Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

buna seara la toata lumea...nu am mai trecut defoarte mult timp pe aici la o cafea...
Amy1207
Postat pe 14 Iunie 2009 22:09
Buna!Am o rugaminte,daca ma puteti ajuta.Care dintre voi stie limba turca si are acces la stirile din Turcia,o rog sa imi dea un mesaj pe private,Please.Merci.
the_tunnel2
Postat pe 14 Iunie 2009 22:18
salutari din cort...
ma bucur sa va "vad" prezenti si in weekend ...
am intrat sa va salut pe toti ,sa va las pupicii cuveniti si sa va doresc o saptamana noua cat mai frumoasa ,care sa va indeplineasca dorintele..
_stef80_
Postat pe 14 Iunie 2009 22:53
buna seara!! pupici la tot familionul sa aveti o saptamana cat mai buna!!
myeyes
Postat pe 14 Iunie 2009 23:05
uite ca ma facusi sa ma intorc...
si am facut-o, numa' pt a-ti da un pupilic de noapte buna !!
_stef80_
Postat pe 14 Iunie 2009 23:12
De la: the_tunnel2, la data 2009-06-14 22:18:05Buna!Am o rugaminte,daca ma puteti ajuta.Care dintre voi stie limba turca si are acces la stirile din Turcia,o rog sa imi dea un mesaj pe private,Please.Merci.

Hey! Nu te-am mai vazut de mult. Nu stiu turceste. Poate te pot ajuta cu ceva,da-mi private .
O seara frumoasa tuturor ! A mea e jalnica
Kisses
SCIENCE2009
Postat pe 14 Iunie 2009 23:42
noapte buna tuturor..sa avetzi o saptamana cat mai buna
Amy1207
Postat pe 15 Iunie 2009 00:36
Iar v-am ratat?
Am revenit,un pic cam obosita, dupa un weekend plin de chefuri
Voi ce ati facut?cum ati petrecut?
pupici si somn usor
CrisCHR
Postat pe 15 Iunie 2009 01:43
De la: SCIENCE2009, la data 2009-06-14 23:42:13
De la: the_tunnel2, la data 2009-06-14 22:18:05Buna!Am o rugaminte,daca ma puteti ajuta.Care dintre voi stie limba turca si are acces la stirile din Turcia,o rog sa imi dea un mesaj pe private,Please.Merci.

Hey! Nu te-am mai vazut de mult. Nu stiu turceste. Poate te pot ajuta cu ceva,da-mi private .
O seara frumoasa tuturor ! A mea e jalnica
Kisses

nu ma poti ajuta Khaled. chiar nu stie nimeni turceste aici? off
the_tunnel2
Postat pe 15 Iunie 2009 09:15
De la: jadore_dior, la data 2009-06-14 11:33:12
De la: voicu_monica2001, la data 2009-06-12 18:45:46hadi salutari kizlar.................

fata va doreste un week-end no.1........................

Melek kizim, cam rarut pe la noi.............. treci la fata sa te tzuce cu foc.................

Khaled mama ce alergaturi??? Doar sa ma pui sa fugaresc un.................
ca asa fac si eu ..................alergaturi..................

Clau hai multam pt limonada..............puppppppppp si week-end placut si la tine.............. ca aci, ma rog , cica ploua...............

Rubia, Stefuleeeeeeee.........................Habibah Rania, Chrisule.............. si la voi pupaceala en-gross

DAAAAAAAAAAAAA? si pentru mine nu lasi nimiccc????? ulato si leao cale esti si eu tocmai ti-am lasat o tulma male male de pupicei....inanmiyorum yaaaaaa.....

Mai ubi meu zuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiii.........................

pai nu stiai deja ca te ubi si pe mess si la tel....mama ei de viata ...................

de demonstrat o facui deja , dar uite ca sa nu mai fii supi o turma, maleeeeeeeeeeeeeeeee, maleeeeeeeeeee de pupaceala numai pt tine....
tamam mi??

sun_shine
Postat pe 15 Iunie 2009 10:48
Sal' tare .................cafengii................. vad ca incepurati sa va adunati si pe aci..................

uite sa va las pupaceala sa va mearga bine, ce de e LUNI.....................

