Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: sybeel, la data 2009-04-27 12:46:04tanıºtığımıza memnun oldum,sybeel.hoº geldin!!(incantata de cunostinta sybeel!bine ai venit!)[/quot

tesekkur ederim! sizlere hos buldum diyorum!
sizin cok sevindim, tatlisiniz.
goriyorum ki turkcey konusabiliyorsunuz, onu sevindim.

bebden senini icin Roscatika , buyuk bir opucuk!

(regret ca n-am anumite diacritice, sper oricum sa se inteleaga : multumesc mult! si eu va zic bine v-am gasit! imi place mult de voi, sunteti tare dulci. vad ca sunteti vorbitoare de lb turca, asta-mi place f mult. de la mine pt tine Roscatika, un pupic )

roscatika23
Postat pe 2 Mai 2009 02:07
De la: Adel_Melek, la data 2009-05-02 00:18:11
De la: sybeel, la data 2009-04-27 18:18:18mai usor cu dulcegaraia, nu de alta, dar riscati un diabet!
oy oy vay aman!!! kimsiniz?? :)) hosgeldiniz abla!! fameleonnn... am venit d la teroristu turc :) am prins un vant si niste ploi :((( ce faceti voi ?? sper k bine :*:*:* annem optum, ablam ayne, sawsan, ranya, malak, alexa, etc etc ...pupici si un weekend placut

Melek, kizim.............. ochisorii si inimioara mea se bucura sa te vada............

pupa mama la fata dulce dulce.....................

Rubia.................. pupa fata la tine si o zi cat mai buna.............
sun_shine
Postat pe 2 Mai 2009 17:56
o zi frumoasa sa aveti
Malak
Postat pe 3 Mai 2009 11:26
Malak..............pup la tine dulce......

Neatza gasca.............. beiiiiiiii dar lenesei imi sunteti.............

hai la inviorare cu voi.............

fata va adus butoiul cu cafelos i o turma mareeeeeeee de pupicei..............
va doresc o saptamana cat mai usoara........
sun_shine
Postat pe 4 Mai 2009 08:16
De la: voicu_monica2001, la data 2009-05-04 08:16:08Malak..............pup la tine dulce......

Neatza gasca.............. beiiiiiiii dar lenesei imi sunteti.............

hai la inviorare cu voi.............

fata va adus butoiul cu cafelos i o turma mareeeeeeee de pupicei..............
va doresc o saptamana cat mai usoara........

`neata Moniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, `neata fetele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Merci pentru cafelos Monicut, e foarte buna, doar este de la tine Si pupicei sunt dulci, dulci, dulci si ii intorc, pentru tine si fetele care vor mai intra
Doamne ajuta sa avem o saptamana usoara si plina de surprize placute.
Maktub_16
Postat pe 4 Mai 2009 10:07
Sal'tare Maktub....................pupilici pt tine.............

si sa dea domnul sa fie cum ai zis.................. o zi buna scumpa............
sun_shine
Postat pe 4 Mai 2009 11:44
De la: sybeel, la data 2009-04-27 18:18:18mai usor cu dulcegaraia, nu de alta, dar riscati un diabet!
oy oy vay aman!!! kimsiniz?? :)) hosgeldiniz abla!! fameleonnn... am venit d la teroristu turc :) am prins un vant si niste ploi :((( ce faceti voi ?? sper k bine :*:*:* annem optum, ablam ayne, sawsan, ranya, malak, alexa, etc etc ...pupici si un weekend placut

Melek , ceanim benim, iyice anadim? Sen ceana Turkyieden geldinmi?
Ah, cok sevindim! Orada nasil? Begendinmi?
Yoksa yangis anadim?
tatla opucuklar sana!

(Melek, draga mea am inteles eu bine? Tu ai revenit recent din Turcia? Ah, ce-mi place! Cum e pe acolo? Ti-a placut? Sau am inteles eu gresit? pupici dulci tie!)
sybeel
Postat pe 4 Mai 2009 21:45
günaydin kızlar!!!nasılsınız?va pup pe toate ºi va las cafelosul pt maine dimineata.
roscatika23
Postat pe 5 Mai 2009 03:19

De la: sybeel, la data 2009-04-27 18:18:18

mai usor cu dulcegaraia, nu de alta, dar riscati un diabet!

melek...bine ai venit inapoi.sper ca eu sa prind vreme frumoasa...te pup.
roscatika23
Postat pe 5 Mai 2009 03:21
De la: roscatika23, la data 2009-05-05 03:19:08günaydin kızlar!!!nasılsınız?va pup pe toate ºi va las cafelosul pt maine dimineata.

