Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: roscatika23, la data 2009-06-05 08:17:47

va las pupicii �i cafelosul...Lenesilor...

multzumesc
eu las doar pupilicii..si asta-i un raspuns ,nu..??
_stef80_
Postat pe 5 Iunie 2009 10:03
HAI SALAM HABIBELE!!!!!!
Ma ratacesc iar pe minunatul forum unde madam KHATARA sau cum i-o fi numele,pardon ...academiciana,,la cat de singura e pe lumea asta ,normal sta pe forum si ravneste la fericirea altora.Ei sheitan pe unde si-a trimis turma
voi ce faceti?am fost plecat in Libia.
Va pup
SCIENCE2009
Postat pe 5 Iunie 2009 11:24
Sal'tare marite Khaled.............
no bine ai revenit....................

Rubia................. un pupic mare. mare pt tine........
sun_shine
Postat pe 5 Iunie 2009 19:01
De la: SCIENCE2009, la data 2009-06-05 11:24:46HAI SALAM HABIBELE!!!!!!
Ma ratacesc iar pe minunatul forum unde madam KHATARA sau cum i-o fi numele,pardon ...academiciana,,la cat de singura e pe lumea asta ,normal sta pe forum si ravneste la fericirea altora.Ei sheitan pe unde si-a trimis turma
Va pup

Tu stii de vorba aia romaneasca cu cainele care moare de drum lung? Hai sictir, daca ai cojones spune-mi in fata ce ai de spus. Sau te-ai saturat sa sterg podeaua cu tine? Du-te-n desertu' lu tac;tu! MARS
Kathara
Postat pe 5 Iunie 2009 19:06
De la: Kathara, la data 2009-06-05 19:06:35
Va pup

Tu stii de vorba aia romaneasca cu cainele care moare de drum lung? Hai sictir, daca ai cojones spune-mi in fata ce ai de spus. Sau te-ai saturat sa sterg podeaua cu tine? Du-te-n desertu' lu tac;tu! MARS

nu te enerva degeaba! chiar crezi ca se merita?
anca0704
Postat pe 5 Iunie 2009 19:09
Evident ca nu se merita si acum sunt mai degraba amuzata decat enervata.

Cum venise el, cocosel cocosel intre puicute si falos nevoie mare sa isi dovedeasca barbatia intre fetitele care stateau mute de uimire "Ai vazut, draga, ce i-a zis-o?".
Kathara
Postat pe 5 Iunie 2009 19:14
De la: Kathara, la data 2009-06-05 19:14:32Evident ca nu se merita si acum sunt mai degraba amuzata decat enervata.

Cum venise el, cocosel cocosel intre puicute si falos nevoie mare sa isi dovedeasca barbatia intre fetitele care stateau mute de uimire "Ai vazut, draga, ce i-a zis-o?".

pai vezi? asa ca sezi bland! nu de alta, dar iti faci rau la ficat!
anca0704
Postat pe 5 Iunie 2009 19:16
se pare ca va mananca iarasi si va mananca rau
as vrea doar sa stiu pe unde..,sa pot sa va descant..
si de va mananca rau ,dupa cum se vede...,se gaseste leac si pe cafeneaua asta
pupilici pt OAMENI !!
pt RESTU',asteptam replici..
_stef80_
Postat pe 6 Iunie 2009 01:59
Off...orice local are dreptul de a-si rezerva clientela...cred ca cineva se afla in locul nepotrivit
CrisCHR
Postat pe 6 Iunie 2009 02:14

noapte buna, fete musulmane !!
_stef80_
Postat pe 6 Iunie 2009 02:18
De la: CrisCHR, la data 2009-06-06 02:14:58Off...orice local are dreptul de a-si rezerva clientela...cred ca cineva se afla in locul nepotrivit