Khaled vad ca j'adore te-a initiat deja in tainele falfaielii.......................

o zi buna. ....Clau draguta stai usor ca o rezolvam si pe aceasta.............J'dore ubi a mea de ticalos de terorist stie turceste si care se plange ca eu nu o ubi ...................allah, allah.................

puradei unde imi umblati lume????

rubia, Stef pupaceala cat curpinde.........
sun_shine
Postat pe 15 Iunie 2009 10:52
am blocat de ieri si da-i si rupe

mi-e foameee cam asa ma simt acum
SCIENCE2009
Postat pe 15 Iunie 2009 16:13
va pup pe toti:pe sultan,pe moni,pe khaled,pe melek,pe myeyes,pe .....toti... Va las cafeaua.....si cum sa lipseasca falfaielile de fericire???

roscatika23
Postat pe 15 Iunie 2009 22:14
Ce bine roskatiko ca esti fericita . Eu am o stare super naspa,de agitatie,,un presentiment ,,, Si mai trebuie sa mai fac iar un proiect,of.
Noapte buna tututor!
the_tunnel2
Postat pe 15 Iunie 2009 22:23
Buna dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

Cafelosul e gata...cine mai doreste cine mai pofteste...avem cafea turceasca, arabeasca, si la cerere si altele....

Si nici sa nu indrazniti sa ma lasati singura ca vin noptile si va bantui

Si ca veni vorba de falfait, Khaled are drepatate...cred ca o sa cer o taxa pentru falfaiala
jadore_dior
Postat pe 16 Iunie 2009 09:25
De la: jadore_dior, la data 2009-06-16 09:25:49Buna dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

Cafelosul e gata...cine mai doreste cine mai pofteste...avem cafea turceasca, arabeasca, si la cerere si altele....

Si nici sa nu indrazniti sa ma lasati singura ca vin noptile si va bantui

Si ca veni vorba de falfait, Khaled are drepatate...cred ca o sa cer o taxa pentru falfaiala

pai daca e vorba de bantuiala ma ofer voluntar...a........

Poti sa ma bantui pe mine???

hai multam de cafelos canim............... uite o armata de pupaceala dulce ca tine.................

Rubia draguta uite si de la fata pupicei..............

plus falfaielile de rigoare....

Clau draguta stai linistita ca va fi bine............. las presentimentele pe apa si tu bucura-te de zi.......multi pupicei si pt tine sa iti insenineze ziua............
Khaled ce atat suparare zau asa........e o zi minunata............... hai pupicei...................

Rania, Sawsan , elle, alexa , melek................beiiiiiiiiiiiii......unde imi sunteti??

la apel puradei ca e jale...........................

allah, allah.....................
sun_shine
Postat pe 16 Iunie 2009 11:10
..daaaaaaaaaaaa e jale maleeee maleee ...cred ca s-au speriat ca le-am spus ca cer taxa pe falfaieli
jadore_dior
Postat pe 16 Iunie 2009 12:57
De la: the_tunnel2, la data 2009-06-15 22:23:39Ce bine roskatiko ca esti fericita . Eu am o stare super naspa,de agitatie,,un presentiment ,,, Si mai trebuie sa mai fac iar un proiect,of.
Noapte buna tututor!

sa treaca.
SCIENCE2009
Postat pe 16 Iunie 2009 13:17
De la: SCIENCE2009, la data 2009-06-16 13:17:05
De la: the_tunnel2, la data 2009-06-15 22:23:39Ce bine roskatiko ca esti fericita . Eu am o stare super naspa,de agitatie,,un presentiment ,,, Si mai trebuie sa mai fac iar un proiect,of.
Noapte buna tututor!

sa treaca.

...numai pe ea o pupi?

ce lau esti ...
jadore_dior
Postat pe 16 Iunie 2009 13:21
De la: jadore_dior, la data 2009-06-16 13:21:09
Noapte buna tututor!

sa treaca.

...numai pe ea o pupi?

ce lau esti ...

si pe voi
dar pe ea o iubesc inca sper ca nu te superi habiba
SCIENCE2009
Postat pe 16 Iunie 2009 14:34
salutari tuturor..

khaled... ,de ce inca si de ce mai stai pe ganduri..
fii mai direct...eu unul o spun pe sleau..
monicaaaaaaaaa..,biancaaaaaaaaaa..,va iubesc dragelor si astept cu nerabdare sa ne auzim ..!!!!!!

a fost doar un exercitiu,pt ca sincer sa fiu ,sunteti multi dragi mie aici..
asa ca va las "turma monicai" ..s-o impartiti
_stef80_
Postat pe 16 Iunie 2009 17:33
De la: _stef80_, la data 2009-06-16 17:33:10salutari tuturor..

monicaaaaaaaaa..,biancaaaaaaaaaa..,va iubesc dragelor si astept cu nerabdare sa ne auzim ..!!!!!!