Gunaydin Rubia................

Vad ca in ultimul timp esti tare matinala............ Multam de cafelos si iti doresc o zi buna.............
O turma de pupicei dulci..........

si pt lenesie de asemenea..........
sun_shine
Postat pe 5 Mai 2009 08:08
De la: sybeel, la data 2009-05-04 21:45:30

Yoksa yangis anadim?
tatla opucuklar sana!

(Melek, draga mea am inteles eu bine? Tu ai revenit recent din Turcia? Ah, ce-mi place! Cum e pe acolo? Ti-a placut? Sau am inteles eu gresit? pupici dulci tie!)

Sybeel............... puradelul asta mereu dispare la otomanul ei...........

asa ca..............

o zi frumoasa si tie si pupicei................
sun_shine
Postat pe 5 Mai 2009 08:09
De la: sybeel, la data 2009-05-04 21:45:30

Yoksa yangis anadim?
tatla opucuklar sana!

evet canim. ma duc foarte des in fiecare luna sau la 2 saptamani..este superb acolo!!!!! alti oameni alte contacte, alte peisaje mult mai frumoase si curate1!!! paradisul pe pamant... te pup :*:*::*
Melek_Melek
Postat pe 5 Mai 2009 22:12
Multumesc de traduceri, fetelor ... Cand am vazut chestii scris in turca, am ineput sa ma simt un pik in plus ... :) Da' mi-a revenit inimioara la loc cand am gasit si traducerea! Sar'na! :)

Adevarul e ca eu, personal, nu am nici un interes sa invat turca sau araba, avand in vedere ca nu am tangente decat cu voi ... si cu voi comunic in scris, si asa nu se "prinde" nik de mine ... Si no, puteti sa imi timeti lectii de turca/araba pana maine, ca in scris zau ca nu se lipeste de mine!

Va las deja cafelosul - asta asa, sa fiu prima, ca e deja "maine" ... Si sa mai fiu si eu prima care da cafelos pe aici! :) Si, ca de obicei, o galagoe de
catalinaOlo
Postat pe 7 Mai 2009 00:19
da mereu dispar, dar si vin acasa va las o turma de pupicei si un weekend placut pt toata lumea!!!!
Melek_Melek
Postat pe 8 Mai 2009 22:26
Gunaydin kizlar...sabah el kher ya banat...'neatza gagici...

NICI SA NU INDRAZNITI SA MA LASATI SA-MI BEAU CAFELOSUL SINGURA.....

MONIC ASKIM BENIM, NERDESIN YAAA? HADI GEL BURAYA...SENI COK AM COK COK OZLUYORUM...

STITI CE SE INTAMPLA DACA MA LASATI SINGURA NU?
EXACT O SA MA APUCE NELVUL ALA MALE DE TOT SI O SA INCEP SA MA FALFAI....ASA CADACA NU VRETI SA VA DOARA OCHII FACETI-VA APARTIA
PUPICI PENTRU GAGICI MULTI MULTI
jadore_dior
Postat pe 12 Mai 2009 09:17
De la: jadore_dior, la data 2009-05-12 09:17:23Gunaydin kizlar...sabah el kher ya banat...'neatza gagici...

NICI SA NU INDRAZNITI SA MA LASATI SA-MI BEAU CAFELOSUL SINGURA.....

MONIC ASKIM BENIM, NERDESIN YAAA? HADI GEL BURAYA...SENI COK AM COK COK OZLUYORUM...

STITI CE SE INTAMPLA DACA MA LASATI SINGURA NU?
EXACT O SA MA APUCE NELVUL ALA MALE DE TOT SI O SA INCEP SA MA FALFAI....ASA CADACA NU VRETI SA VA DOARA OCHII FACETI-VA APARTIA
PUPICI PENTRU GAGICI MULTI MULTI

Allah, allah, canim...............

ma dor urechile.........nu mai tipa asa ca sunt aici............

