Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: Maktub_16, la data 2009-04-23 08:26:57`Neataaaaaaaaaaaa!! Trezirea ca este gata cafeaua.

Nu stiam eu ce miroase asa bine...................mmmmmmmmmmm

Neatza Maktub...............si multam de cafelos.................
pupa fata la tine..................

hai lenesii trezirea......................
sun_shine
Postat pe 23 Aprilie 2009 09:09
De la: Maktub_16, la data 2009-04-23 08:26:57`Neataaaaaaaaaaaa!! Trezirea ca este gata cafeaua.

buna dimineata, m-a atras mirosul cafelei si desi nu am nimic cu religia voastra in comun , va salut si sa doresc o zi placuta!
azalis
Postat pe 23 Aprilie 2009 09:12
SALAM!
mai beti si altceva fetelor.ce atata cafea si iar cafea.apa ca e mai buna
:))))
ce mai faceti? cum se face ca nu mai stati la povesti ca acum ceva vreme,sa mai aflu si eu nouatile?

(considerati ca e o lalea )
SCIENCE2009
Postat pe 23 Aprilie 2009 09:32
De la: SCIENCE2009, la data 2009-04-23 09:32:08SALAM!
mai beti si altceva fetelor.ce atata cafea si iar cafea.apa ca e mai buna
:))))
ce mai faceti? cum se face ca nu mai stati la povesti ca acum ceva vreme,sa mai aflu si eu nouatile?

(considerati ca e o lalea )

Neatza Khaled....................cred ca mai toata lumea e ocupata ...............

Vine ele fetele nu iti face griji..........multam pt lalea..................

Azalis................bine ai venit draguta................
sun_shine
Postat pe 23 Aprilie 2009 10:30
a zis cineva cafea ?
"neata"
Malak
Postat pe 23 Aprilie 2009 12:19
De la: Malak, la data 2009-04-23 12:19:56a zis cineva cafea ?
"neata"

Malak , ca deobicei cam tarzior mama........................

pai crezi ca stau toata dimi sa te astept sa bem cafelosu.........??????

tzucuri..........
sun_shine
Postat pe 23 Aprilie 2009 17:48
günaydın kızlarım.Un Hristos a İnviat mai intarziat dar sper ca ma veti ierta.va pup dulce,mi-a fost dor de voi si las turma de pupici si cafelosul pt dimineata.
roscatika23
Postat pe 24 Aprilie 2009 02:40
De la: roscatika23, la data 2009-04-24 02:40:35günaydın kızlarım.Un Hristos a İnviat mai intarziat dar sper ca ma veti ierta.va pup dulce,mi-a fost dor de voi si las turma de pupici si cafelosul pt dimineata.

Neatza Rubia.................

de data asta mi-ai luat-o inainte......................

multam de cafelos si o zi buna sa ai..............

ai si de la fata o turma de pupicei, cat si pt lenesii care inca nu au dat pe aci..........
sun_shine
Postat pe 24 Aprilie 2009 08:14
Pe cine faci lenes?M-am culcat la ora 3 azi dimineata si la 6 m-am trezit!Cum era sa m-ai bajbai si pe aici sa beau cafea.abia mai rezist.
weekend placut,eu azi am off...dar maine bag ca prostul
SCIENCE2009
Postat pe 24 Aprilie 2009 15:52
De la: SCIENCE2009, la data 2009-04-24 15:52:18Pe cine faci lenes?M-am culcat la ora 3 azi dimineata si la 6 m-am trezit!Cum era sa m-ai bajbai si pe aici sa beau cafea.abia mai rezist.
weekend placut,eu azi am off...dar maine bag ca prostul

tu cel putın aı dormıt 3 ore.dar de mıne ce zıcı ca m-am culcat la 5.30 si la 7 eram ın pıcıoare?tocmaı de asta trebuıa sa ıntrı sı sa beı o cana de cafea tare sı buna.
pentru totı pupıceı sı desıgur cafelosul.........si falfaıelıle de fericire.......
roscatika23
Postat pe 24 Aprilie 2009 22:00
Buna!

Nu va speriati, nu vin de data asta cu ganduri combative.