Sultaneeeeeeeeee. pascuta ta dara si noi te iubim , fara ghilimele ........

si abia asteptam sa ne vedem poate.............

uite aci dovada de ubire.................
sun_shine
Postat pe 16 Iunie 2009 19:33

Salut Stef!
Pai uite pentru ca ,,inca,,,,,am gresit ,,,si nu mai pot schimba,,,,,si nu pot cu forta..
lol,,,,sa vezi acum scandal ca am deschis iarasi subiectul
SCIENCE2009
Postat pe 16 Iunie 2009 20:58
Sa mor, ca nu s-a schimbat nimic pe ici ...

Khaled, dragule, inca nu ai invatat sa speli "rufele in familie" daca vrei sa nu ai parte de suparare de la Clau ??? Oooofff ... barbatii astia, greu mai invata ... :P

V-am urmarit "din umbra", am vazut ca s-a marit familionul ... Si m-am gandit sa va las eu o cafea pentru "insomniace" sau pt. maine dimineata! Da' tigari nu va las, ca in ultima perioada am ajuns la pachetu' si ziua, si nu e de bine ...

Va las o narghilea, in schimb, daca vreti! Si obisnuita "galagie" de , si ... uf, fac din seara asta, sa fie rece maine - ceai, anyone?

catalinaOlo
Postat pe 16 Iunie 2009 21:46
Buna seara!si Noapte buna!
Eu as vrea ceai cu gheata!
Ptr Khaled,please,,,numa ce s-a terminat sezonul unu de la telenovela,nu am timp ptr alte episoade. OKY?
pentru toti
the_tunnel2
Postat pe 16 Iunie 2009 22:21
Noapte buna tututor!

sa treaca.

_stef80_
Postat pe 17 Iunie 2009 00:07
De la: voicu_monica2001, la data 2009-06-16 19:33:02

Sultaneeeeeeeeee. pascuta ta dara si noi te iubim , fara ghilimele ........

si abia asteptam sa ne vedem poate.............

uite aci dovada de ubire.................

de ce"poate"....????????
vreau sa fie sigur si totul depinde doar de tine..
uite ..,de sambata si pana luni,voi petrece cu cea mai draga si scumpa prietena a mea si sigur si a voastra ..mafia nr1

astept sa vorbim ..
_stef80_
Postat pe 17 Iunie 2009 00:18
De la: catalinaOlo, la data 2009-06-16 21:46:07Sa mor, ca nu s-a schimbat nimic pe ici ...

Khaled, dragule, inca nu ai invatat sa speli "rufele in familie" daca vrei sa nu ai parte de suparare de la Clau ??? Oooofff ... barbatii astia, greu mai invata ... :P

V-am urmarit "din umbra", am vazut ca s-a marit familionul ... Si m-am gandit sa va las eu o cafea pentru "insomniace" sau pt. maine dimineata! Da' tigari nu va las, ca in ultima perioada am ajuns la pachetu' si ziua, si nu e de bine ...

Va las o narghilea, in schimb, daca vreti! Si obisnuita "galagie" de , si ... uf, fac din seara asta, sa fie rece maine - ceai, anyone?

offf...,femeile astea
noapte buna cafenea..!!
_stef80_
Postat pe 17 Iunie 2009 00:26
De la: _stef80_, la data 2009-06-17 00:26:14
De la: catalinaOlo, la data 2009-06-16 21:46:07Sa mor, ca nu s-a schimbat nimic pe ici ...

offf...,femeile astea
noapte buna cafenea..!!

Uite pe unde dau de tine Stef ...intru rar pe forumior ...dar si cand intru nu pot sa nu las zmotoceli cui le vrea !!!!!

Khaled ...sper sa ti se rezolve toate favorabil !

Sa aveti o zi superbaaaaaa !!!!

Te pupi si te ubi Stef !!!
___LL___
Postat pe 17 Iunie 2009 02:14

Salutare Catule , o incantare sa te vad pe aici.................... e drept cam rarut dar e bine...........

multam de cafeluta.........si uite pupicei drept rasplata si o zi buna draguta..............
sun_shine
Postat pe 17 Iunie 2009 07:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
2011 4 De la: iubire_de_catifea 31 Decembrie 2010 22:25
Puterea gandului 179 De la: mkdisk 30 Noiembrie 2009 14:42
Mary kay 2 De la: Lucia38 21 Februarie 2011 18:58
ratiune si simtire 3 De la: iulia069834 17 Decembrie 2009 18:45
Bodega' lu' Coman... 205 De la: 31 Martie 2012 13:06