Doamne te-am auzit tocmai de aici..................

uite o turma de pupicei de la mine sa iti treaca nelvul ala male..........

cok cok seviyorum, canim benim..............
sun_shine
Postat pe 12 Mai 2009 19:43

jadore_dior
Postat pe 13 Mai 2009 08:57
sun_shine
Postat pe 14 Mai 2009 15:08
gunaydın kızlar.nasılsın?pupicei multi,cafelosul ºi bineinteles falfaielile de fericire.

roscatika23
Postat pe 15 Mai 2009 06:26
neata buna fetelor
Malak
Postat pe 15 Mai 2009 09:30
Hai sa mor eu!
ar trebui sa iau lectii de turca!!!!!!!!mai sa fie
Neatza! Revin si eu dupa lungi disparitii,ocupat,ce sa-i faci..sper ca sunteti bine
Va pup si o zi buna

SCIENCE2009
Postat pe 15 Mai 2009 09:59
De la: SCIENCE2009, la data 2009-05-15 09:59:00Hai sa mor eu!
ar trebui sa iau lectii de turca!!!!!!!!mai sa fie
Neatza! Revin si eu dupa lungi disparitii,ocupat,ce sa-i faci..sper ca sunteti bine
Va pup si o zi buna

las turca mama.................... treci cu pupaceala pe aci ca si asa esti cam scump la vedere.............

fetele va pupacesc......................malak............rubia, j'adore.......
sun_shine
Postat pe 16 Mai 2009 15:18
cam rarut semnati condica in ultima vreme
Malak
Postat pe 16 Mai 2009 17:50
De la: Malak, la data 2009-05-16 17:50:44cam rarut semnati condica in ultima vreme

uite cine vorbeste.....................

Mai banditoi................ treci la zmotoceala ca nu te mai vazuii de ceva timp.................
sun_shine
Postat pe 18 Mai 2009 11:44
Asalam aleikom

Ce mai faceti mandrelor?mai e putin si scap si promit ca o sa fiu zilnic p-aici inshAllah
Dar sunt cam suparata pe voi eu am un motiv bun sa lipsesc ,insa voi....pe unde umblati?

Pupici tuturor
Rania7
Postat pe 18 Mai 2009 20:50
De la: Rania7, la data 2009-05-18 20:50:46Asalam aleikom

Ce mai faceti mandrelor?mai e putin si scap si promit ca o sa fiu zilnic p-aici inshAllah
Dar sunt cam suparata pe voi eu am un motiv bun sa lipsesc ,insa voi....pe unde umblati?

Pupici tuturor

Salutare Rania ubita..............adevarul e ca isi cam fac de cap gagicile astea................

bine ai revenit................ pupicei.............
sun_shine
Postat pe 19 Mai 2009 16:09
De la: Rania7, la data 2009-05-18 20:50:46Asalam aleikom

Pupici tuturor

munca asta iti ocupa tot timpul.dar ne facem timp ºi pentru cafenea.
roscatika23
Postat pe 21 Mai 2009 22:54
De la: voicu_monica2001, la data 2009-05-05 08:08:05
De la: roscatika23, la data 2009-05-05 03:19:08günaydin kızlar!!!nasılsınız?va pup pe toate ºi va las cafelosul pt maine dimineata.

Gunaydin Rubia................

Vad ca in ultimul timp esti tare matinala............ Multam de cafelos si iti doresc o zi buna.............
O turma de pupicei dulci..........

si pt lenesie de asemenea..........

eu matinala?aº,da de unde!!!!va pup pe toate ºi las cafelosul ºi falfaielile de bucurie....
roscatika23
Postat pe 21 Mai 2009 22:58
buna seara
johannablu
Postat pe 21 Mai 2009 23:02
NeatPe unde umblati?ziceti de mine dar si voi ati fugit de aici. munca ce sa faci
va pupic
SCIENCE2009
Postat pe 22 Mai 2009 12:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
remarca memorabila a unei pitipoance 13 De la: dienuscha 10 Iunie 2010 17:02
iti place fotografia? 2 De la: desert_plant 14 Octombrie 2009 15:30
Nu le am in domeniu,help. 8 De la: valy90 1 Decembrie 2010 11:54
oameni impertinenti si idioti............. 59 De la: donttouch 23 Aprilie 2009 13:42
Rochite pentru orice eveniment 1 De la: kudika323397 28 Septembrie 2010 14:36