenie... si ma bucur ca v-am gasit. Eu sunt ortodoxa, insa prietenul meu este musulman si as vrea sa stiu cat mai mult ... chiar tot, daca este posibil... Eu ii respect credinta foarte mult si imi place ca este un adevarat credincios, spre deosebire de multi altii ... care sunt doar cu numele. Eu ma straduiesc sa fiu o adevarata ortodoxa.... nu doar cu numele, si pentru asta tin posturile, ma spovedesc, ma impartasesc si vreau sa ma casatoresc virgina. Aceasta (casatoria) va fi pentru noi o mare problema, deoarece in religia mea nu se ingaduie musulman + ortodoxa... iar ca sa trecem unul la credinta celuilalt, nu poate fi vorba, tocmai pentru ca amandoi suntem niste buni credinciosi ... credem din toata inima noastra... si nu putem sa ne jucam cu acest lucru. Eu acum imi pun tot sufletul in fata voastra... va consider surorile mele... de aceea am si venit aici... sa vorbim despre lucrurile acestea. Stiu ca este bine ca ambii soti sa fie de aceeasi credinta... dar ... eu vad in el ce nu am vazut la nici un alt baiat.... iar el la fel... Astept cu drag toate vorbele voastre. Cu mare drag... :D
buna ina,ma bucur sa aud ca va iubiti:) intreaba mai exact ce vrei sa sti,oricum ce pot sa ti spun,este ca te poti casatori cu el,si iti poti pastra si religia ta.sau poti sa te convertesti.iar ca vrei sa te casatoresti virgina,asta e un luru bun,si personal.nu stiu ce anume sa ti mai spun,...intreaba ma,iar daca voi sti inshaallah iti voi raspunde.
amirah_gh
Postat pe 10 Februarie 2009 18:50
buna Ina.............

Chiar daca esti ortodoxa te poti casatori cu el........iar asta nu implica automat si schimbarea religiei....

este o optiune strict personala si daca simti ca vrei sa faci asta......gurile rele vor spune multe, tu trebuie doar sa iti urmezi inima si totul va fi ok pt voi..............
cat despre ceva specific .fetele vor sti sa iti raspunda... trebuie doar sa intrebi..................
sun_shine
Postat pe 10 Februarie 2009 19:39
De la: ynna4_u, la data 2009-02-10 18:30:48
De la: ranyah, la data 2008-08-22 10:58:38Un topic nou in care fetele musulmane sau care au de-a face cu musulmani si cele care vor sa afle mai multe despre islam si viata de zi cu zi a femeii musulmane pot scrie...

Va salut cu prietenie... si ma bucur ca v-am gasit. Eu sunt ortodoxa, insa prietenul meu este musulman si as vrea sa stiu cat mai mult ... chiar tot, daca este posibil... Eu ii respect credinta foarte mult si imi place ca este un adevarat credincios, spre deosebire de multi altii ... care sunt doar cu numele. Eu ma straduiesc sa fiu o adevarata ortodoxa.... nu doar cu numele, si pentru asta tin posturile, ma spovedesc, ma impartasesc si vreau sa ma casatoresc virgina. Aceasta (casatoria) va fi pentru noi o mare problema, deoarece in religia mea nu se ingaduie musulman + ortodoxa... iar ca sa trecem unul la credinta celuilalt, nu poate fi vorba, tocmai pentru ca amandoi suntem niste buni credinciosi ... credem din toata inima noastra... si nu putem sa ne jucam cu acest lucru. Eu acum imi pun tot sufletul in fata voastra... va consider surorile mele... de aceea am si venit aici... sa vorbim despre lucrurile acestea. Stiu ca este bine ca ambii soti sa fie de aceeasi credinta... dar ... eu vad in el ce nu am vazut la nici un alt baiat.... iar el la fel... Astept cu drag toate vorbele voastre. Cu mare drag... :D

buna scumpa bine ai venit printre noi..daca vrei sa`ti pastrezi religia este foarte bine pt tine si sufletul tau, noi celelalte care convertitele si neconvertitele facem lucrul asta pt ca asa simtit sa facem, asta nu este obligatoriu, este foarte bine k va iubiti,, si ce anume vrei sa stii?? te puuuup
Melek_Melek
Postat pe 10 Februarie 2009 22:18
De la: voicu_monica2001, la data 2009-02-10 19:39:14buna Ina.............