Cred ca daca nu poti inota nu te arunci in apa. Asta nu-i prima oara cand sunt defaimata pe acest topic fara stiinta mea. Orice actiune isi are rezultatul ei.
Kathara
Postat pe 6 Iunie 2009 12:29
Te cred...lumea e plina de persoane ...ma abtin...
Dar eu din cate vad cafeneaua se numeste "Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum" asa ca nu cred ca el isi are locul aici sau poate face parte din categoria fetelor si noua nu ne-a zis
CrisCHR
Postat pe 6 Iunie 2009 12:48
ciao! multumesc ptr urari,si voi sa aveti parte de tot ce e mai bun!!
lasa Stef ca trec alta data pe la tine,vin cat de curand la Buc,munca bat-o vina.
pana atunci aveti grija de voi si cat mai mult soare in suflet !!!!!
the_tunnel2
Postat pe 6 Iunie 2009 17:55
clau ...
am promis ceva ,dar fiind weekend m-a luat valul..
te asteptam cu mult drag si suntem convinsi ca nu ne vei ocoli
_stef80_
Postat pe 6 Iunie 2009 20:16
De la: CrisCHR, la data 2009-06-06 12:48:22Te cred...lumea e plina de persoane ...ma abtin...
Dar eu din cate vad cafeneaua se numeste "Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum" asa ca nu cred ca el isi are locul aici sau poate face parte din categoria fetelor si noua nu ne-a zis

nu stiu la cine te referi ,dar nu ai dreptate deloc...
in aceasta cafenea ,au avut loc tot timpul cei ce au venit cu ganduri frumoase, indiferent de religie ,sex...
aici s-au legat chiar prietenii reale ..
imi salut prietenii si las pupilici pt cei ce-i merita..
o seara de vis pt voi..!!
_stef80_
Postat pe 6 Iunie 2009 20:26
De la: CrisCHR, la data 2009-06-06 12:48:22Te cred...lumea e plina de persoane ...ma abtin...

daca ai fi citit o parte din pagini(nu toate ca iti ia o groaza de timp) ti-ai da seama caci khaled este o persoana importanta pentru noi,este un prieten adevarat...dar ca sa nu incep ca myeyes iti recomand topicul valul islamic,moda sau traditie de la sectiunea moda/altele...acolo vei afla multe.. �i daca esti musulmanca sau prietenul tau este musulman ori daca nu ai nimic impotriva lor vei intelege...succes
roscatika23
Postat pe 6 Iunie 2009 21:00
De la: _stef80_, la data 2009-06-06 20:26:04

nu stiu la cine te referi ,dar nu ai dreptate deloc...
in aceasta cafenea ,au avut loc tot timpul cei ce au venit cu ganduri frumoase, indiferent de religie ,sex...
aici s-au legat chiar prietenii reale ..
imi salut prietenii si las pupilici pt cei ce-i merita..
o seara de vis pt voi..!!

Ca bine graiesti,sultane...
roscatika23
Postat pe 6 Iunie 2009 21:01
De la: voicu_monica2001, la data 2009-06-05 19:01:09Sal'tare marite Khaled.............
no bine ai revenit....................

Rubia................. un pupic mare. mare pt tine........

roscatika23
Postat pe 6 Iunie 2009 21:03
De la: roscatika23, la data 2009-06-06 21:00:43

daca ai fi citit o parte din pagini(nu toate ca iti ia o groaza de timp) ti-ai da seama ca stef este o persoana importanta pentru noi,este un prieten adevarat...dar ca sa nu incep ca myeyes iti recomand topicul valul islamic,moda sau traditie de la sectiunea moda/altele...acolo vei afla multe.. �i daca esti musulmanca sau prietenul tau este musulman ori daca nu ai nimic impotriva lor vei intelege...succes

am uitat sa las cafelosul �i pupicii pt ceilalti prieteni..

:
roscatika23
Postat pe 6 Iunie 2009 21:06

nu mi-a luat cafelosul....cred ca s-a saturat de atata cafea...

roscatika23
Postat pe 6 Iunie 2009 21:13
Va pup

auzi pe tine te-a scapat in cap cand erai mica?????
myeyes
Postat pe 6 Iunie 2009 21:35
Salut la toata lumea !!!!!!!!!!!!!!!!Sorry ca n-aqm mai fost de mult dar e tare greu sa recuperezi la serviciu 3 luni state acasa .........................cafea pt toata lumea din partea mea si sper sa vorbim zilnic de azi inainte
elle24elena
Postat pe 7 Iunie 2009 07:54
De la: myeyes, la data 2009-06-06 21:35:24
Va pup

auzi pe tine te-a scapat in cap cand erai mica?????

