Mai multe
De la: _stef80_, la data 2009-06-08 13:10:18mafiuto..., te iubim din tot sufletul nostru si stii bine asta
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 8 Iunie 2009 14:08 |
||
|---|---|---|
Buna fetele,sunt si eu noua:>:*:*...ma primiti si pe mn ?
|
||
|
Habibah Postat pe 8 Iunie 2009 23:03 |
||
frate se duce draculu lumea asta
|
||
|
|
||
|
scorpyoW Postat pe 8 Iunie 2009 23:06 |
||
De la: Habibah, la data 2009-06-08 23:03:00Buna fetele,sunt si eu noua:>:*:*...ma primiti si pe mn bun venit in cafeneaua fetelor musulmane... si cum spunea mai devreme zana mea dulce, pe alt topic: "cui nu-i convine sa faca pasi pe covorash ....ca e loc destul sub soare pentru toata lumea " noapte buna cafenea..!!
|
||
|
_stef80_ Postat pe 8 Iunie 2009 23:54 |
||
| msms :*:*:*:* | ||
|
Habibah Postat pe 9 Iunie 2009 01:18 |
||
|
Asalam aleikom Bine ai venit Habibah Neatza Stef O zicala araba spune asa : "Teme-te de Allah si dusmanii tai se vor teme de tine" so don't worry be happy In dimineata asta eu am adus cafea si ceai si ciocolata si suc de mancare duc lipsa sa vina altcineva cu micul dejun ....ca tre sa ma alimentez inainte sa iau cartile in brate.....deci cine se ofera?
|
||
|
Rania7 Postat pe 9 Iunie 2009 08:29 |
||
|
Ciao!Lume noua...ma bucur sa va revad ..Ce mai faceti?Cum sunteti? Va las un sac de pupici si va doresc o saptamana minunata...Bine ai venit Habibah,sper sa te simti bine la cafeneaua noastra,care a cam lenevit putin cu activitatea.
|
||
|
the_tunnel2 Postat pe 9 Iunie 2009 12:39 |
||
De la: roscatika23, la data 2009-06-06 21:00:43De la: CrisCHR, la data 2009-06-06 12:48:22Te cred...lumea e plina de persoane ...ma abtin... Mama e turcoaica,tata roman si eu sunt maritata cu tatar,asa ca legaturi cu islamismul am avut de mica Imi cer scuze daca am jignit pe cineva,promit ca am sa citesc din urma |
||
|
CrisCHR Postat pe 9 Iunie 2009 14:05 |
||
Salam aleikum.Fetelor am si eu o intrebare pentru voi.Stie vreuna unde pot gasi si eu hijab sa cumpar prin bucuresti?????Va rog mult sa imi raspundeti si mie
|
||
|
anabahebak Postat pe 10 Iunie 2009 00:09 |
||
De la: CrisCHR, la data 2009-06-09 14:05:16De la: roscatika23, la data 2009-06-06 21:00:43De la: CrisCHR, la data 2009-06-06 12:48:22Te cred...lumea e plina de persoane ...ma abtin...
|
||
|
roscatika23 Postat pe 10 Iunie 2009 04:56 |
||
günaydın,kızlar!!!bie ai veit habibah.va pup dulce pe toti las ºi cafelosul pentru o zi cat mai buna...
|
||
|
roscatika23 Postat pe 10 Iunie 2009 04:58 |
||
|
Hei neatza kizlar.......................... Hei dar ce de lume noua................... Rania ubita ce bine imi pare ca te vad din nou, iti pumnii la examene ..............dar stiu ca esti fata desteapta asa ca nu imi fac griji................. puppp............. Rubia pupicei si cafelos cat cuprinde............elle mama dar stiu ca ai cam umblat teleleu........... dar tot te ubim................. Clau iti doresc o zi super pupicei............................ Pt noii veniti ........... sunteti bine veniti , dupa cummvedeti suntem o mare familie..............asa ca..........respectati si veti fi respectati.....................daca nu, cum ar zice Rania, jihad ul mama............. pupicei si pt voi........................... Mafiuta, Sultane...................... ma bucur sa va vad si multumesc de pupicei................ inzecit si pt voi dragii mei...............Khaled...nu am uitat de tine....................
|
||
|
sun_shine Postat pe 10 Iunie 2009 08:19 |
||
|
buna ziulica la voi..!!! sunteti la fel de dragi ,frumoase si adevarate ... roscatika...stiu ca-mi esti prietena si ca esti o tipa ok.. te astept cu mult drag, in cea mai "cernuta" lista de prieteni.. prietena mea myeyes.., ignora precum majoritatea.. te-ar aranja f bine..!! ti-ai incheiat cu succes misiunea si pot spune ca ai invins in lupta cu "telectualii".. asa ca te astept mai des pe la noi.. o zi buna dragilor..!! tzuc la toti si unul mai special pt monica..
|
||
|
_stef80_ Postat pe 10 Iunie 2009 12:04 |
||
|
buna ziua , salutari la toate fetele si sultanului ... sultane de amu is de gasi oriunde oricum si oricand...pe net vreau sa spun... mi-am tras modem mobil 'tu-i ceapa masii de treaba so scuze pt limbajul trivial...is tare mandra de achizitia mea... zboara nu altceva.... va pupez si va salut din nou.... bine-i doamne.....sa traiasca "the horror" adica aia portocalii cu tehnologie 3G... pupilici multi la toata lumea
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 10 Iunie 2009 13:05 |
||
|
buna ziua la toata lumea!!! un ceai rece cu gheatza din partea mea ca e teroare afara...... stef din partea mea au ignore
|
||
|
myeyes Postat pe 10 Iunie 2009 17:35 |
||
fac precum curcile pe topic, au ramas singure.tot ele intreaba , tot ele raspund.