Chiar daca esti ortodoxa te poti casatori cu el........iar asta nu implica automat si schimbarea religiei....

este o optiune strict personala si daca simti ca vrei sa faci asta......gurile rele vor spune multe, tu trebuie doar sa iti urmezi inima si totul va fi ok pt voi..............
cat despre ceva specific .fetele vor sti sa iti raspunda... trebuie doar sa intrebi..................
anneeeeeeeeeeee ozledim seni yaaa... nereye gidiyorsun her zaman her zaman ... allah allah allah...fac jihad la toateeeeee fameleooon unde esti....opuyorum size, alf bawas, pupiiiciiii P.S sa ma falfai
Melek_Melek
Postat pe 10 Februarie 2009 22:20
buna dimineata!gata!m-am prezentat la apel ce faceti fetelor?eu beau o cafeluta intre timp si va astept.pupici si sa aveti o zi cat mai minunata!
amirah_gh
Postat pe 11 Februarie 2009 10:00
De la: Adel_Melek, la data 2009-02-10 22:20:33

anneeeeeeeeeeee ozledim seni yaaa... nereye gidiyorsun her zaman her zaman ... allah allah allah...fac jihad la toateeeeee fameleooon unde esti....opuyorum size, alf bawas, pupiiiciiii P.S sa ma falfai

Melek canim......daca mai si traduci ce ne bodogani ar fi super..................

fata intelege ceva dar nu este as sa stii....................
sun_shine
Postat pe 11 Februarie 2009 10:03

Buna Amirah..................................

Uite si eu prezent la cafelos...................

Puradei unde imi umblati mama???..................

melek....................te astept cu traducerea la ce ai zis mai sus................te tzuca mama dulce de fata frumoasa.....................

Sawsan, Rania, Alexa.....................unde imi sunteti mama, imin este dor de voi fetelor..............pupicei dulci......................

Ubi...........................j'adore, de ticalos, de banditoi.....................

Amirah si pt tine si cata o turma de pupicei suyper dulci........................
sun_shine
Postat pe 11 Februarie 2009 10:06
pup si eu dulce monica cat o turma !ia ,stai sa vezi!muahhhhh si pt toate feteleeeeee,unde sunteeeeeeeeeetiiii?
amirah_gh
Postat pe 11 Februarie 2009 10:10
Puradeii profita ca nu sunt mamicile prin preajma.................... si absenteaza.................

sper sa fie cu un motiv bun ( ca invata)..ca altfel sa vezi jihad ce fac eu.................

sun_shine
Postat pe 11 Februarie 2009 10:19
De la: voicu_monica2001, la data 2009-02-11 10:03:52
De la: Adel_Melek, la data 2009-02-10 22:20:33

Melek canim......daca mai si traduci ce ne bodogani ar fi super..................

fata intelege ceva dar nu este as sa stii....................

am zis mamico unde esti, mi`w dor d u.....unde umblii mereu mereu :))))))) uffffff am tradus pupuuuuuu
Melek_Melek
Postat pe 11 Februarie 2009 13:51
De la: amirah_gh, la data 2009-02-11 10:00:07 buna dimineata!gata!m-am prezentat la apel ce faceti fetelor?eu beau o cafeluta intre timp si va astept.pupici si sa aveti o zi cat mai minunata!

neatza amirah... :))))) la mn e dim acu :)) si beau o cafelo.... cine mai vrea??????
Melek_Melek
Postat pe 11 Februarie 2009 13:54
De la: amirah_gh, la data 2009-02-11 10:00:07 buna dimineata!gata!m-am prezentat la apel ce faceti fetelor?eu beau o cafeluta intre timp si va astept.pupici si sa aveti o zi cat mai minunata!

neatza amirah... :))))) la mn e dim acu :)) si beau o cafelo.... cine mai vrea??????
Melek_Melek
Postat pe 11 Februarie 2009 13:54
Melek kizim............

vin la mama sa te tzuce...................