De ce, vrei sa facem schimb de experienta?
Kathara
Postat pe 7 Iunie 2009 11:53
Asalam aleikom

Ce mai faceti fetelor?Stef normal ca va iubesc dar examenele mele bat la usa inshAllah o sa treaca repede si cu bine ca nu mai pot
App loc este pentru toata lumea ce acest topic...musulmani ,crestini etc,fete,baieti nu conteaza atat timp cat nu se jigneste ....sunt destule locuri pe acest forum ca niste gauri negre fara sfarsit...so have fun there please
In alta ordine de idei cum mai sunteti primesc si eu ceva bun de pe aici?Daca nu va las eu cafea araba,ceai de maramya si narghilah cu tutun de mere
Pupici si sper ca urmatorul post sa vina cu vesti bune despre mine inshAllah
Rania7
Postat pe 7 Iunie 2009 18:24
De la: Rania7, la data 2009-06-07 18:24:53Asalam aleikom

Ce mai faceti fetelor?Stef normal ca va iubesc dar examenele mele bat la usa inshAllah o sa treaca repede si cu bine ca nu mai pot
App loc este pentru toata lumea ce acest topic...musulmani ,crestini etc,fete,baieti nu conteaza atat timp cat nu se jigneste ....sunt destule locuri pe acest forum ca niste gauri negre fara sfarsit...so have fun there please
In alta ordine de idei cum mai sunteti primesc si eu ceva bun de pe aici?Daca nu va las eu cafea araba,ceai de maramya si narghilah cu tutun de mere
Pupici si sper ca urmatorul post sa vina cu vesti bune despre mine inshAllah

eu iti doresc sa treci cu bine peste examene ca sa te faci o doctorita de succes....

pupici pentru fetele mele,pt sultan �i pt khaled..�i bineinteles cafelosul..

roscatika23
Postat pe 8 Iunie 2009 01:06
rania..,ma bucur tare mult ca te revad ..stiam ca ne ubesti si stiu ca esti iubita
iti vom tine pumnii stransi si o sa ai reusita maxima..
las un pupilic pt fiecare dintre voi: roscatika..,myeyes,clau si nu in ultimul rand pt dragele mele monica si bianca..
bere pt khaled si salutari ..
_stef80_
Postat pe 8 Iunie 2009 12:05
ziua buna....

a trecut ceva timp de cand nu am mai trecut pe la voi dar sa nu credeti ca v-a uitat....am facut cafeluta pentru voi si va servesc si cu pentru fumatori.

va doresc o zi frumoasa

sultanele...pentru familia ta minunata
mafia_nrr1
Postat pe 8 Iunie 2009 12:41
mafiuto..., te iubim din tot sufletul nostru si stii bine asta
pupilici alor tai si salutari PRINTZULUI ..
_stef80_
Postat pe 8 Iunie 2009 13:10
Asalam aleikom
Hehe ms mult pentru sprijinul vostru inshAllah va fi bine....
Mafiutzo demult n-am mai vb.
pupicili my family
Rania7
Postat pe 8 Iunie 2009 14:06
De la: Rania7, la data 2009-06-08 14:06:02Asalam aleikom
Hehe ms mult pentru sprijinul vostru inshAllah va fi bine....
Mafiutzo demult n-am mai vb.
pupicili my family

aleikom salam.....rania.....
mafia_nrr1
Postat pe 8 Iunie 2009 14:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafeneaua BucuresiFun 7 De la: Altfel 19 Iulie 2010 14:42
masca argila rosie anti ride clalrins si dior 1 De la: ocaziebuna 28 Octombrie 2010 13:54
helpppppppppp me pls 4 De la: kudika052198 9 Ianuarie 2010 01:59
Nu pot sa cred! Chiar a murit Michael Jackson? 13 De la: badkitty 18 Septembrie 2009 20:57
oameni impertinenti si idioti............. 59 De la: donttouch 23 Aprilie 2009 13:42