O intrebare numai. Cum naiba scapi de un arab? Fostul meu prieten - ma cauta desi au trecut cam 9 luni si eu am pe altcineva. I-am zis sa inceteze de mai multe ori, dar ma tot suna si toate cele. Deci?
Kathara
Postat pe 24 Aprilie 2009 22:52
Servus fetelor, un week-end frumos urez eu la voi .... si obisnuita galagie de

Kathra, nu vreau sa fiu rea, da' imi pari o doamna care spune ce are in minte direct, si nu isi face ideile "sugat coated" - ia pune in aplicare metoda asta cu arabul tau ... si no, poate scapi ... daca nu ... n-am alta reteta decat "run for the hills!" Sau si mai bine ... te suna? Nu-i bai! Pune-l pe actualul sa raspunda la tel. si sa ii spuna vreo 2 "man to man" - vai ce sadica sunt in seara asta ...
catalinaOlo
Postat pe 24 Aprilie 2009 23:16
Da, ideea cu actualul e foarte buna. Eu de zis i-am zis cat de green in fata s-a putut, poate ca o voce masculina o sa-l impresioneze mai mult. Mersi mult.
Kathara
Postat pe 24 Aprilie 2009 23:20
De la: Kathara, la data 2009-04-24 23:20:21Da, ideea cu actualul e foarte buna. Eu de zis i-am zis cat de green in fata s-a putut, poate ca o voce masculina o sa-l impresioneze mai mult. Mersi mult.

nu cred ca ai alta solutie........

daca vrea si o intalnire nu este un bai...............accepta si vii insotita cu actualul dupa ce l-ai pus in tema inainte...

asa sper sa ii piara cheful de prostii.........

La mine a functionat .aper sa mearga si la tine............... Bafta....
sun_shine
Postat pe 25 Aprilie 2009 17:17
günaydın kızlar.iata ºi acum o iau inaintea monicai (o tzuc ºi ma iarta) las cafelosul si pupicii.dar cam pustiu pe aici.sultane unde esti?alice,melek?tekrar eksiliyorsiniz.....
roscatika23
Postat pe 26 Aprilie 2009 02:01
buna dimineatza....mi se pare mie sau nu prea aveti somn?
EndlessBleu
Postat pe 26 Aprilie 2009 02:05
eu una nu am somn....cred ca din cauza ca ma gandesc ca toata lumea se distreaza pt ca sunt zilele orasului meu..si eu sunt departeeeee
ralu_zar
Postat pe 26 Aprilie 2009 02:08
De la: ralu_zar, la data 2009-04-26 02:08:24eu una nu am somn....cred ca din cauza ca ma gandesc ca toata lumea se distreaza pt ca sunt zilele orasului meu..si eu sunt departeeeee

pai?tu de ce nu poti participa la zilele orasului tau?
EndlessBleu
Postat pe 26 Aprilie 2009 02:11
nu sunt in tara
ralu_zar
Postat pe 26 Aprilie 2009 02:13
De la: ralu_zar, la data 2009-04-26 02:13:38nu sunt in tara

pe unde esti?|
ETE_EU
Postat pe 26 Aprilie 2009 02:14
De la: roscatika23, la data 2009-04-26 02:01:31günaydın kızlar.iata ºi acum o iau inaintea monicai (o tzuc ºi ma iarta) las cafelosul si pupicii.dar cam pustiu pe aici.sultane unde esti?alice,melek?tekrar eksiliyorsiniz.....

Buna Rubia................

nu e un bai..........azi am fost cam lenesel..............

o turma de pupicei la fete si o zi cat mai buna..............
sun_shine
Postat pe 26 Aprilie 2009 10:01
selam bayanlar ve beyler !

affedersiniz, bu gun kahveyle gec kaldim.

biliyorum ki sabah gecti.

sizinizi simdi gordum ve onun icin bir ,,hos buldum !,, herkeze soylemeye istiyorum.

beni kabletseniz / etmeseniz her gunde kahvenim sizinle alaceam.

allahaismarladik !

(pt nevorbitorii de lb turca : buna ziua doamnelor si domnilor! imi cer scuze , am ramas tarziu cu cafeaua azi. stiu ca dimineata a trecut. abia acum am vazut acest topic si am intrat sa spun tuturor un ,,bine v-am gasit!,, . daca ma primiti sau nu, mi-am propus sa-mi beau de acum inainte in fiecare dimineata cafeaua cu voi. va las cu bine!)

sybeel
sybeel
Postat pe 26 Aprilie 2009 12:56
Bine ai venit la noi.................

oricine e binevenit aici............ ai sa vezi ca suntem o gasca zuza si primitoare.............
treci la pupaceala de bunvenit.............