Scuze de prezenta scazuta.....................am avut treaba la birou pana peste cap , mama masii de viata..................

acu profit ca boss-u nu e pe aici si imi fac de cap pe forum.................

tu ce mai faci draguta?
sun_shine
Postat pe 11 Februarie 2009 14:27
Prezenta si eu la apel ... cu o durere criminala de cap !!! Am luat deja un Nurofen, sper sa isi faca efectul ... ca daca nu sunt MOARTA azi!
catalinaOlo
Postat pe 11 Februarie 2009 15:17
Uai, imi cer scuze fetelor ...

Asa e mai bine ... sa aveti o dupa-masa superba!
catalinaOlo
Postat pe 11 Februarie 2009 15:33
Si pt tine Cata pupiut .............

o turma sa treaca capsorul...............
sun_shine
Postat pe 11 Februarie 2009 20:17
De la: voicu_monica2001, la data 2009-02-11 20:17:06Si pt tine Cata pupiut .............

o turma sa treaca capsorul...............

prezenat la mama...mmm ce dulce pu[icu...si eu cuu sesiunea asta..dar maine am ultimul examen si scap ufffff in sfarsit k mi `a luat naibi:(( si plec la iubiiii si la istanbul...abia astept
Melek_Melek
Postat pe 11 Februarie 2009 22:06
Hai neatza................puradei , matusi si verisoare................

a adus fata cafelosul.....................

ceva amatori???............

trezirea ........................e ziua ..si naspa afara....ploua................................

Va doresc o zi super in ciuda vremii............si fata va lasa o turma de pupici dulci...................
sun_shine
Postat pe 12 Februarie 2009 09:51
fameleon am sosit dupa lupte seculare...cineva mi-a spart parola la yahoo si pe asta de aici am uitat-o ca intram de pe yahoo......in fine important e ca am revenit.o cafelutza ceva
alexa20mitzi
Postat pe 12 Februarie 2009 16:03
adel_melek,sandra,eu_bruna pe cine mai aveam in lista imi cer scz daca ati primit mesaje aiurea
dar nu eu am trimissssssssssssssss
alexa20mitzi
Postat pe 12 Februarie 2009 16:08
De la: alexaalice2, la data 2009-02-12 16:08:39adel_melek,sandra,eu_bruna pe cine mai aveam in lista imi cer scz daca ati primit mesaje aiurea
dar nu eu am trimissssssssssssssss

gataaaaaaaa am terminat cu examenele.....go party my girls yuhuuuuu
Melek_Melek
Postat pe 12 Februarie 2009 18:52
Salam alekum!Remember me?vroiam sa vad ce mai faceti,observ ca s-au inmultit adeptii cafenelei ...imi cer scuze pentru lipsa dar am fost busy ....sper sa ma reprimiti la cafenea.
Va pupik,
the_tunnel2
Postat pe 12 Februarie 2009 18:59
De la: the_tunnel2, la data 2009-02-12 18:59:30Salam alekum!Remember me?vroiam sa vad ce mai faceti,observ ca s-au inmultit adeptii cafenelei ...imi cer scuze pentru lipsa dar am fost busy ....sper sa ma reprimiti la cafenea.
Va pupik,

daaaaa aici toata lumea cu intentii bune e bn venita sau revenita
Melek_Melek
Postat pe 12 Februarie 2009 19:18
De la: the_tunnel2, la data 2009-02-12 18:59:30Salam alekum!Remember me?vroiam sa vad ce mai faceti,observ ca s-au inmultit adeptii cafenelei ...imi cer scuze pentru lipsa dar am fost busy ....sper sa ma reprimiti la cafenea.
Va pupik,

Buna Clau draguta..............

a trecut ceva timp......dar ma bucur ca ai aparut.......