|
||
|
myeyes Postat pe 10 Iunie 2009 17:56 |
||
Ce faceti? Vreau si eu o Cola cu gheata si un kent 8 Cam liniste si azi pe aici . Multi pupicei
|
||
|
CrisCHR Postat pe 10 Iunie 2009 18:36 |
||
|
Buna seara! Nu am avut curent toata seara,,,off,,,ce suparata sunt Fetelor azi am facut o prostioara am fumat M-am enervat pe colegul meu ca fumeaza si nu stiu cum se face ca fumul vine numai pe mine si de nervi am vrut sa-l afum si eu E asa de cald aici, si ma asteapta o noapte alba,am de terminat un proiect de management. O seara frumoasa si multi pupici
|
||
|
the_tunnel2 Postat pe 10 Iunie 2009 20:44 |
||
| Buna seara Fetelor....ce faceti?:*:*:* | ||
|
Habibah Postat pe 10 Iunie 2009 20:53 |
||
Neatza fetele mele............................ Hai la fata sa va dea un cafelos.................. pt desteptare si ceva rece pt o zi fierbinte.................... Va pupic pe toate...................... Beiiiiiiiiiiiiiiii dar ce imi place la noi, liniste si pace si toate lumea prietenoasa..........asa mai merge............ Dandanel mama felicitari pt noua achizitie.......... sa te distrezi de minune............ pupicei dulci.............. myeyes , Rubia( Roscatika), Habibah, the Chris girl.Clau si Rania............. va pupicesc de nu va vedeti si va doresc la toate o zi super................... Sultane prinde turma de p[upicei de la Tulcea...............sper sa ajunga la toata lumea.................. J'adore..............unde imi esti banditoi?? Treci la puradei ca intreaba de tine................
|
||
|
sun_shine Postat pe 11 Iunie 2009 08:41 |
||
Allah Allah!!! Merhaba!!!! S-a marit cafeneaua....ce faceti fetele?? ranya succes suri la examene.... monik si celorlalti
|
||
|
Melek_Melek Postat pe 11 Iunie 2009 14:59 |
||
Salam! Sunteti la plaja? Si eu ...joking,as vrea Pai,in cazul asta ne mai vedem
|
||
|
SCIENCE2009 Postat pe 11 Iunie 2009 16:00 |
||
pe toate:X:X
|
||
|
Habibah Postat pe 11 Iunie 2009 17:16 |
||
aham ,sunt in minoritate deci eu nu primesc
|
||
|
SCIENCE2009 Postat pe 11 Iunie 2009 17:44 |
||
iiiiiiiiincreeeeeeeeeediiiiiiiiiiiiiiibiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllllllllllllllll ati facut pana si o cafenea pentru fetele musulmane de pe forum. pai de aia stati treze pana la 6 dimineata. de la atata cafea.
|
||
|
Tazmanian Postat pe 11 Iunie 2009 17:47 |
||
Buna seara la toata lumea de fapt nimanui .of.prezentarea la apel fetelor,,hai va invit la o limonada.doreste careva? |
||
|
the_tunnel2 Postat pe 11 Iunie 2009 21:40 |
||
De la: the_tunnel2, la data 2009-06-11 21:40:19Buna seara la toata lumea limonada e preferata mea dar sa fie rece
|
||
|
myeyes Postat pe 11 Iunie 2009 22:16 |
||
SCIENCE2009.......... salutari tuturor celor din "cafeneaua linistii si a pacii" dadanico..,cand e sa te gasesc ,te gasesc si in gaura de sarpe.. ne bucuram pt tine.. ne este tare dor si nu uita ca te 'ubim mult.. pupilici pt cei dragi si noapte buna voua..!!
|
||
|
_stef80_ Postat pe 11 Iunie 2009 23:59 |
||
Eu va urez un Iyi aksamlar la toata lumea ca azi pe zi nu am avut timp sa trec pe la cafenea.A fost o zi superba de plaja si mi-am luat printesa si am fugit sa luam ultravioletele Va pupic pe toti si poate ne gasim maine la cafea dau eu una la nisip facuta,promit
|
||
|
CrisCHR Postat pe 12 Iunie 2009 00:34 |
||
De la: CrisCHR, la data 2009-06-12 00:34:45Eu va urez un Iyi aksamlar la toata lumea ca azi pe zi nu am avut timp sa trec pe la cafenea.A fost o zi superba de plaja si mi-am luat printesa si am fugit sa luam ultravioletele cafea cu nisip bleahhhhhh. parca n-ajungea zatul
|
||
|
Tazmanian Postat pe 12 Iunie 2009 00:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| cafea cu lapte...niammmm | 20 | De la: DiavolytaTa 19 Aprilie 2009 02:33 |
| Ma ajutati sa ii fac o farsa prietenului meu? | 60 | De la: kudika_35571 5 Iunie 2013 20:05 |
| ana | 3 | De la: iulia069834 13 Noiembrie 2009 11:41 |
|
|
||
| Portita de Rad | 4 | De la: adina_black 4 Noiembrie 2009 16:45 |
| Despre societate, politica, stiri | 2 | De la: iulia069834 14 Decembrie 2009 12:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.