Cat despre turca........... incerca sa invat din mers...............

aici nu am gasit profesor........Tulcea
sun_shine
Postat pe 26 Aprilie 2009 14:39
buna
sunt noua pe aici
kmy26preda
Postat pe 26 Aprilie 2009 14:43
De la: kmy26preda, la data 2009-04-26 14:43:09buna
sunt noua pe aici

Bine ai venit...................
sun_shine
Postat pe 26 Aprilie 2009 20:38
bine ati venit!!pupiceii si falfaielile de fericire pt azi.dar de sultan nu stıe nımenı,nımıc?
roscatika23
Postat pe 26 Aprilie 2009 20:55
De la: sybeel, la data 2009-04-26 12:56:47selam bayanlar ve beyler !

affedersiniz, bu gun kahveyle gec kaldim.

biliyorum ki sabah gecti.

sizinizi simdi gordum ve onun icin bir ,,hos buldum !,, herkeze soylemeye istiyorum.

beni kabletseniz / etmeseniz her gunde kahvenim sizinle alaceam.

allahaismarladik !

(pt nevorbitorii de lb turca : buna ziua doamnelor si domnilor! imi cer scuze , am ramas tarziu cu cafeaua azi. stiu ca dimineata a trecut. abia acum am vazut acest topic si am intrat sa spun tuturor un ,,bine v-am gasit!,, . daca ma primiti sau nu, mi-am propus sa-mi beau de acum inainte in fiecare dimineata cafeaua cu voi. va las cu bine!)

sybeel

tanıºtığımıza memnun oldum,sybeel.hoº geldisin!!(incantata de cunostinta sybeel!bine ai venit!)
roscatika23
Postat pe 26 Aprilie 2009 21:12
Gunaydin kizlar...sabah el kher ya banat...'neatza gagici...

ohohooooooooo dar cata lume noua...pai da...cand pisica nu-i acasa....

Si ca veni vorba, fameleonnnnnn pe unde-mi umblati???? Ranya, Melek, Sawsan, si restul puradeilor..

Moniiiiiiiii unde esti? Gel buraya...cok ozluyorum seni yaaaaa...hadi simdi gel...kahve isityorummmmmmmmmmmmmmmmmm (si cum sunt sigura ca o sa vrei traducerea, te astept pe mess...zuzi mea )

Un cafelos si la mine se poate?

Pupici multi si pufosi ca sa aveti o zi minunata
jadore_dior
Postat pe 27 Aprilie 2009 10:55
De la: jadore_dior, la data 2009-04-27 10:55:46Gunaydin kizlar...sabah el kher ya banat...'neatza gagici...

ohohooooooooo dar cata lume noua...pai da...cand pisica nu-i acasa....

Si ca veni vorba, fameleonnnnnn pe unde-mi umblati???? Ranya, Melek, Sawsan, si restul puradeilor..

Moniiiiiiiii unde esti? Gel buraya...cok ozluyorum seni yaaaaa...hadi simdi gel...kahve isityorummmmmmmmmmmmmmmmmm (si cum sunt sigura ca o sa vrei traducerea, te astept pe mess...zuzi mea )

Un cafelos si la mine se poate?

Pupici multi si pufosi ca sa aveti o zi minunata

SI O MICA CORECTURA LA CE AM SPUS MAI SUS: "kahve istiyorum"...ASTA PENTRU CUNOSCATORI!!!!!
jadore_dior
Postat pe 27 Aprilie 2009 10:56
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-26 14:39:24Bine ai venit la noi.................

oricine e binevenit aici............ ai sa vezi ca suntem o gasca zuza si primitoare.............
treci la pupaceala de bunvenit.............

Cat despre turca........... incerca sa invat din mers...............

aici nu am gasit profesor........Tulcea

ASA AI? CUM TE LASA OMUL PUTIN SINGURA CUM TRECI LA PUPACELI CU NECUNOSCUTI AI? PARDON, CU NECUNOSCUTE.... ALLAH ALLAH...COK GUZEL YAAA...

LEAO SI ULATO... PE MINE NU MA MAI UBI? SI NICI MACAL CAFELOS NU-MI MAI DAI....

SI UITE CA IAL MA APUCA FALFAIALA IA DE VEZI
jadore_dior
Postat pe 27 Aprilie 2009 10:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 65 De la: etta 28 Aprilie 2009 23:32
Cafenea pentru andreea_n_x si alte certarete (ca sa-mi lase topicul in pace) 28 De la: one_size 5 Martie 2010 12:07
buna feetelor sunt noua pe aici si am si eu o intrbare 52 De la: cristinxxx 22 Iulie 2011 19:43
da sau nu? 9 De la: scorpio67 28 Aprilie 2010 21:07
Forumuri cafenele etc 3 De la: copacelul 29 Mai 2009 22:54