ti-am cam dus lupta si dupa cum vezi crescuram in numar............
sun_shine
Postat pe 12 Februarie 2009 20:48
buna dimineata fetelor,ce faceti?sper ca bine va invit la o cafeluta cu lapte,ca eu nu o beau asa tare,dar pt cine doreste o cafea tare arabeasca ,va servesc de-indata!
amirah_gh
Postat pe 13 Februarie 2009 11:17
auziti ce ni sa intamplat aseara pe la 11 noaptea.cand parcam masina,era un catel atat de slab, mai fetelor,ca am ramas cu al meu o ora sa i dam de mancare si sa il mangaiem...saracu...chiar nu am vazut in viata mea un caine atat de slab,numai pe animal planet..si am incercat sa l iau in casa sa ramana la noi,dar nu a vrut.. si dupa ce a plecat,tot ies afara si il strig,dar nu vine..cred ca sa pierdut,nu stiu,ca nu l mai vad..pacat ca nimeni nu i da nimic de mancare,ca altfel nu ajungea in asemenea hal!m am hotarat sa va spun asta,in speranta ca mai sunt oameni iubitori de animale,si le mai hranesc.sincer va spun ,ma doare inima ca nu am putut sa fac nimic pt el!sper sa mai vina...
amirah_gh
Postat pe 13 Februarie 2009 11:23
Buna Amirah , draguta............

in ultimul timp vezi asta cam des pe strazi.................

nu ai ce face mai mult de atat...........

fata va ureaza un week-end de vis.mai alesc ca maine e 14...................

va pupic pe toate de la puradei la matusi si verisoare................

de la prieteni la cei plrezenti si cei care nu au mai venit cam de multisor.............
sun_shine
Postat pe 13 Februarie 2009 14:18
da ai dreptate monica...din pacate nimeni nu are grija de animalele de pe strazi..dar daca noi nu le ajutm atunci cine?ca ele nu au glas sa vorbeasca...oricum am innebunit ,stau numai la usa si geam,in speranta ca vine cutu.. oricum,maine fiind ziua indragostitilor,eu o serbez,cu toate ca al meu e musulman,dar nu are ce face ,e obligat! deci maine iesim afara,inca nu m am hotarat la ce restaurant sa mergem.deci fetelor ,voi unde iesiti? va pup!!!! looooooove is in the air...................
amirah_gh
Postat pe 13 Februarie 2009 14:54
De la: amirah_gh, la data 2009-02-13 14:54:49da ai dreptate monica...din pacate nimeni nu are grija de animalele de pe strazi..dar daca noi nu le ajutm atunci cine?ca ele nu au glas sa vorbeasca...oricum am innebunit ,stau numai la usa si geam,in speranta ca vine cutu.. oricum,maine fiind ziua indragostitilor,eu o serbez,cu toate ca al meu e musulman,dar nu are ce face ,e obligat! deci maine iesim afara,inca nu m am hotarat la ce restaurant sa mergem.deci fetelor ,voi unde iesiti? va pup!!!! looooooove is in the air...................

Si noi am zis sa mergem la un restaurant..............

Iar seara fata i-a pregatit ceva super................. doar e ziua indragostitilor.................chiar daca e musulman , vrea nu vrea...................

abia astept...............
sun_shine
Postat pe 13 Februarie 2009 15:25
Va pupik,

Da' sigur ca da, pleci - a se vedea dispari de nu mai stie omu' de tine nik, si apoi vii asa, senina ...? Vama, Doamna, Vama !!! O cafea, o narghilea si ne mai gandim daca te re-primim :))

Bine ai revenit, Clau!
catalinaOlo
Postat pe 14 Februarie 2009 16:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despre societate, politica, stiri 2 De la: iulia069834 14 Decembrie 2009 12:37
am nevoie de un sfat 17 De la: puiu66 13 Ianuarie 2010 22:15
Relatie toxica ! 38 De la: faith742011 27 Noiembrie 2011 16:20
Asta sau Asta? 332 De la: sirghea 7 Octombrie 2010 13:14
O noua criza 4 De la: miss_darine 11 Ianuarie 2010 20:15